A little girl grew up too fastTusen takk for all støtte og alle fine tilbakemeldinger i går og i dag! Så fort jeg hadde postet det andre innlegget overøste dere meg med hyggelige meldinger. Det var virkelig herlig å vite at så mange fortsatt er der. Jeg har hvertfall lært at de menneskene som er verdt å ta vare på står ved din side hele tiden, og de forlater deg ikke uansett hva det måtte være! Jeg skal klare dette her, men det vil ta tid, tårer og nedturer... Jeg vil uansett klare det, jeg lover det. 

Og så må jeg takke Bjørnar for at han var en kjempevenn når jeg trengte noen. Og Viljar som alltid har vært der når ting har vært dumt. Dere aner virkelig ikke hvor mye jeg setter pris på dere, men det gjør jeg virkelig! Så igjen, tusen takk. 

Hvis dere lurer på noe må dere gjerne spørre, forresten! 

    Postet: 06.11.2013     Tid: 16:44     Kategori: Personlig     Kommentarer: 2     Copyright ©
POSTET AV:  Bjørnar
06.11.2013   16:51
Hei Ingrid.

Det er godt å vite at du setter pris på hva jeg gjorde for deg. Det betyr masse! Når ting er tøft, så er det viktigste at man har noen rundt seg som man kan snakke til og som vil hjelpe deg så fremt det går. Jeg kan ikke sette meg i den situasjonen du er i, og det er derfor vanskelig for meg å si noe som vil gjøre det bedre. Likevel, jeg er glad jeg kunne være med deg, og også vite at det er noe som ble satt pris på.

Tusen takk, og lykke til videre!
POSTET AV:  Guro
06.11.2013   18:35
Du er utrolig sterk Ingrid og du kommer deg gjennom det meste! Stå på og vær den du er for det er noe av det viktigste som er <3 Du er en utrolig person og jeg tror på deg! :)


Vil du si noe om "A little girl grew up too fast" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits