NEVER be ashamed of who you areVi er feige og redde, redde for at folk skal dømme oss. Vi vil så gjerne være alt vi ikke er, vi vil se ut som supermodeller og kroppen skal være perfekt til sommeren, uansett hva. Vi er redde for å vise at vi kan være sårbare, redde for å gråte. Så fort tårene presser på gjemmer vi oss bort, vi snakker ikke om det. Tenårene er sånn, du vil sette deg ned og dø. Du vil bare gi opp. Du gidder ikke mer fordi du får press på deg fra alle kanter. Lekser, karakterer, du må være god nok til alt. Du må leve opp til alle forventninger hele tiden. Det er ikke så lett å bli behandla som et barn,- når de voksne også forventer at du skal leve som en voksen. (Bestem dere???)

Men husk dette, hvis du har det vondt, så er du verdt hjelp. Du er verdt livet, og du skal ikke behøve å skamme deg over hvem du er. Hvis ikke du hadde vært deg, så hadde ingen det, og det er så mange der ute som er så veldig takknemlig for at du er deg. Kanskje bare den gamle damen du smilte til på bussen i dag tidlig, eller for den søte mannen i butikken som ikke klarte å ta noe ned fra butikkhylla. Du betyr så mye, og vi er 7 milliarder på denne jorda; så jeg håper tanken på at en person der ute er laget bare for deg hjelper.

Ting tar tid, men den tiden er alltids verdt det. Du kan klare alt, du. Jeg har troen på deg. Og hvis noen skulle ønske å snakke med meg, så ikke nøl med å ta kontakt!

    Postet: 28.01.2014     Tid: 18:03     Kategori: Personlig     Kommentarer: 5     Copyright ©
POSTET AV:  Simone
28.01.2014   18:55
Utrolig bra skrevet!

Imponert over måten du uttrykker deg på. ♡
POSTET AV:  Anne-Helene
28.01.2014   19:46
<3 klem

veldig godt sagt!
POSTET AV:  Maritas Christine
28.01.2014   20:42
Du viser en ekstrem styrke Ingrid -som klarer og tilby andre hjelp når du selv har det vanskelig. Du utrykker deg fantastisk godt.. God bedring <3
POSTET AV:  Kristin Stålen
28.01.2014   23:05
Så utrolig flink du er til å uttrykke det du har å si! Har fulgt med på bloggen din en del nå og jeg må si du er helt utrolig tøff! Stå på videre! Fortsett sånn som du gjør!

Du er best!
POSTET AV:  Nea Milly Ging
29.01.2014   11:08
Jeg synes du er kjempesterk og flink :)

Jeg har fulgt bloggen din lenge og jeg beundrer bildene dine og styrken du viser når du møter problemer.

Du møter på problemer og takler dem likevel, og du ser ut som om du finner glede og latter i de små tingene i livet, og tross alt er det jo disse som er viktige for oss. Og i tillegg tilbyr du andre hjelp når du selv har det vondt, det er sterkt og veldig snilt gjort.

Lykke til videre, dette klarer du!

Heier på deg :3


Vil du si noe om "NEVER be ashamed of who you are" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits