hits

...men de hater deg når du er ærlig


 

Det går ikke an å tilfredsstille noen i dette samfunnet. Faen heller. Enten så sier man for mye, eller så er man for stille. Når store kjendiser står frem i media om sine psykiske lidelser, så kommer støtten de får an på hvem de er. Det handler ikke lenger om handlingen de gjør, men hvem de er. Når Sophie Elise sier at hun endelig er fornøyd med kroppen sin får hun faen meg hat. Hadde hun vært misfornøyd hadde hun fått hat for det og. Hadde det vært Harald Rønneberg hadde folk jublet fordi han var så "sterk som stod frem i media om det!" ...altså? Handlingen er den samme! Det må være mulig å støtte begge deler?

Jeg prøvde å stå frem om hva som feiler meg (I know, it's a lot,)- jeg orker ikke det tullet med at alt skal være så fint og flott hele tiden. Fordi det er det ikke. Hva slags reaksjoner får jeg? I starten hatet folk på meg fordi "Ingrid har ikke noe å klage over, hun får jo så mange likes på bildene sine!!" - deretter var jeg oppmerksomhetssyk. Så ble jeg skikkelig sjuk, og da kunne folk elske meg. Hvor ble det av dere, forresten?  

Nå er det nok. Ta et oppgjør med deg selv før du hakker på folk, seriøst. Jeg kan få så mange likes jeg bare orker, jeg, men det betyr ikke at det er noe bedre på innsiden for det. Andres liker-klikk på Facebook definerer meg ikke som person. 

Oppgjennom mine tjue år har jeg møtt mange fantastiske mennesker, et av de lever ikke lenger. Hun skrek høyt og lenge om både hjelp og fred, men det virket ikke som noen tok det på alvor. Når noen er ærlig med deg om hva de sliter med, ta de på alvor. En dag er de ikke der lenger, og det gjør så forbanna vondt. Det er et tomrom som ikke kommer tilbake, for å ta et liv er permanent. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på dette mennesket. Og det gjør like vondt hver dag. 

Det er lett å trekke seg unna når sannheten blir for hard å takle. Men å være der for noen er så utrolig viktig og modig gjort. Det letteste er ikke alltid det beste.

 

Elsk når folk er ærlige, sannheten varer lengst - 
 

    Postet: 15.09.2016     Tid: 14:21     Kategori: Personlig     Kommentarer: 5     Copyright ©
POSTET AV:  Elisabeth
15.09.2016   14:32
Sant, går en del på trynefaktor, jeg er enig med deg! Folk må slutte å hate så fort!

Ha en fin dag
POSTET AV:  Sara AJ
15.09.2016   15:00
Fantastisk skrevet, Ingrid! - og jævlig masse applaus til deg for at du skriver det!
POSTET AV:  Anniken Gaka Tronstad
16.09.2016   21:43
Så sant! U go! <3
POSTET AV:  Vilde
07.10.2016   02:00
veldig fint innlegg. men ah gud, bildet. <3
POSTET AV:  Olaug
06.11.2016   17:25
Elsk når folk er ærlige. Støtt folk som har fortellinger som skremmer deg; ikke trekk deg unna.

Vi må tørre å være ærlige. Og sette pris på de som ser livet, kjærligheten, og verden for det, det er. Variert, fint, skremmende, godt, og fælt.


Vil du si noe om "...men de hater deg når du er ærlig" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 21 år, og det går stort sett i Canon 70D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D