Jeg skal gi deg oppmerksomhet, for det er det du vil ha"Håper du skjønner at broren din blir mobbet for dette innlegget," stod det i innboksen på bloggen min i dag. Selvfølgelig en anonym kommentar, ettersom folk er altfor feige til å si sånn med navn i fare for å få folk etter seg. Jeg skrev jo et innlegg om at broren min har dysleksi, og kjære anonyme tintang, jeg vet vel bedre enn deg hva som blir sagt om broren min, og hvordan han har det. Du derimot, kan ikke ha det så veldig bra med deg selv, og jeg håper du får hjelp. Han har forresten blitt en av Norges best likte gutter født i 1999, og har hundrevis av jenter etter seg! Gjetter du er sjalu, det ville jeg vært også.

Nå lager jeg et helt innlegg til deg, fordi jeg vet at du vil ha oppmerksomhet. Vær så god, masse oppmerksomhet! Håper du er fornøyd nå, det er åpenbart at du trenger hjelp med deg selv når du sitter og slenger dritt til folk og om folk på internett. Tar meg veldig sjeldent tid til å skrive innlegg og bruke energi på folk som deg, men siden du skriker etter hjelp, så håper jeg dette var til hjelp. Har laget et innlegg om hjelpetelefoner til diverse steder før, du finner det her. Ha en fin kveld :)

    Postet: 14.11.2014     Tid: 20:25     Kategori: Personlig     Kommentarer: 4     Copyright ©
POSTET AV:  2 CHAIINZ
14.11.2014   20:34
Aiiyo bitch ass anonymous, go get some dick. Pllleeeeaaaseeeeeeeeeeeee
POSTET AV:  Nina
14.11.2014   23:12
Jeg digger deg. Alt du gjør og alt du står for!
POSTET AV:  Elisabeth
15.11.2014   17:10
Du er bare så god til å skrive !

Helt konge !
POSTET AV: 
16.11.2014   10:42
Right, hatt et crush på han i snart et og et halvt år. 🙈


Vil du si noe om "Jeg skal gi deg oppmerksomhet, for det er det du vil ha" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits