Hvem er jeg?

Jeg hører stadig de eldre si til meg; Bare vær deg selv! Og jeg vet at det er det de fleste får høre i denne alderen. Men det jo ikke så lett; for hvem er jeg?

Er jeg jenta som sitter oppe om natta og ser på filmer til jeg sovner, står opp igjen tidlig for å prestere bra og får høre av folk jeg ikke engang kjenner "jeg er stolt av deg"?
Er jeg jenta som sitter blant en gruppe med folk og dagrømmer om å komme meg vekk herfra for å lære nye og morsomme ting, istedet for å være her i denne byen med de samme gamle folka og de samme rutinene?
Er jeg jenta som ikke klarer å rive meg løs fra mitt eget hode og skriker i desperasjon for å komme ut?
Er jeg jenta som ler med vennene mine,- og av og til føler at jeg er på toppen av verden?
Eller er jeg jenta som ligger i fosterstilling på gulvet klokken tre om natten, gråtende fordi hun er lei av å bli forlatt og glemt- om og om igjen?

Så, til en av dere vise og eldre mennesker som kan noe om "den ekte, store kalde verden"; Fortell meg. Hvem er jeg? 

    Postet: 27.01.2015     Tid: 18:42     Kategori: Personlig     Kommentarer: 3     Copyright ©
POSTET AV:  Emma
27.01.2015   20:24
Vet ikke, kjenner deg ikke. Men for meg virker det som du er flink til å fotografere, og en kunstnerisk og jente :)
POSTET AV:  Wenche Myrvang Tangen
28.01.2015   08:01
Jeg vil si at du er alle disse menneskene, dvs at alt dette er sider ved deg og som utgjør det som er deg. Og det er lov til å være alle sammen. Det handler om å akseptere seg selv og tørre å vise fram alt. Og det synes jeg du i høyeste grad gjør. Og det synes jeg er flott.
POSTET AV:  Natacha
16.03.2015   18:15
Jeg hørte en gang at det ikke handler om å FINNE seg selv men å velge selv hvem du vil være :)


Vil du si noe om "Hvem er jeg?" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits