hits

TAKK! På tide å leve

Hei! Etter at Ingrid postet intervjuet i går på denne vakre bloggen så ble vi begge to overrasket over hvor mye respons vi fikk på det. Vi hadde ikke sett for oss så mye pågang.
Og med det så vil i hvert fall jeg, Daniel, takke for all responsen jeg har fått, og inspirasjonen mange har gitt meg gjennom kommentarer og meldinger om at jeg kan hjelpe andre med min historie. Dere har alle vært herlige og vist en så utrolig støtte til mitt valg i livet at jeg er på nippet til å bli litt rørt her jeg sitter i Oslo.
Hele greia er en utrolig lang reise og prosess, og Ingrid har planer om å bli med på den reisen til slutten, for det er frivillig tvang. Hun kommer til å stå ved min side med spørsmål og et kamera for å dokumentere den reisen jeg skal ut på, og etter deres positive inspirasjon og støtte, så håper vi at vi kan hjelpe en haug med mennesker gjennom denne tiden.

Vi er klare!

Med vennlig hilsen Daniel Nordengen

 

    Postet: 14.01.2016     Tid: 13:14     Kategori: Hjertesaker     Kommentarer: 2     Copyright ©
POSTET AV:  Louise
14.01.2016   22:01
Hei! Jeg kom just over bloggen din, og jeg må si at dette er den mest ærlige, sanne og inspirerende bloggen jeg har lest! Vil bare si takk for alle de fine bildene og innleggene som du deler!
POSTET AV:  Charlotte
15.01.2016   12:14
Lykke til :)


Vil du si noe om "TAKK! På tide å leve" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 21 år, og det går stort sett i Canon 70D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D