ALLE HAR SIN EGEN STIL

  30.06.2010 /  16:50  /  Blogg  /  3

Hola!

I dag startet dagen ganske kjedelig, og den ble ikke så mye bedre. Planen var å male gjerdet, men det begynte å regne... Så jeg slapp det. Nå har jeg sett på en litt spesiell blogg, laget av en fyr som kaller seg selv for "pønker", og jeg fant mange kommentarer på denne bloggen. Det forbauset meg veldig at det faktisk var ei som krenket stilen til bloggeren, og nå vil jeg fortelle om hva jeg syns om dette tullet.

For det første, alle har sin egen stil. Det handler om å være seg selv, ikke alle andre. Har man ikke fått med seg det poenget, da er det virkelig ikke verdt det. På denne bloggen var det en sykelig usaklig diskusjon, og jeg måtte bare le. Det var 24 kommentarer med bare crap, og denne ene jenta som forsøkte å "eie" bloggeieren blandet inn alt mulig rart. Hun blandet inn familien til bloggeieren, og hun blandet inn stilen hans. Det første jeg tenkte var: Hva i alle dager?


Bilde som viser at INGEN er like.

Det går da ikke an å holde på sånn! Alle har sin egen stil, hvorfor diskriminere når man vet at alle ikke er like? Tenk så kjedelig livet hadde vært om alle var like. Det er lov å tenke, ikke for andres skyld, men for sin egen. I diskusjonen var det blandet inn "fjortis", "emo" og "pønker"-stiler. Jeg ble nesten litt flau over hvordan det var skrevet, og det var jo absolutt ingen av de som holdt seg til saken.

Det tøffeste av alt er å være seg selv, ikke hakke ned på andre for å føle seg bedre. Det er hva jeg kaller lavmål, og det er utrolig artig og se at folk orker å dumme seg ut på den måten!!
- Lev ditt eget liv, ikke alle andres.

Hva er din mening rundt dette?

  Postet: 30.06.2010     Tid: 16:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

~ RANDOM ~

  29.06.2010 /  19:50  /  Blogg  /  3
Hei!
Kjeder meg til døde, så jeg poster noe heeelt random. Haha, hvis du vil, ta "utfordringen" du også! Kopiert fra www.kaarii.blogg.no - Kjeder du deg, anbefaler jeg absolutt å gjøre dette. Det er supergøy!

- Hva heter du: Ingrid.
- Har du kjæreste: Neh. Haster ikke.
- Hva gjorde du klokken 8 i dag morges: Sov!
- Siste tingen du kjøpte som kostet over 300 kroner:
Olajakke.
- Røyker du:
Nei! Jeg har virkelig kommet frem til andre måter å dø på.
- Hvor er bestevennen(e) din(e) akkurat nå: Hellas, hjemme, hjemme og... på bursdag.
- Hva slags sokker har du på deg: De er gule!!
- Hva er msn nicket ditt: Time is on our side
- Har du noen gang vært på elgjakt: Oh yes!
- Hvor mange barn vil du ha: Ingen.
- Har du gått i butikken i pysjen: Nei.
- Har du hatt vannkopper:
Har jeg sikkert... husker det ikke, men.
- Har du gått over veien på rødt lys:
Nei, jeg er ikke "så" slem.
- Hva synes du om sosser:
Helt ok, de. Kommer jo an på.
- Har du noen gang brekt en kroppsdel:
Japp, albuen knuste, og det ble flere brudd.
- Hva skal du i morgen:
Male gjerdet, tror jeg.
- Er du perefeksjonist:
Ja, når det gjelder norsk, så er jeg det.
- Hva står det på den siste meldingen i innboksen din: XD<3
- Det første du legger merke til hos det motsatte kjønn: Øynene og personligheten.
- Øyenfarge: Blå.
- Har du drukna en fisk:
Ikke som jeg kan huske!
- Har du hvite vegger på soverommet ditt:
Ja.
- Hvordan ser hårstrikkene dine ut:
De er tynne... og blå.
- Når våknet du i dag:
Klokken 06:00, men jeg sov til 09:00.
- Hvem sitter du ved siden av på skolen: Therese!
- Hva får deg til å bli glad: At alle rundt meg er glade, så klart. Og at jeg har en bra hårdag da ;)
- Er du fornøyd med livet ditt:
Vel... Jeg var det engang også, men.
- Favorittdyr: Chinchilla of course!


Romeo! En av de beste chinchillaene i verden =)

Hva har du gjort i dag?
  Postet: 29.06.2010     Tid: 19:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Senteret med Stine og Fredrik

  29.06.2010 /  11:51  /  Blogg  /  4
584566-1-1277805081599.jpg
På senteret med Stine!! Super hyggelig med den jenta, alltid noe nytt å fortelle. Nå venter vi på at Fredrik skal våkne og komme hit.. Og jeg må gå, blogges!
  Postet: 29.06.2010     Tid: 11:51     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

TIDEN FLYR, MEN HVOR BLIR DEN AV?

  28.06.2010 /  21:55  /  Blogg  /  3
God kveld!

Vel, jeg har nettopp vært på besøk hos bestemor og bestefar for å levere lillebroren min, og på vei hjem begynte mamma og pappa å snakke om tid. Eller, de begynte å snakke om denne såkalte "tidskontoen" man har. Det ble skikkelig filosofi ut av det, og derfor skal jeg fortelle litt om hva de snakket om og mine tanker rundt det.


Random, heh..

Joa, la oss ta et eksempel: Du er på vei til Oslo for å rekke et møte, og du har fått en tid du skal være der på. La oss si klokken 09:00 om morgenen. Du kommer tre kvarter før, og du har god tid på deg. Du har spart tid, og du setter den på "tidskontoen" din. Men er det sånn at du kan hente inn den tiden igjen da? Det er 24 timer i et døgn, og hvis du har 30 timer til overs på tidskontoen din, betyr det at du bare kan ta derfra?

Og hvorfor er det 24 timer i døgnet? Det er pga. jorda og solen osv. Men hvorfor akkurat 24 timer? Kunne det ikke vært 10? Dette er en helt sinnsyk verden, ha ha.

Hva er din mening rundt dette? Og tror du vi har noe som heter "tidskonto"?
  Postet: 28.06.2010     Tid: 21:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Sa noen SOMMER?

  28.06.2010 /  16:45  /  Blogg  /  4
God dag!
 
Nå har jeg tatt bilder, unnskyld.. Jeg mener sommerbilder, så klart. Gjort de til stilen "Sepia", rett og slett fordi jeg synes det ble bedre slik.

Hva syns du?
  Postet: 28.06.2010     Tid: 16:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

SPIRITISME

  27.06.2010 /  19:05  /  Blogg  /  10

Hei!

Fy flate, i dag har jeg lest masse om spiritisme. For dere som ikke vet hva spiritisme er, så er det et slikt "spill" der man søker kontakt med ånder i rommet. Man kan få både gode og dårlige ånder, og det er helt sykt har jeg hørt. Man må sitte 2-5 personer rundt et glass, med telys, mørkt rom og en papplate osv. Hvis det er interessant og vite hvordan man spiller det, bruk internett.

Uansett, mamma fortalte meg en historie, for som mange andre var hun nysgjerrig, og hun måtte prøve! Hun fortalte meg at hun og noen kamerater hadde forsøkt, og sannsynligvis hadde den ene av kameratene hennes avtalt med broren hennes at broren skulle hoppe ut av skapet. For de spurte om "hvor er fanden?" - og svaret de fikk var: I skapet. Og ut poppet broren til mamma, og det var siste gang mamma var med på noe slikt!

Selv har jeg sykt lyst til å prøve, men jeg kan innrømme at jeg har stor resepkt for ånder og slike ting, så jeg tør ikke.
Jeg har hørt utrolig mange creepy historier om spiritisme, og det gjør det jo enda verre. Sies at man kan få psykiske skader for livstid... :S
- Kan jo gjøres i sommer.... Eh, sommertips! Ha ha.Har du noen syke opplevelser med spiritisme? Eller har du tenkt å prøve? Tror du på det?

  Postet: 27.06.2010     Tid: 19:05     Kategori: Blogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

Hensynsløst og umodent

  26.06.2010 /  20:45  /  Blogg  /  4
Hola!
Okei, i dagens innlegg skal jeg bare få ut alt jeg mener om enkeltes meninger, ha ha. Vel, det handler vel egenltig om Michael Jackson, og siden jeg har sterke meninger om nettopp The king of pop, here we go:

Meidatull
For det første, hva feiler det folk? "Michael Jackson var pedo", nei? Hvor har dere fått det fra!? Michael var glad i barn, men enkelte misforstår jo helt! Michael hadde selv to barn, og han ville gjøre verden til et bedre sted. Hvorfor skulle han voldta små barn ettersom han hadde det selv? Er det absolutt ingen som har fått med seg det at media vil jo så klart gjøre alt som står i sin makt for å forandre historien helt, og siden Michael var såpass privat diktet de jo opp ting om ham. Det er så synd at folk er så blinde! Er han plutselig pedo fordi en guttunge bestemte seg for å tjene penger på en oppdiktet historie? Seriøst, det blir alt for dumt.

"Fargeskifte"
Jeg blir så syyyykt irritert når folk sier at han gjorde seg hvit. Hvordan klarte han det da? Han må isåfall ha brukt sminke som satt veldig bom fast. Som de fleste vet, hvertfall de som ikke tror på alt det tullet som er oppdiktet, så hadde Michael en hudsykdom som gjorde alle pigmentene i huden hvite. Han fikk sykdommen, vitiligo, under innspillingen av Thriller, og siden han mistet mer og mer hudfarge brukte han istedet tid på å sminke seg hvit enn brun igjen. Det er jo klart det var mer synlig på Michael enn andre mennesker i verden, ettersom han er, var og vil alltid være verdens største legende.  

At folk har sine meninger, det er helt greit. Men at folk kaller Michael for pedo, utenom og engang vite historien hans, det er hensynsløst og umodent. Det er råttent og det er helt feil. Sleng dritt så mye dere vil, men ikke stå frem og fortell om noe du ikke har peiling på. Det er rett og slett det jeg kaller idioti. Hva er din mening rundt dette?
  Postet: 26.06.2010     Tid: 20:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

One year after - Michael Jackson

  25.06.2010 /  16:15  /  Blogg  /  4
Hei!

I dag er det nøyaktig et år siden Michael Joseph Jackson/the king of pop døde. Åherregud som jeg savner han! Musikkgeniet selv, jeg syns bortgangen hans gikk litt for fort. Det verste er at jeg ble superfan for bare noen år siden, og at han i fjor gikk bort.

Michael er min inspirasjon til nesten hvert skritt jeg tar, valgene jeg velger å ta, klesstil, dans... Grunnen til at jeg skriver er og ikke var er fordi han alltid vil leve med meg. Han vil alltid leve med oss, og det er gjennom det han elsket mest av alt på jord, musikken. Michael er, var og vil alltid være verdens største legende, og jeg savner han hvert sekund, selv om jeg vet at han er med oss for hvert skritt vi tar. 

Michael Jopseh Jackson - en legende uten like.


Bilde fra i vinter en gang..


Savner du The King Of Pop?
  Postet: 25.06.2010     Tid: 16:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

"Det går ikke an å gi filmen et terningkast..."

  24.06.2010 /  20:15  /  Blogg  /  7
....Den var for bra!!
Nettopp vært på kino med Louise, og det var supergøy!! Vi så The Last Song, endelig! Jeg har ventet på det siden den kom ut, og nå tok Louise initiativ. Ha ha, grunnen til overskriften: Filmen var strålende, Miley var jo kjempeflink, og det var ikke noe galt med Liam heller. Louise felte en tåre, og det var det flere som gjorde. Jeg holdt det inni meg, for jeg klarte det bare ikke... Det var jo komedie og drama om hverandre hele tiden, og alle lo plutselig så det ristet i salen.

Jeg anbefaler absolutt den filmen! Og jeg skal ikke røpe for mye ettersom alle ikke har fått den med seg enda. Men som overskriften sier: Det går ikke an å gi filmen et terningkast, den var for bra. Så jeg finner ikke noe tall som tilsvarer filmen på terningen på noen måter.

- Absolutt årets sommerfilm.

Okei, jeg skal innrømme at jeg og Louise ikke er av de smarteste, bevis nok?:

Øh... Web <3333

Fjortisfaktor

Pretty likt det øverste.

Og nå legger vi oss! Neida, bare tuller, men snakkes!!

- Har du sett The Last Song?
  Postet: 24.06.2010     Tid: 20:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

St.Hansaften!

  23.06.2010 /  21:30  /  Blogg  /  2
Heisann!

Nå har jeg nettopp stappet i meg en nydelig kyllingfillet, nemlig fordi det er St.Hansaften, og jeg har vært ute og tatt bilder! Hah, vi hadde middagsgjest i dag også, forresten. Naboen vår kom på besøk, koselig det da.
Vel, nok snikksnakk, her er noen bilder:


Det var bare sykt gøy å prøve selvutløseren i denne vinkelen... Resultatet derimot, det kan diskuteres.

Vi er så kule, mamma!! He he.

Morn ja...

He he......... Så dramatisk da.

Hmm.. selv har jeg egentlig ingen planer for sommeren, og selv har jeg egentlig ingen ideer om hva som kommer til å skje fremover. Jeg vet bare at det blir en lang sommer, og at jeg kommer til å savne alle folka... De blir jo borte så lenge! Kjedelig med ferie, syns nå jeg.. Det er jo klart det er godt å ha fri, men det blir litt lenge for min smak.

Jeg skulle egentlig være med Louise på kino i dag, The Last Song, men det ble det ikke noe av fordi vi skulle "feire" St.Hans. Hallo?? Siden når begynte vi med det!? Jaja, da får jeg vel huske det til neste år. Og Louise: Vi tar det i morgen =P

Bare en ting og si: God St.Hansaften!! Og god sommer! Kos dere masse!

- Hvordan feirer du St.Hansaften?
  Postet: 23.06.2010     Tid: 21:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

Stjernenes forandring

  22.06.2010 /  19:15  /  Blogg  /  2
Overskriften sier vel litt...  Her er noen av stjernenes foranringer opp gjennom tiden, og mine meninger om de. He he.

Taylor Swift:
Hun har blitt utrolig nydelig! Hun var jo så søt før også da, så klart. Jeg tror ikke jeg ville gjenkjent henne som liten på gaten, så hun har forandret seg en god del...
_______________________________________

Selena Gomez:
ÅÅH! Kunne kjent igjen denne jenta når som helst, hvor som helst. Tror hun alltid har vært lik seg selv, he he. Samme nydelige øyne og nydelig smil. Hun er nok ikke den som har forandret seg mest.
______________________________________

Nick Jonas:
Nix, han har nok ikke forandret seg så mye han heller. Han har tydeligvis alltid vært så kjekk, he he. Talent har han også, fyren var jo på Broadway som 7åring, og det sier litt! Selv om Nick nå har dette såkalte "ikke-smile-imaget" sitt smiler han litt fremdeles, og jeg elsker smilet hans!
______________________________________


Michael Jackson:
Popkongen selv! Han "er" garantert kjendisen som har forandret seg mest! Han gikk fra den søte, lille talentfulle gutten med mørk hud og snille øyne til et musikalsk geni som ble litt for opptatt av operasjoner etter hvert. Han har hatt mange forskjellige "utseender" gjennom årene! Trodde bare ikke det ville ende sånn. Lenge leve kongen av pop.Vet du om noen stjerner som har forandret seg ekstremt mye i løpet av livet?
  Postet: 22.06.2010     Tid: 19:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

Fæl sommer ...

  21.06.2010 /  16:30  /  Blogg  /  18
Første feriedag, og den er virkelig elendig. Veeel, grunnen er vel at jeg nettopp har fått på tannregulering, og jeg hater hvert sekund. Jeg må gå sånn i 2,5 år.... Mareritt!!! Jeg fikk bare på "oppe", og så får jeg nede i august. På bursdagen til broren min, forresten.

Det er snart et år siden selveste kongen av pop døde, og det er rett og slett fælt å tenke på! Jeg fatter ikke at han ble borte så fort, det skjedde så.... uventet. Men det er ikke helt riktig å si at Michael er død, for det er han jo ikke. Han vil alltid leve, og da håper jeg dere vet hva jeg mener...!


Lenge leve kongen av pop, musikk og resten av verden... </3

Savner du kongen av pop?
  Postet: 21.06.2010     Tid: 16:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 18     Copyright ©

- Og så tok vi sommerferie!

  19.06.2010 /  13:00  /  Blogg  /  3

Heisann!

Vel, i dag er første feriedagen min, og jeg er syk. Sååå gøy... Men det hindrer meg ikke, jeg har allerede vært ute og tatt bilder. Hele uken har jeg klaget på at jeg aldri er ute til rette tider- fordi jeg aldri får bilder av fuglene jeg vil ha bilder av. Og jeg klager med god grunn, for det er jo fakta! Jeg satt til og med ute en hel dag i håp om å få bilder av fuglene jeg ville ha blider av,  men neeeeei.


Selvutløser... Hark. Solen var skarp, så ikke døm det nydelige utrykket i ansiktet mitt :P:P


Den kule lillebroren min som fant en blomst...

Nå begynner det å bli overskyet, og det blåser!! Internett klikker og jeg er i ferd med å bli gal. Ha ha, ille. Ser etter alle de fine innslagene fra VG-lista i går, jeg fikk bare med meg halve greia, fordi jeg, mamma, moren til Therese og Therese skulle til byen. Hah, senteret var oppe fra 21:00 - 00:00, og vi måtte gripe sjansen ettersom det var salg! Men som sagt i forrige innlegg, så ble det ikke noen klær på meg, jeg var syk og orket ikke se etter noe engang.


Trost! Den var ikke så glad for den uventede fotograferingen.


Hahahahha, okeeeei....

Vet ikke om det er alle som har sommeferie enda, tror noen har igjen en uke på skolen? Jeg har ikke så veldig mye å gjøre i sommer, så det blir vel lange dager med fotografering- etter jeg er ferdig med å male gjerdet. Og så tror jeg mamma og pappa har planlagt en tur til Sverige, og så skal jeg kanskje være med Maiken og Louise til Tusenfryd... Therese skal til Hellas en god stund, så det blir kjedelig uten henne...

Hva skal du i sommer?

  Postet: 19.06.2010     Tid: 13:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

SISTE SKOLEDAG I DAG!

  18.06.2010 /  23:30  /  Blogg  /  3

Hola!

I dag var siste skoledag, og det var egentlig veldig trist å ta farvel med alle sammen... Det skjedde så fort. Et kvarters utdeling av karakterbøker, og så var det gjort. Dette blir 9 lange uker, og det kommer til å bli et rent mareritt!
Hmf. Men jeg får vel se lyst på det, kan jo alltids finne på noe med folk i sommer!

Joa, hva mer? Jeg var på byen med Therese i sta! Det var veldig gøy, fordi mamma og moren hennes var også med. De prøvde masse rare greier.. og foreslo helt elendige ting. Glad jeg ikke er 40 enda, sier jeg bare... Sikkert gøy å være 40 også, men jeg klarer meg fint med alderen min. He he. - Ble ingen klær på meg i dag da :)

Bilde
Miss it!! Bilde fra lesevake i vinter ;))

Beste <33VG-lista gikk også på TV i dag! Spennende, må jeg si. Og vet dere hva? Jeg syns faktisk VOE var ganske flink, hun fikk oppleve drømmen sin, og jeg hadde ikke trodd at hun skulle bevege seg så mye, men det gjorde hun! Imponerende det der, gitt. Ha ha, det var kult med danserene, og jeg likte faktisk sangen hennes ganske godt. Hva med deg?

To ord: GOD SOMMER!
  Postet: 18.06.2010     Tid: 23:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Saraserien - makeover

  17.06.2010 /  19:30  /  Blogg  /  4
Hola!

I dag har jeg vært på museet med klassen, og jeg, Maiken og Louise var såklart veldig oppfinnsomme som vanlig, så vi mikset en fortelling. Det er en serie(bøker) som heter Sara, og det handler om ei jente- og hun driver med hester. I en av bøkene skjer det noe veldig spennende, og her er et utdrag vi mikset; Det vil si at vi puttet inn våre navn (og navn på folk vi kjenner) istedet. Navnene i parantes er navnene på folkene i bøkene.

...Og magien ble avbrutt. Jeg plukket opp mobilen og hørte kun gråt. Det var høy musikk i bakgrunn, og jeg slo av mobilen etter en stund. Jeg prøvde et hallo, men ingen svarte. Likevel bekymret det meg, og jeg så på displayet. Det var Louises(Lisa) nummer! "Er det noe galt?" spurte Nurket(Sebastian). "Louise er på fest ved en eller annen sjø, og jeg vet ikke hvor den er. Jeg hørte at hun gråt, og hun trenger oss"
Nurket så på meg og sa: "Det er en fest ved sjøen der nede, det er ikke lenger enn 8 kilometer fra her, det burde gå fort om vi tar mopeden min."
Jeg satte meg opp bak Nurket og la hodet forsiktig på ryggen hans mens jeg tenkte på hvordan jeg skulle redde Louise.
Da vi endelig kom frem visste vi ikke hvor vi skulle begynne å lete, Nurket tok meg i hånden og gikk bort til en bil der det satt to skikkelser. Den ene, fyren som satt der, virket veldig omtåket, mulig han var full, og han så opp på oss. Jeg kjente han igjen med en gang, det var Gehin(Johnny)! "Hvor er Louise!?" spurte jeg av sinne. "Høh?" kom det fra den omtåkete fyren. "Hvor er Louise!? Du kom jo hit med henne!" Fyren så opp på meg, og han svarte: "Louise stakk av, hun ble full, og siden har jeg ikke sett henne."
Den andre skikkelsen hadde nå kommet til syne for øynene mine, og hun så frustrert ut. Hun prøvde seg med et forsiktig: "Hei, Ingrid (Sara)..." Jeg så med en gang at det var Maiken(Anna), og jeg orket ikke svare- nå måtte jeg finne Louise!
Jeg dro med meg Nurket over plassen og fant Louise på en benk nede ved sjøen. Mascaraen rant, den tidligere helt rene og hvite kjolen var slitt i stykker, den var skitten og revet opp. "Hjelp meg, Ingrid..." stammet hun. Jeg satte meg ned ved siden av henne. "Hva har skjedd?" Jeg hørte Louise stamme ut ordene: "Jeg... jeg... jeg så Gehin og Maiken kline, og jeg ble nok litt sjalu.. Derfor tok jeg ølflaskene han hadde i bilen, og jeg drakk først en... og så to. Det endte med at jeg drakk alt sammen, og øl er jo ikke godt engang!" fniste hun dumt.


Fortsettelse følger...
  Postet: 17.06.2010     Tid: 19:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

Det nærmer seg sommer

  15.06.2010 /  20:00  /  Blogg  /  4

...Og det er vi glade for!

I det siste har det vært utrolig dårlig vær, rett og slett. Nå ser det ut til at det begynner å klarne opp, for solen har vært oppe i hele dag! Det minner om sommeren, så nå håper jeg den nærmer seg for alvor. Og jeg...

...Tok faktisk bilder av gress... GRESS!?

Okei, dagen i dag: I dag har dagen vært ganske "u-skolete", fordi vi så ferdig filmen Avatar, og vi har vært i parken. Der fikk vi oppleve en konsert, og det var peroner fra 28 eller 29 (husker ikke...:s) forskjellige land som sang og danset for oss. Det var kjempegøy, bortsett fra det faktum at både jeg og Louise er syke, da. Stakkars, hun skulle egentlig holde seg hjemme i dag, men det ble ikke noe av...


Web<3<3<3 Åh... gud.. sliten

Øystein, en kamerat, har nettopp vært her, men jeg er syk, så jeg orket dessverre ikke å bli med ut i finværet. Vet det høres helt skrudd ut, men jeg klarer snart ikke snakke, og den stemmen jeg hadde har jeg brukt opp på innspillinger til pcen. Wohooo, jeg er så genial.

Syns du sommeren begynner å nærme seg for alvor?

  Postet: 15.06.2010     Tid: 20:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

Fotballfest

  14.06.2010 /  20:00  /  Blogg  /  9

Morn!

I disse dager handler alt mulig om fotball, VM meg her og VM meg der... Sååå.. jeg tenkte jeg kunne skrive om fotballfesten vi hadde i dag! Ha ha, kom nettopp hjem. Vel, det var egentlig avsluttning for klassen vår, men de voksne måtte spille mot oss. Jeg var ikke med, ettersom det var friviilig - for jeg stod med Louise og Maiken, og siden Maiken ikke ville spille gjorde ikke jeg det heller.


Hemma bilde fra februar en gang <3333 Hahahha, fant ikke noe annet som kunne "passe" til dette innlegget :P:P

Jeg og Maiken var så heldige at vi fikk æren av å selge lodd! Det var det verste jeg har gjort på lenge... :S
Etterhvert ble med Louise med også da, og det ble straks litt bedre.

Vært en superkoselig dag i dag! Synd skolen snart er over... Kommer til å savne alle sammen!!

Hva har du gjort i dag??

  Postet: 14.06.2010     Tid: 20:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 9     Copyright ©

Milano og Taylor Swift

  12.06.2010 /  23:15  /  Blogg  /  3
God kveld!

I dag har jeg egentlig vært inne hele dagen, fordi det har vært regn i hele dag. Ved halv åtte-tiden begynte det å lysne, og regnet sluttet og dale ned fra himmelen. Jeg, mamma og pappa gikk til Milano, og der spiste vi såklart... He he.

Jeg har ikke så veldig mye å blogge om- ettersom jeg har sittet inne i hele dag, kan si så mye som at er hektet på Taylor Swift av en eller annen merkelig grunn, men hun er skikkelig kul!


Den er litt kul, he he. Elsker alle sangene hennes for tiden!

Dette ble et merkelig kort innlegg, menmen.... Hjernedød som jeg er, så!
Hva har du gjort i dag?
  Postet: 12.06.2010     Tid: 23:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

IS

  11.06.2010 /  21:20  /  Blogg  /  2
Hey!

I dag har jeg vært på skolen, og i første time hadde vi musikk. Resten av folkene som ikke hadde sunget enda sang i dag, haha. Kjempeflinke var de alle sammen!
Vi har ikke hat tnoen ordentlig time i dag, for vi bruker ikke bøker lenger... Så vi hadde quiz og fikk tilbakemeldinger på hvordan vi lå an i RLE og engelsk istedet.


Sommern er her, og bildet er tatt for to dager siden.... Regner i dag, nemlig.

Gammelt... og redigert  =D

Og så det kuleste med dagen: Læreren vår tok oss med på en lang gåtur rundt om her jeg bor, og vi gikk innom en bensinstasjon... Og der fikk vi velge hvilken som helst is vi ville ha! 20 elever, alle skulle ha en is... Læreren kjøpte is for over 450 kr til oss, så snilt! Hvorfor vi fikk isen: Fordi vi hadde klart å løpe på en bestemt tid på tinestafetten.

Hva har du gjort i dag? =)
  Postet: 11.06.2010     Tid: 21:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

Mister man seg selv - mister man alt.

  09.06.2010 /  18:25  /  Blogg  /  3
Hei!

Det er en veldig travel tid for meg nå, og jeg har masse å gjøre. Uansett, nå har jeg tid til et innlegg, og dette er et innlegg jeg har skrevet til ære for en god venn, heh. Jeg har skrevet det rett ut av tankene...


Mister man seg selv - mister man alt.
Alt handler om å være seg selv, og en må ikke la andre styre en. Det handler om å si ifra, det handler om å følge sine egne drømmer. Det handler om å stå for den du er, og ikke leke at du er noen andre. Den du er er den folk må ta deg for. Kanskje du har gjemt deg under en stor hemmelighet om deg selv? Har du prøvd å fortelle den til noen? Det skader faktisk ikke. Si det til noen du stoler 110% på, men først hør med personen om hva den syns om det og det temaet. Det er synd om man må skjulte bort halve livet sitt pga. en dum kamerat/venninne som ikke liker det samme som deg. Det er synd om man må gjemme vekk de egentlige vennene sine pga. image.

Image er ikke alt, det handler om å havne på de rette stedene. Javisst er det gøy å være kul, men det som er enda morsommere er å ha ordentlige venner du kan stole på. Tenk så mye moro du kunne hatt med de! Ekte venner tar deg for den du er, ikke for den du spiller. Livet har du bare en gang, du må stole på det. Du må stole på deg selv.

Jeg har en venn, og han er den kuleste jeg kjenner. Fyren lever et "dobbeltliv", og jeg tror ikke det er så mange som vet at vi er venner, egentlig. Litt synd, spør du meg. Problemet er at han ikke tør å være seg selv foran kameratene sine, kun meg. Jeg ble fortalt en hemmelighet for snart et år siden, og den har jeg holdt på siden. Hemmeligheten har flere ganger gjort oss uvenner, men den har også fått oss ganske nærme hverandre.

Vi lyver aldri for hverandre, trodde jeg da. I det siste har han kun dukket opp med løgner- dessverre. Jeg fant nylig ut at jeg er andrevalget som vanlig, og at han kun kommer til meg når noe har gått galt. Jeg er lei av å bli brukt. Jeg er ikke noe andrevalg, og jeg har uhyre lyst til å si ifra, men jeg aner ikke hvordan han vil takle det. Forholdet er komplisert- aldri har jeg før hørt om noen som har det slik som vi har... Vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre lenger, pågått snart et år, så som Emily Osment sier: It was somewhere between a friendship and a flame...
Jeg er utrolig glad i deg, det vil jeg du skal vite.

Så fikk jeg sagt det også; Mister man seg selv... ja, da mister man alt.
  Postet: 09.06.2010     Tid: 18:25     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Hvordan bli "karatekid"

  07.06.2010 /  20:20  /  Blogg  /  5

Heisann!

I dag hadde jeg og Linda absolutt INGENTING å gjøre, så vi bestemte oss for å lage en video. Her er resultatet... Litt dårlig lyd, beklager det.Jeg fikk også tilbake mattetentamen i dag; 4. Hahaha, det var MYE bedre enn forventet, jeg er elendig i matte! I timen var jeg på en merkelig gruppe med Lars, Anne og Elisabeth... Elisabeth lo veldig mye, og det smittet over på oss andre ganske fort... Ble lite jobbing der, gitt!

I dag har nok været bestemt seg for å være dystert en stund, for i dag var det utrolig kaldt, egentlig. Mørkt og kaldt. Skal ikke klage, for jeg hater sommervarmen, he he.

- Hva syns du om videoen? :P

  Postet: 07.06.2010     Tid: 20:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

Maling, maling og mer maling!

  06.06.2010 /  20:30  /  Blogg  /  2
Oh, HEI!

Det var lengesiden, du! Neida, det er ikke så lengesiden, men det var herlig å logge på igjen etter bloggpausen. Jeg er tilbake for fullt, og nå skal jeg blogge bedre enn noen gang, mener jeg... Det er hvertfall planen min, haha. Okei, da starter jeg med dagen i dag:

I dag har jeg vært ute med mamma, vi malte med oljemaling. Her er resultatet mitt:

Vel, egentlig er ikke dette resultatet, for jeg gjorde mye om på det etter jeg tok dette bildet, men, men!

Og her er mammas, hun har snakket om det i hele dag.. Noe sier meg at hun ble fornøyd, og jeg forstår!:

En smule uklare farger, men det får gå for denne gang.


Etter vi var ferdige for dagens maleøkt med oljemaling måtte vi ned og beise gjerdet... Eller rettere sagt: Jeg fikk med meg mamma på det, og det var et rent mareritt. Solen steket, det var glovarmt- og enda så ville mamma være I SOLA. Er det mulig!? Takk for den!

Nå har jeg nettopp kidnappet kameraet til pappa igjen, jeg er så bestemt på å få et bra fuglebilde fra vinduet her på rommet mitt, nå har jeg prøvd å få til det i snart fire uker, det må da gå an og stå stille, fugler!! Får vel prøve venninnene mines råd: "Vær tålmodig..."
Det var det vi rakk, ikke mere snakk! Snakkes i morgen i stedet!

- Er du glad i å male? =)
  Postet: 06.06.2010     Tid: 20:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits