Ingrid i et nøtteskall

 

Jeg er redd for å bli byttet ut med andre mennesker, jeg er skikkelig kresen på mat, og jeg hater å gå i kjole. Jeg skulle ønske jeg klarte å holde meg til en stil som jeg tok helt ut og fullførte, istedet har jeg mange ettersom hvilken dag det passer best og hvilke folk jeg henger med. Jeg har et hat/elsk-forhold til mennesker, noen tåler jeg ikke, andre syns jeg er helt topp og vil snakke masse med. Jeg elsker fotografering og redigering, men syns redigeringen er det morsomste. 

Jeg vil ha dreadlocks, jeg syns det er det kuleste man kan gjøre med hår i hele verden, og har tenkt å skaffe meg det. Jeg elsker alt som kryper og går og er ikke redd for edderkopper. Jeg stresser altfor mye, trøstespiser når jeg er lei meg og elsker å gå i regn alene og høre på musikk.  
Jeg tror på engler og demoner, spøkelser og uforklarlige ting som det. Jeg ELSKER kors og gamle nøkler og klokker. Jeg sammenligner meg selv med andre i det ene øyeblikket, og i det neste tenker jeg "Jaja, jeg er vel bra som jeg er."

Det eneste jeg liker med meg selv er rumpa mi, smilet mitt og øynene mine. Jeg kan ikke fordra krøllene mine, og jeg hater mennesker som ikke er løsningsorienterte og bare kommer opp med unnskyldninger for å ikke gå ut.

Er vi litt like på noen områder? Si ja, vær så snill. Noe mer du lurer på? Hahaha
 

    Postet: 03.08.2013     Tid: 16:46     Kategori: Personlig     Kommentarer: 9     Copyright ©
POSTET AV:  Jannicke
03.08.2013   16:53
Du er bra akkuratt sånn som du er, Ingrid! Jeg er utrolig glad for at jeg har blitt kjent med deg, og at jeg alltid kan snakke med deg! Håper vi blir bedre kjent etterhvert, for du er ei man bare blir glad i
POSTET AV:  Ole Eskild
03.08.2013   17:57
Hei :) Må si at vi er like. Jeg er kjempekresen på mat. Liker nesten ingenting og er nok ikke bare du og jeg som er kresne her i verden. Men du skal vite det at du er bra akkurat sånn du er. Håper vi blir bedre kjent etterhvert
POSTET AV:  Mikaela
03.08.2013   20:09
Jeg er nok ikke så lik deg for jeg er en sånn person som alltid sier nei til å bli med ut og har masse unnskyldninger på lager. Men det er egentlig bare fordi jeg ikke liker de fleste mennesker, og derfor ikke har lyst til å være sammen med dem heller. Også blir jeg så utrolig sliten av å være sammen med mange mennesker, selv om det også er mennesker jeg liker.

Ellers så hater jeg krøllene mine, er ikke redd for edderkopper og liker redigeringen bedre enn selve fotoprossesen :p Jeg stresser også altfor mye og over altfor mye..
POSTET AV:  Malin Haglund
03.08.2013   23:59
Hadde jeg vært deg hadde jeg digga krøllene :) Og øynene da, og sikkert rumpa og! Jeg synes du er nydelig som du er :)
POSTET AV:  Rose
05.08.2013   13:43
Holy dæven, du er flink. Utrolig fint bilde og vingene gjør det perfekt. Jeg bare digger det! Stå på og aldri stopp, for du er en av mine største inspirasjonskilder. True story ;-)
POSTET AV:  Cathrin
06.08.2013   18:52
Du er helt utrolig nydelig! :)
POSTET AV:  Trine
31.08.2013   16:09
Vi er utrolig like! kjente meg igjen i alt du skrev, utrolig! haha, og jeg elsker krøllene dine!:)
POSTET AV:  Randi Krog Belseth
25.09.2013   12:04
Det ville være så kjipt om vi alle var like...

Men igjen, vi kjemper alle som en på innsiden med hhv. 'engler og demoner', men det definerer den personen vi er. Dypest sett. Personlig mener jeg, ut i fra å ha oppdaget deg akkurat i dag på Facebook... så appellerte du til meg med en gang! Ansiktet, håret og hele utstrålingen din skjærer virkelig igjennom. Du er en sånn person som gjør en 'impact' på folk. At du er kreativ, flink og sitter med en hel forunderlig verden på innsiden gjør deg kun enda mer kul.

Stå på. Det er bare en av deg, og du er uvurderlig. ;)
POSTET AV: 
01.12.2013   11:33
Wow ja, vi er visst like..


Vil du si noe om "Ingrid i et nøtteskall" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits