Underneath the surfaceI løpet av tiden min som syk har jeg fått utrolig mange fine kommentarer om at folk ser opp til meg, at jeg alltid er så positiv; ja, til og med at jeg er et forbilde. Det har hjulpet meg utrolig mye å vite at jeg kan hjelpe dere. Det er den største gleden jeg har hatt med å være syk. Det er faktisk det som har holdt meg oppe, folkens. Dere! Tusen millioner takk. Uten dere ville jeg ikke vært her jeg er i dag.

I dag var siste kurdag, og nå er jeg ferdig med cellegiften (såvidt jeg vet, jeg får svar den 6.mars på om jeg er frisk eller ikke.. Wæ.) Dette har vært en lang reise, en reise der jeg mest av alt har grått over håret mitt(haha), sittet på sengekanten og tenkt for meg selv; "blir jeg frisk?" og slitt med å gå opp trappa. Jeg har vært sliten, men jeg har alltid tatt det med et smil. Mammaen min har vært med meg på hvert eneste sykehusbesøk, og vi har brukt bare humor. Pappa og lillebror og Viljar og alle vennene mine har også vært der for meg, hele veien. Det har dere alle.

Og nå, nå er jeg klar til å leve igjen

    Postet: 21.02.2014     Tid: 21:59     Kategori: Personlig     Kommentarer: 5     Copyright ©
POSTET AV:  mamikaroline
21.02.2014   22:15
du er så sterk :)
POSTET AV:  Anne-Helene
21.02.2014   22:21
<3 <3 <3
POSTET AV:  Unni
21.02.2014   22:27
Du blir frisk, det har jeg besteemt c: og yes, et forbilde er du!
POSTET AV:  Veronika
22.02.2014   08:08
Du er en utrolig sterk person,en av de sterkeste jeg vet om. Du blir frisk,det bare vet jeg! Og et forbilde er du,iværfall for meg!
POSTET AV:  Trude
22.02.2014   10:36
Krysser alle fingrene for at du får beskjed om at du er frisk :) Du er så utrolig sterk, og du lærer oss at man faktisk kan ha det bra selv med en alvorlig sykdom!


Vil du si noe om "Underneath the surface" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits