Failure


....for mens alle andre har masse energi og går på stranda med venner, sitter jeg inne og ser på tv eller sover. Mens alle går rundt i sommerkjoler, går jeg i store hettegensere og bukser. Mens alle antagelig kommer inn på hva de vil til neste år, må sikkert jeg gå skolen om igjen. Igjen. Mens jeg er for opptatt med å se alle, er alle for opptatt med å overse meg. 

Jeg er så nær ved å gi opp. 

    Postet: 16.06.2014     Tid: 15:03     Kategori: Personlig     Kommentarer: 8     Copyright ©
POSTET AV:  Sophie Madeleine
16.06.2014   15:10
Du skal ikke gi opp, ikke nå, ikke noen gang! Stay strong.<3
POSTET AV:  The Other Path
16.06.2014   16:26
Du er en inspirasjon til flere unge jenter her ute! Aldri gi opp, da vinner noen andre. Stor klem <3
POSTET AV:  Marte R.
16.06.2014   18:08
Du er en stor inspirasjon for andre, Ingrid! Du skal ikke gi opp, og du skal ikke feile! Du er for god!
POSTET AV:  ME
16.06.2014   20:18
Det tar ganske lang tid å komme seg etter det du har vært igjennom, så ikke gi opp! Energien kommer nok snikende etterhvert.

Nå er det "den tiden av året" da, så de aller fleste er opptatt eller bortreist, så du må ikke ta det personlig:)

Stå på! Om du tar et år om igjen, så går ikke verden hverken under eller i fra deg. Folk bruker lengre tid på skolen av forskjellige grunner, så du er ikke alene sånn sett. Det er dritkjedelig å ta fag om igjen, men kanskje får du noen fordeler ved å bli litt eldre også. Universitetet/høyskolen er nå der uansett, og der er det ikke så farlig om man er 18 eller 20:)
POSTET AV:  Torunn
16.06.2014   23:45
Hei, ta masse bilder. Ikke bry deg om de blir bra eller dårlig. Ikke gjør noe stort ut av det. Ta bilder av en helt normal kjedelig potteplante. Bare gjør noe, hva som helst, som du synes er gøy og som ikke trenger å ta så mye energi

Du har kommet så langt, tenk framover, tenk om et lite halvår er året ferdig. Tenk så mye mer energi du har da!
POSTET AV:  Torunn
16.06.2014   23:59
Ta masse bilder av en helt normal, kjedelig potteplante. Ikke bry deg om resultatet, bare gjør noe, hva som helst, bare du synes det er gøy og har nok energi til. Jeg aner ikke hvordan det er å komme seg etter en slik sykdom, men jeg har forståelse for at du ikke har like mye energi som du skulle ønske. Men ikke råtne vekk i en sofakrok. For all del, hvis det er det som står høyest på ønskelista så skal ikke jeg, en vilt fremmed person, komme og si noe annet.

Du er kommet så langt, tenk framover. Om et lite halvår er enda et år ferdig. Tenk hvor mye mer energi du har da! Finn deg noe du ser fram til, det kan godt være i sommerferien, det trenger heller ikke være noe stort, kanskje det bare er en middag du ser frem til neste uke og gled deg! Du er kommet så langt.
POSTET AV:  Anette
17.06.2014   00:11
Du sa alltid til oss: aldri gi opp

Nå forteller vi deg: aldri gi opp
POSTET AV:  Ida
17.06.2014   12:21
Vi alle har perioder i livet som ikke er bra, og du er nok bare kjemper nok akkurat nå gjennom din livs kamp. En annen gang er det noen andre som må sitte inne, mens du er ute. Selv har jeg også sittet inne, selv på solskinnsdager. Men prøver å holde motet oppe og være sterk, og det vet jeg du å er. Det blir bedre for den som er sterk og ikke gir opp og en dag vil nok du også stråle som alle de andre, du vil gå på stranda i sommerkjole og alt det du måtte ha ønske om! Du kan jo sikkert også bruke disse følelsene du nå føler til noe godt i senere tid når du er bedre, du har sikkert fått kjent på mange følelser og det å være litt utenfor de andre, og ikke ha energi til alt det de andre har energi til. Stå på! :) Det vil bli bedre!


Vil du si noe om "Failure" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits