She lost him, but found herself- and somehow, that was everything

 

Woohps, you lost

    Postet: 22.09.2016     Tid: 22:02     Kategori: Personlig     Kommentarer: 3     Copyright ©
POSTET AV:  Anonymous
03.10.2016   21:57
Just wanted to let you know that we have your back. The bullies of the Facebook group Mannegruppa Ottar are nothing and you are a strong person and individual to stand up to them. We admire that and hope that this will inspire many others to do the same wherever injustice occure. Everyone should stand up for what is right! We stand behind you. United as one, divided by zero. To all the bullies, haters and supporters of everything wrong in our society out there: The corrupt fear us. The honest support us. The heroic joins us. We are legion. We are anonymous. We do not forget. We do not forgive. Expect us!
POSTET AV:  Bjørg
04.10.2016   17:17
Hei. Er det du som er grovt hetset av Mannegruppa Ottar? Gruppa som består av en gjeng med menn (ikke ekte menn, for de er ikke sånn) som legger ut den ene grove vitsen etter den andre om voldtekt, og misbruk av barn?

Hvis det er du, så vil jeg si at du er tøff! Jeg beundrer slike som deg, og som Sophie Elise (hvor jeg ikke får til å legge inn kommentar) og andre, som sier fra!!! For slik idiot-oppførsel bør ikke gå upåaktet hen!

Og jeg ble så glad nå, da jeg hørte at Barnekreftforeningen stoppet innsamlingsaksjonen som Mannegruppa hadde satt i gang. Takk til Barnekreftforeningen som ikke vil assosieres med syke galninger. Trist, og skremmende, å tenke på at en del av disse sykingene som elsker pedo-vitser og drømmer om å voldta, faktisk kan ha barn.
POSTET AV:  Tonje
04.10.2016   18:35
Stay strong Ingrid, du fortjener mye bedre enn dette! https://www.nrk.no/ho/ingrid-_20_-anmelder-netthets-1.13161327


Vil du si noe om "She lost him, but found herself- and somehow, that was everything" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits