Hvordan bli en flink fotograf?

    31.07.2015 /  01:57  /  Fototips  /  21. Først og fremst trenger du et kamera. Mange tror at det er kameraet som gjør at bildene blir bra, det er både litt sant og litt usant. Du kan kaste bort tusenvis av kroner på et godt kamera og fortsatt ta like dårlige bilder, det som virkelig teller er objektivet. "Linsa", om du vil. Velg god opptikk, og du får nesten automatisk bedre bilder. Bruk heller tusenvis av kroner på et godt objektiv.2. Se. Det er viktig å ha et godt øye når du skal ta bilder. Gjerne få med små detaljer ingen andre har tenkt på. 

3. Av med AUTO på kameraet, og på med manuell! Da kan du styre alt som du vil, og du slipper at den irriterende blitsen ødelegger for bildene dine. For å styre et kamera manuelt er det greit å ha litt kunnskaper inne fra før, så se gjerne tutorials på youtube eller let litt rundt på google. Personlig liker jeg å bruke kameraet halvveis manuelt, da slipper jeg å styre med absolutt alt før jeg tar et bilde. Det var tre veldig generelle greier om hvordan du kan ta bedre bilder. Flere tips kommer snart, så følg med!

    Postet: 31.07.2015     Tid: 01:57     Kategori: Fototips     Kommentarer: 2     Copyright ©
POSTET AV:  Veronica
06.10.2015   17:41
For å si det sånn er jeg helt uenig i et av punktene. Faren til typen min har vunnet store internasjonale fotokonkurranser med pocketkamera, så har ikke en dritt å si på kameraet, men aller, aller mest på fotografen ;))
POSTET AV:  Ingrid Jackson * - Fotoblogg
11.10.2015   13:06
Veronica: Jeg sa at det ikke kom an på kameraet... å lese før du kommenterer er jo kjekt


Vil du si noe om "Hvordan bli en flink fotograf?" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits