Hvorfor var jeg aldri nok?

Hvorfor var du alltid for opptatt til å se meg? Hvorfor hørte du aldri? Hvorfor ønsket du ikke å forstå? Hvorfor måtte jeg nesten dø for oppmerksomheten din, og selv da var jeg ikke verdt den? Hvorfor gjorde jeg aldri noe bra? Hvorfor holdt du meg på vent så lenge? Hvorfor var det ikke nok å se meg prøve? Hvorfor kunne du ikke feile og lykkes sammen med meg? Hvorfor var det ikke nok at jeg prøvde? Hvorfor var jeg ikke nok?

    Postet: 12.01.2015     Tid: 00:12     Kategori: Personlig     Kommentarer: 3     Copyright ©
POSTET AV:  ronja
12.01.2015   19:04
ååå kjenner den følelsen.. faren min er narkoman og har nesten gitt opp å få han til å bry seg..
POSTET AV:  synne
14.01.2015   03:10
<3 <3 du er bra nok!!
POSTET AV:  Mina Jasmine
23.01.2015   15:28
Du, er det et eneste menenske i hele denne vide og vonde verden som er nok, bra nok og god nok - så er det deg vakreste. Jeg er så evig glad i deg og håper virkelig at tiden fremover vil bli lysere og lettere, for du fortjener det, så utrolig mye!<3 Jeg er her, og jeg går veien sammen med deg - vit at du aldri er alene og vi er mange som både heier deg frem og som er villige til å bære både deg og håpet ditt for deg, når du ikke klarer det selv - frem til du er sterk nok, modig nok og klar til å gå resten av veien selv (men selvfølgelig med oss ved din side)<3 Jeg er evig stolt av deg!


Vil du si noe om "Hvorfor var jeg aldri nok?" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits