Kjære Helsenorge...


Nå er det på tide å skjepe seg. Jeg irriterer meg grenseløst over leger som ikke tar folk på alvor. I mitt tilfelle tok det over et halvt år før jeg fikk bekreftet at jeg hadde kreft, før de fant ut at kulen i lysken var noe annet enn en forstørret lymfeknute. Hvordan er det mulig?! Et halvt år. Jeg vet om så veldig mange tilfeller der leger ikke tar pasienten på alvor og de i etterkant har funnet ut at det feiler pasienten noe alvorlig. Jeg vet også om tilfeller som mitt eget, der det tar utrolig lang tid før noe skjer. Det er vel ikke sånn det skal være? Oppfølgingen og utredningen burde vel skje umiddelbart, ikke innen "en tre ukers tid," det er for dårlig. 

På en annen side, kjære helsetjeneste, så gjør dere en god jobb mange av dere når dere først er i gang. Og tusen takk for det.

Har du noen dårlige erfaringer med leger og helsetjenesten i Norge? 

  Postet: 28.02.2014     Tid: 21:18     Kategori: Personlig     Kommentarer: 23     Copyright ©

Da skrubbsår var det vondeste...

Husker du det? Da du falt og slo albuen din på grusen og måtte løpe inn til mamma for å få plaster? Det skumleste du gjorde var å gå over veien på vei til skolen helt alene. Dine største utfordringer var hva du skulle ha på brødskiva og å knyte skolissene dine. Vi hadde hustelefon, og spenningen var alltid på topp når noen ringte; for ingen visste hvem den var til. Vi tekstet ikke før vi skulle møtes, vi dro til hverandre og satset på at den andre var hjemme. MSN var også inne i bildet, husker dere det? Vi ringte hverandre for å avtale når vi skulle logge på. Vi fikk heller ikke sendt sanger til hverandre med mindre vi hadde bluetooth. Så rart alt har blitt.. Jeg savner gamledager
 

  Postet: 27.02.2014     Tid: 20:59     Kategori: Personlig     Kommentarer: 8     Copyright ©

DU kan glede sykehusbarn!!!

  25.02.2014 /  21:27  /  Blogg  /  3

HEIHEIHEI, kan jeg få din oppmerksomhet i 2 minutter? Flotters! Jo, hør her.

På Haukeland sykehus i Bergen er det noe som heter "Helseklovner," og disse klovnene bidrar til å gi ungene på sykehuset energi og glede i hverdagen. Jeg ønsker at dere sender HKLOVN til 2490 for å støtte disse klovnene- og ikke minst barna! Dette er et bittelite beløp som vil gjøre hverdagen til unger som ikke har det så bra - bedre. Dere kan se den søte videoen deres her! Og på forhånd, tusen millioner takk.

  Postet: 25.02.2014     Tid: 21:27     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Føles det bra?

Føles det bra å baksnakke jenta som alltid er der for deg når du trenger henne; og aldri har gjort deg noe galt? Er det kult å være på fest når alt du gjør er og høre om hvor fæle folk er? Føles det godt for deg å slenge dritt til andre via internett? Føles det ikke bare fantastisk og si stygge anonyme ting på ask.fm til folk? Er svaret ditt ja, så foreslår jeg at du pakker sammen og stikker din vei. 

Vet du hvor vondt det er å høre slemme ting folk har sagt om deg? Personer du trodde var dine nærmeste diskuterer deg bak ryggen din når du ikke er der, for du er ikke invitert, nemlig. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har tatt opp det her med mobbing og baksnakking, men det gjør deg virkelig ikke til en bedre person. Til slutt vil folk gå lei av å høre på alt det slemme du har å komme med, og da vil de forlate deg fordi de innser hvordan du er. Hadde jeg vært deg, så hadde jeg konsentrert meg om å snakke positivt om folk. Bare tenk om du var personen som fikk hat, hvordan ville du følt det? 


//arkiv

  Postet: 22.02.2014     Tid: 11:45     Kategori: Personlig     Kommentarer: 6     Copyright ©

Underneath the surfaceI løpet av tiden min som syk har jeg fått utrolig mange fine kommentarer om at folk ser opp til meg, at jeg alltid er så positiv; ja, til og med at jeg er et forbilde. Det har hjulpet meg utrolig mye å vite at jeg kan hjelpe dere. Det er den største gleden jeg har hatt med å være syk. Det er faktisk det som har holdt meg oppe, folkens. Dere! Tusen millioner takk. Uten dere ville jeg ikke vært her jeg er i dag.

I dag var siste kurdag, og nå er jeg ferdig med cellegiften (såvidt jeg vet, jeg får svar den 6.mars på om jeg er frisk eller ikke.. Wæ.) Dette har vært en lang reise, en reise der jeg mest av alt har grått over håret mitt(haha), sittet på sengekanten og tenkt for meg selv; "blir jeg frisk?" og slitt med å gå opp trappa. Jeg har vært sliten, men jeg har alltid tatt det med et smil. Mammaen min har vært med meg på hvert eneste sykehusbesøk, og vi har brukt bare humor. Pappa og lillebror og Viljar og alle vennene mine har også vært der for meg, hele veien. Det har dere alle.

Og nå, nå er jeg klar til å leve igjen

  Postet: 21.02.2014     Tid: 21:59     Kategori: Personlig     Kommentarer: 5     Copyright ©

UKM - spørsmål og svar

  21.02.2014 /  11:41  /  Hverdag  /  0

Hva er UKM?

- UKM står for ungdommens kulturmønstring! Det er et show der man viser frem talentet sitt, først i en lokalmønstring, så kan man komme videre til en fylkesmønstring og så videre til landsmønstringen. 

Hvor skal fylkesmønstringen være?
- Den skal være i Hamar!

Gikk du videre med alle bildene dine?
- Yes, I did.


Lurer på hva du kan anbefale å ta med av bilder i UKM?
- Jeg tok med bilder jeg mener har en betydning, noe som får folk til å føle noe litt annerledes. Jeg har alltid ment at bilder må få folk til å føle noe for å treffe. Men, så lenge du selv syns de er fine; ta de med!

Hva syns du om cheerleaderne?
- Syns de var sykt rå!!  Jeg ble skikkelig satt ut, de var utrolige.
  Postet: 21.02.2014     Tid: 11:41     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 0     Copyright ©

En liten hemmelighet fra meg til deg

Visste dere at psykiske lidelser er like farlig som kreft? At psykiske lidelser er like ille som fysiske? Det henger sammen, nemlig. Men, det er utrolig mange som mener de to tingene er delt. Greia er at hvis du ikke har det bra med deg selv, og tankene dine er så mørke at de styrer alt- så kan det være livsfarlig for deg. Kreft er farlig på den måten at den tar over kroppen din, og du har null kontroll, men det er fysisk. Sliter du psykisk, så tar hjernen din over alt og du har null kontroll. Du gjør vonde ting mot deg selv, og du er en fare for deg selv. 

Den "eldre" garden forbinder ofte kreft med død, og så fort de får høre om noen som sliter med det psykiske ber de deg ta deg sammen. Det er ikke så lett. Det er ikke bare "å ta seg sammen." Jeg må bare spørre, hvis du er en som tenker sånn; hvorfor utdanner folk seg til psykologer hvis det ikke er et behov for det? Jeg håper dere tar andre på alvor når de sier de ikke har det bra med seg selv, for alle fortjener hjelp. Alle.


Dette er to bilder av meg, et fra da jeg slet psysisk, og et fra nå som jeg har fått kreft. Pent er det ikke, men jeg vet det vekker tanker.

 

  Postet: 19.02.2014     Tid: 20:35     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©

Hvorfor finner vi bare det negative?

"Feit. Stygg. Ikke god nok. Fortjener ingenting. Fortjener ingen." Ikke fortell deg selv dette, noensinne igjen. Og legg vegg barberbladet og kniven mens du er i gang. 

De aller aller fleste mennsker er utrolig flinke til å fokusere på det negative i livene sine. Vi føler oss aldri bra nok. Kan du ærlig si til deg selv i speilet at du er fornøyd med hvordan du ser ut? Kan du fortelle deg selv at du ser bra ut? Hvis du ikke kan det, så syns jeg du skal starte med det fra og med i dag. Nå. 

Du har et liv, et liv og det er bare ditt. Du må gjøre det til hva du ønsker. Uansett hva du har opplevd i fortiden din, så er det ikke det som definerer fremtiden. Så fort du lærer deg det, så er det lite som kan hindre deg i å leve godt. Spis maten du vil, vær med folka du vil og dra på festene du vil. Bli hva du vil. Det er bare du som setter grenser for deg selv. Det er mulig å oppnå et godt liv, det er mulig å bli fornøyd med seg selv, du må bare slutte og se på alle rundt deg. Ikke sammenligne deg med andre, for vi har alle feil. Du må konsentrere deg om det positive. Og hva er det?

Jo, det positive, kjære deg, det positive er solnedgangene, menneskene, livet som venter der ute. Det er der, rett foran føttene dine! Så jeg foreslår at du tar på deg skoene og går i en annen retning når ingenting ser lyst ut. 

Folk sier til meg hele tiden at jeg er så utrolig positiv, men det har ikke alltid vært sånn. Jeg ble ikke positiv før etter jeg fikk vite at jeg har kreft, først da bestemte jeg meg for å leve. Hvor var jeg før det? Jo, jeg var innom Sanderud og gikk til psykolog. Jeg hadde det ikke bra med meg selv, men jeg har det nå, uansett hvor merkelig det høres ut.

Du vet aldri når du mister noen, når du mister deg selv eller når de vonde dagene kommer, så jeg ber dere om å ta hver enseste dag med et smil. Møt alle med et smil, det kan faktisk redde liv, slik det gjorde med mitt."Aldri så vondt at det ikke er godt for noe"

  Postet: 17.02.2014     Tid: 17:18     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©

Disse bildene kom videre i UKM

  17.02.2014 /  16:06  /  Hverdag  /  14


Så, her er utstillingen min! Klarte å prestere med bare selvportretter, for det er igrunn de nyeste bildene jeg har. Det var utrolig morsomt, og så mange flinke folk der i går! Skal legge ut bilder av det senere også. Har dere noen spørsmål angående UKM? Så kjør på!

  Postet: 17.02.2014     Tid: 16:06     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 14     Copyright ©

Hva skjer fremover?


I morgen er det UKM, og jeg skal utstille fire bilder. (Et av bildene er fra denne serien, jeg gruer meg egentlig litt.. wæ. Dere får se det i morgen.) Neste fredag skal jeg få siste påfylling med cellegift, og 3.mars skal jeg til Radiumhospitalet for siste undersøkelse. Den 6. får jeg vite om jeg er helt frisk eller ikke... Jeg gleder meg mer enn alt til å kunne si at jeg er fri fra det her og faktisk leve litt igjen. Ja, og håret. Jeg gleder meg til håret kommer tilbake.

  Postet: 15.02.2014     Tid: 19:44     Kategori: Personlig     Kommentarer: 11     Copyright ©

"Valentines er som hvilken som helst annen dag"Åh, nei. Valentines er dagen for å vise at du eier kjærlighet. Trenger du kjæreste til det? Nei. Du kan vise kjærligheten din (hvis du eier noe) til alle! Jeg er sikker på at både mor og far og lillebror ville satt pris på at du viste dem litt ekstra kjærlighet i dag. Det er mange måter å vise at du bryr deg om noen på. Det er som en morsdag eller farsdag, men alle fortjener vel litt ekstra oppmerksomhet en gang i blant? Det er klart man kan vise kjærlighet året rundt, men det er litt kult at det er laget en dag for det også, akkurat som julaften eller bursdagen din. Lots of love ogsånn

  Postet: 14.02.2014     Tid: 16:12     Kategori: Personlig     Kommentarer: 6     Copyright ©

Yesterday I dared to struggle- Today I dare to win  Postet: 13.02.2014     Tid: 22:52     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 7     Copyright ©

10 ting som irriterer med Facebook

  12.02.2014 /  18:54  /  Hverdag  /  6

Jeg ser igjennom Facebook, og jeg blir trist, må le og gråte på samme tid?? Jeg har ingenting å skrive om akkurat nå, så hvorfor ikke.... Selv om jeg vet at en del kommer til å bli provoserte av det her, unnskyld.

1. "Lik mitt profilbilde, så liker jeg ditt!" 
- Nei, du får ikke noen likes for det. Du er bare irriterende.

2.  "Hvem burde være min valentin?"
- Helt ærlig, hvis du må spørre om det, så tror jeg ikke du ender med noen valentin.

3.  "I dag skal jeg spise poterer til middag, jeg gleder meg"
- Jeg tror ingen bryr seg om at du spiser poterer til middag.

4. Folk du ikke kjenner som tagger deg i profilbildene sine for å få "likes"..
- Hva i alle dager er det for noe tull? 

5.  Kjæresteparene som må på død og liv poste noe på veggen til hverandre hver dag.
- Dere blir vel ikke lykkelige av det?

6. "Den fineste som liker skal jeg gifte meg med!"
-  Hva med de hundre personene som sitter igjen og ikke føler seg bra nok? Uff, stakkars mennesker. 

7. Folk som skriver "Take me as I am or watch me as I go!" eller "Ta meg for den jeg er eller gi faen!" under hvert eneste profilbilde.
-  Funker det for dere? Blir dere liksom tatt annerledes fordi dere skriver det? Hm. 

8. Folk som spør om du kan dele profilbildene dems, for da får de "selvtillit."  
- Selvtilit har ingenting med profilbilder på Facebook å gjøre, ha det klart for dere. 

9.  Når en person har lagt ut en status, så må du ikke på død og liv legge den ut en gang til. 
- For det første, du kopierer. For det andre; den er bare morsom en gang. For det tredje; du er veldig lite original. 

10.  Folk som legger ut en bibel om hva de gjorde fra de stod opp til de la seg.
- Det er sånn man har blogger til (Håper ikke folk tar dette så altfor tungt, heheh smiil. Bare noe tull jeg og vennene mine kom opp med som irriterer oss!)  

  Postet: 12.02.2014     Tid: 18:54     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

"Du blir sikkert ikke frisk"Hvorfor skulle ikke jeg få oppleve kule konserter, herlige sommerkvelder og gode venner som alle andre? Okei, de fant en kreftkul i lysken min, den har vært der i nesten to år, og jeg har ikke vært dårlig før jeg fikk planta inn cellegift i meg. Ser jeg syk ut? Gjør jeg det? Nope. Verken med eller uten hår ser jeg syk ut. Jeg er et levende bevis på at kreft; det kan gå bra. Dette skal gå bra. Prognosene mine er 90% for å bli helt frisk. Jeg kom hjem i dag, og er snart ferdig med andre og siste kur(!!), jeg har igjen påfylling nå på fredag, og neste fredag, og så er alt forhåpentligvis over. Dette har krevd mye av meg, og satt livet mitt på vent en stund, men det har ikke gjort meg svak; dette har gjort meg sterkere. Og ting jeg fryktet før, de kommer ikke innpå meg en gang til

  Postet: 11.02.2014     Tid: 19:55     Kategori: Personlig     Kommentarer: 10     Copyright ©

Det krever styrkeKreft krever styrke, det krever mot, og det krever tålmodighet. Det er ikke noe du blir ferdig med på null komma niks, det tar tid. Ting tar tid. Jeg er utrolig heldig som har et så godt støtteapparat rundt meg, jeg har venner, familie og jeg har en fantastisk kjæreste. De er alltid der, uansett hva! Uten dem hadde jeg ikke kommet meg noen vei. Og så har vi de som alltid prøver å ødelegge, men jeg klarer ikke å bry meg om sånne folk lenger, det blir liksom litt for dumt. Når du står der midt i det selv, da kan du få uttale deg om hvordan det er, men først da.

Det er også en del folk som tror at jeg er kvalm hele tiden, ikke spiser og at dette går skikkelig hardt utover meg. Det verste var at jeg mistet håret mitt, er sliten en del og den ekle saltsmaken jeg har i munnen. Men, jeg lever i beste velgående! Kreft er fælt, og jeg skjønner at folk tenker død, men det er fordi de fleste aldri får høre om solskinnshistoriene. Dette er en solskinnshistorie, og jeg har fortalt dere alt om reisen. Den er ikke over enda, men den vil være det om en måned eller to, og da kan jeg endelig skrive at jeg er frisk. Jeg gleder megFant så mange pene bilder, måtte bare... hehehe 

  Postet: 10.02.2014     Tid: 17:02     Kategori: Personlig     Kommentarer: 8     Copyright ©

Spørsmål og svar - DEL 3

Har du gått fotokurs?
Nei, jeg er selvlært. Har lært fotostudio av læreren min og storebroren min, da!

Når startet du og intrisere deg for fotografi og redigering?
Jeg startet med foto da jeg var 5, og begynte å redigere "for alvor" da jeg var 13.

Hvilke program redigerer du bildene i for og få inn ulver og andre dyr?
Photoshop CS5 og CS6! 

Hvilke land har du vært i?
Ehm, Spania, Hellas, Danmark, Norge, Sverige, Tyskland.. tror det var det? haha

Fikk du velge selv hva slags parykk du skulle ha?
Jepp! 

Hvorfor valgte du akkurat den parykken? 
Det var den lengste og fineste de hadde! 

Hva er den beste dagen du har hatt i hele ditt liv?
Tja, si det..  Jeg tror ikke jeg husker en så bra dag at den er verdt å bli nevnt?? 

Koster det mye for parykk?
Kommer an på hva slags parykk, men min kostet 10800 kroner... 


Hvor gammel er du?
17

Hvilken barneskole gikk du på?
Søbakken barneskole, woho 

Hvordan har dagen din vært?
Hittil i dag; temmelig kjedelig. Gårsdagen var ganske kul, da!  

Har du instagram?
Ohyes! Moonw4lker 


Begynte du å kutte deg før eller etter du ble syk?
Lenge før, jeg startet i 8.klasse.. heh. MEN, jeg har slutta! Og kommer aldri til å starte med det igjen.

  Postet: 09.02.2014     Tid: 12:27     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©

Cellegiftkur nummer to- #dag 2


I dag fikk jeg besøk av Adrian, Sandra og Thea!! Det var så gøy, og vi lo masse! Jeg fikk til og med beveget meg ut fra dette bygget. Jeg har også sittet med cellegift i to timer, og merker ingen bivirkninger enda. Håper jeg slipper så mye av det denne gangen også... Nå er det ikke lenge igjen! Jeg får dra hjem på tirsdag, og etter det har jeg bare to dager igjen med cellegift. Gleder meg så mye til dette er over!

 

  Postet: 08.02.2014     Tid: 18:17     Kategori: Personlig     Kommentarer: 2     Copyright ©

"JÆVLA HOMO" - nei, det er ikke greit


Jeg blir flau, oppgitt, lei meg og utrolig irritert når jeg leser og hører ting som at homofili er en sykdom, eller at det er galt. "Homo" er et av de mest brukt skjellsordene, visste dere det? Er ikke det egentlig helt vanvittig sykt å tenke på? Du skjeller ut et annet menneske med en legning, og det er ingenting galt med å være homofil. Man er et menneske, med følelser for et annet menneske,- bare av samme kjønn. Jeg tror, og dette er noe jeg tror - ikke vær hårsåre, at alle mennesker er homofile, det bare tar den rette personen å bringe det ut av noen.

Greia er at vi alle er like mye verdt, enten vi liker gutter, jenter, transer, trær, hus, og you name it. Og "jævla homo" er ikke et skjellsord, kan dere plante det inn i hodene deres og la det bli der? Tusen takk! 

  Postet: 07.02.2014     Tid: 21:41     Kategori: Personlig     Kommentarer: 10     Copyright ©

Cellegiftkur nummer to,- og den siste Jeg er sjeleglad for at jeg har startet på siste kur! Snaaart i mål, så om fire uker håper jeg på at jeg blir erklært kreftfri. I dag har jeg fått fem timer med cellegift (har en liter igjen, skjønner ikke at det er plass til så mye i lille meg??), og så skal jeg og mamma bestille pizza! Lillebroren min var også her i dag, takk Gud for det, for ellers hadde det vært en utrolig kjedelig dag... 

  Postet: 07.02.2014     Tid: 18:06     Kategori: Personlig     Kommentarer: 2     Copyright ©

I dag er jeg på skolen!

  05.02.2014 /  10:09  /  Hverdag  /  6
I dag er jeg på skolen for første gang på en måned. Det er så herlig!! Æææ, jeg gledet meg skikkelig mye til å se de andre igjen, med god grunn. Så da sitter jeg her da, på et grupperom med Adrian, Simon, Daniel, Jimmy og Einar. Jeg tror vi jobber med film.... Hm...... 

  Postet: 05.02.2014     Tid: 10:09     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

Jeg har aldri hatt det bedre


Tross kreften, så har jeg faktisk aldri hatt det bedre. Det er litt rart å si, det er faktisk helt uvirkelig, men jeg har aldri vært nærmere lykke enn jeg er nå. Jeg har ikke selvskadet siden november, jeg spiser "normalt" igjen, og jeg tenker ikke så veldig mye vonde tanker lenger. Nylig gikk jeg inn i forhold med verdens herligste gutt, og jeg har verdens beste venner rundt meg. Jeg har fått så utrolig mye gode tilbakemeldinger og støtte gjennom alt, og denne kampen har virkelig forandret meg. (TUSEN TAKK TIL ALLE SAMMEN!) Jeg kan klare alt! Og det kan du også. ALDRI gi opp. Det er et stykke igjen å gå før jeg er helt frisk, jeg har en kur igjen... og jeg gruer meg til den, for jeg kjenner jo til alle bivirkninene som følger med.... Men, når det er over; så er jeg klar for livet.

  Postet: 04.02.2014     Tid: 13:04     Kategori: Personlig     Kommentarer: 20     Copyright ©

Dette ønsker jeg for deg

Jeg håper at du har det bra. Jeg håper at du får kjenne sommerfugler i magen, at du får danse i regnet og jeg ønsker at du skal le mye. Le til du gråter, le til du får vondt i magen, le til du faller sammen, le med hele sjelen din. Jeg håper at du får høre på all musikken du liker, at du får dra på konserter, og jeg håper du nyter hvert sekund. Jeg håper du drømmer, og at du drømmer stort. Jeg håper du får den tatoveringen du alltid har ønsket deg, at du får kjenne vinden i håret mens du står på toppen av et fjell og studerer utsikten. Jeg håper du får ha de beste middagene sammen med dine beste venner, at du for oppleve drømmereisen din og at du får smake den beste isen i verden! Jeg håper at du aldri slutter å synge, selv om du synger helt ræva. Hvis folk forteller deg at du ikke kan, syng høyere. Jeg håper du får gå på et fint ball med drømmeprinsen i drømmekjolen din, at du får ha blomster i håret. Jeg håper du smiler til fremmede og at du får smil tilbake. Jeg håper du slutter å klandre deg selv for at alt er din feil, for det er det ikke. Jeg håper du lærer deg å smile til livet, at du forelsker deg i noen helt uventet og at dere drar på de fineste stedene sammen. 

Men mest av alt; Jeg håper du blir lykkelig. 

  Postet: 02.02.2014     Tid: 22:38     Kategori: Personlig     Kommentarer: 17     Copyright ©

FOTO: Zombiegirl

Det er litt kult å være skalla også, da. 

  Postet: 02.02.2014     Tid: 18:15     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 13     Copyright ©

Spørsmål og svar - DEL 2

Hvorfor har du lukket profil på Twitter?
Har ikke det lenger! Følg meg gjerne; huldraa

Hvordan følte du deg før du ble syk? Var du mye syk? Eller følte du deg liks helt normal?
Jeg følte meg helt normal! Jeg har følt meg helt normal hele tiden, egentlig, bortsett fra at jeg hadde en kul i låret, da.

Har du spart på håret ditt?
Nei, hahaha

Forbilde?
Mamma og Demi Lovato

Beskriv deg selv med 3 ord?
Reflektert, åpen og ærlig? hmm. ja

Hva er du glad for at du ikke er?
Ehm.. Dødssyk? Jeg vet ikke

Når du blir sammen med noen, eller en gutt får følelser for deg i denne perioden av livet ditt, føler du at du automatisk påfører de smerte? Med tanke på at du er syk og sånt? Eller snakker dere om det og diskuterer det før dere går "videre"?
Ehm, nei. Jeg har kjæreste, og han støtter meg som bare det! Jeg vet at det gjør vondt å se meg ha det vondt fordi han ikke kan gjøre noe med det, men det går braa

Hvor mange cellegift-kurer skal du ha(har du mange igjen?)
Skal ha to, og jeg er nettopp ferdig med den ene, takk gud for det!

Hvordan ser drømmegutten ut?

Han derre der vettø

Har du noen gang angret på noe, også kan du ikke fikse det, og da raser alt sammen?
Altfor mange ganger!

Har du noen tips til hvordan man kan komme seg "opp på beina" igjen? Hvis du har opplevd noe som tar knekken på deg, hvordan skal man hente seg inn igjen?
Tipset mitt er at du ALDRI noensinne skal gi opp. Hvis noen eller noe slenger deg i bakken, så reis deg igjen uansett hva. Tørk tårene og si at "det her klarer jeg!";- for det gjør du.Ting vil ta tid, men den som venter - venter ikke forgjeves. Slapp av og ta all tid du trenger for å finne tilbake til deg selv hvis du skulle miste deg.

Hvordan fortalte du at du hadde kreft til vennene dine og familien din?
Eh, jeg tror de fleste fikk vite det gjennom bloggen. Det var noen jeg sendte melding til og sa: Jeg har kreft. (Kanskje ikke så bra måte å gjøre det på, men....)

Har noen i familien din hatt samme type kreft før?
Det er faktisk ingen i familien min som har eller har hatt kreft tror jeg

Hvor går du på skole?
Hamar katedralskole!

Leser du noen andre blogger?
Jepp, jeg leser ajworld.blogg.no fast (gjort det siden gud veit når), og så titter jeg innom en del andre blogger nå og da

Om du kommer opp på topplisten, kommer du til å fortsette og blogge da?
Har vært på topplista i tre uker nå:o så ja

Har du noen dyr?
Verdens nydeligste lille voff


 

  Postet: 01.02.2014     Tid: 23:32     Kategori: Personlig     Kommentarer: 4     Copyright ©

Spørsmål og svar - DEL 1

Hva slags kreft har du?
Jeg har lymfekreft

Hva er det første du skal gjøre når du blir helt frisk?
Tatotvere meg! Wii 

Hvordan takler familien og vennene dine at du har kreft?
Noen takler det bedre enn andre... Men sånn er det vel alltid? Hm

Er det lenge siden du fikk vite at du har kreft?
Jeg fikk vite det lille julaften av alle ting

Hvor lenge har du blogget?
Har blogget siden 16.november 2009! Wow

Går du på skole? Evt. hvilken linje?
Går på Hamar Katedralskole, på media og kommunikasjon med verdens beste klasse

Hva er drømmejobben?
Tja, fotograf kanskje?

Har du lært det du kan om foto på egenhånd?
Det har jeg! 

Hvordan har du det akkurat nå? 
Jeg våknet nettopp, så er litt omtåka. Ellers har jeg det ganske bra jeg!

Hvor stor er sjansen for at du blir helt frisk?
 Den sjansen er 90%, så jeg satser på at jeg er en av de 90% denne gangen...

Mister du øyenbryn og vipper også? 
Det vet jeg faktisk ikke... Blir spennende å se!

Hvor ofte er du på sykehuset? 
Var der i fem dager, og dag 8 og 15. Så skal jeg dit igjen 7.februar, og dag 8 og 15 etter den uken også. (Var det forståelig??)

Hvordan går det med VAP-en? 
Den går det bra med! Den ligger litt skjevt, men jeg merker det ikke

Hva syns du om @ingridjackson_ på Instagram? 
Syns det er søtt og litt kult at noen har laget en fanbruker til meg! Hahah

Når er du "ferdig" med kreften? 
Var ferdig med den før den starta, jeg.. Arg. Neida, jeg er vel ferdig med den i midten av februar 

Hvordan føler du deg? Er du mye sliten?
Er en del sliten, ja. Og ALLTID sulten... Det er sykt irriterende! 

Hva er prognosene? Ser det ut til at du blir frisk?
Ser sånn ut ja! Prognosene er veldig gode, og som sagt over her et sted, 90% sjanse for at jeg blir helt frisk.

Hvorfor valgte du en parykk som var så ulik din egen hårfrisyre ? Kan man veldig lett se at det er en parykk?
De hadde ikke noe som var i nærheten av mitt ekte hår engang, så da måtte det bare bli en ulik en. Man kan lett se at det er parykk hvis man kjenner meg og har sett meg med mitt ekte hår!

Hvordan er det å gå med parykk?
Det er kjemperart! Jeg får frysninger hele tiden.. Æsj. Hahaha

Synes du parykk eller ingen hår på huet kler deg best?
Hmm... Parykk. Jeg syns jeg ser så bolle ut uten! Hahha

Hva er det viktigste i livet ditt?
Familien min, vennene mine og kjæresten min

Hvordan klarer du å se det positive når "alt" prøver å dra deg ned?
Det har jeg faktisk lurt på selv... Jeg tror at man bare må være positiv for å komme gjennom dette, egentlig. Hva annet kan man gjøre?

Kommer du til å fullføre skolen på lik linje som andre eller må du droppe ut av fag osv?
Jeg skal prøve å fullføre på lik linje, og jeg skal virkelig prøve hardt. Har mye å hente inn

Kunne du værså snill å legge ut et bilde av deg uten parykk?


 

  Postet: 01.02.2014     Tid: 19:44     Kategori: Personlig     Kommentarer: 25     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits