Tar en pause

  31.05.2010 /  17:45  /  Blogg  /  3
Hei!


Vil bare informere om at nå tar jeg en bloggpause, mye som skal gjøres, og mye som foregår. Jeg har rett og slett ikke tid til blogging lenger, og jeg har et gjerde som skal males. Pappa maser om det gjerdet 24/7, og det går ikke EN dag utenom at han har nevnt det! Herregud, jeg er så lei.

Før jeg tar en pause, som antalgelig ikke blir på mer en enn uke, skal jeg fortelle hva jeg har gjort i dag, og hva jeg skal i morgen! 
First of all: I dag var jeg på skolen, og jeg hadde tysktentamen. Fikk en svak femmer, for alt gikk helt i spinn, det var fryktelig å sitte der uten teksten jeg hadde øvd på, uff!!
I morgen skal det være fotballturnering hele dagen, for tiende har eksamen, og da får ikke vi lov til å være inne og bråke. Det er evigheter siden jeg har spilt fotball, og jeg har ikke engang fotballsko! Gruer meg...


Og så noen teite bilder fra i dag tidlig- bare for å ha med noe.

Weeeeeeeeebcam :D:D:D

Jeg er tilbake om en uke, håper dere vil følge videre med da! =)

- Hva har du gjort i dag? =)
  Postet: 31.05.2010     Tid: 17:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Båt, trøbbel og chinchillagalskap!

  30.05.2010 /  19:15  /  Blogg  /  2
Morn! I dag har Maiken vært her siden klokken var halv tre, og hun dro nettopp hjem. Vi var ute med chinchillaene i to timer, og på de to timene klarte Romeo blant annet å sette seg fast i hekken, løpe rundt hele plenen, og finne seg en favorittbusk. Milo derimot, løp under båten, der han pleier å være... Og jeg og Maiken måtte få han frem igjen, vi oppdaget også at han er uhyre sterk! Han holdt igjen av hele seg, og ingen av oss fikk han ut!

Jeg har også tysktentamen i morgen, og jeg gruer meg! Skal snakke om meg selv i tre minutter, det blir de verste tre minuttene av mitt liv, haha. Jeg har ikke akkurat verdens mest spennende liv, så det sier vel litt.


Fritidsbilde fra i dag tidlig, har ikke hatt tid til å ta bilder med speilrefleksen i dag........ Trøtt


Hvordan har din dag vært? =)
  Postet: 30.05.2010     Tid: 19:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

Camp Rock

  29.05.2010 /  20:30  /  Blogg  /  3
Camp Rock på tv! Gleder meg til september, for da kommer Camp Rock 2! Det blir tøft å se gjengen igjen, og denne gangen skal de visstnok ha en krangel med nabocampen, det blir spennende!

I dag har jeg vært med Maiken, Therese, Runa og Mari.... og Bailey (hunden til Mari).. Det var kjempegøy å treffe Mari igjen etter hun flyttet! Det må jeg si, vi lo mye og hadde det morsomt.

Bailey!! Hun er så søt!                                                                       Fotograf: Maiken

Meg og Bailey, he he.                                                            Fotograf: Maiken

Mari og Bailey :D                                                                             Fotograf: Maiken

- Hva har du gjort i dag?
  Postet: 29.05.2010     Tid: 20:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Slutten på begynnelsen

  26.05.2010 /  17:40  /  Blogg  /  33
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Det er så kjedelig med tentamner (?), og i dag hadde vi mattetentamen. Jeg er elendig i matte! Føler selv det egentlig gikk ganske bra til å være meg, så.... Hahah, og i morgen er det engelsktentamen! Det er gøy med engelsk, for jeg har lært utrolig mye oppgjennom dette året. Kan takke både venner og lærere for det, he he.

Nå er det snart slutt på skoleåret, og det har gått utrolig fort. Jeg har lært utrolig mye i løpet av dette året! Jeg har fått tusenvis av nye venner, jeg har lært å skrive så mye bedre enn det jeg gjorde før, jeg har forandret meg ganske mye, men vennene jeg hadde på barneskolen er fremdeles vennene jeg har. Vi treffes ikke så mye mer, men jeg holder dere fremdeles fast, for alle vet hvor glade vi egentlig er i hverandre. Vennene jeg hadde på barneskolen er vennene jeg kan stole på, og det er også noen av de nye vennene mine. Vi kjenner ikke hverandre for godt enda, men jeg vet at det vennskapet vi nå har blir mye sterkere utover!
Jeg har opplevd utrolig mye dette året, alt er forandret, men jeg vil alltid ha noe å se tilbake på. Det er en grunn til at minner heter minner. Morsomt år- vært litt frem og tilbake....

Jeg vil si tusen takk til alle sammen som har vært med meg på reisen min, og dette er jo ikke slutt! Det er bare slutten på begynnelsen.


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 

Hvordan har året ditt vært?
  Postet: 26.05.2010     Tid: 17:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 33     Copyright ©

"Bla..bla..bla.. VOE"

  25.05.2010 /  18:45  /  Blogg  /  5
Heisann!
Nå skal jeg fortelle min mening om VOE, for jeg tror alle blogger i verdenshistorien har gjort nøyaktig det samme.

Det blir dag ut og dag inn slengt dritt om VOE aka Emilie, og jeg fatter ikke hvorfor. Greit nok at de fleste er sjalue, men det går en grense ett sted. Folk kommenterer skikkelig ondt på bloggen hennes, og jeg skjønner ikke hvorfor? Ærlig talt, kanskje det er sånn at Emilie lever på rosa skyer av og til? Hun har såklart følelser akkurat som andre, og det burde de fleste/ALLE ta som en selvfølge.
Hvorfor være så onde å kommentere så mye dritt? Nettvett, folkens! Nettvett! Tror dere ikke Emilie blir lei seg? Isåfall, så tar dere grundig feil. Jeg er ganske sikker på det, for hadde dere LEST det som sto i innleggene hennes, så hadde dere faktisk fått det med dere. Hun blogger positivt, og personlig tror jeg det er fordi hun vil ikke miste leserene sine; for hvem vil vel høre om bare negative ting?
Emilie startet som en normal blogger, hun var verken kjent eller noe annet... Hun er en jente med drømmer- akkurat som alle andre.
  Postet: 25.05.2010     Tid: 18:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

The Jonas Brothers

  24.05.2010 /  21:40  /  Blogg  /  11
Morn, ja!
Har ikke blogget hittil i dag, har liksom ikke hatt lyst til det, he he. Jo... det, og så har jeg hatt "datafri". Det trengs en gang i blant, selvom jeg er helt imot det!!

Kan fortelle om dagen i dag; Har vært ute med Romeo og Milo, og i dag stakk Milo av. Han løp under båten, der han pleier å sitte, og for dere som ikke vet hvem Romeo og Milo er; Det er de to chinchillaene mine.

Jeg har kjedet meg i dag, og så har jeg såklart hørt på musikk! Jonas Brothers, jeg digger de! (Og det vet jeg om flere som gjør....)  De er kjempeflinke, og de har veldig god humor, he he. Så vil jeg veldig gjerne vise dere en video! Mulig dere har sett den, he he.
Ha ha, den er så komisk! Superbra, gutta!

Hva har du gjort i dag?
  Postet: 24.05.2010     Tid: 21:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 11     Copyright ©

Tanker...

  23.05.2010 /  18:00  /  Blogg  /  2
I dag flyr tankene mine rundt om kring i hodet mitt, og jeg klarer ikke stoppe de. Det er så utrolig mye som har skjedd den siste tiden, og mye, mye bare i dag...

Av og til har jeg utrolig lyst til å bare rømme, og alt fordi jeg føler hele verden går i mot meg. Jeg er ganske sikker på at den gjør det akkurat nå, egentlig. Folk sier negative ting til meg hele tiden, føler jeg, og det er jo veldig gøy når det kommer fra vennene mine i tillegg da! Selvom de sier de bare tuller, jeg tror ikke på det noe mer.
Jeg savner gamledager, da alt var så lett. Ingen bekymringer, jeg tenker så langt som tilbake til barnehagen. Jeg kunne sitte under et tre i timesvis og bare tenke. Jeg kunne løpe uten om å bry meg hvem som så på, og jeg kunne slappe av.
Nå går hele verden under, og jeg føler meg innestengt. I en boks.

Den siste tiden har jeg brukt på å glemme en person, en person som betø utrolig mye for meg en periode, en person jeg kunne stole på, men også en person jeg hadde mine krangler med. Vi ble alltid venner igjen, men det blir vi tydligvis ikke denne gangen.
Jeg har vært på enkelte nettsteder, prøvd å finne på noe gøy, vært med chinchillaene mine og drevet i chinchillaforum for å glemme denne personen, men nå når en av vennene mine kalte meg "furten", kom jeg på hvor mye jeg savnet denne personen. Jeg skulle vært en bedre venn for han, jeg skulle gjort så mye for å skru tiden tilbake. Det som har skjedd har dessverre skjedd, og det er ingenting jeg kan gjøre med det... Unnskyld.

Måtte bare skrive dette her, og få tankene ut. Jeg føler meg så nedfor at det ikke er mulig.
Har du det bra i dag? =)
  Postet: 23.05.2010     Tid: 18:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

HOT OR NOT?

  22.05.2010 /  18:55  /  Blogg  /  7

Hva syns du om disse skoene? Etter min mening er de kjempekule, spesielt de første, og nå vil jeg vite din mening også! Ut med språket: HOT OR NOT?  Haha =)

Dette her er et skikkelig wannabeinnlegg, for jeg skriver vanligvis så mye lenger, men akkurat nå har jeg ikke tid! Må kommentere blogger, for det er så gøy!! Elsker kommentarer, for det er så morsomt å svare, he he. Snakkees!
  Postet: 22.05.2010     Tid: 18:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

NATURBILDER

  22.05.2010 /  11:05  /  Blogg  /  5

Nå har jeg ikke hørt annet enn mas om mamma og pappas bryllup i flere uker, så det er egentlig litt deilig å bli kvitt de. Haha, neida, håper dere har det bra, folkens.

I dag er det skikkelig varmt ute, tipper jeg skal ta med chinchillaene ut en tur i dag også, de har begynt å skjønne at de ikke får gå lenger enn til midt ute på plenen, lydige små rakkere.
I mellomtiden skal jeg legge ut noen naturbilder jeg tok i går, det var så gøy å ha med telelinsa til pappa på tur!


En stokkand, den var så snill, for det var tusen andre unger rundt den dammen, og den svømte mot oss!!

Blader!! Haha, sendte dette bildet til læreren... Hjemmeoppgave.

Skulle sjekke hvor kanonen pekte. He he.

Og så avslutter vi med Mr.Stokkand!


Hva syns du om bildene?

Hva skal du gjøre i helgen? =)

  Postet: 22.05.2010     Tid: 11:05     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

FRIDAG FREDAG

  21.05.2010 /  14:40  /  Blogg  /  7
Halloys!
I dag tidlig kastet Maiken, Louise og jeg oss på syklene våre og duret mot senteret. Der møtte vi først Marie, som hadde vært på senteret siden halv ti, og så kom Therese noen minutter senere.
Vi gikk opp i skogen, fordi vi skulle ta naturbilder til skoleopplegg, og det ble en vellykket ekspedisjon.

Etter en stund gikk vi ned til senteret igjen, der vi moret oss med å prøve klær. Louise og Maiken var modellene våre, og Therese og Marie designet. Jeg skal bli fotograf mener jeg, så... Jeg tok bilder. Det ble hele 131 bilder, og jeg legger bare ut noen, det er en stor fornøyelse å dele de med dere, haha:


Kjoler og sko fra H&M.

Maiken, he he.

En litt sliten og utålmodig gjeng.. Haha.

Et nydelig skobilde som avslutning, det har vært en kul dag!

Nå er jeg så sliten at jeg tror jeg stuper snart.... Snakkes!

- Hva har du gjort i dag?
  Postet: 21.05.2010     Tid: 14:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

ELEFANTPOWER

  20.05.2010 /  18:00  /  Blogg  /  2
Haaaaaaallooys! Nå er jeg hos Maiken, skal sove her i natt, fordi Herdis (venninnen til mamma) har okkupert rommet mitt. Hun er mammas høyre hånd i dag. Louise kommer også, og det blir så gøy!!
I morgen skal vi som sagt før møte Marie og Therese på senteret klokken ti, og så skal vi ta bilder til skolen. Hjemmeoppgave....Derfor elefantoverskriften, he he. Vi har ikke fritids asså!! ....Joda, det har vi faktisk. Men vi må gå nå, fordi elefantene må ut på tur. Snakkes!

- Gjort i dag? :D
  Postet: 20.05.2010     Tid: 18:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

GRATULERER MED DAGEN, MAMMA!

  20.05.2010 /  07:50  /  Blogg  /  3
Gratulerer med dagen, Mamma! Jeg er såååå glad i deg! I dag er det din tur til å feire bursdag for.... ehm.... jeg sier ikke mer, men i dag kan vi late som du ble en gammel dame, selvom du fremdeles er 3 i hodet.
Meg og mamma.. Og der var jeg... liten, og hun var ung (?) Haha

Du har vært med meg siden jeg var liten, og du har alltid stilt opp for meg. Du har alltid vært der, og det er jeg kjempeglad for. Du er like gal og tullete som meg, og det er supermorsomt at du er så sporty og gidder å være med på alt! Ikke kjører du bil heller, du holder deg godt mens du sykler til jobb, haha. Håper du får en strålende dag, og jeg håper du likte gaven!! He he. 

Og i tillegg til at mamma har bursdag gifter hun og pappa seg i dag, congrats!
  Postet: 20.05.2010     Tid: 07:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

JEG HAR TEGNET!

  19.05.2010 /  20:15  /  Blogg  /  8
Vi har alle en kunstner i oss, og her er det rælet jeg har klart å hoste opp oppgjennom tidene:


Denne laget jeg på skolen, og jeg fikk 5+ på den, merkelig nok... Valgte å kalle den "Moonlight fox."

En pære jeg laget i fjor, haha.

Laget den i fjor også, drage. He he. (Den er redigert skarpere...)


Denne tegnet jeg hos Maiken, for vi skulle ta bilder av masse meningsløse ting, jeg tegnet denne.. Og jeg ble glad i den. He he. Vet ikke om jeg har noen tegninger fra i år, faktisk...

Hva syns du? Er du glad i å tegne?
  Postet: 19.05.2010     Tid: 20:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 8     Copyright ©

CHINCHILLAGALSKAP

  19.05.2010 /  16:35  /  Blogg  /  5
Hei! Nå har Maiken nettopp vært her... (igjen) Vi var ute og lekte med chinchillaene mine. Det vil si: Vi jaktet på de, fordi de rømte rundt på plenen, og Milo gikk under båten: IGJEN! Haha. Det var gøy da, nå har jeg sittet inne i hele dag med en stil, så nå er jeg endelig ute i friheten!! I morgen er det nok en tentamen, men da er det nynorsk. Woooho...

Fredag er fri, for 10.klasse har eksamen. Vel, det er ikke fri-fri, vi har fått utdelt hjemmeoppgaver, og vi skal være i grupper. Skal være med Maiken, Louise, Marie og Therese, det blir så gøy!


Ntååå, elsker dere alle! Haha


Før vi kom hjem til meg var vi på senteret, og så ble vi jaget vekk fra trappen. Vi tok liksom så lite plass som mulig!! Uansett, regler er regler, men de er til for å brytes ;))

Og så må jeg fortelle at jeg fikk karakter på engelskfremføringen min i dag... 5/6. Ble egentlig veldig sjokka, og jeg må få takke kameraten min senere i dag, bare han logger på msn! Han ga meg all infoen jeg trengte, TUSEN TAKK! :D

- Hvordan har din dag vært? :)
  Postet: 19.05.2010     Tid: 16:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

"DU LEDER OSS BEGGE I DØDEN!!"

  18.05.2010 /  17:00  /  Blogg  /  4

Uff! I dag var det igjen skole, men det gjør egentlig ikke så mye. Det var gøy, bortsett fra det faktum at vi hadde engelsk fremføring. Jeg klarte selvfølgelig å glemme en del ting, akkurat som alle andre, men alt i alt var det ikke så ille å stå der som forrige gang. Jeg pratet jo om noe jeg kunne, takket være en veldig god kamerat, så jeg føler det gikk ganske bra. Av alle artister, til og med fremfor Michael Jackson valgte jeg Nick Jonas. Jeg mener da at det var et smart valg...

Hvorfor: "DU LEDER OSS BEGGE I DØDEN!!" som overskrift: Fordi Maiken var med meg hjem, vi syklet langs Glomma, og tilfeldigvis... Så var det en råbratt bakke ved en haug av røtter.... Jeg klarte tilfeldigvis (nok engang) å styrte sykkelen ned en skråning, og Maiken måtte redde meg. Hun prøvde febrilsk å trekke sykkelen opp igjen, mens jeg dyttet, og da ropte hun: "DU LEDER OSS BEGGE I DØDEN!!" Haha, men det gikk bra da.


Jeg hoppet liksom SÅ mye høyere enn deg Maiken!!

Superhelter, godt mot ondt!

Og så endte vi opp med en pause... Haha

Etter den fine sykkelturen vår hoppet vi på trampoline, og vi lekte såkalte "superhelter" på trampolinen, grøss... Jeg fikk et merkelig navn, men jeg var ikke den eneste. Jeg ble kalt "sumotomaten", fordi jeg hadde på meg den røde BAS-genseren min i dag, jeg må skaffe meg nye klær snart ass... Jo! Også het Maiken "Antipeace-Hvitarmo", ikke spør... Kan hende du skjønner når du ser disse snåle bildene... Eller du kan tenke deg til det.

- Hvordan har din dag vært?

  Postet: 18.05.2010     Tid: 17:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

DITCH THE BITCH

  17.05.2010 /  16:40  /  Blogg  /  6
Morn, ja! I dag har jeg gått i tog som alle andre, ja.... hvertfall gått i tog med antilatsabbene. Uansett, jeg gikk med Maiken, og hele veien fant vi på nye ting. Jeg gikk også med Anna og den andre Ingrid, for vi fire var liksom en rekke.
Da Maiken ankom toget, rett bak fanen til ungdomsskolen vår, fortalte hun at faren hennes hadde sluppet hun av, og da hadde han sagt "Dich the bitch." Og da lo vi godt! He he. Til tross for det dårlige været var det en fin dag, og den slutter jo ikke her heller da, så det er bare å håpe på litt sol.

Jeg, Maiken og Linda skulle møte Runa på barneskolen, men før den tid tok vi noen veldig morsomme bilder, man kan kalle det en uvanlig 17. mai. Take a look:


Jeg vet egentlig ikke hva dette var et forsøk på..... Men.

Her var det om å gjøre å se kulest ut, tydligvis... Haha.

Beste hoppebildet vi fikk, gjett om jeg har mange mislykkede forsøk på pcen a!

Vi prøvde å stave OST, men det funket ikke så bra... Hahaha

Nå snart er det russetog med Runa, Linda og Maiken!! Vet ikke om Louise møter oss eller ikke, men jeg håper da det. Akkurat nå har jeg lyst til å rømme, vondt i beina av å gå... GISP! Vel, jeg får vel slappe av litt! Me snakkast ;)

- Hvordan har din  17.mai vært hittil?
  Postet: 17.05.2010     Tid: 16:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

SØNDAG = KJEDELIG

  16.05.2010 /  19:10  /  Blogg  /  9
Beklager for null blogging hittil idag! Har bare ikke funnet ut av hva jeg kan blogge om på en så KJEDELIG DAG. Jeg kan si at jeg driver med engelskfremføring om Nick Jonas. Og jeg kan si at jeg kom fra Louise ved tre-tiden. Nå håper jeg egentlig bare på at noe spennende skal skje, men det ser ikke ut til at det funker så bra, for det skjer nemlig ikke en *****. Bare å forberede seg til selveste nasjonaldagen!!

Og forresten: Jeg har tatt noen veldig snåle bilder, og det fordi jeg kjedet meg, så jeg kan da vise de, det skader ikke.. Eller jo! Hold for øynene!!

Satt opp håret har jeg i dag også!! Haha.

Meg = beste definisjon på fritidsproblemer!


Jeg har forresten gått skikkelig hekta på en sang som heter "Wild horses" av Natasha Bedingfield, den er kjempenydelig og minner veldig om livet mitt akkurat nå.. Anbefaler den på det sterkeste! Louise viste meg den, hihi.
  Den er så nydelig! <3

Hva har du gjort i dag? =)
  Postet: 16.05.2010     Tid: 19:10     Kategori: Blogg     Kommentarer: 9     Copyright ©

"FRITIDZKIDZ`A"

  15.05.2010 /  21:10  /  Blogg  /  4
Holaaa! Hva nå enn det måtte bety. Jeg er nå hos min gode venninne (bestevenninne/søster), og jeg måtte sykle helt opp hit.. Sier jeg da, okei, hun møtte meg på halvveien, og vi gikk den tunge bakken, men jeg syklet. Nå har vi veldig fritids, og det virker som Louise har sukkersjokk:


Neeeida, du har ikke sukkersjokk vennen, du er bare.... Dopa.


Og litt søt, haha.Joa, så... Jeg skal overnatte her i bygda i natt, det blir gøy!! Det er alltid gøy med Louise. Forresten, så sa hun nettopp: "Vet du hva!? Jeg skal sove i telt- HELE SOMMERN!! UANSETT HVA SLAGS VÆR DET ER!!! Blir ikke det flott, vennen?" Særlig som om hun klarer det... Og nå sa hun: "Nå får alle vite at jeg er sååå smart, og at jeg er barsk." Jaaa, godt å vite da!

Jeg skriver fra Louises pc, og det blir nok dårlige bilder den lille tiden jeg er her, for jeg fikk ikke ha med kameraet til min far. MEEEN, webben funker jo bra nok. Jeg må nok avslutte dette kapittelet her, for nå virker Louise utålmodig. Snakkes!

Har du noen gang hatt såkalte "fritidsproblemer"??
  Postet: 15.05.2010     Tid: 21:10     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

17. MAI -KLÆR

  15.05.2010 /  15:55  /  Blogg  /  42

Halloys, halloys! I dag var jeg med mamma til byen, og endelig fant jeg ut hva jeg skal ha på meg 17. mai. Det var på tide, for i dag er siste dag butikkene er åpne før den store dagen! He he..


Vet forresten ikke hvordan jeg skal ha håret enda, men det fikser jeg senere.
Genser - H&M  99,-
Jakke - Cubus 399,-
Bukse - Cubus  499,-


Jeg har egentlig aldri vært så sent ute med noe før, skummelt... Men denne gangen var jeg det, haha. Jeg gikk rundt hele senteret til jeg fant en bukse som kunne funke, de andre var enten altfor store, for klumpete eller noe lignende.

Nok om bukser! Jeg møtte også Malin, hun var med familien sin. Hmm, hvem fler møtte jeg? Jo: En fyr fra klassen! Og mange andre jeg kjenner... som jeg aldri tenker over at jeg kjenner. Og ja; Jeg vet at jeg er litt spesiell, jeg går ikke i det andre ville brukt til en slik dag, jeg går i det jeg aldri kunne tenke meg og gått i. Olabukser og olajakke er ganske så vanlig, men for meg er det som å ha på meg en tvangstrøye. Jeg følger aldri trender, så det passer jo meg perfekt! Bortsett fra det faktum at neste år MÅ jeg ha bunad, da... Jaja.

17. mai skal jeg antagelig være med Louise en eller annen plass å kjøpe is, for det har nemlig vi planlagt... Her spør vi ikke om lov, nei! Altså, selveste 17. mai kvelden er det jo egentlig ganske fritt frem for meg, og hva jeg vil gjøre, så det går nok bra. Til tross for at jeg blir tvunget med i toget, så burde jeg få gjøre noe jeg vil. Det blir så gøy med Louise!! Haha- Gleder meg, jentamiii!! <3

Skal du gå i tog 17. mai?

  Postet: 15.05.2010     Tid: 15:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 42     Copyright ©

FREDAG!!

  14.05.2010 /  22:50  /  Blogg  /  6
Halla! Nå har jeg vært oppe og spist middag. Jeg har klart å komme meg ned igjen, til den nydelige hulen jeg kaller rom, til tross for at jeg har veldig vondt i kneet, og jeg har fått på tv'en. Riktig kanal og greier! Haha. Disneychannel eier verden. Jeg har fått tildelt en pose med cheeze doodles, og nå har jeg begynt å tenke på hva jeg skal ha på meg 17. mai. Jeg har ikke bestemt meg for det enda- TABBE! Men jeg har sånn nogenlunde peiling da. 


Nydeligste sangen jeg vet om for øyeblikket. What you mean to me- Sterling Knight <3

Også bare må jeg fortelle at jeg fikk verdens kuleste flaske i går! Ønsket meg den av bestemor og bestefar da de var ferdige med den, og samtidig som jeg var på "fjellet", besøkte vi de. Synd de var på skyting, men uansett: Flasken stod på benken inne på kjøkkenet, og den er superkul!


Den er skikkelig tøff, haha. Men så er jo jeg noe for meg selv også da :)

Hvordan er din fredagskveld?
Vet du hva du skal ha på deg 17. mai?
  Postet: 14.05.2010     Tid: 22:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

LINERLA PÅ LETTE VINGER

  14.05.2010 /  15:15  /  Blogg  /  3
I dag sto jeg opp klokken ni, gikk opp og fant frem kameraet. Jeg tittet ut av vinduet, og der satt det en liten linerle. Det vil si: Den trippet frem og tilbake på gresset, og jeg håpet på å få noen blinkskudd. Vet dere, det fikk jeg også. Det var ikke bare linnerla som ble fanget opp i kameraet heller, det var mange andre fugler også. Men dette var de to jeg fikk best bilder av... bare se her:


Den poserte så fint foran kameraet.

Hehe.

Litt uklart, menmen.

Hva syns du om bildene?
  Postet: 14.05.2010     Tid: 15:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

RÅDYR, ULV OG ELG

  13.05.2010 /  19:20  /  Blogg  /  6
God kveld! Jeg beklager så meget at jeg ikke har blogget før i dag, har ikke hatt tid, dessverre. Har nemlig vært på fjellet en plass, med mamma, pappa og lillebroren min. Der fant vi litt av hvert! Og på vei opp stod det et rådyr i veikanten og stirret meg furtent i øynene. Fikk ikke noe bilde av det, fordi kameraet var ikke lett tilgjengelig akkurat da...

MEN! Jeg fikk bilde av masse annet, og i dag var det pappa som var fotograf.

Vi var ved et tjern, og vi gikk rundt hele greia. Det var skikkelig stort- så det tok evigheter. Jeg og Henrik løp rundt hele greia i tillegg, så jeg er ekstra sliten...


En hjerteformet tresopp, for et funn! Jeg mener nå at den er litt over gjennomsnittet kul... Haha


Dette her er et supermerkelig tre. Det var helt krokete, men en perfekt sitteplass!


Her var jeg fotograf, endelig fikk jeg kapret kameraet!!

Vi fant også ulvespor på turen vår, noe som gjorde den ekstra morsom! Vi fulgte de et stykke, men så forsvant de ut i myra. Det var litt synd at pappa ikke tok bilder av de.... Menmen. Elgemøkk var det jo overalt, som det pleier å være på fjellet, så det var ikke så mye å ta bilder av, mente vi nå da. Det var en fin tur!
Hva har du gjort i dag?
  Postet: 13.05.2010     Tid: 19:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

TINESTAFETTEN

  12.05.2010 /  18:00  /  Blogg  /  10
God ettermiddag!
Nå er jeg så sliten- så jeg holder på å stupe. I dag løp jeg tinestafetten, 14. etappe, og jeg vet egentlig ikke hvilken plassering vi fikk. Jeg tror ikke vi kom så langt bak de andre, 4-5. plass, eller noe rundt der. Jeg løp ikke lenger enn 140 meter, men det var nok. Før stafetten startet -varmet jeg, Maiken og Louise opp, og vi løp flere ganger over kunstgresset, og deretter løp vi både min og Maikens etappe, det var en fin oppvarming! He he.


En sliten Ingrid i en stor, god sakosekk.

Den kule T-skjorten vi fikk.Jeg er forresten ikke så veldig flink til å veksle med folk, så når han som skulle veksle med meg kom bort, der jeg stod, følte jeg meg skikkelig ynkelig! Jeg bare stod der, men da jeg grep pinnen bar det nedover bakken. Det gikk egentlig ganske fort, føler jeg. Og i år hadde vi superkule T-skjorter! Den var lilla, hallo: LILLA! Det er yndlingsfargen min, ooooh yes.

Har du hatt tinestafetten enda? Skal du delta?
  Postet: 12.05.2010     Tid: 18:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

4 SÆRE SVEISER FOR DE MED KRØLLER

  11.05.2010 /  17:35  /  Blogg  /  7
God ettermiddag!
I dag var jeg på skolen, vi hadde matteprøve. Såååå gøy! Algebra og brøk, oh yes. Og så startet vi med prosent...
Jeg har egentlig ikke veldig mye å skrive om i dag, men jeg skal vise dere 4 utrolig sære hårsveiser jeg har hatt oppgjennom tidene.
Og selvfølgelig passer "sveisene" til alle, men overskriften ble bare mer riktig; fordi det er meg. Ha ha.


Bilde nr. 1 (ØVERST TIL VENSTRE): Der har jeg tatt en liten del av håret og satt den sammen bak. Utrolig hvor populær den sveisen var før...

Bilde nr. 2 (ØVERST TIL HØYRE): Der har jeg flettet håret, men det der er bare halve bildet, så.

Bilde nr.3 (NEDERST TIL VENSTRE): Der har jeg på meg parykk og solbriller. Parykken er egentlig helt svart og litt rød. Utrolig merkelig! Men hva kan man forvente? Det er jo tross alt meg.

Bilde nr.4 (NEDERST TIL HØYRE): Der har jeg gredd håret over til en merkelig "80-tallssveis", jeg bare kaller det det fordi jeg ikke egentlig vet hva det heter.

- Og alt fordi jeg har utrolig fritids! Hva syns du? He he
  Postet: 11.05.2010     Tid: 17:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

FERDIG!!

  10.05.2010 /  20:55  /  Blogg  /  6
Etter en og en halv time med bare strev, ble jeg til slutt ferdig med "Boken om meg selv."
Jeg skrev skikkelig skrått på forsiden, og det var no dritt! Jeg kunne gjort det så mye bedre... ÅÅÅÅH, gråter snart!
Det hadde blitt mye kulere med en svart forsiden også, forresten. Og bare noen sånne klistremerker, men nei! Jeg måtte SÅKLART ØDELEGGE! Jaja... Her er resultatet:


Her er altså den skikkelig skeive forsiden, og jeg hater den. ER DET MULIG!?!??!?!


Oh yes, smil litt falskere da! HA HA.


Jeg er spent på hva læreren sier, huhu.


Hva syns du om boken?
  Postet: 10.05.2010     Tid: 20:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

"BOKEN OM MEG SELV"

  10.05.2010 /  18:30  /  Blogg  /  10
Guten Tag! (Eller noe sånt...) 
Nå har jeg vært i byen- og gjett hva jeg har gjort! Nei, jeg sier det jeg. Jeg har kjøpt bok/fotoalbum, og det skal jeg bruke til "Boken om meg selv." Det er en oppgave vi har på skolen, gjennom 8. 9. og 10. klasse. Nå er det bare å klippe og lime, skrive og slite!! He he.


Elsker den boken! Den er skikkelig søt- og svart!!

He he

Klistremerker og den nydelige boken. Tror det kommer til å bli fint med sølvpenn til, eller hva?

Skal legge ut bilder av resultatet, gruer meg til å skrive med min egen skrift i den boken... Jeg kan ikke akkurat fortelle at jeg skriver veldig nydelig, oh.... Men det skal gå bra!

Hvordan tror du boken blir?
Har du også laget "boken om meg selv"?
  Postet: 10.05.2010     Tid: 18:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

FINT VÆR- KAN FORT BLI OVERSKYET

  09.05.2010 /  18:40  /  Blogg  /  7
Hey! I dag har jeg vært ute hele dagen, det startet med et stårlende vær, men det sluttet brått med skyer... Jaja, det var gøy så lenge det varte. Jeg, Henrik, pappa og mamma gikk opp til festningen, jeg hadde med kameraet og her er noen av bildene:

Dette siste bildet er klipp-og-lim-bilen til fetteren min... Han kjørte "tilfeldigvis" forbi mens vi spiste is. Ja; og til neste gang, pappa: FÅ ISEN INN I MUNNEN! (Han er ikke en veldig dyktig isspiser.)

Jeg har også beiset gjerdet i dag, nå mangler jeg bare resten av det... Oh, hater det!! Det er slitsomt. Jeg må fortsette å skrive "boken om meg selv," det er en selvbiografi som skal være ferdig til onsdag. Jeg har startet! Og jeg skal ha den i en perm, har ikke engang begynt å dekorere.. Hvorfor må jeg alltid utsette slikt til siste stund!?!? Ønsk meg lykke til med resten av de 2 sidene jeg skal skrive.. He he.

Hva har du gjort i dag? :)
  Postet: 09.05.2010     Tid: 18:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

ÅÅH! SÅ VANSKELIG

  08.05.2010 /  22:05  /  Blogg  /  2
Det er skikkelig vanskelig å lage nytt design, og i tillegg skal det gå an å lese da. Jeg begynner å gå lei her.. Haha, men jeg skal fortsette og endre til jeg blir fornøyd. Hmm, så langt har det blitt ganske bra, for det er bare midlertidig.

Klokken er ikke så mye over ti, det er ingenting annet å gjøre enn og sitte her. Kanskje gå ut, jogge, et eller annet går jo an.... Jeg er så uoppfinnsom i dag, atte... Uff. Jeg håper noe spennende skjer snart!! He he. Maiken spurte om jeg ville overnatte i natt, forresten, men det gikk ikke. Fikk ikke lov, fordi jeg var syk før i dag.... AAAAAAARRRRRRG!


Romeo fra i dag! :) Elsker den pelsdotten, og her var han ute på oppdagelsesreise.

Jeg får vel se å finne på noe snart, snakkes!!

- Hvordan har din dag vært?
  Postet: 08.05.2010     Tid: 22:05     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

UTE MED CHINCHILLAENE I HELE DAG...

  08.05.2010 /  19:20  /  Blogg  /  5
Oh yes! I dag har jeg vært ute hele dagen, med Romeo og Milo. Vi hadde det så gøy! Haha, de fulgte etter meg, og Milo lurte meg flere ganger. Tror jeg tok 275 bilder... Så her er noen komiske, søte og litt sære bilder som skilte seg ut:

Det ble veldig mange av bildene, så jeg tok ikke med ALLE de 275, som dere ser. Ha ha. Det har vært en strålende dag med disse små fyrene, det skal jeg fortelle dere! Kan ikke ønske meg bedre kjæledyr! Det var egentlig planlagt at jeg skulle kjøpe 17. mai klær med pappa i dag, men jeg ble syk... Skikkelig vondt i hodet, osv. Dagen ble bedre når jeg kom hjem til Romeo og Milo! Nå er det vel bare å slappe av resten av dagen, ingenting annet å gjøre.

Hva har du gjort i dag? :)
Hva syns du om bildene?
  Postet: 08.05.2010     Tid: 19:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

GJØR MEG KLAR FOR SOMMER'N

  07.05.2010 /  18:50  /  Blogg  /  2

Morn! Jeg har sommerrengjøring her på bloggen, og alt er bare midlertidig. (Til jeg finner et bedre design..)
Headeren er sløv, klar over det, og teksten er litt vond å lese, men det er bare å leve med, for snart blir det forandringer.

Snart skal jeg på barneskolen med lillebroren min og treffe en haug av vennene hans. (FUN!!) Så jeg får vel gjøre meg klar...  SNAKKES!

- Hva syns du om den midlertidlige headeren?
  Postet: 07.05.2010     Tid: 18:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

PREMIERE

  07.05.2010 /  15:40  /  Blogg  /  10

I dag er det premiere på The Last Song, med Miley Cyrus og kjæresten hennes, Liam. Jeg skal ikke se den i dag, men jeg tipper det blir i løpet av helgen.. Det finnes også alltid noe som heter DVD også da.

Nå har jeg nettopp vært med på øving til Tinestafetten. (Vi hadde til og med konkurrenter) Jeg vekslet med Maiken, og vi slo de andre lagene ganske bra... Men det var enda et lag som var litt bedre enn oss da, den andre A-klassen. De slo oss med hele 3 sekunder!! He he. Nå skal jeg snart til byen med Maiken, så da får vi se om det blir noen bilder.

Snakkes!!

-Skal du se THE LAST SONG??

  Postet: 07.05.2010     Tid: 15:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

FUGLENE ER LIKE TIDLIG OPPE SOM MEG..

  06.05.2010 /  07:20  /  Blogg  /  2

It's true!!! Nei, jeg tviler egentlig. Jeg er ikke oppe kl. 06:00, slik som fuglene... Så det er løgn. Uansett, god morgen! Klokken er ikke mye, og jeg er oppe, derfor overskriften. Regner med at det er flere enn meg som leker at de er morgenfugler? Jeg skal snart opp, deretter på skolen... Tysk i første time, yeeei. Vi har fremføring, høhø: Vi skal fremføre et merkelig skuespill om mat. 

Nok om det; her er et sært bilde fra i går, da jeg var hos Katsk.

Heh....

Er du tidlig oppe?

  Postet: 06.05.2010     Tid: 07:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

Trampolineturn.. Yesda

  05.05.2010 /  20:02  /  Blogg  /  2
video:capture2010050516

Lillebroren min, Henrik, filmet meg på trampolinen. Jeg kjedet meg veldig, nemlig.... Jeg er ingen turnatlet, men jeg kan da noen triks.... He he. What `cha think?
  Postet: 05.05.2010     Tid: 20:02     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

INGRID OG MAIKEN (Titt&Katsk)

  05.05.2010 /  18:35  /  Blogg  /  3
God kveld! Jeg kaller det kveld, jeg.
Nå har jeg kommet hjem fra Katsk, vi hadde det kjempegøy! Vi hoppet på trampoline, gikk ut i hagen og satt på rommet hennes... He he.

På skolen fikk vi hemmelig venn, forresten... Slik at vi skal si noe positivt til en eller annen i klassen, det var ikke akkurat vanskelig å gjette hvem som hadde fått lappen med navnet mitt på...  Vi så på danseundervisning, skulle ønsket jeg hadde filmet det, for det var skikkelig komisk å se på..! Uansett, her er noen teite og supersære bilder av meg og Katsk:


HUUUUSKER DU!?

Jeg er ikke noe fotballgeni.....................................

Katsk! :D

Salto halvskru- det kommer film av turn på trampoline senere. (Merkelig bilde, dette...)
Satset feil og landet teit... Glemte å samle beina også :S

Her har vi det gøy! Ondskap....

Det var noen bilder fra dagen i dag! Vi tok bilder med Katsk`s digitalkamera, det er så søtt og rosa!! ÆSJ, jeg hater rosa, men det er så søtt og lite! :D

Hva har du gjort i dag?
  Postet: 05.05.2010     Tid: 18:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

SE! SÅ SØTE

  04.05.2010 /  17:00  /  Blogg  /  2
Nei, det er ikke kattunger, ikke valper og ikke fugler. Det er rett og slett små "statuer" av dyr. Jeg har fått de fra et eller annet merkelig sted, jeg husker ikke hvor, men det hender de følger med julepresanger osv... Uansett, jeg har tatt bilder av noen av de søteste "statuene" jeg har, her er de:Etter min mening er de skikkelig søte, spesielt den hunden... Haha, så doven!! Det er gøy å ta bilder av slike ting, helt uten videre. :)

HVA SYNS DU OM BILDENE? HVILKET LIKTE DU BEST?
  Postet: 04.05.2010     Tid: 17:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

SJOKOLADEKUER... ELLER JORDBÆRKUER?

  03.05.2010 /  19:05  /  Blogg  /  10


Jeg begynte å lure når jeg så en gruppe på nettby. Det er jo helt klart at sjokolademelk og jordbærmelk kommer ut av sjokolade-og-jordbærkuer! Men hvor bor kuene? Jeg vurderte først sukkertøyland, men jeg fant ut at de kanskje bor hos Willy Wonka? Det er rart å tenke på... De skulle vært hellige, sånn som kuene i India.

Vel, det var dagens! Haha.

Tror du det finnes sjokoladekuer? Eller jordbærkuer?

  Postet: 03.05.2010     Tid: 19:05     Kategori: Blogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

EKSTREMT BRA MANDAG

  03.05.2010 /  16:15  /  Blogg  /  5
Hei og hopp! I dag har jeg "mye" rart å fortelle... Starter fra begynnelsen, jeg.
I dag tidlig møtte jeg Louise kvart på ni, vi gikk ned... Og lo av alt mulig ingen forstod noe av. Et kvarter senere var vi oppe i klasserommet igjen, så var det tid for matte. Kjedelig mattetime, egentlig. Deretter hadde vi norsk- lesetime.

Tredje time hadde vi naturfag, og så var det endelig noe spennende som skjedde. I friminuttet lo jeg og Louise av masse rare ting (kyllinger, blant annet...) Og i fjerde time hadde vi igjen norsk,  vi fikk tilbake bokanmeldelsene vi hadde skrevet. Og jammen fikk jeg ikke 6! Jeg ble så overraska at jeg ikke klarte å snakke etterpå! He he.
Det stoppet ikke der heller, i de to siste timene hadde vi tysk. Vi øvde til skuespill, nok en gang. Vi fikk tilbake tyskprøver.... Jammen fikk jeg ikke høy karakter der og gitt. 5/6... Oh yes, bra dag!!


LOUISE FRA I GÅR :D


Ja, hei. Ikke meg assa =P


HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT?
  Postet: 03.05.2010     Tid: 16:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

HALELØS KATT

  01.05.2010 /  20:00  /  Blogg  /  3

Kan hende det bare er rasen som er sånn, men i dette tilfellet var det litt snodig å se en haleløs katt komme forbi vinduet mitt. Det er ikke hver dag jeg ser sånne, he he. Her er noen bilder av den kule katten:


Posering, det er det ikke alle katter som gidder, gitt!
Sliten? TROR IKKE DET!

Og her løper vi i full fart! Slettes ikke sliten..

Hva syns du? He he, sett en slik katt før?

  Postet: 01.05.2010     Tid: 20:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

ALT ER STENGT, HVA GJØR VEL DET?

  01.05.2010 /  15:00  /  Blogg  /  2
Alltids andre ting å finne på! Man må vel ikke til byen hele tiden? Det må hvertfall ikke jeg, så i dag har jeg vært med lillebroren min stort sett hele dagen hittil. Vi har vært ute, syklet og kastet ball. Skader ikke å gjøre han litt glad innimellom heller, for han er grei.. Det er han virkelig når han vil.   


Henrik!!


Meg...

HVA HAR DU GJORT I DAG? KLARER DU DEG UTEN BUTIKKER?
  Postet: 01.05.2010     Tid: 15:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits