Ask me anything


Jeg vet det er mange som sitter med spørsmål, sååå, nå har dere sjansen til å spørre! Noe du lurer på? Jeg svarer på alt

  Postet: 31.01.2014     Tid: 14:12     Kategori: Personlig     Kommentarer: 33     Copyright ©

FOTO: Parykk

Jeg kjenner ikke igjen meg selv, det er så sinnsykt rart. Jeg skal ta bilde av meg selv skalla snart!! Hahahaha, så får dere se hvor rart det er også. Det at jeg fikk se håret mitt falle av var en helt ubeskrivelig merkelig følelse, jeg hadde aldri trodd at det skulle skje meg.

  Postet: 30.01.2014     Tid: 11:10     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 12     Copyright ©

NEVER be ashamed of who you areVi er feige og redde, redde for at folk skal dømme oss. Vi vil så gjerne være alt vi ikke er, vi vil se ut som supermodeller og kroppen skal være perfekt til sommeren, uansett hva. Vi er redde for å vise at vi kan være sårbare, redde for å gråte. Så fort tårene presser på gjemmer vi oss bort, vi snakker ikke om det. Tenårene er sånn, du vil sette deg ned og dø. Du vil bare gi opp. Du gidder ikke mer fordi du får press på deg fra alle kanter. Lekser, karakterer, du må være god nok til alt. Du må leve opp til alle forventninger hele tiden. Det er ikke så lett å bli behandla som et barn,- når de voksne også forventer at du skal leve som en voksen. (Bestem dere???)

Men husk dette, hvis du har det vondt, så er du verdt hjelp. Du er verdt livet, og du skal ikke behøve å skamme deg over hvem du er. Hvis ikke du hadde vært deg, så hadde ingen det, og det er så mange der ute som er så veldig takknemlig for at du er deg. Kanskje bare den gamle damen du smilte til på bussen i dag tidlig, eller for den søte mannen i butikken som ikke klarte å ta noe ned fra butikkhylla. Du betyr så mye, og vi er 7 milliarder på denne jorda; så jeg håper tanken på at en person der ute er laget bare for deg hjelper.

Ting tar tid, men den tiden er alltids verdt det. Du kan klare alt, du. Jeg har troen på deg. Og hvis noen skulle ønske å snakke med meg, så ikke nøl med å ta kontakt!

  Postet: 28.01.2014     Tid: 18:03     Kategori: Personlig     Kommentarer: 5     Copyright ©

SE, så fine

  28.01.2014 /  17:30  /  Hverdag  /  1

Jeg fikk besøk i dag! Av verden søteste Sara og Ingeborg, og gjett hvem som forelsket seg i Jackson? Hahhah. Syns de ser ut som hjerteknusere alle tre! 

  Postet: 28.01.2014     Tid: 17:30     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Life is a climb, but the view is great
Jeg kan ikke fortelle om veien til suksess i livet, men jeg kan fortelle dere at hemmeligheten er å ikke gi opp

  Postet: 27.01.2014     Tid: 22:09     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

Første kur snart overstått

Akkurat nå får jeg siste dose av første kur!!! Wæææ, tenk at det snart endelig er over. Det tar bare... Fire timer til....
Neste gang jeg får cellegift er 7.februar, og da skal jeg (heldigvis) på Radiumhospitalet igjen. Og her har dere noen søte soppeselfier, for jeg ser ut som en sopp med lue... Ja.

  Postet: 27.01.2014     Tid: 12:39     Kategori: Personlig     Kommentarer: 12     Copyright ©

Folk vil alltid prøve å knekke deg


Uansett hvor bra du gjør det, uansett hvor vondt du har det, noen vil alltid prøve å ødelegge for deg. Fikk en kommentar om at "Kreft er jo vanlig!! Herregud! Du er så oppmerksomhetssyk!" på innlegget om at jeg var i HA, og at jeg skulle skjerpe meg. Kreft er en kamp du ikke vil stå i sjæl, skal jeg si deg. Jeg har valgt å være åpen om min kamp, så du kan enten kjempe mot meg,- eller med meg. Hvis du kjemper mot meg, så gjør det meg ikke noe mindre sterk. Du er bare en flue på bloggen min, og hvis du ikke liker det jeg skriver kan du la være å lese. Verre er det faktisk ikke

  Postet: 26.01.2014     Tid: 22:07     Kategori: Personlig     Kommentarer: 18     Copyright ©

Ha det, håretJeg måtte klippe det rett av, det hadde klart å lage dreads av seg selv og satt sammen. Det var faktisk utroooolig ekkelt! Og nå er det bare litt igjen, jeg gruer meg til jeg blir helt hårløs. Jeg og mamma måtte le litt, vi er ikke særlig til frisører..........

Forresten, jeg må slenge med et bilde av Viljar, han er søt. Ja. Så vet dere det og. 

  Postet: 26.01.2014     Tid: 14:35     Kategori: Personlig     Kommentarer: 14     Copyright ©

WARRIOR
I dag står det om meg i HA. Wæ! Det var litt stilig, da. "En kriger." Jepp. 

  Postet: 25.01.2014     Tid: 13:07     Kategori: Personlig     Kommentarer: 11     Copyright ©

Don't fool yourself and say you can't


Hvis jeg kan, kan du. 


I dag var jeg på sykehuset og skulle få cellegift, men immunforsvaret mitt var så lavt at de ikke turte å gi meg noe. Jeg fikk bare i meg en halv liter med saltvann, så ble jeg sendt hjem igjen. På mandag skal jeg tilbake for å se om de kan få gjort noe... Hm. 

Jeg vet forresten ikke om jeg tør å ta håret mitt i dag heller, det kommer til å bli så kaaaaaldt! Og uvant. Det er bare sykt ekkelt at jeg kan stå og dra av meg krøllene i hytt og pine. Vekta er også litt merkelig, for jeg spiser KONSTANT, men jeg fortsetter å gå ned?? Sære greier. Og midt oppi alt, så har jeg begynt å tenke på fremtiden. Fremtiden skremmer meg. Jeg burde vel ta små skritt og håpe på det beste, men jeg skulle så gjerne få gjort alt i en gang..... Ting tar tid

  Postet: 24.01.2014     Tid: 15:23     Kategori: Personlig     Kommentarer: 13     Copyright ©

Litt stolt; and say goodbye to my hair


Jeg kom meg faktisk ut i dag, og jeg var ute i flere timer! Og vet dere hva? Håret går i morgen... Jeg kan bare stå og rive av meg alt sammen, det er sinnsykt ekkelt og rart. Men før jeg tar alt skal jeg eksprimentere litt med det, så dere kan være forberedt på noen fancy bilder i morgen altså! Jeg får også to timer til med påfyll av cellegift i morgen, vil virkelig ikke.... Wish me luck!

- Ingrid Jackson

  Postet: 24.01.2014     Tid: 00:05     Kategori: Personlig     Kommentarer: 13     Copyright ©

Kjære anonyme tingtang...

..som skrev dette søte innlegget på ask.fm-en min, kan du være så snill og melde deg? Hvis du orker å ta på deg skoene mine og gå en mil med dem, så skal du få slenge en sånn kommentar til meg. Jeg har ikke noe valg om å dø,- for det skal jeg ikke. Og jeg klaget over håret mitt, men det betyr ikke at jeg har lyst til å miste det. Stå der i speilet og dra av deg ditt eget hår du, kjære deg, så skal du få lov til å dømme meg. 


Fikk forresten denne søte blomsten i dag! "Til den tøffe og kjekke jenta i Elverum." Det gjorde dagen min, hihi! 

  Postet: 22.01.2014     Tid: 18:50     Kategori: Personlig     Kommentarer: 24     Copyright ©

Through the dark


I dag har jeg hatt HA på besøk, og i går var Østlendingen her. Åh, gud så sliten jeg er... Så fort jeg reiser meg er det nesten som jeg går i bakken igjen. Så, hva går da dagene utpå? Jo, spise, drikke og redigere. Jeg skal prøve å ta en hel del kreative bilder snart! Når jeg orker.... Hehaho. 

  Postet: 21.01.2014     Tid: 19:58     Kategori: Personlig     Kommentarer: 6     Copyright ©

Hvordan kan du tråkke på noen som ligger nede?


Du kan sitte der og slenge dritt til personer over internett, over ask.fm, over facebook, twitter, kik og gud veit hva, men har du egentlig tenkt på hva det er du sier? Du burde skamme deg for å gå bak ryggen på venninna di og fortelle hele verden om hemmelighetene hennes. Du burde støtte henne og vise at du er der for henne i situasjonene der hun trenger deg mest. Mobbing er ikke greit. Mobbing har aldri vært greit, og det vil det aldri bli. 

Tenk deg situasjonen der du kommer hjem fra skolen, og det første du gjør er å kaste deg på senga i gråt. Tenk å få høre dag ut og dag inn hvor "stygg" du er eller hvor store føtter du har. At du ikke er bra nok. Alt du ønsker er å ta livet ditt fordi ingen bryr seg om deg, alt de ser er det negative. Det er ikke greit, absolutt ikke greit. Vi er i 2014, folkens, vi må våkne! Vi er fantastiske mennesker med hver vår personlighet, og vi må lære å respektere hverandre for hvem vi er. 

Jeg lovet ei venninne å skrive dette innlegget; nettopp fordi jeg slår så veldig hardt ned på mobbing selv. Kjæresten hennes har startet opp en kampanje mot mobbing, og hvis dere vil kan dere gå inn og støtte gruppen her.  Det ville betydd utrolig mye!

  Postet: 20.01.2014     Tid: 22:06     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©

Sliten  Postet: 20.01.2014     Tid: 16:37     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 8     Copyright ©

I see fire


Jeg håper det går bra med alle i Lærdal. 

  Postet: 19.01.2014     Tid: 18:09     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©

Du kommer til det punktet


Du kommer til det punktet i livet der du bare vil gi opp, sette deg ned og gråte og ser på kaoset du har skapt rundt deg. Men når du har kommet til det punktet, så kan det bare gå en vei. Du kommer til å hente krefter du ikke trodde du hadde, og du kommer til å reise deg. Når det er gjort, tåler du alt. Jeg lover.

  Postet: 19.01.2014     Tid: 13:43     Kategori: Personlig     Kommentarer: 6     Copyright ©

I'd be lying if I said it never was hardJeg er vanligvis utrolig positiv og sier at "Det går bra med meg!".. Men i dag går det ikke så bra. I dag er en av de dagene jeg har vondt og skjelver og trenger en klem. Det er anstrengende å gå opp trappa, men jeg har vært ute i dag. Det var veldig godt å se igjen så mange snille og søte folk, og ikke minst få frisk luft! Nå er jeg halvveis på reisen, jeg mangler en kur til. Jeg håper den går like bra som den første... Og vet dere hva som er verst? Som gjør vondest? Det er nok at jeg mister håret mitt, uansett hvor sært det høres ut... Men det tok meg faktisk 17 år og gro det så langt. (Haha, det blir forferdelig.) 

Jeg håper dere alle har en veldig fin dag, hvertfall! Og ta vare på hverandre, alle som en.

- Ingrid Jackson

 

  Postet: 18.01.2014     Tid: 18:14     Kategori: Personlig     Kommentarer: 11     Copyright ©

What is the point of being alive if you don't at least try to do something remarkable?

Tusen takk for all god respons jeg har fått i det siste, dere har virkelig hjulpet meg! Det er så godt å vite at det alltid er noen der. Jeg skal bli husket som jenta som aldri ga opp, uansett hva.

- Ingrid Jackson 

  Postet: 18.01.2014     Tid: 10:06     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 8     Copyright ©

Du kan velge å være den sterke...eller du kan velge å være den svake. Jeg vil gjerne fortelle dere hva som er forskjellen på et sterkt og et svakt menneske, slik jeg ser det, så here we go! 

Et sterkt menneske er mennesket som ikke gir opp, uansett hvor hard kampen er. Det er lov å gråte, lov å føle seg svak, for vi kan ikke være sterke hele tiden. Men aldri, aldri gi opp. Selv om du ikke ser noe lys i tunnellen enda, så er det ikke langt unna. Et sterkt menneske løfter folk opp, og bryter de ikke ned. Jeg har opplevd at folk ikke bare er gode mens jeg har vært syk, man kommer vel ikke unna det? Man vil alltids oppleve motstand. Men, jeg har lært å se forbi sånne. Du trenger ikke folk som bare er ute etter å tråkke på deg i livet ditt. Det du trenger er de sterke, de som er der for deg uansett hva. 

Et svakt menneske, derimot, er et menneske som er ute etter å ta deg uansett hvordan situasjon du er i. Som er villig til å gjøre hva som helst for å se deg lide. Et svakt menneske dytter andre ned for å løfte seg selv opp. 

- Man skal ikke se ned på noen med mindre man hjelper dem opp igjen

  Postet: 17.01.2014     Tid: 18:44     Kategori: Personlig     Kommentarer: 13     Copyright ©

DU kan redde liv

Visste du at du ikke trenger å være supermann for å redde noen? Jeg har alltid tenkt at leger er englene vi trenger, at de skal redde verden. MEN, du kan faktisk gjøre noe selv. Hva med å bli blodgiver? Jeg kom nylig i kontakt med ei jente som har leukemi, det vil si at hun har blodkreft. Jeg lovet henne å blogge om dette, for det er et veldig viktig tema! Alle friske mennesker mellom 18 og 60 år kan melde seg, og du kan lese mer om det her.

Vi kan redde verden, men vi må gjøre det sammen

 

  Postet: 17.01.2014     Tid: 16:14     Kategori: Personlig     Kommentarer: 4     Copyright ©

Did you miss it?Var nettopp på NRK Østnytt, trolig det rareste jeg har sett. Guud så bolle jeg har blitt, medisinene gjør at jeg er sulten hele tiden.. Æsj. Pent.  (Ja, jeg skylder på det ok) UANSETT, hvis du ikke fikk det med deg, så finner du innslaget her! 

  Postet: 16.01.2014     Tid: 19:08     Kategori: Personlig     Kommentarer: 17     Copyright ©

I DAG ER JEG PÅ TV

Nå har jeg nettopp hatt besøk av NRK! Så dere kan se meg på TV rundt 18.45 i dag... Mon tro hva slags vissvass jeg kom med, for jeg husker knapt hva jeg sa?? Jeg snakket om kreften og åpenheten på bloggen, hvis noen skulle lure. Det kommer også på internett og på radio, so stay tuned! 

  Postet: 16.01.2014     Tid: 11:40     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©

Du lever lengre med...

...humor, stahet og folk rundt deg. Og selvfølgelig trenger du jo mat og drikke, da! Men sørg for at du spiser det du vil spise, ikke stapp i deg ting du ikke liker. De sier hele tiden "Dette er så sunt og bra for deg!," egentlig sier de bare det for at de vil se de rare ansiktsuttrykkene dine. De mener det ikke godt. 


Jeg har forresten vært hjemme en hel dag allerede!! WOooh, det har vært superdeilig. Har allerede hatt besøk også. Herlige, herlige mennesker. 

  Postet: 15.01.2014     Tid: 22:23     Kategori: Personlig     Kommentarer: 21     Copyright ©

Du lærer å se positivt på livet når det henger i en tynn tråd


...for mens noen klager på at de ikke får skoene de vil ha, så ligger du der og kjemper for livet du vil leve. Mens noen klager på at de ikke får se hva de vil på TV, prøver du å ta de små skrittene i riktig retning. Mens noen kjemper for livet klager du over at du har en dårlig dag, og at du ikke ser ut på håret. 

Nå har jeg vært på et kreftsykehus i en uke, og jeg har allerede lært så veldig mye om mennesker! De kjemper med krefter de ikke trodde de hadde, de er positive, og de er hundre ganger mer positive til livet enn de som lever utenfor murene her. Selv jeg har endret synet på livet etter en uke, det er helt utrolig. Jeg nekter å gi opp. Jeg har aldri gitt opp før, aldri, og jeg kommer ikke til å gjøre det denne gangen heller. I dag skal jeg hjem, og neste kur er om noen uker. Jeg skal vinne dette. Jeg nekter å bøye meg i støvet for noe eller noen. 

 

 

B r a v e 

  Postet: 14.01.2014     Tid: 11:58     Kategori: Personlig     Kommentarer: 16     Copyright ©

And at the end of the day...

... you will see who your real friends are. And you can focus on what's tearing you apart; or what's holding you together

  Postet: 13.01.2014     Tid: 16:22     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

"Har du fortsatt hår?"


Ja, jeg har fortsatt hår, ikke et hårstrå har falt av! Men det skal ta inntil to uker/20 dager til jeg mister det, har jeg fått høre.. Ugh. Vil ikke.

Hvordan går det? 
Det går fint, mye kvalm og varm når jeg våkner... Men ellers går det greit!

Kan du ikke hjelpe folk når du er syk?
Jeg har stått på og hjulpet folk siden jeg var tre år gammel, jeg slutter jo ikke med det for det om jeg har blitt syk! Vil alle alt godt, så det er bare å komme til meg hvis det er noe. Greia er at jeg er sliten og jeg er ikke synsk, så du må nesten komme til meg. 

Spiser du mye? Får du i deg nok mat? 
Jeg får noen tabletter som jeg blir kjempesulten av! Så føler at jeg spiser helt vanvittig mye.. Gjør jo egentlig ikke det, har gått ned en del siden jeg kom hit. 

 

  Postet: 13.01.2014     Tid: 11:36     Kategori: Personlig     Kommentarer: 10     Copyright ©

The reasons to keep goin'Når du føler deg alene og alt går imot, når ingenting noensinne går din vei og du bare vil gi opp... Du står der og ser på alt du har ødelagt, du som hadde verden foran dine føtter og alt godt i vente. Hva skjedde? Hvorfor deg? Kan du ikke bare dø nå?

Hvis du svarte ja, tenk igjen. For nei. Nei, det kan du ikke. Tenk at der ute et sted- så er det noen som lever for DEG, og bare deg. Noen som lengter etter å ha deg i armene sine. Tenk på alle filmene du ikke har sett, og stedene du har vært. Tenk på all maten du ikke har smakt, og folkene du ikke har møtt. All musikken du ikke har oppdaget og konsertene du ikke har vært på! Dette er tankene som holder meg oppe.. Og jeg har ikke gitt opp enda, så du får ikke gi opp du heller

  Postet: 12.01.2014     Tid: 19:58     Kategori: Personlig     Kommentarer: 5     Copyright ©

Cellegift #3


I natt sov jeg nesten ingenting, det var så varmt og jeg var skikkelig dårlig når jeg våkna. Jeg fikk cellegift klokken tolv i dag, og var redd for å kaste opp en stund, meeen det gikk over! Flinke leger her, det skal de ha. Jeg fikk besøk av lillebroren min også! Er jo hundre år siden jeg har sett han. Nå gruer jeg meg bare til i natt, men det er heldigvis bare igjen to dager her... Åh, det skal bli godt å komme hjem. Jeg får forresten en million tabletter daglig, rart hvor mye kroppen tåler?? 

  Postet: 12.01.2014     Tid: 16:15     Kategori: Personlig     Kommentarer: 5     Copyright ©

See, here's the bloody, bloody truth


....You will hurt and you will lose
I've got scars you won't believe
I wear them proudly on my sleeve
I hope you'll have the sense to know
That sadness comes and sadness goes
Love so hard and play life loud
- That's it only thing to give a damn about

 

  Postet: 12.01.2014     Tid: 13:52     Kategori: Personlig     Kommentarer: 1     Copyright ©

Don't fear the enemy that attacks you, fear the fake friend that hugs you

You know, fake friends are like shadows. They follow you in the sun, but when things get dark; they leave.

  Postet: 11.01.2014     Tid: 21:46     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 10     Copyright ©

Cellegift #2


Natten gikk faktisk bra, jeg sov, og i dag kjenner jeg VAP/veneporten litt mindre. Jeg har "bare" hatt to timer med cellegift i dag, og fått en million medikamenter så jeg ikke skulle bli kvalm og syk og gud vet hva... Så det går jo fremover! Bare tre dager igjen før jeg får dra hjem. Wooh! OG VET DERE HVA? Den merkelige kulen(kreftkulen) i låret har begynt å krympe! 

  Postet: 11.01.2014     Tid: 18:44     Kategori: Personlig     Kommentarer: 14     Copyright ©

Kreft gir krefter


- For alt som knekker deg gjør deg sterkere

  Postet: 11.01.2014     Tid: 11:34     Kategori: Personlig     Kommentarer: 5     Copyright ©

Cellegift #1

Blææææ, unnskyld for at jeg ikke har skrevet noe før! Men den ekle cellegifta jeg satt med i 5 timer gjorde meg kvalm og sliten... Og veneporten gjør så vondt!!! Arg. I morgen skal jeg bare ha gift i to timer- HELDIGVIS. Jeg hater det her.... Virkelig hater. Men jeg gjør det jo litt morsomt for meg selv også! "Cellegiftstanga" har jeg kalt for Julius, så det så.

  Postet: 10.01.2014     Tid: 21:20     Kategori: Personlig     Kommentarer: 33     Copyright ©

Operasjon VAP....


Våknet nettopp fra narkosen, så alt går rundt. OG SE SÅ GUL JEG ER??? Sprit! Hahah. Jeg er sykt svimmel, og om en time har de tenkt å sette inn cellegift..... Jeg vil absolutt ikke, men må man så må man, tipper jeg? Skal oppdatere dere om hvordan det går senere i dag,  så skal dere også få masse søte bilder av syke meg! woh. 

  Postet: 10.01.2014     Tid: 10:23     Kategori: Personlig     Kommentarer: 22     Copyright ©

Æhææ, lykke

Jeg er egentlig veldig imot iPhonebilder på bloggen, but eey! SE HVEM JEG FIKK BESØK AV <3 Thea og Sandra! Og da de hadde vært her, da kom storebroren min, Stian; med Gry. Så jeg har fått fint besøk i dag, og det var superkoselig. Tar gjerne imot mer besøk altså, for de som lurer, så er jeg på Radiumhospitalet i Oslo. I morgen starter jeg med cellegift for fullt, så jeg skal sitte med den ekle kuren i 5 timer og må operere inn en dings i brystet jeg aldri husker hva heter.... Jepp.  

  Postet: 09.01.2014     Tid: 20:00     Kategori: Personlig     Kommentarer: 12     Copyright ©

Parykk

Har prøvd parykker i hele dag, og endte opp med denne! Har fortsatt hår, heldigvis, og håper virkelig jeg slipper å miste det... 

  Postet: 09.01.2014     Tid: 15:12     Kategori: Personlig     Kommentarer: 11     Copyright ©

"Hvordan klarer du å være så sterk?"

"Du er så åpen om det! Hvordan klarer du det?" Jo, nå skal dere høre! Jeg, som i Ingrid Rundberget Enger (best kjent som Ingrid Jackson), jeg er et menneske. Mennesker; de blir syke. Enten det er fysisk eller psykisk, vi blir det alle sammen. Og hvorfor skal man da holde noe menneskelig hemmelig? Jeg vet at det er tabu å snakke om psykiske lidelser, og det er vanskelig å spørre en kreftpasient hvordan det går. For meg er det helt normalt, og helt greit. Det kan være vanskelig for mange, men tenk at du ikke er alene, for du er aldri alene. Det har dere vist meg en god stund nå, jeg har fått så mye støttende meldinger og telefoner og mailer og gud vet. Jeg er EVIG takknemlig for det, det skal dere vite. Uten dere hadde jeg gitt opp, og jeg hadde ikke vært her i dag. 


OG SÅ, dagen i dag. Jeg har fastet, og jeg fikk ikke spise før klokken var 17.00. Jeg har fått radioaktivt stoff i meg (HVOR KULT??), og jeg har vært på Ullevål. På fredag begynner cellegiften.... Og i morgen skal jeg møte en frisør for å fikse parykker... Jeg gruer meg. 

  Postet: 08.01.2014     Tid: 18:19     Kategori: Personlig     Kommentarer: 21     Copyright ©

Er du noen?


Jeg føler jeg trenger noen. Noen å le med hele tiden, noen som tåler at jeg gråter, og noen som takler alt det dumme jeg gjør. Noen som kan holde meg med selskap dager jeg er syk eller trenger det, noen som vil ligge inntil meg og høre på dramet mitt om og om igjen. Noen som ber meg skjerpe meg når jeg er en komplett idiot, og som er villig til å forsvare meg fra alt vondt.

Finnes noen?

  Postet: 07.01.2014     Tid: 20:27     Kategori: Personlig     Kommentarer: 18     Copyright ©

Dear cancer, we won't miss you


I morgen skjer det.

  Postet: 07.01.2014     Tid: 14:06     Kategori: Personlig     Kommentarer: 17     Copyright ©

"Hvordan går det?"..

..spør de med et sårt blikk. "Det går helt fint med meg!" svarer jeg med et smil; alltid. Jeg tror ikke det er en person i hele verden som har hørt meg si noe annet enn at det går bra. For det gjør jo det, joda, jeg har kreft, men snart er det borte, ikke sant? Det vil kreve en kamp, men jeg har kjempet så mye før, så en gang til gjør meg ingenting. Jeg klarer det her!

I dag var siste skoledag på en stund, for jeg kommer mest sannsynlig til å bli både skalla og utslitt. Så, jeg fikk en supersøt avskjed av den kjære klassen min. Hvis du tror klassen din er bra, så har du virkelig ikke møtt min! Men hvis du vil følge med på dem, så ta en titt på MKlyf på instagram! Jeg lover, det er verdt det. Og igjen, MK1, tusentusen takk. Dere er virkelig best. 

  Postet: 06.01.2014     Tid: 20:55     Kategori: Personlig     Kommentarer: 8     Copyright ©

Sårbar


Tror dette bildet beskriver alt.

  Postet: 05.01.2014     Tid: 22:45     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 8     Copyright ©

"Jeg drar flere damer enn deg uansett"


Emilie Nordengen, damer og herrer! Hun er fortsatt singel, så førsteman til møllaaa

  Postet: 05.01.2014     Tid: 21:07     Kategori: Foto: Portrett     Kommentarer: 14     Copyright ©

FOTO: Bloopers
Blir sånn når Runa er modell.................. 

  Postet: 04.01.2014     Tid: 21:28     Kategori: Foto: Portrett     Kommentarer: 3     Copyright ©

MEN.. vi har jo vært igjennom alt sammen?
Snakker om det kjære håret mitt.. Det blir jo snart borte! Gruer meg heeelt sinnsykt. Har brukt snart 18 år på å få det sånn. Har vært gjennom svart, mørkt brunt, helt blondt, lilla, oransj og rødt hår. Jeg gruer meg så fryktelig til å ta farvel, og håper at det vokser fort ut igjen.

Beklager for noen små bilder, fant de i arkivet! 
  Postet: 04.01.2014     Tid: 17:39     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 18     Copyright ©

"Kommer du til å dø?"04.57 i dag tidlig kom mamma inn på rommet mitt for å vekke meg, og turen bar videre til Radiumhospitalet i Oslo. Først tok jeg sikkert 8 glass med blodprøver, og deretter snakket jeg med en lege. Etter legebesøket måtte jeg ta røntgen av lungene, og ultralyd av magen. Så bar det ned til legen igjen; OG LEGEN SA at jeg vil klare meg veldig bra. Behandlingen foregår over omtrent to måneder, men jeg blir innlagt på onsdag for en cellegiftkur som går over fem dager. Jeg kommer mest sannsynlig til å bli veldig syk, eller miste håret mitt. Jeg gruer meg veeeldig... Men jeg blir frisk, jeg overlever, og det har heldigvis ikke vært noen spredning. 

  Postet: 03.01.2014     Tid: 22:55     Kategori: Personlig     Kommentarer: 20     Copyright ©

"Du er to personer. Jeg elsker bare halve deg"

Det er ikke så jævlig lett, det her. Jeg mener, å være to personer har vel egentlig aldri vært planen min. Jeg ble to personer for flere år siden, og det er ikke noe jeg får gjort noe med. Alle jeg har vært med - og kjent veldig lenge, eller hatt et godt forhold til, de har til slutt få se at jeg har to sider. Vi har alle to sider, men jeg mener; sider som du ikke hadde forestilt deg at noen har. I det ene øyeblikket er jeg blid og kunne gått på roser, i det andre kan jeg skrike at jeg vil dø og knuse ting; og dette skjer fordi? Aner ikke. Folk har liksom ingen aning om hvordan jeg har det, og de vil ikke prøve å forstå det. De nærmeste trekker seg unna hvis jeg får et utbrudd, og det er ikke alltid de kommer tilbake. Så hva gjør jeg da?... Jeg får liksom ikke gjort så mye. Nada. Niks. 

  Postet: 02.01.2014     Tid: 21:12     Kategori: Personlig     Kommentarer: 8     Copyright ©

FotosafariI dag møtte jeg Anna, og dum som jeg var, så syklet jeg på glattisen. AU. Ja, uansett, så var vi på fotosafari rundt om i Elverum, med null inspirasjon og nytt kamera i hånda gikk vi rundt og så etter kule motiver! Så, nå skal jeg redigere bilder. Dette her er bare noen av de vi tok, jeg må redigere resten, de får dere se seinere! 

  Postet: 01.01.2014     Tid: 17:31     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits