WHAT TO DO?

  30.04.2010 /  21:00  /  Blogg  /  5
Nå har jeg nettopp vært ute med Linda, hehe. Vi var først i byen, syklet litt rundt, så fant vi en fotball på fotballbanen (logisk).... Når jeg gikk lei av det dro vi hjem til meg- og kastet ball til hverandre. Henrik var ballhenter, flink lillebror...

Nok om det, nå er jeg så sliten- tror jeg stuper snart! Tror jeg skal slappe av en stund nå :)
Har dessverre ikke noe bilde til dette innlegget, unnskyld! :(

HVA GJØR DU I KVELD?

  Postet: 30.04.2010     Tid: 21:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

HELG!

  30.04.2010 /  16:20  /  Blogg  /  11

FOR EN UKE! Man kan trygt si at den har vært veldig slitsom, så når vi sluttet av i dag føltes det ut som alt ble svart... Det var så varmt, det var så mye som skjedde... Og tanken på at denne uken hadde gått så fort var litt skremmende. Alt skjer så uhyre fort, jeg klarer ikke følge med på alt lenger engang, men denne uken har vært strevsom, så da er det like greit at det gikk fort.

Nå sitter jeg her og chatter med folk, skal si det er deilig å bare slappe av! Endelig helg, endelig, endelig, endelig!!! Orker ikke tenke mer i dag, nå skal jeg bare slappe av og legge tankene bak meg...

Her er mine slitne øyne i dag.. Haha :)


HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT? HAR DU HATT EN TRAVEL UKE?

  Postet: 30.04.2010     Tid: 16:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 11     Copyright ©

DETTE JUBLER JEG FOR!

  28.04.2010 /  20:50  /  Blogg  /  1

I morgen skal jeg på Klubben igjen! I håp om at noen spesielle folkenser dukker opp setter jeg kursen mot bygda.
Som vanlig på Klubben blir det fjas og moro, og Louise blir vel gal som vanlig... Håper Katsk er frisk i morgen!! Jeg savnet deg på skolen i dag, Katsk..


Jeg snakket nettopp med en god venn, og det er godt å ha han tilbake. Det var rett og slett helt herlig! Den gutten kan ingen slå. Det minner meg på at jeg må sette på en sang, dette er sangen jeg brenner for for tiden:Har du noe du gleder deg til?
  Postet: 28.04.2010     Tid: 20:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

THE LAST SONG

  28.04.2010 /  18:35  /  Blogg  /  8

Den både ser og høres skikkelig kul ut! Jeg tror det har noe å gjøre med at Miley spiller i den... Men den hadde vel ikke vært halvparten av så populær den er (allerede) om det var noen andre som spilte Ronnie. Jeg gleder meg til den kommer på kinolerretet den 7.mai. Kanskje jeg skal tvinge med meg Louise på den, hehe. 
 
Dette ble et kjappt innlegg, for nå skal jeg opp! Snakkes! :)
Eneste bildet jeg kom på å ta med her.. Hehe

Gleder du deg til THE LAST SONG? Skal du se den?
  Postet: 28.04.2010     Tid: 18:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 8     Copyright ©

TURN & HØYDEHOPPING

  28.04.2010 /  16:45  /  Blogg  /  10
Jeg er en spenstig, liten, teit og megasær krølldott når det gjelder turn, men neimen om jeg klarer å hoppe høyde! Jøsses, i dag hadde vi nettopp det: Turn og høydehopp. Jeg klarte hele 80 cm... Yeey. Det er bare andre gangen jeg gjør det, men jeg syns jeg kunne klart hvertfall en meter. Jaja, er man ikke flinkere til å få ryggen over en pinne, så er man ikke det da. Det er lett å hoppe over 80 cm stående, men når man skal få ryggen og alt sammen over: FORGET IT!

Joa, i dag regner det. SÅÅÅ spennende... Louise var med meg hjem, og igjen fant hun ut at hun er redd det knøttlille dyret mitt: Milo. Chinchillaer er ikke i NÆRHETEN av å ligne mus engang, så jeg syns ikke synd på deg i dag, Louise... Haha :D

 
Og til slutt et supersært, merkelig bilde av meg...

HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT?
  Postet: 28.04.2010     Tid: 16:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

TID FOR SKOLE

  28.04.2010 /  07:50  /  Blogg  /  3
Nå er det tid for skole! I dag har vi turn- og jeg er skikkelig støl. Jeg må innrømme at det er et par ting ved turn jeg ikke klarer: Rulle kråke, for eksempel. Det gjør så sinnsykt vondt! Jeg kan enkelt stiften, araber og slike ting.. Men jeg er helt teit når jeg skal rulle kråke, det er det eneste jeg ikke kan. Jaja, det får gå for i dag.

Nå skal jeg spise- så skal jeg på skolen å treffe Katsk, med mindre hun er syk i dag. Blir gøy på skolen i dag, det er alltid det med jentene mine <3
Her er miserable meg før jeg skal på skolen.. OKEEEI, snakkes!
  Postet: 28.04.2010     Tid: 07:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

DEN NYE HÅRFARGEN

  27.04.2010 /  20:25  /  Blogg  /  7

Her er spenningens øyeblikk, haha. Bildene av den nye hårfargen:

Beklgare dårlige bilder, men det er utrolig vanskelig å få bilde av en slik farge... Heh. Det ser veldig lilla ut... Watcha think?

  Postet: 27.04.2010     Tid: 20:25     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

ISBILEN!

  26.04.2010 /  20:15  /  Blogg  /  17
MØKK, jeg rakk den ikke! Den kjørte nettopp forbi vinduet... Før fikk vi folka i nabolaget gratis is... Heh, hvem av oss var god smisker, gutter? :D

Jeg har utrolig lyst på is! Selvom jeg vet at det blir is på meg på torsdag likevel... Da er det Klubben igjen- noe å se frem til, med andre ord. I morgen er vi så heldige at vi har RLE-prøve! Yeey, nei... Jeg skjønner absolutt ingenting av kirkesamfunn osv. Eller, jeg vet at det ble splittelse i 1054, og ny splittelse i 1521(?). Jeg skal lese mer etterpå, jeg kan snart det jeg skal kunne, så da er det bare å lese to ganger til. Snakkes!

HAR DU SPIST IS I ÅR?
  Postet: 26.04.2010     Tid: 20:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 17     Copyright ©

KJENDISER- HVILKEN ER DIN FAVORITT?

  26.04.2010 /  19:35  /  Blogg  /  7Det er så utrolig mange kjendiser der ute, men når den genrasjonen er over og ut, hvem blir de neste? Hvem skal ta over plassene til alle sammen?Bare tenk deg at Miley Cyrus (for eksempel) plutselig blir "for gammel" for musikken sin osv... Tenk deg at det tar helt slutt for Justin Bieber, tenk om alt går under med kjendisverdenen slik vi kjenner den i dag!? ÆÆÆÆÆÆÆ, skremmende tanker, men Abba (og mange andre) gikk jo ut på dato de også. Jeg sier ikke at folk ikke hører på de lenger, men de blir ikke sett like mye på tv som før, for å si det slik.. Så det er egentlig ikke SÅ krise, vi finner alltids nye folk, eller hva?Personlig er min favoritt Selena Gomez, hehe. Hun har kommet så utrolig langt via Magikerne på Waverly Place! Hun kan synge, hun kan spille- og jeg digger stilen hennes, den er rå!
Den jenta har kommet langt, bare så det er sagt.

Hvilken av kjendisene (rundt om i hele verden) er din favoritt?

  Postet: 26.04.2010     Tid: 19:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

HVA ER EGENTLIG EN BLOGG TIL?

  26.04.2010 /  18:20  /  Blogg  /  9
God kveld!
Jeg kaller det kveld jeg.. Håper du tar deg tid til å lese dette (selvom det er langt), jeg skrev det jo ikke uten mening. ;)


Ja: Hva er egentlig en blogg til?
Etter mine meninger; Det er din verden. Du får gjøre HVA du vil på den, bare ikke skriv negativt om folk, det er tåpelig. Det vil altså si at du kan utrykke deg på din måte, men ikke bruk navn på personen du er sur på... Ikke heng han/hun ut på nett, det er dumt. Hvis man skal løse konflikter, så kan man vel gjøre det face2face? Eller er det slik at folk er alt for pysete til det? Ikke vet jeg, men det er dumt å henge ut folk via en blogg og internett generelt.

En blogg er et sted der en kan si hva en mener- også i håp om at folk vil lese det. En blogg er ditt liv, det er noe som omhandler deg og dine interesser. Man skal såklart være forsiktig med hva en sier, legger ut osv... Men en blogg er praktisk talt din verden det. Man kan lære av andre, man kan dele erfaringer, man kan få ideer og rett og slett ha det gøy. Det er ikke dermed sagt at en blogg er til for å bare gi positive tanker, en kan jo bruke det som en dagbok også? Det er nemlig ikke slik at folk går rundt og er glade hele tiden heller, da er man isåfall laget av gull.

Jeg blogger om alt mulig, alt som omhandler meg. De fleste andre bloggere jeg har vært innom skriver også om det som omhandler en. MEN det er alltids et unntak: For en stund siden var jeg inne på en blogg der bloggeren hang ut en annen blogger... Fordi den andre bloggeren var en såkalt "copycat", hallo? Jorden kaller! Hva har "uthengeren" med det å gjøre? Det er ikke noe h*n kan få gjort noe med, det må faktisk bloggeren selv finne ut av: At det var dumt. Og i tillegg legger "uthengeren" ut fullt navn på bloggeren, det er jo så koselig! Det skulle blitt politianmeld spør du meg.. Men ingen har spurt meg. Jeg måtte bare ta opp dette her- tross alt noe som omhandler oss alle, medbloggere. Hehe :)
HUSK:
Det er bare fantasien som stopper deg når det gjelder en blogg. Ditt design, dine tanker, dine meninger og din verden.


HVA MENER DU AT BLOGGER ER TIL?

  Postet: 26.04.2010     Tid: 18:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 9     Copyright ©

VERDENS KULESTE SAGN

  26.04.2010 /  16:30  /  Blogg  /  4

Ja- SAGN, ikke sang.
Jeg skal fortelle dere verdens kuleste sagn, jeg var nemlig syk i dag, og da så jeg på Animal Planet HD. Der fortalte de dette sagnet, virkel verdt å få med seg... det er veldig spesielt:


En gang for lengesiden- da "skaperen" (Gud) skapte alle dyrene, samlet de seg vet et vannhull for å avgjøre hvem som var det peneste dyret. Pinnsvinet mente det var henne, med sine hvite pigger og sorte pels. De andre dyrene lo og fortalte henne at hun lignet en tornbusk... Pinnsvinet ble lei seg, skuffet og litt sur, så hun bestemte seg for å stikke alle som kom i nærheten. Krokkodillen mente han var penest med sin fine, naturlige grønnfarge, men de andre lo og sa at han lignet paddene han bodde med. Krokkodillen ble sint og ville spise alle som kom i nærheten av han. Ingen av dyrene ble enige om hvem som var penest, og alle ble misfornøyde med utseende sitt. Gud skapte derfor helt spesielle dyr- som verden ikke hadde sett maken til før. Blant annet rosa flodhester, hvite løver, hvite elger osv. Disse dyrene var hans budbringere, og Gud ville se hvordan de taklet verden slik de var skapt. Til alles store overraskelse overlevde disse dyrene like godt som alle andre- til tross for at fargen var en annen; og de hadde ikke samme kamuflasje.


Dyrene løste oppgavene like bra som alle andre, så en påminnelse til oss alle: Ikke døm noe eller noen fordi det/de er annerledes.


  Postet: 26.04.2010     Tid: 16:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

VIL FARGE HÅRET, MEN...

  25.04.2010 /  19:50  /  Blogg  /  15
Jeg får ikke lov av mamma eller "frisøren" min... Jeg vil ha mørkt hår!! Jeg er klar for forandring! Det er ikke snakk om svart, men mørkebrunt! Jeg trenger forandring, skjønner de ikke det da? Det er ikke bare-bare med det håret jeg har, men likevel vil jeg farge det. Vi har klart oss gjennom alt mulig før, hvorfor skulle farging være så mye vanskeligere? Jeg ser ikke den.
Ja, jeg hadde lus på barneskolen en gang, vi fikk de ut. Og med mitt hår; burde det ikke være umulig? Det var altså ikke umulig, så det endte jo med at jeg fikk de ut, som sagt. Jeg skjønner virkelig hvorfor jeg ikke kan få lov til litt forandring... Alle andre får jo lov?


VIL DU OGSÅ HA NY HÅRFARGE?Merkelig bilde jeg fant fra gamledager- og jeg hadde rettet håret :)

  Postet: 25.04.2010     Tid: 19:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 15     Copyright ©

ERTESTUING SKAL INN I MUNNEN...

  25.04.2010 /  18:30  /  Blogg  /  2
Jeg spiste ute i dag, vi grillet(?). Jeg løp rundt huset flere ganger på jakt etter lillebroren min som plaget meg, og jeg ga han nøyaktig det han ville ha; Oppmerksomhet. Jeg ble utrolig sliten, men det gjør ingenting, heh.
Når middagen var ferdig truet Henrik (lillebroren min) pappa med en middagskniv med ertestuing på... Han tok den inntil øret hans: Og vips! Der var det gjort. Pappa fikk ertestuing i øret, hahahah. Jeg og mamma lo og lo! Det var skikkelig komisk.. Ler hver gang jeg tenker på det!

HAR DERE GRILLET I DAG? ELLER FØR I ÅR?


Tilfeldig bilde fra før idag...
  Postet: 25.04.2010     Tid: 18:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

PÅ DYPT VANN

  25.04.2010 /  14:45  /  Blogg  /  8
Hei! I dag var jeg, Louise og resten av folka mine ved en dam. Dammen var tappet for vann, og det så veldig merkelig ut... Det var slettes ikke dypt! Det første jeg tenkte var: "HVOR HAR ALL FISKEN BLITT AV!?" Jeg fikk aldri svar på det heller da. 
For en stund siden var det noen som hadde funnet en pengesafe, den var gammel og rusten i dammen. Sykt merkelig. Vi kjørte bil opp dit, og det var skikkelig humpete! Herregud, rene berg-og-dalbanen `a!

Jeg varmet opp kameraet før vi dro, så jeg tok noen få bilder før vi dro også. Det minner meg om at jeg burde hatt kameraet klart i går, jeg og Louise sto langs Glomma... Vi bare sto der, det tok evigheter før noen sa noe som helst. Da Louise plutselig sa noe fant vi ut at vi kunne gå til kunstgresset. Der løp jeg over hele banen i håp om å føle meg "fri", haha. Men når jeg hadde kommet halvveis fant jeg ut at jeg løp jo bare, og jeg løp mot et hus. Det var hus på alle kanter og drømmene ble knust.. Deretter satte vi i gang med "trening", vi løp rundt midtbanesirkelen i evigher, det var artig!

Tilbake til bildenee, her er noen av de 70 bildene:


Louise


Meg og Louise- in the window. Oh yeah.


Den nydelige dammen som ikke lenger er en dam... Det er kun litt vann
igjen i den.
Safen.


Meg.. Haha


Og hele gjengen, la oss bare si at det var grimasekonkurranse mellom
far og sønn.. HOST

HVA HAR DU GJORT I DAG? ELLER HVA SKAL DU? 

  Postet: 25.04.2010     Tid: 14:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 8     Copyright ©

Perfect Picture - Titt & Bellydancer version/sang

  25.04.2010 /  12:27  /  Blogg  /  8
video:capture201004257

Men ikke akkurat det vi kaller perfect song da... Vi er ikke proffe, og dette er kun fordi vi kjedet oss, oki? :D

-Titt&Bellydancer *
  Postet: 25.04.2010     Tid: 12:27     Kategori: Blogg     Kommentarer: 8     Copyright ©

GODTERI, VEL

  25.04.2010 /  09:15  /  Blogg  /  0

Vanskelig å finne på noe å gjøre SÅ tidlig om morgenen... Jeg og Louise derimot- vi synger, ser på TV og spiser godteri. Hun hørte meg snakke i søvne i natt.. det skjønte ikke jeg noe av, for jeg gjør ikke sånt! Kanskje.... eh. Oh, nå er det Jonas Brothers på disneychannel. Det vet dere vel, hvis dere er sånne superfans.

I dag skal jeg og Louise trene... Og det er meningen dere skal tro på det. Haha.
Vet ikke om jeg skal beise gjerdet i dag også, for det er litt overskyet og dårlig vær her.
HVA SKAL DU I DAG?
  Postet: 25.04.2010     Tid: 09:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 0     Copyright ©

SANGSTJERNER

  24.04.2010 /  20:05  /  Blogg  /  3
HEEEEEY! Det er sent nå?? Nei, det er det ikke...
Jeg og Louise har sunget mange sanger hver nå, hun har sunget Wild horses, Oh mother..... Jeg har sunget I miss you og When there was me and you, hehh. Og som oppvarming sang vi We are the world for Haiti.. Vi er supergode på den asså, og jeg har fått tildelt rollen som Miley Cyrus og Justin Bieber. Louise er Pink og to andre folk.

Dere skal få høre den en gang asså, men vi må spille den inn på nytt- en litt bedre versjon av den forrige. Det er ikke sikkert We are the world står øverst på listen når det gjelder sanger vi helst vil legge ut; HEHEHHE. Det er ingen på den listen, men mikroskopisk finner vi Perfect picture.

Vi skal fortsette å "øve", snakkes!!


Dette er et perfekt bilde... Men Louise ødela det.


Her var jeg forbakoverlent til at det kunne være perfekt.Og her er vi... Ehh, så perfekt som vi fikk til da :))

HVA GJØR DU I KVELD?
  Postet: 24.04.2010     Tid: 20:05     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

SJOKOHOLIKER VS SHOPPOHOLIKER

  24.04.2010 /  13:35  /  Blogg  /  2
God formiddag!
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen, i dag fikk jeg en olabukse og masse hårstrikker... Heheh, jeg bruker nesten aldri olabukser; så vet vi det.
Jeg fikk også sjokolade, så.... Jeg tenkte jeg kunne ha en liten VS.


Hva er du slags type? SHOPPOHOLIKER eller SJOKOHOLIKER?

  Postet: 24.04.2010     Tid: 13:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

NYTT DESIGN...

  23.04.2010 /  22:30  /  Blogg  /  4
TAR EVIGHETER! Herregud, jeg har sittet her i flere timer i håp om å klare den forbannede bakgrunnen, men nei.. Ingenting funker lenger her i gården.


HEH

Så langt er jeg nesten litt fornøyd, men jeg skal fortsette å endre til alt ser strålende ut. Nå er jeg litt opptatt, skal spille STAR WARS med lillebroren min, det er gøy!! Haha :)

HVA GJØR DU I KVELD?
  Postet: 23.04.2010     Tid: 22:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

Who's Ingrid Jackson? It's me, of course

  23.04.2010 /  20:20  /  Blogg  /  0


Hey! Jeg er Ingrid! Jeg er ei jente på 15 år, og er veldig interessert i fotografering. Jeg elsker å redigere bilder, ta bilder og å lage de, rett og slett. Alt med foto og bilder; Jaaa takk! 

Folk vil nok se på meg som litt stille, spesielt hvis de ikke kjenner meg. Vennene mine vet at jeg er gæærn, men det er en hemmelighet, altså! Nei, seriøst. Jeg er gal, syk i hodet.... Ehhe. 

 

  Postet: 23.04.2010     Tid: 20:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 0     Copyright ©

DET VAKRESTE SOM FINS, DET ER NATUREN, DET!

  23.04.2010 /  19:26  /  Blogg  /  1
God kveld!
Jeg har nettopp vært ute og tatt bilder, og kom frem til at det ikke finnes noe vakrere enn naturen i hele verden. Håper du er enig og vil ta deg tid til å se gjennom bildene mine!
Bevis på at naturen er vakker:
Følte meg ikke katt, asså... Måtte bare ta det med!!

Pappa var også med som fotograf, sånn at det er sagt! Så den nydelige fjæren her
er hans fortjeneste.

______________________________________________________________________________________

Hva syns du? :)


  Postet: 23.04.2010     Tid: 19:26     Kategori: Blogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

FREDAG

  23.04.2010 /  16:15  /  Blogg  /  8
- Som betyr: HELG!
Skolen i dag var egentlig veldig normal, jeg og Katsk var like igjen... Hmm, også hadde vi sang; og nå har jeg I'm yours på hjernen. Forrige gang jeg hadde det, hadde jeg det i over en uke etterpå. DET ER RENE MARERITTET!

Herregud, jeg begynner allerde å grue meg til i morgen, for jeg skal skifte design på bloggen (det må og det skal bli mye bedre) , jeg skal anmelde en blogg (meld deg på lenger ned på bloggen) og jeg skal begynne å beise gjerdet... Med mindre det blir iiiiiskaldt ute i morgen da, såklart. Vel, jeg får ta det som deg kommer! Og jeg får stadig nye forespørsler om jeg kan lage headere til folk, så jeg får se hva jeg får tid til.Yes, gamle bilder, hehe.

HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT?
  Postet: 23.04.2010     Tid: 16:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 8     Copyright ©

NEW LOOK TODAY

  23.04.2010 /  07:45  /  Blogg  /  3
Hey!
I dag har jeg "new look", haha. Jeg har kastet vekk joggebuksene og BAS-genseren, og i stedet ser jeg omtrent slik ut:


Ok, det minner litt om en kjemifrakk, men det er en skjorte, asså.. Og jeg beklager dårlig kvalitet, men jeg gadd ikke hente speilrefleksen for dette her.. Så jeg bøyde ryggen i håp om å bli med på bildet.

Var på Klubben med Katsk og Louise i går, også... Forresten. Alle var like, vi hadde svarte t-skjorter, hvite skjorter, olabukser, sånn skjerf, svarte sko og musefletter slik jeg har på bildet.. HE  HE, men noen ditcha oss... *host* Louise *host*  

Nok historier nå, vi får ta det en annen gang, men nå skal jeg opp og spise! God dag videre, folkens!!

ER DU GLAD I JOGGEBUKSER?
  Postet: 23.04.2010     Tid: 07:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

VIL DU BLI VURDERT?

  22.04.2010 /  16:10  /  Blogg  /  4

Morn- igjen, ja.
Jeg skal begynne å vurdere blogger, hadde jeg tenkt... Har du veldig, superduperlyst til å bli vurdert: Skriv deg inn i kommentarfeltet, og jeg skal vurdere en blogg: en gang i uken. Det er bare å håpe...  Og hvis det er din blogg jeg vurderer; Sier jeg ifra på bloggen din!!Hahhaha... latterlig bilde (:
  Postet: 22.04.2010     Tid: 16:10     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

SJOKOLADEKAKE

  22.04.2010 /  15:10  /  Blogg  /  2
Verdens beste oppfinnelse! Jeg går aldri lei, spesielt ikke mammas berømte... ;)
Den er kjempegod, og det er absolutt det beste jeg vet!
Velvel, folkens: Skoledagen er over og det er snart tid for Klubben igjen- for i dag er det torsdag! Helt klart beste dagen i uken, når man tenker over hva slags fag vi har på skolen, osv..

HVA GJØR DU I KVELD? ER DU OGSÅ GLAD I SJOKOLADEKAKE?
  Postet: 22.04.2010     Tid: 15:10     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

Baksnakking

  21.04.2010 /  21:20  /  Blogg  /  4
Det er tragisk det, uff...

Dessverre er det nå slik at folk i dag (spesielt jenter) baksnakker hverandre, hvorfor? Kan en ikke ta ting som det kommer, hvis det er noe galt med folk: Si det til dem, ikke til de andre. Er det mulig å bli dummere da? Altså, det er greit nok at det blir krig mellom folk, men hvorfor baksnakke da? Det må da gå an å løse ting på bedre måter.
Og hvis man i tillegg får vite at noen har baksnakket deg da: Hvor sårende er vel ikke det?Måtte bare ta opp noe- noe som angår mange akkurat nå... Er du enig i at baksnakking er dumt?
  Postet: 21.04.2010     Tid: 21:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

SVAR PÅ SPM.RUNDE - DEL 2

  21.04.2010 /  17:35  /  Blogg  /  3
video:capture201004214

HE HE HE, seriøst.. På en av de andre videoene krymper jeg sammen i "lættis", heh.....
  Postet: 21.04.2010     Tid: 17:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

SVAR PÅ SPM.RUNDE - DEL 1

  21.04.2010 /  17:16  /  Blogg  /  3
video:capture201004213

Sorry, dette er bare første del, andre del kommer når som helst, så bare følg med.
Men hvertfall, vi tok mange opptakk fordi jeg fikk "lættis" i hvert eneste ett, så dere kan tenke dere da... Videoen er i tillegg til det på 16 minutter, så dette er del 1: På 2!
  Postet: 21.04.2010     Tid: 17:16     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Welcome to the show

  21.04.2010 /  07:50  /  Blogg  /  3

Ja, jeg innrømmer at jeg har dårlig fantasi når det gjelder overskrifter, men nok om det.

God morgen, god morgen! Er det ikke herlig vær? Nei, æsj, det er snø ute :(     
Jeg som var så klar for å beise gjerdet snart, men neida! ÅÅÅÅÅÅH! Nå får jeg aldri det kameraet... Jeg gjør vel sikkert det, bare ikke i dag.

Måtte igjen bare minne dere på at i dag kl 15:00 stenger spm.runden, og da håper jeg dere gjør siste innspurt!! Tror svarene kommer rundt kl 17:00, hvis jeg ikke tar helt feil. Ønsk meg lykke til!


           

                 Glomma... Fotograf: Lillebroren min, hahah :)


HVA GJØR DERE I DAG?

  Postet: 21.04.2010     Tid: 07:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

ANGEL

  20.04.2010 /  19:18  /  Blogg  /  20

Fant ingen andre overskrifter, hehe.
Vel, vurderer å lage nytt design, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det.. Det finner jeg ut da, men om du er enig- eller har forslag: KOM MED DET!
Tror jeg lager nytt design til helgen, jeg må ha mye tid på meg.. For det er så mye koder å tulle med, og uff...

Forresten: I morgen blir spm.runden besvart, så du har kun til i morgen (15:00) på deg!


Bilde fra 08, he he..

HVA GJØR DU I KVELD? 

  Postet: 20.04.2010     Tid: 19:18     Kategori: Blogg     Kommentarer: 20     Copyright ©

THEY SAY THAT GOOD THING TAKES TIME...

  20.04.2010 /  18:40  /  Blogg  /  4

...BUT REALLY GREAT THINGS HAPPEN IN THE BLINK OF AN EYE...

Jeg har kun hatt en venn jeg har våget å stole på slik jeg gjorde.
Jeg har kun latt meg bryte ned så mye en gang.
Av en person. Av en venn.
Og den vennen- det var deg. 


Du betydde så mye, men du ble helt borte for meg.
Det var som om jeg holdt taket, men glapp.
Jeg glapp den jeg var, og jeg glapp deg.
Jeg gjorde min livs største feil, og jeg angrer.
Hvis jeg kunne skru tilbake tiden, så ville jeg gjort det.
Jeg kunne rettet opp i alt det jeg gjorde feil, jeg skulle prøvd hardere.
Du har nå gått din vei, og jeg er glemt. Nå er det min tur til å legge deg bak meg.
Klart jeg savner deg, men du er en del av fortiden min. Fortiden var både god, og den var vond.
Det viktigste var at det skjedde sammen med deg. Det var alltid oss to, ingenting kunne splitte oss.
Det var det vi trodde. Det var det jeg trodde. Men se; Nå faller alt i grus og ingenting er som det var.

Goodbye and good luck.

  Postet: 20.04.2010     Tid: 18:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

HOT OR NOT?

  20.04.2010 /  17:10  /  Blogg  /  6

  Postet: 20.04.2010     Tid: 17:10     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

LITT MICHAEL JACKSON?

  20.04.2010 /  15:35  /  Blogg  /  4

Hei! I dag har jeg vært på skolen, som de fleste andre.. Jeg og Katsk fremførte den nydelige avisen vår, og så fant ei annen i klassen ut at det var en skriveleif på forsiden. YESDA, INGRID! Jeg klarte det igjen. Nei, jeg har ikke gjort det før.

Og jeg må bare vise noe superkult, og i tillegg fortelle!
Jeg, Katsk og Louise var på Klubben- Torsdagen før helgen. Vi tok skikkelig mange bilder, og noen av de minner veldig om Michael Jackson, bare se selv:


Det er sånne neonlys på Klubben, og jeg hadde hvite sokker...


HE HE


Der har vi gjengen, vett <3


Hun er sprek!! Og forresten, foten i bakgrunnen er et spøkelse...


Dangerous, hihi.

Jeg har forresten spørsmålsrunde lenger ned på bloggen- benytt deg av den a! ;)
___________________________________________________________________

HVA HAR DU GJORT I DAG?

  Postet: 20.04.2010     Tid: 15:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

SPØRSMÅLSRUNDE - SPØR I VEI!

  19.04.2010 /  19:10  /  Blogg  /  18
Hei! Nå har jeg sittet og tastet på pappas pc siden jeg kom hjem fra skolen, måtte få hele avisen sammen igjen.

Jeg skal nå ha en ny spørsmålsrunde, så det er bare å spørre! Jeg skal svare på video, så jeg håper dere benytter dere av kommentarfeltet nå, folkenser ;)

Det er kun fantasien som stanser dere, nok en gang. Oooooh! Forresten: Bare spør så mye og hvor mange ganger dere vil, jeg elsker spørsmål!!


Eh... Joa, haha.
  Postet: 19.04.2010     Tid: 19:10     Kategori: Blogg     Kommentarer: 18     Copyright ©

NY DAG, NYE SPEKTAKULÆRE OPPLEVELSER

  19.04.2010 /  07:31  /  Blogg  /  5

Ja, riktig. Som om jeg vet hva spektakulært betyr? Ok, jeg gjør det. Derfor jeg brukte det. Det betyr "oppsiktsvekkende".. Dere skjønner.

Dagen i dag er egentlig ganske simpel, jeg tror jeg kommer til å le ganske mye.. For jeg har ikke "lodd" (Louiseord) på hele helgen!! Det er så kjedelig uten Katsk og Louise.... Det gjelder forresten resten av klassen også, gørr kjedelig uten alle sammen.

OH! FORRESTEN: Jeg vurderer å ha spørsmålsrunde snart. Hvis dere vil at jeg skal ha spørsmålsrunde, si "JAA!" i kommentarfeltet eller noe lignende... Så skal jeg ha det på video, først kommer et innlegg så klart, der dere kan spørre om alt mulig... så svarer jeg på video :))


Romeo <3 Måtte bare slenge han med... Fant ikke noe annet bilde :) 

  Postet: 19.04.2010     Tid: 07:31     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

MAKE A WAVE

  18.04.2010 /  21:00  /  Blogg  /  7

Det er en utrolig kul sang! Demi Lovato & Joe Jonas ;)
De er kjempeflinke! Hvis du leter etter kul musikk må du høre den ass!!

Ok, jeg kjeder meg. Tror jeg kanskje skal gå opp snart, finne meg litt mat..
Himmelblå går nå, nei vent! Det sluttet nettopp!!... Kim er tilbake, fant jeg ut. Og nå starter det nye dyreprogrammet, det vil jeg ikke gå glipp av! Okeeeei:

I morgen er det herlig skole igjen! Vi skal drive med avisen vår de første 4 timene, deretter er det 2 timer med tysk! Yeeei. Lurer på hva vi skal gjøre i morgen, jeg og Katsk er snart ferdig med avisen vår. Den skal være ferdig til tirsdag, og vi må øve på muntlig. JØSSES, jeg gruer meg til å fremføre. Er det sånn med dere også? Gruer dere dere til fremføringer?HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT?
  Postet: 18.04.2010     Tid: 21:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

TITT * ANBEFALER BLOGGER

  18.04.2010 /  19:26  /  Blogg  /  2
Hei igjen!
Jeg er innom utrolig mange blogger, og jeg må få sagt at det er mange dyktige blogger der ute!
Her er noen av bloggene jeg anbefaler:

www.bellydancer.blogg.no 

www.solfridjohansen.blogg.no

www.nicely.blogg.no

www.amaliekr.blogg.no

www.oysteinsr.blogg.no 

www.craap.blogg.no

Og det er så mange andre, men dette er de 6 bloggene jeg er innom hver dag.. =)
De er spennende og morsomme, sprudlende og kreative. Ta en titt, og se om du er enig!


HVILKE BLOGGER ANBEFALER DU?
  Postet: 18.04.2010     Tid: 19:26     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

INNLEGGET ALLE HAR VENTET PÅ

  18.04.2010 /  18:55  /  Blogg  /  12
... Hvertfall dere som leser, haha.
Har ikke blogget siden i dag tidlig, og det er en skam! Pappa mente jeg måtte ha en "pc-fri" dag... Herregud, det tar knekken på meg, heeeeh...

Jeg og Henrik har hatt skikkelig fritids i dag, så vi tok masse bilder :)
Vi gikk langs Glomma.. Så ble jeg tvunget med på kiosken for å kjøpe is. Æsj... Ikke det at jeg ikke liker is, men det er så kjedelig å gå.

Når det gjelder bloggingen min, så skal jeg legge ut en video etterpå, hadde jeg tenkt.
Her er noen av bildene jeg og Henrik tok:
 
Jaktbukse!! YEEEY, hehe :)


SØTESTE BILDE JEG NOENGANG HAR SETT!! <3 Elsker den pelsballen der.. :D 


Båten er ikke på vannet enda, ser dere...


Selveste skogens konge!!

HVA HAR DERE GJORT I DAG?
  Postet: 18.04.2010     Tid: 18:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 12     Copyright ©

NY HEADER

  18.04.2010 /  10:15  /  Blogg  /  6

Den er ikke så forandret fra den andre, men jeg ble så lei alle fargene.. Haha. Derfor gikk jeg for den der, hva syns du? :)FØRETTER

Nå må jeg opp å spise snart, sakkes!

  Postet: 18.04.2010     Tid: 10:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

HJELP! MUSIKKKRISE!

  18.04.2010 /  00:37  /  Blogg  /  7
DET BLE MYE K'ER I EN GANG! Jeg har ingen musikk jeg kan høre på.. Hørt ferdig alle, skal du høre. 
Er lei alle sangene jeg har på spillelister osv, så jeg lurer da på om dere kan hjelpe meg?
Hadde vært flott!

Så var det igjen det der med fritids... stuper snart..


God kveld videre ;)
  Postet: 18.04.2010     Tid: 00:37     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

ER DERE FREMDELES OPPE?

  18.04.2010 /  00:12  /  Blogg  /  2

Er dere fremdeles oppe, folkens?
Alt ble så stille, syns jeg.. Og det er forresten en selvfølge at jeg ikke er den eneste som er våken da, siden det er pålogget noe med 30 stk på msn, og det blir stadig vist nye innlegg på blogg.no. Ikke er det veldig sent heller.
OKEEEY, jeg la ut en teit sang i sta, men jeg slettet den. Det var litt teit, skjønner dere.
Skal spille den inn på en annen måte en annen gang, i morgen, muligens...

Fritids, jeg vet.. NOK EN GANG :)        -Men jeg orket ikke ta frem kameraet, så det ble web.
 

  Postet: 18.04.2010     Tid: 00:12     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

JUSTIN BIEBER- OG KVELDEN FREMOVER

  17.04.2010 /  22:35  /  Blogg  /  7
HEEEEEEEEY, igjen! I dag har jeg lagt inn så sykt mange innlegg, føler jeg. Og det er bra, for jeg får respons på de ;)
Jeg og Henrik (lillebroren min) skal "døgne." Det vil si at vi skal egentlig bare være oppe til en av oss sovner, når det blir er vanskelig å si. Vet at det ikke kalles døgning da ass, men for han er det akkurat som å døgne.

Hvorfor: Justin Bieber, det er det bare et svar på! Han er så sykt skjønn, jeg kan ærlig innrømme at jeg er en fan. Han er flink, og jeg fatter ikke hvorfor folk hater han? Hvorfor kalle musikken hans "homsemusikk", man blir ikke kul av å bruke "homse" som skjellsord. Det er patetisk, rett og slett. Han er en talenfull gutt, og når andre gutter skjeller han ut- lukter det sjalusi lang vei. Ingenting annet å si på det.

Dere får ha en god kveld videre, og følg med! Kanskje det kommer flere innlegg.... Når det blir stille, da har jeg sovnet,
sånn at dere vet det. Hihi.


Han spiller bilspill.. Derfor er han totalt borte, hehe :)Justin Bieber, han bruker til og med lilla! Den herlige fargen... :D  
google.no


HVA SYNS DU OM JUSTIN BIEBER?
HVA GJØR DU I KVELD?
  Postet: 17.04.2010     Tid: 22:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

EID MSN-SAMTALE

  17.04.2010 /  21:45  /  Blogg  /  4
F¨RST sp¸rsmålet: HAR DERE MORSOMME VENNER, SOM SIER RARE TING HELE TIDEN?

Okei, som dere alle vet (egentlig ikke sikkert alle har fått det med seg) har jeg verdens morsomste venninne... Louise/Bellydancer!
Hun sier så mye g¸y hele tiden, det er til å grine av.
Louise innf¸rte den "s¸stertingen", og likevel sier hun det der... Skuffende asså! Neida ;) Det er bare komisk, og forresten, mellom de to setningene der satt jeg den f¸rste setningen i nicket. Derfor hun kom med setning nr.2.

Kan v¿re at jeg er litt hyper elno... Men det er faktisk ganske morsomt.


 

Loøiisëëë <3 sier:

Nå tenkte jeg, langt inne i den lille ukloke hjernen min "hvorfor i helvete kaller hun meg s¸ster????"Loøiisëëë <3 sier:

HALLOO? NÅ FÅR JO ALLE VITE AT JEG ER UKLOK DA!!


  Postet: 17.04.2010     Tid: 21:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

HVILKE BLOGGER LESER DU?

  17.04.2010 /  20:35  /  Blogg  /  7
Hvilke blogger leser du? Eller leser du bare en fast? Fortell!

Er det sånn at du kommenterer tilbake på alle kommentarene du får? Eller er det sånn at du gir blanke f***?
Det er litt kult å lese andres blogger, og det er gøy å skrive. Men det er ekstra morsomt hvis man får kommentarer på det man gjør, er dere ikke enige? Det er litt kjedelig å bare lese, og ikke gidde å kommentere.. Kommentarene gir jo tilbakemeldinger, og det kan være slik at du får mer lyst til å blogge... Jeg vet ikke med deg, men slik føler jeg det.

Må bare si TUSEN MILLIONER TAKK til de som har kommentert og lest bloggen min! Det er så sinnsykt kult at folk faktisk gidder! Utrolig takknemlig, det er det som gjør at jeg får lyst til å skru på pcen og blogge... Det er dere!! Uten dere hadde jeg ikke vært noenting, bare så det er sagt... Igjen: TUSEN TAKK!
  Postet: 17.04.2010     Tid: 20:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

BRODERNS SPESIAL

  17.04.2010 /  19:55  /  Blogg  /  4
Lillebroren min, Henrik, er egentlig veldig flink til å finne opp ting. I dag laget han en drink til meg og resten av familien, og det var overraskende godt! Jeg var faktisk så heldig at jeg fikk være assistenten hans da. Her er noen bilder og oppskriften hans:

Oppskrift
- Du trenger et glass, det er en selvfølge..
- Urge og Cola
- Sitron og/eller lime
- Sånne sjokoladestenger.. Som man bruker til kaffen, husker ikke hva det heter (??)

Vet det ser merkelig ut, men det smaker helt annerledes enn forventet!


Nydelige glass..


Mesterkokken selv :)


Til og med jeg fikk prøve meg som drinkmaker :D


Først heller vi i Cola.. Med dyp konsentrasjon... Deretter Urgen, he he.


SER DET GODT UT? HE HE
  Postet: 17.04.2010     Tid: 19:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

WHO IS IT

  17.04.2010 /  18:50  /  Blogg  /  2
Stakkars meg, jeg kjeder meg. Det er så kjett... Haha, hvorfor den overskriften? Vet ikke.. Michael Jackson sang da :D
Forresten: Hvis det er flere som kjeder seg, så er det synd på dere også da.

To ting å fortelle.. EN: I sta kjørte det en skikkelig rå bil forbi, men jeg klarte ikke få opp kameraet i tide... Synd, for den var skikkelig kul! Men så er det jo naboen som eier den da, så jeg an vel egentlig bare gå bort og knipse litt... Og det tror du jeg gidder? Neppe... HOST

TO: Jeg satt på et lite rom i sta, for å få fred... Så kommer Henrik og banker på døren, mens jeg holder på å sovne. Han åpnet, og tok bilder!! GALSKAP. Riktig ja.. Uff. Det kom bare blits, og jeg fikk jo sjokk...

 
Et av bildene han tok..


Og et annet bilde han tok, haha.

HAR DERE SØSKEN? :)  Postet: 17.04.2010     Tid: 18:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

ENDELIG!

  17.04.2010 /  15:15  /  Blogg  /  5
Nå har jeg skrevet bokomtalen min ferdig, jeg er rett og slett lei av data for i dag... Føles ut som hendene mine er laget av mose. MEN jeg fikk en lærerik opplevelse, og det var mange krav til den bokomtalen... Slitsomt var det også.

Tja... Så var det bare å vente på at mamma og pappa kommer hjem igjen, zzZzzzZzZz.HVA GJØR DERE I DAG? :)
  Postet: 17.04.2010     Tid: 15:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

OUTFIT

  17.04.2010 /  11:40  /  Blogg  /  3
Min andre ouftit, og det ble bare et bilde... Jeg valgte å ta på selvutløser på kameraet, nemlig, gadd ikke gå opp å spørre pappa. HE HE. Så her er det/den:

Vet ikke om jeg kan kalle den brune tingen en tunika, men jeg gjorde det da..
Genser fra H&M
Tunika fra VERO MODA
Bukse fra Skillmill
 - Og bare sånn til informasjon, jeg har vått hår.. Derfor de prikkene.

Var den bra nok? Haha
  Postet: 17.04.2010     Tid: 11:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

SENKVELD

  16.04.2010 /  22:35  /  Blogg  /  5
Det er så eid program... Uff. Sitter og stirrer inn i skjermen i håp om at det sies noe morsomt jeg kan le av, spenningen stiger... Men nei, det er voksent pjatt i kveld. Jeg skjønner meg ikke på den slags.
Snart er den stakkars tiden som er igjen av dagen over, og alle går til sengs. Det blir stille. Mørkt. Ingenting skjer. Alt er forlatt. Nei, seriøst, det der ble for dramatisk for meg, skal fortsette å se på Senkveld, så får dere ha en god natt, alle sammen!

Så fjortis a... Fremdeles fritids jeg :)GOD HELG!
SER DU PÅ SENKVELD?
  Postet: 16.04.2010     Tid: 22:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

VIDEO - MIN DANSING

  16.04.2010 /  18:25  /  Blogg  /  8

Jeg valgte noen tilfeldige dansetrinn fra pcen da, jeg kan ikke akkurat si jeg ble fornøyd. Vel, dere får dømme (nok en gang).. 

Hva syns du? KOMMENTER! =D

  Postet: 16.04.2010     Tid: 18:25     Kategori: Blogg     Kommentarer: 8     Copyright ©

OPS

  16.04.2010 /  15:39  /  Blogg  /  3
Heh... Etter jeg kom hjem fra skolen kranglet jeg med broren min, og vi klarte å ødelegge et bilde.
Han dyttet meg inn i det, men det var bare pga det jeg gjorde mot han da.. Stakkars bilde, det var så nydelig, det var nemlig jeg som var rammet inn.. Haha, jeg bare tuller.

Henrik (broren min) dro forresten nettopp for å kjøpe is... Og nå er han tilbake!! YEEEY, HAR DERE NOEN GANG KNUST ET BILDE?


Okei, det der var bare rart... he he

Froskebilde deeeeeluxe da, Ingrid! Jada, jeg har fritids.. :D

  Postet: 16.04.2010     Tid: 15:39     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

FØLER MEG SÅ SYKT SLAPP..

  16.04.2010 /  07:26  /  Blogg  /  3
Når det gjelder blogging, virker som jeg har gitt opp helt. DET har jeg ikke, sånn at dere vet det. Jeg har lovet å skjerpe meg, og jeg holder mine ord. Det som egentlig gjør alt gøy med blogging er kommentarene. Og de minsker ettersom jeg ikke skriver veldig spennende. Jeg skriver akkurat likt som det jeg gjorde da.. Det er bare at dere er slappe, folkens! Haha, tuller bare.

Men virkelig; Leser dere bloggen min? Eller har du vært innom? Kommenter!!Ingrid og Louise- Shadow
  Postet: 16.04.2010     Tid: 07:26     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

KATSK, BELLYDANCER OG TITT

  15.04.2010 /  18:32  /  Blogg  /  3
VI er SÅ kule! Haha, det var å overdrive.. Neida, vi er kjempekule asså.
Nettopp sett på Grease... Og vi lo, he he. Alltid gøy med disse folkene, skal jeg bevise det kanskje?


Og dette er bare starten..


Her dropper vi Louise(Bellydancer)


Her dropper Katsk og Bellydancer meg..


Og de prøver, nok en gang å droppe meg :((
Her er vi søte alle sammen <3

Vi skal snart på Klubben, det er sånn tradisjon.... Haha, snakkes!


HVA GJØR DERE I KVELD?
  Postet: 15.04.2010     Tid: 18:32     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

MORN

  15.04.2010 /  07:12  /  Blogg  /  0
God morgen!
Snart tid for frokost, så jeg regner med at jeg snart må gå opp. Dette blir ikke et langt innlegg... He he. Glad i dere, folkenser :))
Hmm, hva gjør dere i dag?

Haha, jeg har så fritids... Lekt meg med paint :D
  Postet: 15.04.2010     Tid: 07:12     Kategori: Blogg     Kommentarer: 0     Copyright ©

JONAS BROTHERS

  14.04.2010 /  19:48  /  Blogg  /  1

Kan ærlig innrømme at jeg er fan, de er flinke, eller hva?
Det er ingen skam å være fan av noen asså... Jeg har aldri vært redd for å si hva jeg mener, og det er jeg ikke denne gangen heller. Jeg syns det er helt herlig musikk! Det får meg til å tenke på tiden som var før, alt har forandret seg så fort. Og det var ikke hvem som helst som fikk meg hekta på JB- det var selveste Nick Jr.

Den tiden som var, den var helt herlig. Ingenting kunne ødelegge det, trodde jeg. Vi hadde ingen anelse om var som var i vente, og nå er alt bare rart. Det er merkelig å se deg på skolen, det er merkelig å snakke med deg. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg, og selv om alt er sånn det er nå, vet jeg at du alltid kommer til å være der. Det er du alltid. Samme hvor mye vi sier til hverandre, selvom det er ment sårende er det glemt når vi er venner igjen.
Du har alltid vært Nicks største fan, og nå Joes, som du sier. Jeg vil ikke forandre den du er, for det klarer jeg ikke. Det er det du selv som må gå inn for, jeg vil bare at du skal vite at du er/var og vil alltid være min beste venn.- Nick jr's største fan
  Postet: 14.04.2010     Tid: 19:48     Kategori: Blogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

3 MIL - PÅ SYKKEL

  14.04.2010 /  16:57  /  Blogg  /  1

Hey, folkens!
I dag er jeg så utmattet og sliten at.. Uff, jeg og katsk syklet først 1,5 mil på skolen. Deretter måtte vi opp til besteforeldrene mine for å intervjue de om krigen. Jøsses, jeg tror jeg stuper.

Ellers har dagen vært ganske normal, og jeg må bare beklage for at jeg ikke blogger like mye som før, skal skjerpe meg. Dere skjønner: Jeg har bestemt meg for å ikke være så "sløv" lenger, jobbe litt ekstra med skolen... He he.HVA HAR DERE GJORT I DAG?
  Postet: 14.04.2010     Tid: 16:57     Kategori: Blogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

HVA VIL DERE HA MER AV?

  13.04.2010 /  18:12  /  Blogg  /  3
Har hatt noen outfits, har hatt noen videoer... Men jeg har ikke hatt noe av de andre greiene.
Hva vil du at jeg skal ha mer av? Eller ha på bloggen i det hele tatt?

- Bloggvurderinger
- Blogg vs blogg
- Outfits
- Videoer
- Hvordan lage ditt og datt.. (Får du nesten komme på selv, så skal jeg legge ut)

OSV. Hva vil du at jeg skal ha mer av her på bloggen? KOM MED DET! LA FANTASIEN LEKE!
  Postet: 13.04.2010     Tid: 18:12     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

HERLIG DAG!

  13.04.2010 /  17:12  /  Blogg  /  2

Solen skinner fremdeles, ikke en sky og se (fremdeles)- og i dag har det vært en super skoledag!
Ankom skolen klokken 8, som vanlig.. En time før den starter.
Etter skolen var Katsk med meg hjem.. Vi tegnet og laget bilder som skal være med i "STIFT2" avisen vår. Jeg måtte tegne logoen på nytt, for den forrige logotegneren vår var ikke meg... Hun har flyttet, dessverre. Jeg skal vise dere før og etter, haha:FØR


ETTER

Hva syns dere?
Jeg er ingen tusenkunster asså.. Haha


Etter Katsk hadde vært her dro vi til henne... Vi laget reklame.. Dere skal få se den senere, men nå må jeg gå!

HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT? =)

  Postet: 13.04.2010     Tid: 17:12     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

MORNINGS!

  13.04.2010 /  07:19  /  Blogg  /  1
God morgen, alle sammen!

Solen skinner, himmelen er blå, fuglene synger og jeg er trøtt. Alt stemmer, haha.
Gleder meg allerede til sommerferien, er ikke det rart? Sikkert flere som har gledet seg lenger enn meg da. Jeg hater egentlig sommeren, det er en kjedelig tid, bare så det er sagt.. Likevel er jeg glad i fri da.

Tror jeg skal opp en tur jeg, må få i meg litt mat før jeg går på skolen også... Nei, vent! Jeg skal sykle i dag. Haha, 450meter. Dere får ha en god dag videre!
ER DU GLAD I SOMMEREN?
  Postet: 13.04.2010     Tid: 07:19     Kategori: Blogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

HOS LOUISE

  12.04.2010 /  18:42  /  Blogg  /  1


HEEEEEEEEEEEY, FOLKENS!
JEG HAR SYKLET HELE DEN LANGE, SLITSOMME BAKKEN TIL LOUISE. Og folk sier detta stedet er et "høl", skal oversette: Hull.
Da har de tydeligvis ikke syklet hele den lange veien opp hit... Okei, nok om det.
Eg må gå, go - went - gone, snakkes!


Webcam eier verden! Haha

HVA GJØR DERE?
  Postet: 12.04.2010     Tid: 18:42     Kategori: Blogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

NEI, JEG HAR IKKE TATT PERMANENT

  11.04.2010 /  18:25  /  Blogg  /  12

Nei, det har jeg ikke. Det kunne ikke falle meg inn, jeg er da ikke gal heller da.. Ikke at det er noe galt i å ta permanent, men jeg syns jeg er litt for ung. Det er uendelig mange folk som spør om det- spesielt gamle damer.
For en stund siden var jeg og Katsk på butikken, og da dukket det plutselig en gammel dame opp bak oss; Katsk hvisket til meg: Ingrid, kjenner du hun?
Jeg snudde meg, og der sto damen og stirret, plutselig smiler hun og sier: Har du tatt permanent? Jeg syns altså håret ditt var så fint jeg, så det så!
Fikk nesten sjokk jeg... Det har skjedd mange ganger, men likevel. De hysteriske øynene`a! Uff.

Nå vet dere det;
Nei, jeg har ikke tatt permanent. Jeg har alltid hatt sånn hår.. Det plager meg at folk kaller meg opp for det, men ellers kan jeg nok leve med det.


  Postet: 11.04.2010     Tid: 18:25     Kategori: Blogg     Kommentarer: 12     Copyright ©

TURNVIDEO

  11.04.2010 /  15:37  /  Blogg  /  6
 Enjoy


Merkelig fyr i bakgrunn, ok.. Det er pappa, men. Han ble nyskjerrig når vi laget videoen, okeeeei. Og vi kunne ikke laste opp på noen andre måter, fordi bloggvideoen ikke ville fungere.

Hva syns du?
  Postet: 11.04.2010     Tid: 15:37     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

PANNELUGG, ENDELIG!

  11.04.2010 /  12:17  /  Blogg  /  5


Har savnet panneluggen min, uff... Nå er den tilbake! Jeg ble veldig fornøyd, ikke alle som klippes av moren sin..
Velvel, dere får dømme selv:Hva syns du?
Har du pannelugg?
  Postet: 11.04.2010     Tid: 12:17     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

VERDENS BESTE DYR

  11.04.2010 /  09:34  /  Blogg  /  3
Tusenvis av dyr her i verden, men ingen slår disse;
- De har verdens mykeste pels, de er sprettene, lekene og kosete. Her er noen bilder jeg tok sent i går kveld:


Milo


Romeo


Milo


Romeo

Chinchillaer er verdens tøffeste dyr! De hopper kjempehøyt, de er nattdyr- og de kan bli hele 20 år gamle!
Det rare er at de ikke tåler vann... De kan såklart drikke det, men de tåler det ikke i pelsen sin.

Hva syns du om bildene?  Postet: 11.04.2010     Tid: 09:34     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

SPILLDILLA OG SUPER DAG

  10.04.2010 /  22:20  /  Blogg  /  3

For en stund siden var jeg helt hekta på Tetris, de fleste vet vel hva det er? Hvis ikke; Søk på 1001spill...
Nå er det lillebroren min som er hekta på Spore, det er jo dritfett! Haha, han sitter på pcen min dag ut og dag inn, så jeg låner hans. Vi har en bra deal... Jeg er nemlig glad i pcen hans, hihi.
Akkurat nå er jeg ikke veldig hektet på noe spill... Jeg er bare veldig glad i å lage headere til forskjellige folk.
Før var det ninja kiwi, men det er lengesiden.

Det har vært en super dag i dag <3
- Video med Louise
- Nye sko
- Tur med Linda
Og det er bare noe av punktene, se lenger ned på bloggen.. ;)

Oss to- alltid <3


HVA HAR DU GJORT I DAG?
HAR DIN DAG VÆRT SUPER?
ER DU HEKTA PÅ NOE SLAGS SPILL?  Postet: 10.04.2010     Tid: 22:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Aldri kjedelig med Louise

  10.04.2010 /  19:59  /  Blogg  /  3
Som dere sikkert skjønte har Louise vært her, det var kjempekoselig!
Vi laget den... ehm, nydelige "videoen" (se lenger ned på bloggen) 
Og her  er vi "kjempedyktige" fotografer:Louisemin :D


Nye, fine sko... Haha


Tøffinger


<3


<3


Hunden til naboen, hun er peeen <3
  Postet: 10.04.2010     Tid: 19:59     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

MIN FØRSTE VIDEO!

  10.04.2010 /  18:46  /  Blogg  /  4
video:min første video yeei
Ser ut som jeg snuser.. wtf!?! Jaja..

Nå kom det dere alle har ventet på.. Herregud, den dustete dingsen ville ikke laste ned den egentlige filmen, så.. ENJOY! Hahah.

   INGEN BLE SKADET UNDER OPPTAKET
Takk til MILO som lot seg filme
Lættis av Bellydancer
Webcam av Titts pc
Vi vet dere er glad i oss :D


...Lover å gjøre det bedre nestegang!


  Postet: 10.04.2010     Tid: 18:46     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

Hva gjør dere på en lørdag?

  10.04.2010 /  15:45  /  Blogg  /  6
Ja, hva gjør egentlig dere på en lørdag?
Tusen ting å finne på når man har god tid og været er fint.. Selv sitter jeg inne og sløver på pcen, for et liv.
Hva annet kan jeg gjøre da? Bare venter på at noe spennende skal skje!


Vel, her er noen bilder jeg tok som headerforslag, men brukte ingen av de, som dere ser...

Ignorer huset til nabo'n .. HarkHVA GJØR DERE PÅ EN LØRDAG?  Postet: 10.04.2010     Tid: 15:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

NYE SKO OG NY HEADER

  10.04.2010 /  14:28  /  Blogg  /  3

I dag var jeg i byen med pappa, kjøpte nye sko. -På pappas regning, haha. Han måtte ikke betale så mye for skoene, ikke denne gangen. Været var topp!! Så vi gikk, jeg ville sykle, men neida.
Ny header har jeg også, måtte få opp pappa som fotograf før resten av folkene var oppe. Dette har vært en fin dag hittil, men det slutter ikke her! Tvert i mot, snart kommer Louise, og vi skal lage video. Herregud, ønsk meg lykke til!Nike, beste skoene i verden!!


Ute i solen.. Hihi


Hva syns du om headeren og skoene?

  Postet: 10.04.2010     Tid: 14:28     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

STRESS

  10.04.2010 /  09:31  /  Blogg  /  2

Helt sikker på at pappa snart kommer inn på rommet mitt og sier; RYDD ROMMET DITT, SÅ KANSKJE DU FÅR NOEN UKEPENGER OGSÅ.
100kr hver uke, hihi.. Blir ikke lei av det, men jeg er lei av rydding... Nå er det jo jeg som roter til rommet også, så skal ikke dømme noen.
Solen varmer mer og mer, og snart er det like varmt ute som det er inne, yes! Da er det en perfekt dag for nye sko, og jeg vet akkurat hvilke sko jeg vil ha... Kanskje pappa må svi av litt mer enn 100kr denne uka, haha.

FÅR DU UKELØNN?
HVOR MYE FÅR DU I UKELØNN?


  Postet: 10.04.2010     Tid: 09:31     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

SNART GOD NATT

  09.04.2010 /  23:15  /  Blogg  /  3
Japp, jeg er fremdeles like trøtt som jeg var for en time siden..
Uff, tror jeg snart går og legger meg. Dere få ha en god natt, alle sammen! I morgen er det mye som skal gjøres, video, rydding av rom, rensing av chinchillabur, kjøping av sko... Osv.

GOD NATT<3
  Postet: 09.04.2010     Tid: 23:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Gjør folk i kveld?

  09.04.2010 /  21:46  /  Blogg  /  7
Ja, hva gjør folk i kveld?
Ingenting å gjøre... Selv så har jeg msnsamtale med Katsk, Louise, Therese og Elisabeth... Vi chatter alle fem, supergøy. Det er plutselig noen som snakker om flere ting på en gang, alt er forvirrende osv.
Seriøst, tror jeg stuper snart, haha... Er ikke bare sliten, er trøtt også. 
 
Kan se frem til morgendagen, men om jeg gidder å legge meg enda? Glem det!                            

Jada, jada. Djevelungen selv...    - HVA GJØR DERE I KVELD?

 
  Postet: 09.04.2010     Tid: 21:46     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

NORSKE TALENTER

  09.04.2010 /  20:30  /  Blogg  /  3
Utrolig hvor flinke folk er!
Synd det er noen få folk som tabber seg ut... For de kan sikkert mer enn de viser, det er jeg sikker på. Alle har et talent inni seg, he he.
Alle kan synge; på sin egen måte. Alle kan danse i sin egen rytme. Alle kan noe! Og man må ikke gi opp før man har prøvd. Det er sykt kult at det er et sånt TVprogram på TV, der alle kan få sjangsen til å vise seg. Det er det jeg kaller stilig. Klart at Idol var et smart program, men der kunne man ikke gjøre annet enn å synge og spille et instrument av noe slag. Norske talenter er nok best hittil, tror jeg.

SER DERE PÅ NORSKE TALENTER?  Postet: 09.04.2010     Tid: 20:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

KLUBBEN & EID SKOLEDAG

  09.04.2010 /  17:41  /  Blogg  /  5
Eid meg her og eid meg der, sier ofte at ting er eid, jeg.. Men denne gangen var skoledagen virkelig eid.
I første time hadde vi sang, jeg sto ved siden av Elisabeth og Katsk.
Som vanlig var det noen som foreslo "I'm yours" - Jason Mraz... Og siden i dag tidlig har jeg gått rundt og sunget den!
I 5. og 6. time hadde vi herlig gym (særlig), jeg fikk Elisabeth hektet på "I'm yours".. Unnskyld, Elisabeth :(

I går var jeg og Louise på klubben- igjen.
Forskjellen fra de andre gangene: Denne gangen tok vi en haug av bilder. Orker ikke legge ut en haug av bilder, men noen få blir det nå likevel.

Bildene er tatt med mobilen min... Derfor er de veldig elendige.


På klubben!Savn, allerede <3


Louise og kattedama... :)


Louise eier verden!


Visste ikke om jeg skulle spille eller ikke...


Louise på toppen av biljardbordet :D


Hva syns dere? Duger mobilkameraet? Haha   Postet: 09.04.2010     Tid: 17:41     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

Pannelugg?

  09.04.2010 /  07:27  /  Blogg  /  3
Hey, søtinger!
Jeg lurte først og fremst på om jeg burde klippe pannelugg? Dere får dømme..

Og så lurte jeg på hva dere gjør på fredager? Det er jo fredag! Helt klart den beste dagen i uken, bortsett fra det faktum at vi har gym da... Det er gørr kjett, men helt ok. I dag har vi sånn "Styrkesirkel", arrg... Jeg som trodde det var nok med 3.minutterstest før påske, men nei! Hører læreren på oss? Hihi.

Skal jeg klippe pannelugg?
Hva gjør dere på fredager?
  Postet: 09.04.2010     Tid: 07:27     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

NÅ HAR VI DET GØY!

  08.04.2010 /  18:02  /  Blogg  /  3
Ankom Louise's hus kl. 17:06!
Vi har allerede rukket å spise middag, lappskaus... Nam, jeg måtte late som jeg likte det, og Louise mente at jeg egentlig var ganske flink da! - Takk for det!

Etterpå er det tid for Klubben, nok engang.
Denne gangen skal stakkars Louise slippe å rette håret mitt, istedet måtte hun være med på pinefulle bilder:


Er vi ikke søte?? :D


Enda søtere... ;)


Det er... 1, 2, 3... 4 av oss!! :o


Kan vi kalle dere tapere?? For at dere ikke har det så kult? :DHVA SYNS DERE OM BILDENE DA? :D
  Postet: 08.04.2010     Tid: 18:02     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Skoledagen er aldri kjedelig med slike folk..

  08.04.2010 /  16:35  /  Blogg  /  5
Jeg har seriøst ikke hatt èn eneste kjedelig dag dette skoleåret, ingenting er kjedelig med slike folk!
Vennene mine og jeg ler hver eneste dag, hvert friminutt, hver time... Det er enda morsommere når vi har så intern humor at ingen forstår hva vi egentlig ler av, for de ser dumt på oss og gir oss teite blikk.
Men, men- der har du oss!

I dag satt Katsk seg ved siden av meg, ettersom sidekameraten hennes ikke var på skolen. Timene ble ikke kjedeligere av den grunn, tvert i mot! Vi lo hele tiden, og i dag fikk vi vite at i neste uke skal vi drive med avis. Jeg og Katsk hadde egen avis sammen med noen andre folk i 08-09, og den het Stift. Katsk fant ut at vi kunne kalle avisen Stift-2! Og  maskotten til Stift het Stifto, så det ble jo... Noe vi måtte le av, selvsagt.

SKAL SNART TIL LOUISE!! GLEDER MEG :D


                                 
Hva gjør dere i dag?


  Postet: 08.04.2010     Tid: 16:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

EID BILDE

  07.04.2010 /  18:45  /  Blogg  /  2
Dette bildet viser hvor kul gym vi hadde i dag:
Det var utrolig morsomt! Katsk ble truffet midt i ansiktet, og stakkaaaaar! Hun falt bakover.
Og jeg skulle sparke ballen da den var over en av klassekameratene mine... Helsikke heller, jeg var ikke så høy som jeg hadde trodd da. Det siste jeg kjente var at jeg mistet fotfestet... Plutselig satt jeg på gulvet! Arrrg, det var dyrebare minutter jeg aldri vil få igjen... Haha
       

      


  Postet: 07.04.2010     Tid: 18:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

GREASE! - Video?

  07.04.2010 /  16:23  /  Blogg  /  5

Skolen i dag var eid, først og fremst..
I gymmen sparket vi fotball med en sånn svær balanse-ball... Dere vet; Sånn treningsball. Uansett, vi så ut som småfolk da! Herregud, det var skikkelig kult! (Bilde av det kommer senere, forresten.)

I friminuttet måtte jeg overføre alle bildene mine til Louises mobil, og slette de på min egen... Det tok skikkelig lang tid!
Det er meningen jeg skal få de en eller annen gang i dag.

GREASE-filmen vi laget på barneskolen har kommet. Jeg sendte 20kr med lillebroren min- og jammen klarte han å fikse dvden. En av få ting han husker på, hihi. Jeg så på dvd'en i går da, sammen med en kamerat, men han skrudde ned lyden hver gang noen skulle synge. Hvis det ikke var lyden han tulla med, så var det spoling.. Så jeg fikk aldri sett det korrekte resultatet før nå... Må innrømme at det var veldig bra til å være 7.klassinger! Bedre enn orginalen, vett ;)

Også var det det da, jeg lurte på om jeg skulle legge ut video snart, men det er liksom bare hvis jeg får til noe ordentlig.
Vet ikke hva jeg skal gjøre da, så...

                   


Har du sett Grease?
Syns du jeg skal legge ut video?

  Postet: 07.04.2010     Tid: 16:23     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

10 FORDELER MED Å VÆRE LITEN

  06.04.2010 /  10:14  /  Blogg  /  3
Kjeder meg, og siden det er så mange som klager over at de er små skal jeg vise at det ikke er noe å klage over.

1. - Man kommer lettere gjennom ting
2. - Man slipper å få fotballen i hodet på fotballbana, den flyr over til noen som er høyre enn deg
3. - Man slipper høydeskrekk
4. - Man kan lettere dukke unna på basket, man må bare sikte litt høyere
5. - Det er bedre å være liten å kjapp enn stor og slapp
6. - Hvis du har noen venner som alltid bruker kule klær, kan du arve de etter han/henne
7. - Det er så mye lettere å ha søtt dådyrblikk når du skal se opp til de du selger lodd til
8. - Dyr blir lettere glad i deg, for de føler seg ikke så truet av lave folk (lol)
9. - Man får bedre spenst i beina- fordi man må hoppe opp til ting man ikke når
10. - Man bøller aldri med små folk, for vi er små- men tøffe

Håper det styrket selvtilliten til folk, he he.
Er du høy eller lav?

  Postet: 06.04.2010     Tid: 10:14     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Hva blogger man om så tidlig da?

  06.04.2010 /  09:10  /  Blogg  /  0

Det har jo ikke skjedd noe spennende mens jeg sov da... Eller, jeg kan fortelle om drømmen jeg hadde, om jeg bare hadde husket den, men deeeet gjør jeg ikke.

Okei! Jeg kan fortelle hva jeg skal i dag da.
Først så skal jeg ringe Øystein- og vi skal på barneskolen å besøke gamlelæreren vår. Etter jeg og Øystein har vært der, skal jeg møte Katsk, Runa og Malin. Hva vi skal- det vet ikke jeg, men de har noe nøye planlagt, tipper jeg.

Så må jeg bare fortelle at jeg også sitter og ser på Disneychannel! Det er skikkelig kult, elsker disneystjerner.
Savner de gamle seriene... Lloyd i rommet osv, det var gøy. Og friminutt gikk mye oftere! Men jeg må innrømme at jeg også liker Hannah Montana, Magikerne på Waverly place og Zack og Cody's søte liv til sjøs. H2O er også ganske kult... Hihi.
Hva er din favoritt disneyserie?
Savner du noen serier?
Skal i dag?

  Postet: 06.04.2010     Tid: 09:10     Kategori: Blogg     Kommentarer: 0     Copyright ©

Just smile, be happy..

  05.04.2010 /  18:57  /  Blogg  /  2

You have no idea- what I've been trough.
This is the last time I trust you, all I can see from now is hate. When I see you around: All I can feel is hate.
You let me down so many times, but this time I'm tired. Tired of you, tired of what you have done to me.
U have played all your cards, not much more to say. I can't believe I saw something in you... Because what I feel now, is what I should have seen before I did this big mistake. Trust me, it will never be the same. It will never happen again, I promise.

Before you go, I have something I wanna tell you.
Never try to do this one more time, I will warn every person in this universe before you do this to somebody else.
Now, take your bag and leave. Leave - and never come back.


Vet, elendig i engelsk.. Hahah :d

  Postet: 05.04.2010     Tid: 18:57     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

HJEMME ER BEST, selvom borte fremdeles er bra..

  05.04.2010 /  14:21  /  Blogg  /  5
Okei! Jeg er hjemme igjen fra Trysil!
Det var superkult der, kjempekoselige folk, stort hotell med forvirrende heiser, stilig utsikt og en helt herlig natur!


I går hadde en av folkene vi var med bursdag, Eva, og da måtte vi ha noe gøy å gjøre.
Først var vi nede i svømmehallen på hotellet, deretter tok vi oss en tur på bowlingen. Jeg slo pappa! Med hele 2 poeng! Jeg er veldig stolt nå ass.. Haha. Etter vi hadde bowlet to runder gikk vi på Peppes. Der bestilte vi pizza, av en eller annen grunn... Pizzaen var smakfull med masse ost! Henrik mente han måtte ha dessert, så da ble det banansplitt (?) på han. Jeg var enig i det med at vi måtte ha dessert.... Så jeg tok barnas favoritt: Peppis.

Vi overnattet i leiligheten til Børre og Eva, den var kjempestilig!

Nok koseprat, dere skal få se noen bilder:Kjøkkenet i leiligheten


Hmm.. Hva tenker hun på?


Midt i bordet var det et bål..


Flere som tenker


I rettning av butikken- som i dette øyeblikk var stengt


Bar


In the lobby, haha =)


Der var nå jeg da... Hadde en snikfotograf etter meg


Stua


Fra verandaen

Hva har dere gjort i påsken?  
  Postet: 05.04.2010     Tid: 14:21     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

Fytti...

  04.04.2010 /  07:38  /  Blogg  /  0
Ja, jeg er oppe veldig tidlig i dag, skulle tro en ikke hadde annet å gjøre.
Jeg har veldig lyst til å bare lene meg bakover å sove igjen, men jeg kan ikke... Åååå, haha.
Skal på langtur.. "Trening" med Linda, så jeg måtte opp tidlig, siden vi skal til Trysil i dag.

Men nå må jeg gå, skal gjøre meg klar, ha det a!


  Postet: 04.04.2010     Tid: 07:38     Kategori: Blogg     Kommentarer: 0     Copyright ©

"Psykologi", sykling og ny header

  03.04.2010 /  17:59  /  Blogg  /  4
Okei, for det første: Ny header, jeg kjedet meg litt i går.. Så jeg laget tusen nye. Jeg har bare et program å lage header i: Så jeg satser på paint, det funker like bra som alle andre program.

For det andre: Jeg har en venninne jeg har skrevet om en del ganger, og i dag var jeg og Linda på sykkeltur. Vi kjørte rundt i evigheter og besøkte mange rare steder- Kommer forresten an på hva man kaller rart... Men vi syklet rundt et tjern, rundt omkring i byen, opp til en annen venninne, gjennom en merkelig tunnel og hjem igjen.

For det tredje: Grunnen til "psykologi"-overskriften er at Linda har blitt veldig glad i å "studere" psykologi. Hun har vært på biblioteket, lånt bøker- og nå leser hun om merkelige ting hele tiden. Hun har til og med fått det for seg at jeg har "Narkolepsi"- noe slags søvnproblemer. Jeg erger meg over den dagen hun fant ut at det er noe som heter det... Haha.

NB: Det er ikke sikkert jeg får blogget på hele 2 dager! Haha, jeg skal til Trysil i morgen, og kommer ikke hjem før på mandag.


Jeg måtte bare ha med dette bildet... Det er voodoo dukken min, den er superkul :D


Hva har dere gjort i dag?
Vært i Trysil noen gang?

- Titt*
  Postet: 03.04.2010     Tid: 17:59     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

Today

  02.04.2010 /  19:22  /  Blogg  /  2

I dag har jeg vært hos bestemor og bestefar... Vi gikk sånn "idealtid"-ting... Haha.
Pappa mente han skulle gå på ski, men det ble det ikke noe av fordi været var så dritt.

Jeg forelsket meg i en fugl som jeg kalte Pixel. Hvorfor han fikk navnet Pixel er ikke så vanskelig: Den var veldig fotogen. Savner den fuglen.. Jeg har noen bilder av den som jeg kan trøste meg med da;
Pixel.. opp ned, fuglen tok salto :o


Pixel


Pixel


En inntrenger, haha =)Gjort i dag?

  Postet: 02.04.2010     Tid: 19:22     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

SAUEN&CO

  02.04.2010 /  10:54  /  Blogg  /  0

Ja, nå kan du lure.
Merkelig overskrift, eller hva? Denne gangen er det ikke engang jeg som er sauen... Det er Martinius! Sauen til Linda, haha. Bilder dere vil like:


Martinius


Linda... Med Martinius på vei ned, haha, eid bilde!!


Haha, kule? :)


Dårlig hårdag, hahaha =D


Martinius i lommen til LindaHar du noen kule bamser du fremdeles er glad i?

  Postet: 02.04.2010     Tid: 10:54     Kategori: Blogg     Kommentarer: 0     Copyright ©

Livet er ikke bare en fest..

  01.04.2010 /  18:24  /  Blogg  /  2
Jeg trodde alt var så bra, inntil jeg så en av vennene mine lide.
Inntil jeg fant en sterk blogg, hvor bloggeren skriver om livet sitt. Hun er 19 år og alkoholiker. (www.craap.blogg.no)
Inntil jeg rett og slett fant ut at livet ikke bare er en fest.Hva er meningen med livet? Det er så mange som spør seg selv om det. Sannheten er vel egentlig at livet er til for å leve det. "Lev hver dag som om det er din siste.." Det stemmer ikke, det gjør ikke det. Tenk, folk tar selvmord, de tar livet av seg, de doper seg ned, drikker seg til døde... Det er fest og moro. Andre blir syke, dør av anoreksi, kreft og slike ting. De dør mot sin vilje, de tar opp kampen mot noe. Det gjør ikke de som tar livet av seg. De orker ikke mer, og føler seg alene her i verden.. Kanskje fordi kjæresten har slått opp? Men husk: Det er alltid noen som bryr seg. Man er aldri alene, man må bare bestemme seg for det. Man må bestemme seg for å få hjelp, å la folk komme inn i livet... Man må la folk hjelpe en. Det er mange her i verden som har samme problemet.

Tenk å rote seg opp i noe sånt som alkohol, røyk, snusing og dop da man er... jeg vet ikke, 12-14 år? Det er jo helt ufattelig! Hvordan går det an? Man føler kanskje at det er en fin måte å rømme på, men det er det ikke.
Snakk med noen du stoler på, gå deg en tur.. Tenk over ting. Legg deg i sengen din, lås døren og drøm.
Det handler om viljestyrke, man kan ikke flykte fra fortiden. Man kan ikke flykte fra noenting. Det eneste en kan gjøre er å ha mot nok til å gjøre det riktig, det du gjorde feil første gangen. Ikke la deg presse av folk: Det kuleste er å si nei.
Hvis ikke du vet hvem du er, da vet ingen det.


Savner du noen?


- Titt*
  Postet: 01.04.2010     Tid: 18:24     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

Kunst uten like

  01.04.2010 /  12:48  /  Blogg  /  5
Det er ikke meningen det skal forestille noe, det må du selv tenke deg inne i hodet ditt.
Men jeg er så heldig at jeg har en mamma som er utrolig flink til å male bilder, så her er NOEN av hennes verk.


Kanelboller, man tro?
 

Kanskje det er granatepler på mars... Hvem vet?

Merkelig stilling på dette bildet, unnskyld.. :o


Kanskje det er havet som blir slukt opp av et eller annet? :o


Minner litt om en dagbok..


Do you have any idea?


Hva syns du om bildene?
Kommenter!


-Titt*
  Postet: 01.04.2010     Tid: 12:48     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits