Jeg er vel ingen hore?Jeg forstår meg ikke på folk som hater på for eksempel Nicki Minaj for å vise kroppen sin, men er helt stille når menn gjør det samme. Folk kaller Kim Kardashian et ludder fordi hun viser kroppen sin, men når Nick Jonas- eller en annen mannlig kjendis gjør det samme- er det plutselig sexy. Taylor Swift er DEN playeren når hun synger om kjærlighet, men rapperne som rapper og synger om "all the bad bitches around my dick" på en og samme tid er plutselig greit. Og det som er aller verst er at de første til å rope ut skjellsord og kalle noen for horer- det er JENTER! Jenter som skal støtte hverandre og oppføre seg som søstre, de dolker og baksnakker og kaller opp hverandre. Halvparten av de som er enig i dette gjør antagelig det samme. Tror dere at gutter kaller Usher hore fordi han ikke har på seg klær? Nope! Og det gjør antagelig ikke jenter heller. Så, konklusjon, bli forandringen du ønsker å se. Hvis du er jente og kaller en annen jente for hore- er det du som er problemet. 

 


//Innlegg oversatt fra Lilly Singh

    Postet: 05.04.2015     Tid: 12:34     Kategori: Hjertesaker     Kommentarer: 8     Copyright ©
POSTET AV:  Madeleine
05.04.2015   14:41
bra sagt! å helt sant! ha en fin dag =)
POSTET AV:  En ganske sinna feminist
05.04.2015   19:41
-Jenter er lært opp til å være i konkurranse med hverandre, at vi må være bedre enn andre jenter. Derfor disser vi jenter andre jenter som ikke har samme ide om sex som oss (de vi kaller horer), eller ikke er like smarte som som, like pene... Rett og slett like flinke til å være kvinner.

-Den andre siden av dette er av vi læres opp til å mislike kvinner, som om det ikke er godt nok å bare være en kvinne.

Altså alt er reinspekka misogyni.

Ingen ville kalt Usher en hore, men både jenter OG GUTTER kaller f.eks. Nicki Minaj hore. (Gutter er alvorlig talt ikke bedre en jenter)

Om du derimot vil lære mer om internalisert misogyni og folk som kaller kvinner horer, anbefaler jeg deg å søke på dette på youtube: "RE: JENNAMARBLES`"SLUT EDITION"..."av Laci Green. Den er 5 min lang og veldig lærerik!

Kan godt hende du vet mye om det, men følte jeg måtte komme med en forklaring for disse jentene. Brukte forresten å kalle andre jenter for horer før jeg ble feminist.

(Internalisert misogyni kalles det forresten!)
POSTET AV:  silj
05.04.2015   20:16
^
POSTET AV:  Live
05.04.2015   23:34
Helt sant det som står. Skjønner meg ikke på alle folk jeg 😕
POSTET AV:  fdabz
06.04.2015   21:53
Hvis du har en nøkkel som kan låse opp ale dører så er det en bra nøkkel, hvis du har en dør som kan bli låst opp av alle nøkler så er det en dårlig dør.
POSTET AV:  saxofonist
08.04.2015   16:02
Da du prøve å sei e at me har ein urettferdig dobbelstandard mot kvinner. Eksempel, Knut har seg med mange jenter. Det er sefølgelig veldig kult, men om Julia har sex med mange gutter, er hun en hore.
POSTET AV:  HannePettersen
28.04.2015   14:05
like innlegan dine :)
POSTET AV:  :-)
06.08.2015   19:51
?There is a special place in hell for women who don't help other women." - Madeleine Albright


Vil du si noe om "Jeg er vel ingen hore?" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits