hits

JULEGAVETIPS!

  21.11.2016 /  16:24  /  Hverdag  /  2

Er du tom for ideer til kjente og kjære? Don't worry, I got your back! Jeg er ikke så stor fan av julegaveshopping i butikker, så det er supert at jeg bare kan klikke ting hjem til meg. 
 


Til mor, far, eller din kjære. På Smartphoto har de nesten alt du trenger- og du kan legge til ditt eget bilde! Du kan lage mobildeksel med deg og kjæresten din på, eller en pute med hele familien, for eksempel. Min mor og far gikk rundt med bilder av lillebroren min og meg på t-skjortene sine en stund... Du finner alle alternativene her. 


Til din kjære. Hva med en gravert ring eller et halskjede med navnet til kjæresten på? Det kan du finne hos Mittnavnesmykke.

 


CDON.com har de 3 filmer for 199 kroner!! (Og en egen kategori med julegavetips.) 
  


Og selvsagt, min personlige favoritt. Nelly.com!  Her er det så mye fint, er helt frelst av den siden. Kjolene, undertøyet, alt sammen. De har til og med "what to get a guy," - hvor kult? Bildet fører deg rett til julegaveshoppingen!


//alle bildene er tatt fra nettsidene.

..tror det var nok rosablogging for i dag. Vi blogges! 

  Postet: 21.11.2016     Tid: 16:24     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

Sommervettregler!

  03.06.2016 /  17:16  /  Hverdag  /  2

Dette er veldig viktig å huske på i sommervarmen!!

1. Husk å drikke mye. Væske er superviktig ettersom man lett blir dehydrert når det er så varmt; og da blir man slapp og sliten.

2. Husk å spise noe, gjerne noe med salt i. Det er lett å glemme det i sommervarmen, for man har ikke utrolig med matlyst når det er så varmt. 

3. Det er lov å gå med litt mindre klær enn vanlig, du må ikke gå i hettegensere hver dag, det kan til slutt bli ganske farlig og utrolig varmt.

4. Lytt til kroppen; trenger den hvile? Trenger den vann? Gi den det den trenger!

5. IKKE slutshame eller bodyshame noen. Vi er alle ulike, noen har stor mage, andre har store pupper. Ingen er stygge eller fæle for det, og har like mye rett som alle andre å gå i lite klær. 

6. Hvis du ser en hund i bil, det veldig varmt ute og bilen ikke har noen form for vinduer åpne eller aircondition på; knus vinduet eller få tak i eier ASAP!!!! 

7. Solkrem!!!!! Helt seriøst, uansett hvor kjedelig du synes det er å smøre deg inn, det er veldig viktig for huden din. 

8. Hvis du har vært så uheldig å glemme solkrem, så kan du smøre på tomat, yoghurt eller aloe vera! 

9. Legg aldri ut på lengre turer uten drikke. Jeg gikk 1,2 mil her om dagen i denne varmen, tre timer, og uten vann. Gjett hvem som ble dehydrert og var sjeleglad for litt vann! 

10. Vis hensyn til dyrene også. De trenger vann tilgjengelig stort sett hele tiden sånn som oss, og de trenger ikke at folk knuser glass på veien eller i grøfta så de skader seg.

 

  Postet: 03.06.2016     Tid: 17:16     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

Slik er 2016

  22.05.2016 /  18:28  /  Hverdag  /  2

Åndene er på Jodel. Mammatilmichelle legger ut nakenbilder for å flere lesere. Øyenbryn er "in", faktisk så in at det er det første jeg legger merke til på en person. Tenåringer truer med å anmelde tenåringer fordi de har hatt en krangel på Internett. Alt handler om å være drita og å røyke hasj. Pappagutter kjøper russebusser til millionervis av kroner og flyktninger sulter og dør på flukt. SKAM har tatt Norge med storm.

Og jeg, jeg steker bacon med solbriller. Verden går fremover, dere.

  Postet: 22.05.2016     Tid: 18:28     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

Hvordan få JULESTEMNING?

  15.11.2015 /  16:38  /  Hverdag  /  1


I samarbeid med mange flotte jenter, har jeg fått flotte innspill til hva som gir dem julestemning! Kanskje disse tipsene er noe for deg, hvis du sliter med nettopp det? Det er kanskje litt tidlig enda, men noen trenger oppvarming før desember. 

1. Julesanger! Trenger ikke forklares. ....Santa claus is coming to town....

2. Kakao og krem! Hva er vel bedre enn kakao på kalde vinterdager? Det er jo så koselig!

3. Julefilmer. Tre nøtter til Askepott, for eksempel. Og hey, kanskje sammen med kakaoen? Åh, nam! 

4. Pepperkaker. Å bake, spise, lage pepperkakehus... 

5. Julelys i vinduene. Vær så snill, sett opp julelys i vinduene dine.

6. Snø!! Det er bare å håpe på at det i år går rette vegen. Snø, snø, kom til oss!

7. Julekalender på TVen. I år er det vel "The Julekalender" som er det store? 

8. Julebrus. Julemarsipan. Julegodt. 

9. Coca-Colareklamen som spilles av hvert år. De har den beste reklamen, sant??

10. Lukten av julemat, pyntede trær og hus, fyring i peisen, alle de søte nissene som sitter i vinduene, klementiner, hytteturer og de fantastiske menneskene man får feiret julen med. 

 

  Postet: 15.11.2015     Tid: 16:38     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Jeg er med i storfilm!!

  16.03.2015 /  17:03  /  Hverdag  /  2


Du leste helt rett! (Med mindre du leste feil, men det står faktisk at jeg skal være med i storfilm.) Dette er bare en tull noen av mine fantastiske venner (Linn, Albertine, Rebekka og Andrea) dro fordi jeg failet med hårbleking og håret ble oransje. Det var igrunn ganske forventet, og jeg skal fortsette å bleke det en annen dag, men i mellomtiden kan vi more oss med at jeg ligner på Annie og burde få hovedrollen i en Annie-film. 

Hvilken film skulle du helst hatt hovedrollen i? 

  Postet: 16.03.2015     Tid: 17:03     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

BLOGGEN ER 5 ÅR!

  16.11.2014 /  20:27  /  Hverdag  /  2


Bloggen min har fått gjennomgå. Perioder jeg har vært deprimert, helt oppe i skyene av glede, vært sliten, hatt kreft, vært innlagt, hatt det gøy med venninnene mine, blitt overbelastet med fotografi, og den lever enda! Jeg har altså holdt den oppe i hele fem år. I dag fyller bloggen min fem år! Tenk det. Skulle gjerne hatt en konkurranse eller noe, men jeg tenkte ikke på det før nå.. Litt sent. Jeg skal ha en konkurranse senere, lover! Håper dere vil være med og vinne kule premier. Kan heller mimre tilbake til 2009. Dette er et av mine første innlegg, og ikke et innlegg jeg er stolt av: 

//Forresten, Nelly.com har fått en fancy GIFT GUIDE, her er det gaver til mor og far, bestevenn, kjæreste... you name it. Sjekk det ut!
 

  Postet: 16.11.2014     Tid: 20:27     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

Min første gang på et treningsstudio...

  05.10.2014 /  21:04  /  Hverdag  /  3

Er det en ting jeg har lært om treningsstudioer er det at hvis du er ny- så har alle rett til å granske deg ned til hver minste detalj. Stirrer du tilbake, da er du en syndebukk.

Det var en del ting som gjorde at jeg ble skeptisk til å trene på et studio, og en av tingene var de gigantiske speilene som gikk fra taket til gulvet. Noen er på treningsstudio for å trene, og andre er der for å studere seg selv og glo i "all hemmelighet" på de andre. I dag var det en fyr der som gjorde nettopp det. Han gransket seg selv etter hvert eneste apparat han hadde brukt. "Jeg er stor og tøff," sa han sikkert til seg selv.

Jeg fant også ut at det er en god idè å ikke klage på alt man gjør. Jeg klaget nemlig en hel del, og noen burde egentlig ikke sluppet meg inn fra starten av. Så mange stygge blikk på en gang er det lenge siden jeg har fått...

Det verste er vel å være nybegynner, fordi alle andre virker så mye bedre. MEN, man må starte et sted!

  Postet: 05.10.2014     Tid: 21:04     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

Se og hør var på besøk

  22.09.2014 /  22:21  /  Hverdag  /  5Var i uke 38s weekend blad... Og jeg skal si dere, jeg er SÅ ferdig med den historien. Jeg kommer aldri til å snakke om det noensinne igjen. Veldig pene bilder, forresten. Jeg bare hastet i vei for å ta disse, så beklager at de er lvl amatør. Heheh!

  Postet: 22.09.2014     Tid: 22:21     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

UKM - spørsmål og svar

  21.02.2014 /  11:41  /  Hverdag  /  0

Hva er UKM?

- UKM står for ungdommens kulturmønstring! Det er et show der man viser frem talentet sitt, først i en lokalmønstring, så kan man komme videre til en fylkesmønstring og så videre til landsmønstringen. 

Hvor skal fylkesmønstringen være?
- Den skal være i Hamar!

Gikk du videre med alle bildene dine?
- Yes, I did.


Lurer på hva du kan anbefale å ta med av bilder i UKM?
- Jeg tok med bilder jeg mener har en betydning, noe som får folk til å føle noe litt annerledes. Jeg har alltid ment at bilder må få folk til å føle noe for å treffe. Men, så lenge du selv syns de er fine; ta de med!

Hva syns du om cheerleaderne?
- Syns de var sykt rå!!  Jeg ble skikkelig satt ut, de var utrolige.
  Postet: 21.02.2014     Tid: 11:41     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 0     Copyright ©

Disse bildene kom videre i UKM

  17.02.2014 /  16:06  /  Hverdag  /  14


Så, her er utstillingen min! Klarte å prestere med bare selvportretter, for det er igrunn de nyeste bildene jeg har. Det var utrolig morsomt, og så mange flinke folk der i går! Skal legge ut bilder av det senere også. Har dere noen spørsmål angående UKM? Så kjør på!

  Postet: 17.02.2014     Tid: 16:06     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 14     Copyright ©

10 ting som irriterer med Facebook

  12.02.2014 /  18:54  /  Hverdag  /  6

Jeg ser igjennom Facebook, og jeg blir trist, må le og gråte på samme tid?? Jeg har ingenting å skrive om akkurat nå, så hvorfor ikke.... Selv om jeg vet at en del kommer til å bli provoserte av det her, unnskyld.

1. "Lik mitt profilbilde, så liker jeg ditt!" 
- Nei, du får ikke noen likes for det. Du er bare irriterende.

2.  "Hvem burde være min valentin?"
- Helt ærlig, hvis du må spørre om det, så tror jeg ikke du ender med noen valentin.

3.  "I dag skal jeg spise poterer til middag, jeg gleder meg"
- Jeg tror ingen bryr seg om at du spiser poterer til middag.

4. Folk du ikke kjenner som tagger deg i profilbildene sine for å få "likes"..
- Hva i alle dager er det for noe tull? 

5.  Kjæresteparene som må på død og liv poste noe på veggen til hverandre hver dag.
- Dere blir vel ikke lykkelige av det?

6. "Den fineste som liker skal jeg gifte meg med!"
-  Hva med de hundre personene som sitter igjen og ikke føler seg bra nok? Uff, stakkars mennesker. 

7. Folk som skriver "Take me as I am or watch me as I go!" eller "Ta meg for den jeg er eller gi faen!" under hvert eneste profilbilde.
-  Funker det for dere? Blir dere liksom tatt annerledes fordi dere skriver det? Hm. 

8. Folk som spør om du kan dele profilbildene dems, for da får de "selvtillit."  
- Selvtilit har ingenting med profilbilder på Facebook å gjøre, ha det klart for dere. 

9.  Når en person har lagt ut en status, så må du ikke på død og liv legge den ut en gang til. 
- For det første, du kopierer. For det andre; den er bare morsom en gang. For det tredje; du er veldig lite original. 

10.  Folk som legger ut en bibel om hva de gjorde fra de stod opp til de la seg.
- Det er sånn man har blogger til (Håper ikke folk tar dette så altfor tungt, heheh smiil. Bare noe tull jeg og vennene mine kom opp med som irriterer oss!)  

  Postet: 12.02.2014     Tid: 18:54     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

I dag er jeg på skolen!

  05.02.2014 /  10:09  /  Hverdag  /  6
I dag er jeg på skolen for første gang på en måned. Det er så herlig!! Æææ, jeg gledet meg skikkelig mye til å se de andre igjen, med god grunn. Så da sitter jeg her da, på et grupperom med Adrian, Simon, Daniel, Jimmy og Einar. Jeg tror vi jobber med film.... Hm...... 

  Postet: 05.02.2014     Tid: 10:09     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

SE, så fine

  28.01.2014 /  17:30  /  Hverdag  /  1

Jeg fikk besøk i dag! Av verden søteste Sara og Ingeborg, og gjett hvem som forelsket seg i Jackson? Hahhah. Syns de ser ut som hjerteknusere alle tre! 

  Postet: 28.01.2014     Tid: 17:30     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

2014, please be good to me

  31.12.2013 /  16:19  /  Hverdag  /  42013 har gitt meg mye, men mest av alt har det gitt meg vondt. Jeg vil glemme dette året, og jeg håper at 2014 blir en million ganger bedre. 2013 startet fint, så kom februar og jeg var veldig langt nede. Jeg ble plukket opp igjen på en eller annen måte, men det er bare et fjernt og svakt minne nå. Dette året har gått så mye opp og ned, og det har avsluttet helt forferdelig. I november havnet jeg på Sanderud, og lille julaften fikk jeg vite at jeg har kreft. Forholdet mitt gikk i vasken, og jeg ble knust. MEN, jeg har laget meg noen nyttårsforsetter, så jeg får vel fortelle om dem også!

- Jeg skal bli frisk.
- Jeg skal le mer enn jeg gråter.
- Jeg SKAL på konsert.
- Feste mer.
- Møte nye folk.
- Ta sjanser jeg aldri ville turt å ta ellers.
-  Prøve å holde meg positiv selv når det ser helt svart ut.
- Være mer ute! (Selv om mamma og pappa savner meg hele tiden fordi jeg "aldri er hjemme")
- Ta masse kreative bilder.NB!!! Pass på dyrene deres i kveld, tror ingen vil ende opp med livredde små krabater i husene sine.   Postet: 31.12.2013     Tid: 16:19     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

stupid girls

  07.12.2013 /  10:33  /  Hverdag  /  1Fredagen i bilder! Hadde besøk av herligste Emilie og Jannicke, og det var koskos! Nå skal jeg spille inn sangvideoen til i morgen (blir muligens med musikkvideo 'n shit), og dere må følge med, for luke nummer 6 og 7 kommer i dag..... fototips, kanskje? Hm. Ha en fin helg, alle sammen!

  Postet: 07.12.2013     Tid: 10:33     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

FOTO: De tre musketerer

  13.10.2013 /  22:02  /  Hverdag  /  1//bilder fra i går. woh

  Postet: 13.10.2013     Tid: 22:02     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

MK

  31.08.2013 /  18:24  /  Hverdag  /  3Heyyy there! Nå har jeg gått hele to uker på skolen, folkens. Jeg går Medier og kommunikasjon på Hamar, og jeg er sykt fornøyd med både lærere og klassen! Alt er bare helt perfekt, bortsett fra den )(/#&"!$=4923)$!/% bussen, da. Må stå opp så tidlig, og på hjemveien går bare bussen direkte to ganger i uken. Jeg har også fritak i matte og naturfag, så jeg slipper sånne kjipe lekser som de andre (<3<3). Ellers er det bare sus og dus, og alt går egentlig helt greit! Jeg har fått min andre MacBook også.. (bortskjemt hehehe ;))) 

Det var vel igrunn det... Jeg har bare et sprøsmål til dere! Og deeet er *trommevirvel*
Trives du på skolen? 

  Postet: 31.08.2013     Tid: 18:24     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

Katta

  19.08.2013 /  20:08  /  Hverdag  /  1
Åhhh, Katta var herlig. Jeg vil tilbake dit!!! Problemet er vel bussen..... hm. Så nå er jeg sykt sliten og bare håper Brage har veldig lyst til å komme hit og natte meg wiii

Hvordan var din dag?

  Postet: 19.08.2013     Tid: 20:08     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Birthdaygirl

  15.08.2013 /  18:17  /  Hverdag  /  6


Dagen startet ikke SÅ sunn altså.. Den startet med at mamma kom ned med en pose smash og kanelgifler! Etter en time eller to kom Brage til meg med roser og hjerteformet muffins. (AW, jeg har verdens søteste mamma og verdens herligste kjæreste.) 

Så gikk vi ut daa, og møtte Runa og Ines! Og jeg måtte bare ta masse portretter fordi linsa mi også fyller år i dag. Et år folkens, tjohei! Og photoshopen min fyller 3... Så vet dere det og.

OG JONAS DA HALLO, vi møtte han og <333 søteste, ahaha

Også bare heyyy.

Men så bare zzzz. Tror jeg legger meg, sykt sliten..

Uansett, takk for alle gratulasjoner jeg har fått på twitter, meldinger, facebook, her osvosv. Varmer! Ha en fortsatt fin dag søte folk, så snakkes vi snart igjen
  Postet: 15.08.2013     Tid: 18:17     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

WIIIH, ut på tur

  09.05.2013 /  14:23  /  Hverdag  /  1

Heyyhey! Nå.. Er jeg.. På tur.. Med verdens beste kjæreste.. Så vet dere det! Ha en fin daaaag :D

  Postet: 09.05.2013     Tid: 14:23     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

NOE DU LURER PÅ? BRAGE OG INGRID SVARER

  29.04.2013 /  21:19  /  Hverdag  /  19


Jaa, dere leste helt riktig! Skal ha spørsmålsrunde med selveste Brage, og den skal liksom handle om oss to. Så hvis dere har noen spørsmål om meg og Brage, såå kom med dem!
Noe du lurer på? :o

  Postet: 29.04.2013     Tid: 21:19     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 19     Copyright ©

UKM FYLKESMØNSTRING

  12.04.2013 /  15:40  /  Hverdag  /  5


I dette øyeblikk er jeg på vei til Eidskog for en hel helg med UKM! Fylkesmønstringa er her, og jeg gruer meg som F.... men det går vel bra, og blir vel artiig! Wish me luck, people :D

  Postet: 12.04.2013     Tid: 15:40     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

GLAD JENTE I AVISEN

  06.04.2013 /  18:45  /  Hverdag  /  3


Fremover kommer det også forresten mange spennende innlegg! Skal ha photoshoot med en kjekkas etterpå (Tor-Andre, eller "Thea" som jeg kaller han), oppskrift på perfekt iskaffe, og i morgen kommer temafoto og jeg skal legge ut spørsmålsrundevideoen med min søte Brage. Bare å glede seg *kremt*, hahaha

  Postet: 06.04.2013     Tid: 18:45     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

Er det rart?

  04.04.2013 /  22:22  /  Hverdag  /  1Kanskje noen folk har godt av å være litt rare? Beklager, men jeg har ingen interesse av å være A4, kjære deg
 

  Postet: 04.04.2013     Tid: 22:22     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Ute i sola med verdens kuelste hipster

  01.04.2013 /  20:38  /  Hverdag  /  2


Startet med frokost på peppes! Banana split og kaffe, og turen gikk videre til Kiwi for å kjøpe sjokolade (♥♥♥) og sjokolademelk (♥♥♥), og så tok vi bare en haug av bilder... Emilie er forresten singel, folkens, så fritt frem! 

Møtte også besteste Brage i dag etter en "lang" stund... Det var så herlig å se han igjen! 

Hva syns dere om bildene? :D

  Postet: 01.04.2013     Tid: 20:38     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

If you have a bad day...

  22.03.2013 /  14:41  /  Hverdag  /  5

..da søker du selskap i kjæledyret ditt, dytter i deg mat (jeg har ikke spist sjokolade i dag!!! vær stolt, alle som kjenner meg vet at jeg spiser det minst en gang om dagen), og så tar du en dusj, griner deg ferdig der (tulla da. ehe.) og tar bilder. WOOH, det er ganske mye man kan gjøre på en dårlig dag, altså... Snart får jeg besøk også (av verdens bestee)! Jajaja, man må også være med folk som gjør deg glad! Da blir du automatiski bedre humør, hvis ikke du er en sær type, da. (Tulla igjen, herregud.) 


Hva pleier du å gjøre på dager du ikke føler deg bra?

  Postet: 22.03.2013     Tid: 14:41     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

Forever alone dag 2

  20.03.2013 /  11:09  /  Hverdag  /  4


Dette er mine beste venner akkurat nå. 


I tillegg til Macen min som vil samarbeide med meg! Så, jeg ser på Skins! Lykkeee

I tillegg til det har jeg Nike her, da. SE SÅ SØT.

HERREGUD, HAR DU SETT NOE SÅ NUSSELIG?! Kjære vene. 

Uansett, siden jeg kjeder meg til døde mens jeg er syk, så vurderer jeg å lage en spørsmålsrunde til... Det virker som folk er veldig glad i å spørre meg om ting for tiden (haha), såå kanskje jeg legger ut en spørsmålsrunde i løpet av dagen? Høres det bra ut kanskje? Hmm.

  Postet: 20.03.2013     Tid: 11:09     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

Forever alone

  19.03.2013 /  11:49  /  Hverdag  /  6

Det er den dagen i dag, ja... Den dagen der jeg sitter her i sofaen min og loker, prøver å komme meg. Den dagen der jeg ikke har noe selskap, bortsett fra en firbent liten krabat ved navn Nike, men han sover jo i buret sitt... Japp, i dag er jeg syk. 

Så da spiser vi sunt (haha), og KAKAO..Hallo! Nam. 

Ligger under pledd og ser på tv..

Låner tøflene til mamma... 

Ooog spiser alt usunt man kommer over i huset! Håhå. Ikke at det var noe nytt, for jeg spiser ikke akkurat så veldig sunt ellers heller... 


Hva pleier du å gjøre når du er syk?

 

  Postet: 19.03.2013     Tid: 11:49     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

Sangvideo?

  16.03.2013 /  20:00  /  Hverdag  /  16


Jeg vurderer å lage en sangvideo... Meen så har jeg ikke peiling på hvilken sang jeg skal synge, så.. Har du noen forslag?

  Postet: 16.03.2013     Tid: 20:00     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 16     Copyright ©

Nå har kjekkeste blitt 14!

  12.03.2013 /  15:33  /  Hverdag  /  3


(Overskriften fant han på sjæl.. *Host*)
Nå har lille gutten blitt litt større! Endelig fjortis a gett ❤   Gratulerer så mye med dagen, lillevenn! Kos deg massee, og ikke spis altfor mye kake... Hihi, glad i deg! 

  Postet: 12.03.2013     Tid: 15:33     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D