Den perfekte overflaten

"Du har en familie, venner og en herlig kjæreste. Du har ikke lov til å være deprimert. Ingenting er dritt i livet ditt, og du har ikke vært gjennom noe så ille som andre. Du kan vel se at de fortsatt smiler etter alt?"

Joda. De smiler, de. Sterke personer smiler som regel uansett hva det måtte være. MEN, det betyr ikke at de ikke kan ha det vondt. Det betyr bare at de har lært å se det positive i ting, og prøve å gi litt faen i at de har det vondt og fokuserer på det positive. 

Jeg har fått høre flere ganger at jeg ikke har noen grunner til å være deprimert. Problemet er bare det at man trenger ingen grunn for å være deprimert, det er bare tanker som trekker deg ned. Du trekker deg selv ned. Det er vonde følelser, og alle har vonde følelser av og til. Deprimerte personer; oftere enn andre.

"Du kan ikke være deprimert, du smiler jo og ler hele tiden!"

Fordi jeg er deprimert betyr ikke det at jeg går rundt og er lei meg og gråter hele tiden. Jeg gråter faktisk sjeldent, men det er dager jeg skulle ønske jeg ikke våknet opp. Det er ingen grunn til det, det er bare den følelsen. Jeg har jo selvfølgelig mine grunner, alle har sine grunner... Men man må huske på at selv om en person har det "perfekte liv", så er det ikke sikkert at alt er så perfekt på innsiden. Det viktigste er  å ha det bra med seg selv, det er viktig å huske på.  

    Postet: 10.08.2013     Tid: 19:32     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©
POSTET AV: 
10.08.2013   19:38
jeg skjønner deg.. ofte jeg kan bli deprimert uten noen sjelden grunn..

noen ganger har jeg det så bra at jeg får det vondt, for det er for bra.. hehe litt rart sikkert men det er sant
POSTET AV: 
10.08.2013   20:40
Du er sterk, Innimin! Keep goin'❤ Står ved siden av deg❤
POSTET AV:  Cecilie
10.08.2013   21:54
Du er en inspirasjon for meg, takk gud for at du ble skapt og at jeg ble kjent med deg for en god stund tilbake <3 Du er virkelig ei godhjerta person og er bare være deg selv helt ut - TAKK for det! ;*
POSTET AV:  Modiiii
11.08.2013   00:18
Det værste jeg vet er når noen sier til meg " du har det perfekte livet skulle ønskenjeg var deg!" De skal vøre glad de ikke går i mine spor..

Men digger deg, stå på du er sterk ;**
POSTET AV:  Tone
11.08.2013   02:53
Eg lige ordleggingå å tankane dine! :)
POSTET AV:  Aninsope
11.08.2013   11:24
utrolig bra skrevet. synes ingen har det perfekte liv, selv om det kan virke sånn. det er mye man legger skjul på.
POSTET AV:  Frida Halvorsen
15.08.2013   09:58
Bra noen skriver ting slik de er, for det virker som det er svært få som faktisk forstår hvordan depresjon fungerer for noen.. ♥


Vil du si noe om "Den perfekte overflaten" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits