hits

HVORFOR LÆRER DU UNGEN DIN Å MOBBE?

Kjære voksne mennesker der ute... Som overhode ikke klarer å oppføre seg...

Logg av internett. Klarer du ikke å oppføre deg som et voksent menneske, har du ingenting på internett å gjøre. Ja, du har ytringsfrihet, men den er ikke fullstendig. Du kan ikke henge ut og mobbe folk, der går grensa. Ungene lærer etter deg, fordi du skal være et forbilde. 

Kommentarfeltene til VG og Dagbladet er aller verst. Det er ikke måte på hvor rasitiske og frekke mennesker kan være. Hva er det som får noen til å gjøre slike ting? 

Jeg er medlem i en jentegruppe på facebook, og medlemstallet er vel på 40.000 jenter i dag. Det er ingen nyhet at flere enn tre jenter ikke går bra, men hey, nettvett og oppførsel burde vel alle lært seg før de slipper til på internett. Det har hendt at det har vært så ekstreme tilfeller av mobbing at jeg har måttet ta kontakt med foreldrene til de det gjaldt, og likevel forsvarte foreldrene ungen sin. Du kan ikke rettferdiggjøre en mobber.

Det er greit det, jeg skal ikke oppdra verken deg eller dine barn, men da får du gjøre det selv. Mobbing er ikke greit, uansett. Du er et forbilde og forelder, du får ta tak i hva ditt barn gjør på internett. 

Hvor mange liv må til?

    Postet: 29.09.2015     Tid: 21:35     Kategori: Hjertesaker     Kommentarer: 2     Copyright ©
POSTET AV: 
29.09.2015   21:38
Bra innlegg! Så enig i det du skriver! <3
POSTET AV:  missmommy.blogg.no
29.09.2015   21:50
Flott innlegg:) godt skrevet!!! Totalt enig med deg!


Vil du si noe om "HVORFOR LÆRER DU UNGEN DIN Å MOBBE?" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 21 år, og det går stort sett i Canon 70D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D