"Jeg får ikke til noen ting!"


Jeg vet at det er dager du føler deg håpløs, dager du ikke vil stå opp av senga og dager du føler at alt du gjør er feil. Jeg har også de dagene. Vi har alle dager der tårene kommer fossende, der vi ikke føler oss bra nok og bare vil gi opp. Hver minste kommentar kan knuse deg, og du vet ikke hvor du skal gjøre av deg. Noen ganger føles det ut som du drukner, mens alle andre svømmer. Men vet du hva? Sannheten er at alle har det sånn noen ganger, og du er aldri alene. Det er lov til å føle seg liten, føle at du ikke får til, det er lov å være sliten. Det du ikke har lov til, det er å gi opp. 

Du har også lov til å gjøre feil, du må ikke til enhver tid være perfekt og gjøre alle tilfreds. Det er menneskelig å gjøre feil. Gjør det som gjør deg lykkelig. Drit i hva andre sier. Vær hovedrollen i ditt eget liv, ikke birollen i noen andres

    Postet: 20.03.2014     Tid: 12:44     Kategori: Personlig     Kommentarer: 5     Copyright ©
POSTET AV:  Linn Therese
20.03.2014   12:49
Huff, så trist at du føler det slik som dette.. mitt tips til deg er å se denne videoen: http://www.vektlofterjenta.com/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/

den hjelper på humøret, og får deg med all sannsynlighet til å føle deg bra igjen :-)
POSTET AV:  <3
25.03.2014   20:35
Ingrid, du er et utrolig menneske! Bloggen din gir meg alltid litt mer motivasjon til å fortsette å leve. Jeg har egentlig mistet livsslysten helt, men da jeg leser bloggen din får jeg mindre lyst til å gi opp! Du er som et levende bevis på at ting ordner seg, og blir bedre:)

Tusen takk for at du er du!
POSTET AV:  Sara
26.03.2014   17:58
Tusen takk. Hadde en sånn dag i dag, dette var akkurat det jeg trengte å lese. Er så godt å noen ganger ha en påminnelse om at man ikke må være perfekt, eller at man ikke engang burde trenge å være perfekt.

Så, ja. Takk.
POSTET AV: 
28.03.2014   18:09
beklager at dette ikke har så mye med innlegget å gjøre, men jeg har bare et spørsmål:) hvor kjøpte du hunden din fra? var det oppdretter? og hvordan synes du rasen er (gemyttet etc) har så lyst på en liten pomeranien:)

på forhånd tusen takk!
POSTET AV:  Ingrid Jackson * - Fotoblogg
29.03.2014   20:56
Anonym: Kjøpte han fra ei dame, han er enebarn og vi fikk ikke engang vite hvem foreldre hans er. Vi er faktisk ikke sikre på om han er en pomme likevel heller! haha:o han er litt for stor og har "ulovlige" farger..


Vil du si noe om ""Jeg får ikke til noen ting!"" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits