Hele livet bak en maskeDe aller, aller fleste liker å stå frem på sosiale medier som at de har det helt perfekt, aldri har det vondt, at ting ikke kunne blitt bedre. Jeg derimot, jeg liker å være ærlig. Jeg kan si at, okei, jeg har en dårlig dag, noen dager skulle jeg vel helst gått til anskaffelse av et atomvåpen og utslettet jorden fordi alt er dritt. Jeg skjønner ikke hvorfor man blir stemplet som det ene og det andre for å være åpen om seg selv, ikke bare de positive, men også negative sidene? Jeg- akkurat som du, er et menneske, mennesker har følelser (hey there miss. obvious) og alle har rett til å føle, såvidt jeg vet. Det er ikke feil å snakke om det. Det er ikke feil å dele med verden at du er et menneske. 

Poenget mitt er; vi kan ikke gå rundt med et påklistret smil og en maske hele livet. Det vil bli vanskeligere jo lengre du holder på den masken, og alt hadde vært mye lettere hvis man bare kunne vært ærlig fra starten av, uten å bli sett ned på. Vi trenger ærlige folk, jeg syns det begynner å bli veldig få av dem. Det fine med å dele at du har det litt dårlig nå og da er at alle andre ikke tror de er helt gærne, men at de faktisk er ganske normale. Jeg ville vel heller sagt det var mer unormalt å ikke ha problemer. DA ville jeg nok trodd du var gal. Del dine erfaringer, for Guds skyld, sånn at andre kan lære av dere. 

 

    Postet: 22.09.2014     Tid: 00:01     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©
POSTET AV:  Sandra - mental helse og personlig utvikling
22.09.2014   00:04
Veldig bra skrevet! Jeg er som deg, liker å være ærlig og åpen. Eller, liker blir feil ord. Jeg brenner for åpenhet!
POSTET AV:  marie emilie
22.09.2014   00:09
Jeg er heller ærlig om at jeg sliter psykisk. Slik at folk skjønner at det er greit å være sliten av å gjøre ting som vanligvis er lett.. Eller, mitt eksempel da ; jeg orker knapt dusje eller gå på do fordi jeg er utslitt, og når jeg forklarer det så skjønner folk hvorfor jeg knapt går ut av døren.. Jeg syns du er tøff. Som sagt, jeg digger deg.<3
POSTET AV:  lise
22.09.2014   08:08
Det er bra du gjør det! De som står frem som et "perfekt liv" på sosiale medier er egentlig ikke så ærlig. Ingen har bare "perfekte" dager, og når det viser seg en liten glipp.. og de når bunnen.. da her de langt nede igjen.
POSTET AV:  Isabel
22.09.2014   16:22
Dette er så sant! De som står frem som om alt er perfekt, har problemer, fordi det er umulig å ikke ha en dårlig dag! Sånn er bare vi mennesker. Og det er bedre å være åpen og ærlig, enn å bære på den masken, fordi det blir til slutt så tungt at det sprekker fra alle kanter.
POSTET AV:  Amalie
22.09.2014   21:16
Noen skriver for oppmerksomhet og overdriver gjerne, andre skriver for å fortelle om deres liv. Du skriver for å fortelle, og jeg elsker bloggen din! Veldig bra skrevet <3
POSTET AV:  Mar1naS1n
23.09.2014   02:42
På min blogg er jeg helt ærlig om det jeg sliter med. Jeg skjønner ikke hvorfor man skal legge skjul på hvordan man har det. Jeg velger å være åpen så folk kan se at di er ikke alene om å slite, det er ikke farlig å være åpen om sine problemer og diagnoser.

Stå på videre, jeg elsker bloggen din! <3
POSTET AV:  ingrid
05.10.2014   20:45
Du er nydelig!


Vil du si noe om "Hele livet bak en maske" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits