"Du er feit og stygg. Ingen liker deg"

Har dere noensinne tenkt over hvor vanskelig samfunnet vårt har blitt? Jeg mener, folk får hat OVERALT. Enten det er anonym drittslening på nett eller på gata, folk MÅ slenge stygge kommentarer uansett hvor en går. Jeg snakket nylig med ei nydelig jente på bare fjorten år, og jeg så for meg at hun var ei med selvtillit, og jeg trodde at livet hennes var ganske fint og greit. Det er jo det hun gir uttrykk for... Jeg hadde aldri sett for meg at hun tenkte så vondt om seg selv som hun fortalte. At ei jente på fjorten gjennomgår sånne ting, hva sier det dere, egentlig? Det forteller meg at vi lever i et samfunn som er helt pyton og farlig for oss selv.

Jeg kjenner kanskje fire personer alt i alt som tør å være seg selv- som tør å si hva de mener, som ikke er redd for å få hat. FIRE personer, folkens. Og jeg kjenner ganske mange. Jeg blir så sint og lei meg når jeg ser at det er så mange som sliter. Hvem er det som har skylden i det? Jo, det er jo oss. Det er jo vi som har laget et sånn samfunn... Jeg leker ingen superhelt her, for jeg vet jo godt at jeg ikke er det, men jeg mener at vi må tenke oss om. Vi må behandle mennesker som om de er mennesker! OG MENNESKER, folkens, MENNESKER har følelser.

Vi må tenke før vi sier noe til folk, før vi roper til noen at de er tjukke, før vi sier at de er stygge, det kan være tull, men personen som står der og tar imot det kan ta det innover seg. Dere aner jo ikke hva mottakeren av de sårende ordene føler, dere aner ikke hva de har vært igjennom.

Hvordan ville du følt det om du hadde komplekser med deg selv, og du fikk høre det om og om og om igjen hvor fæl du var?


 #Stophatestartlove

    Postet: 16.08.2013     Tid: 02:29     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©
POSTET AV:  Helena
16.08.2013   13:33
Så sant! Det er fælt at samfunnet vårt har blitt sånn,og at alle må pirke på andre å finne feil på en person.
POSTET AV:  Gina
16.08.2013   14:54
Bra skrevet! Det er så utrolig sant alt sammen..
POSTET AV:  Dilki welmillage
16.08.2013   16:31
Utrolig bra skrevet Ingrid, stolt øve deg vennen<3
POSTET AV:  Unghelse
16.08.2013   18:20
Har hundrevis av komplekser, men den eneste som sier de til meg, er meg selv.
POSTET AV:  liss
16.08.2013   18:23
så bra skrevet, og så sant. det er fælt at det er blitt
POSTET AV:  jenny
16.08.2013   18:50
Får ikke høre ting så ofte, og det er alltid tull. Men jeg tar det helt seriøst hver gang. Derfor passer jeg veldig på hva jeg tuller om til andre, sånn at de ikke faktisk blir lei seg..
POSTET AV:  Kaja Sagenes
18.08.2013   00:33
bra skrevet! ikke la andre rakke ned på deg!


Vil du si noe om ""Du er feit og stygg. Ingen liker deg"" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits