10 (sære) og unyttige (haha) fakta om meg1. Når jeg blir sint på folk som har gjort noe teit mot meg eller vennene mine, så planlegger jeg hvordan jeg skal drepe personen på en veldig surrealistisk og gal måte, men jeg får aldri fullført det, da... Ikke ta det seriøst. En gang ville jeg visst kaste noen over rekkverket på danskebåten, jeg kan ikke engang huske at jeg har sagt det =) 

2. Jeg kan ikke fordra at folk hører på rykter utenom å spørre personen det gjelder om ting er sant før de trekker en beslutning.

3. Jeg syns det er ubehagelig å spise borte fordi jeg er så kresen. Jeg syns det er ubehagelig å spise ute også, for da får folk se meg spise...

4. Navnet mitt er egentlig Ingrid Rundberget Enger, men jeg vil endre det til Ingrid Jackson.

5. Hunden min heter Jackson. Blir det da Jackson Jackson?

6. Jeg tror ikke det finnes en mer sjalu person enn meg. 

7. Det fineste jeg vet er når Viljar spiller gitar og synger til meg.

8. Jeg hatet å gå i kjoler helt til i år, men nå har jeg faktisk tre stk (!!)

9. Jeg syns det er rart når folk sier at man ikke kan forandre seg. Selvfølgelig forandrer man seg med tiden og erfaringene man gjennomgår. Man lever for å lære, ikke sant?

10. I dag tok jeg solkrem på hodet. Det var rart.  

- og dette var dagens "jeg kjeder meg-innlegg." 

    Postet: 19.04.2014     Tid: 18:23     Kategori: Personlig     Kommentarer: 1     Copyright ©
POSTET AV:  Unni
20.04.2014   13:31
Haha, artig!


Vil du si noe om "10 (sære) og unyttige (haha) fakta om meg" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits