hits

Kjære 2018

Kjære du som leser dette, jeg har noen ønsker for deg. 

Jeg ønsker deg et år med mye kjærlighet. Ikke bare for andre, men for deg selv. Elsk deg selv først. Bli ferdig med å hate de "ekstra" kiloene dine, er buksene for små, så kjøp noen større. Det er ikke deg det er noe feil med, det er buksene som er for små- ikke du som er for stor. Kjøp den kjolen du ønsker deg selv om den er akkurat litt for dyr, det har du fortjent. Ta på deg rød leppestift og smil til verden. Gå i de høye hælene selv om du allerede er 180 cm høy, herregud, du ser smashing ut. Det er ingenting feil med deg, det skal du vite, lære, og du skal elske alt som er riktig med deg isteden. 

Jeg håper du gir ditt alt. Smil til fremmede. Elsk livet. Tenk over hvor deilig te smaker etter at du har vært ute i vinterkulda, tenk så fin himmelen er om kveldene før solen går ned. Tenk på følelsen du får når du ler på sene kvelder med dine beste venner. Strekk ut en hånd til noen som trenger det, og be om en hånd hvis det er det du trenger. 

Jeg håper du har gode venner rundt deg, som ikke gir opp på deg uansett hva slags rot du har havna i. At du kommer inn på skolen du ønsker, eller lykkes i jobben din. Jeg håper du tør å være deg selv. Jeg håper du er flink til å ta vare på rundt deg, og besøker bestemor og bestefar en gang for mye, og ikke en gang for lite. Fortell folk hva du føler. Tilgi dine uvenner, tilgi deg selv. Livet er for kort for hat. Du er bra. Du er verdifull. Og du fortjener alt godt.


 ♥ 

    Postet: 17.12.2017     Tid: 18:12     Kategori: Kjære-brevene     Kommentarer: 2     Copyright ©
POSTET AV:  Amalie
17.12.2017   19:47
Så fint skrevet! Ønsker deg alt godt i det nye året<3
POSTET AV:  Victoria Larsen
17.12.2017   20:45
Vakkert! Du skriver alltid så inspirerende. Nydelig bilde av deg! Jeg ønsker deg alt godt <3


Vil du si noe om "Kjære 2018" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 21 år, og det går stort sett i Canon 70D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D