hits

Kjære kjæreste

Jeg vet at du hater sånne kleine ting, jeg vet at du hater at jeg skriver om deg på internettet, og jeg vet at du syns det er dritkleint med klissete innlegg. Jeg skal ikke drite deg helt ut, bare bittelitt! 

2014 er snart over, og jeg vil bare si takk for at du har holdt ut med meg i snart et år. Det er faktisk ganske utrolig. Hadde aldri trodd at jeg skulle møte den gutten foreldrene mine likte nesten like mye som meg, og heller ikke at noen kunne være så god som du. Alle har så klart opp- og nedturer, men med deg er det virkelig verdt det. Jeg gleder meg masse til et nytt år med deg. Mest av alt vil jeg si takk for alle gangene du har laget sjokolademelk til meg og latt meg varme meg på magen din. 

- Din Lillen 

    Postet: 31.12.2014     Tid: 00:27     Kategori: Kjære-brevene     Kommentarer: 4     Copyright ©
POSTET AV:  Aninsope
31.12.2014   00:36
så skjønt skrevet ;)
POSTET AV:  Viljar
31.12.2014   00:44
Hei. Dette kom som en overraskelse! Jeg ville bare svare deg her med en gang jeg hahaha! Takk selv for et år jeg aldri glemmer. Med kreft, frekke unger på nettet og slit og strev har det jo ikke vært et enkelt år på noen som helst måte, men vi fikk det til å funke. Takk for at jeg får lov til å lage sjokomelk til deg. Takk for alt du har lært meg. Og til slutt; takk for at jeg får elske deg, det er så utrolig mye flottere enn du aner. Jeg gleder meg til et nytt år med mer sjokomelk, flere sene kvelder, noen tårer, forhåpentligvis mer latter, og mer kjærlighet. Jeg elsker deg.
POSTET AV:  liv
31.12.2014   01:17
dere har det man virkelig kan kalle ekte kjærlighet. å dere er som to dråper vann. om hand i hanske. og dere er tvilling sjeler. å det er ikke ofte man finner den. unner dere et godt nytt år med blanke ark og masse kjærlighet.

unner dere alt godt her i livet og mer enn det :)
POSTET AV:  kathinka
31.12.2014   06:47
Så utrolig søtt! Håper dere alltid finner den gnisten i hverandre! Jeg Ønsker dere begge et godt nyttår!


Vil du si noe om "Kjære kjæreste" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 21 år, og det går stort sett i Canon 70D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D