hits

"JÆVLA HORE!"

Kommentarfeltene på Facebook er alltid like interessant å lese. Jeg mener, så fort det er ei jente med utringning og litt større pupper enn "normalt," en artikkel som handler om silikon eller pupper og lettkledde damer- ja, da er de horer. 

Kjære hele verden, jeg ønsker at dere tenker dere om. Det er ingen fasit på hvordan en hore ser ut. Vet du i det hele tatt hva en hore er? Det er ikke jenta som dumpa deg, og det er ikke jenta som liker å ha på seg lite klær eller har sex med flere enn deg. Ordet hore har blitt så degraderende, og det er utrolig leit. Det som burde være et "skjellsord", er de ekle mannfolka som velger å kjøpe sex. Og skjeller ut jenter.

"Kvinne som utfører seksuelle handlinger for penger med flere personer."

En hore kan like godt være jenta i klassen din som aldri åpner munnen, fordi hun må ha inntekt til å forsørge lillebroren sin. Det kan være damen du er forelsket i, som er utdannet advokat. Kanskje hun bare liker sex? Og så, da? Hvorfor skal du gjøre det til en dårlig ting?

Det er deres kropp, og de gjør hva de vil med den. Du har null rett til å skjelle ut noen for hvem de er og hva de ønsker å vise eller gjøre med kroppen deres. 

 

 

    Postet: 21.02.2016     Tid: 23:01     Kategori: Hjertesaker     Kommentarer: 8     Copyright ©
POSTET AV:  polski
21.02.2016   23:20
supert skrevet

heia deg srsly
POSTET AV: 
21.02.2016   23:38
Jeg elsker sex, og blir kalt Hore på daglig basis. Jeg har ikke hatt sex med fler enn normalt, jeg har heller aldri tatt betalt for å utføre en seksuellhandlig, men allikevel er jeg Hore fordi jeg liker å ha sex.

Kompisen min liker også å ha sex, men han er ikke en Hore eller ekkel fordi han gjør det. Han er legende, har draget på damene og de fleste mener han er drit kul. Hvorfor blir jeg, som kvinne, ansett som hore fordi jeg liker sex, mens kompisen min, en mann, er legende?
POSTET AV: 
22.02.2016   11:04
Jeg blir kalt hore fordi jeg kyssa en kompis i fylla litt over en uke etter jeg ble dumpa.. altså jeg hadde ikke en gang hatt sex med noen andre enn de jeg hadde vært sammen med... som egt også førte til at jeg ble kalt hore fordi jeg fikk meg ny kjæreste gangske fort og sånn... "hore" blir brukt så feil og det ødelegger veldig mye på innsiden av den som blit kalt det... jeg er en jente som er bifil og har mange guttevenner. Er jeg med gutta en kveld så er jeg hore, er jeg med jentene derimot er det helt normalt og ikke nl gæli selv om jeg kanskje klina med vennina mi, men bare satt latterfult i armkroken til kompisen min...
POSTET AV: 
22.02.2016   13:46
Så enig.

Jeg fikk meg kjæreste som 13åring og mistet jomfrudommen min til han. Da gikk hele bygda rundt å kalte meg hore?

What the actual fuck sier jeg bare.. -.-
POSTET AV: 
22.02.2016   20:33
Dette!! Herregud, jeg skulle virkelig ønske flere var som deg.
POSTET AV: 
22.02.2016   22:37
Som en mann som aldri har betalt for sex og er delvis enig i det du sier, legger jeg merke til at du både beskriver at kanskje hun bare gjør det fordi hun liker sex (ergo hun får noe ut av å gjøre det annet enn penger), og at alle menn som betaler for sex er ekle. Så alle menn som kjøper sex er ekle horer mens det derimot er greit å selge kroppen sin fordi man liker sex?
POSTET AV:  Ingrid Jackson * - Fotoblogg
22.02.2016   23:39
Anonym: Det er en grunn til at markedet finnes, og det er kjøperne. Jeg synes ikke det er greit av eldre menn å kjøpe unge jenter for egen nytelse.
POSTET AV:  Mikaela
23.02.2016   20:16
Ja, alle som kjøper sex er ekle. Done.


Vil du si noe om ""JÆVLA HORE!"" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 21 år, og det går stort sett i Canon 70D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D