"Noen har det alltids verre enn deg.."


..men det betyr ikke at du ikke kan ha det vondt. Vi har alle vondt av og til, av forskjellige årsaker, enten det er psykisk eller fysisk, og det er greit! Du er bare et menneske. Har du vondt betyr det at du er i live. 
Noen av vennene mine har vært redde for å klage til meg fordi de tenker at jeg har det verre og nok med meg selv(veldig søtt at dere tenker på meg,) men det går bra altså. Klag i vei, jeg er her for å hjelpe, hvem som helst, når som helst. (Men klager du over at du ikke får en jakke til 3000 kroner, da er vi ikke venner mer. Okei?)

Tusen takk for alle lykke til-meldingene og all støtte jeg har fått, forresten! Skal oppdatere dere om hvordan det går. Forhåpentligvis blir jeg erklært frisk på torsdag.... Åh, nerver.

    Postet: 02.03.2014     Tid: 16:00     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©
POSTET AV:  Nyan & Rakhelle - Fotografi <3
02.03.2014   16:03
Hei nydeligen<3 Kan du hjelpe meg litt? Kan du si hva du synes om mitt nyeste innlegg? Jeg hadde blitt veldig glad for DIN hjelp. Si din mening ved å kommentere på bloggen min. Tusen takk søte deg :-)
POSTET AV:  anonym
02.03.2014   16:16
jeg trenger noen å snakke med, hvem kan jeg snakke til?
POSTET AV:  Ingrid Jackson * - Fotoblogg
02.03.2014   16:36
anonym: snakk med meeg! eller helsesøster.. eller en venn.. forelder, det kommer an på hva du vil snakke om?:o
POSTET AV:  :)
02.03.2014   18:26
Heii:) Jeg synes du virker som en ganske støttende person når jeg leser bloggen din, men jeg har hørt en del rykter om deg, sånn som at du er ganske bitch osv.. Så kan jeg spørre om hvordan du egentlig er? Om du egentlig bare fremstår som en støttende og ganske snill jente på bloggen?
POSTET AV:  Ingrid Jackson * - Fotoblogg
02.03.2014   18:51
:): Snakk til meg på facebook ellernoe, så skal jeg fortelle jeg!
POSTET AV: 
02.03.2014   20:57
Er så glad de at det finnes så utrolige herlige mennesker som deg Ingrid. Etter noen jeg er venn med på Facebook likte et innlegg fra bloggen din, trykte jeg innpå bloggen din og begynte og lese bloggen din fast siden. Du er så sterk som har vært igjennom så mye i livet ditt. Du har så mye godt i deg. Tusen takk for at du finnes, Ingrid! Stå på, sterke deg. Jeg håper så inderlig at du får et positivt svar på torsdag. Lykke til.

Jeg har så utrolig lyst til og bli kjent med deg, men det får vel bare være en drøm.

Jeg sliter også psykisk, har blitt diagnosert for ptsd og det er derfor godt og lese bloggen din. Du skriver så fint.

Som du ser har jeg lagt navnet mitt og e-posten min i e-post feltet.
POSTET AV:  Pernille
08.03.2014   23:25
Det var en som fortalte meg en gang at selv om det er flere barn i Afrika som sulter hver dag, så betyr ikke det at du blir mindre sulten. Og jeg tenker det at vi her heldige som bor i dette lille landet, men vi kan ha det vondt vi også. Vi kan ha våre personlige problemer som vi sliter med hver dag. Jeg har min historie, du har din historie. That¨s life, I guess.

Stor klem fra meg


Vil du si noe om ""Noen har det alltids verre enn deg.."" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits