Hver gang jeg hører navnet MAIKEN...

  31.07.2010 /  18:25  /  Blogg  /  13
...tenker jeg på soveposer. Ha ha, jeg bare tuller, Maiken. Men det kommer til å ende slik hvis vi skal fortsette å sove i telt, campingvogner osv... I soveposer.Skal snart over til Maiken, vi skal antagelig sove i campingvognen, yeeey. Forrige gang var det telt her ute på plenen, og den ene teltpluggen ble borte. Funny story.

Psssst, hva skal du i kveld?
  Postet: 31.07.2010     Tid: 18:25     Kategori: Blogg     Kommentarer: 13     Copyright ©

Te amo

  31.07.2010 /  11:54  /  Blogg  /  14

Enda en sang som har klistret seg til hjernen min. Rihanna er jo faktisk ganske flink da, og kul sveis har hun også!! Hvorfor akkurat den sangen har festet seg, grunnen, eeh, jeg tror jeg har hørt/sett for mye på The Voice. Frokost nå, svarer på kommentarer etterpååå!

Forresten, hva skal du i dag?

  Postet: 31.07.2010     Tid: 11:54     Kategori: Blogg     Kommentarer: 14     Copyright ©

Strength is something you choose

  30.07.2010 /  21:52  /  Blogg  /  14
Det stemmer jo, gjør det ikke? Man velger selv hvilke veier man tar, hvilke valg og hvilke venner. Livet er fullt av valg, hvordan skal man vite at man tar det rette? Selv har jeg skjønt at jeg bestandig tar de gale valgene. Jeg vil starte på nytt, jeg vil oppnå noe. Jeg vil ta ett riktig valg for en gangs skyld.

Hva med å la valgene komme til meg? OK, det er ingen vits i at jeg sitter og venter på alt mulig, da skjer det jo ingenting. Kanskje vitsen med livet er å leve? Så klart er det meningen med livet, men hvordan skal man leve det? Hvorfor skal livet være så vanskelig? Og hvorfor sitter jeg her og ramser opp en haug av ting jeg kommer på? Neei, jeg får vel komme meg opp fra kjelleren. Begynne å leve... Leve livet jeg ikke har.Hva tror du meningen med livet er?
  Postet: 30.07.2010     Tid: 21:52     Kategori: Blogg     Kommentarer: 14     Copyright ©

Respekt for andre bloggere

  30.07.2010 /  20:13  /  Blogg  /  19

Hva er egentlig respekt her i bloggverdenen? Jeg har begynt å tvile på at det er så veeeldig mange som bryr seg om hva respekt er for tiden. For det første: Hvorfor er det så mange som tror de er geniale og reklamerer for bloggen sin på andres blogger? Det er respektløst.

Har bloggeren stilt opp et spørsmål er det vel rett og rimelig at man skal kommentere om det emnet da. Lese hele teksten, for det er mange som bare skriver: "Fint bilde!" og klikker seg videre til neste blogg. Igjen: Respektløst. Tror nok bloggerene ville sette pris på om enkelte faktisk leste teksten istedet for å kommentere tilfeldig: "Hei! Fin blogg, kommentere på min??" Man blogger jo for at folk skal lese tekstene, med mindre det er en fotoblogg da.... Men dere tar poenget.

Hva mener du om respekt for andre bloggere?

  Postet: 30.07.2010     Tid: 20:13     Kategori: Blogg     Kommentarer: 19     Copyright ©

I'm a wreck inside

  30.07.2010 /  17:11  /  Blogg  /  8
Jeg later som. Jeg smiler og ler som om ingenting har hendt. Jeg er med på ting, morer meg med andre og alt er som før. Det de ikke vet er at jeg later som om alt er bra. Smilene er falske og latteren er gråt. Jeg er med på ting for å glemme. I tankene er du stadig med meg, og aboslutt ingenting er som før. Men jeg kan vel late som?

Du er en del av min fortid. Jeg vil glemme, men det er lettere sagt enn gjort. Jeg har ingen anelse om hvordan du har det, men etter avskjeden å dømme klarer du deg nok bra. Jeg sa jeg ikke ville være den svake av oss, tok feil... Igjen. For her er jeg. Ingen aning om hvor jeg vil her i livet. Uten deg er det ikke noe meg heller. Alle gangene vi kranglet, jeg trodde det gjorde oss sterkere?

Jeg er så lei meg... Kunne jeg skrudd tilbake tiden- så hadde jeg jo gjort det. Men alt er sagt og alt er gjort. Jeg prøvde, men tapte kampen...

- Aldri mer. 

  Postet: 30.07.2010     Tid: 17:11     Kategori: Blogg     Kommentarer: 8     Copyright ©

Vil ta antipermanent

  29.07.2010 /  19:24  /  Blogg  /  17
Jeg har jo fått høre at jeg trenger det, så hvorfor ikke? Åjooo, stemmer det... Får ikke lov av mamma. Gud, jeg er lei av håret mitt. Selv om antipermanent sannsynligvis ikke varer så veldig lenge har jeg sykelig lyst til å gjøre det! Vil farge det også, men får så klart ikke lov til det heller.....


Om jeg kler det? Neeei, jeg vet ikke. Men jeg VIL og SKAL ha rett hår!! Uff... Bare i drømmer slikt skjer.

Har du noen gang ønsket å forandre håret og hele deg?
  Postet: 29.07.2010     Tid: 19:24     Kategori: Blogg     Kommentarer: 17     Copyright ©

REGN = KAKAO OG BOLLER

  29.07.2010 /  17:07  /  Blogg  /  12

Jeg og lillebroren min var på vei til Louise i dag, men ble stoppet av regnet. Da vi var halvveis til Louise pøste det og vi var gjennomvåte... Vi vendte derfor hjem igjen i det fæle regnværet, og det endre opp med at vi laget oss kakao.


Krem og marshmallows i kakaoen er absolutt ikke en dårlig ide, altså!

Jeg vet at du tenker: "Naaam" akkurat nå. Med mindre du er en av de få heldige med fint vær i dag da, merkelig med kakao midt på sommeren, enig i den altså.

Har du drukket kakao i sommer??

  Postet: 29.07.2010     Tid: 17:07     Kategori: Blogg     Kommentarer: 12     Copyright ©

Min oppskrift på en bra blogg

  28.07.2010 /  20:08  /  Blogg  /  15

Dette er veldig spennende, hold deg fast! Nei, tuller, skal bare legge ut min oppskrift/mening om hva en bra blogg bør inneholde. Kall det "10 tips fra Ingrid!"

1: Vi tar det fra toppen! HEADEREN må garantert fenge. Er det en "klipp-og-lim"-header med dårlig kvalitet, da mister man oppmerksomheten med en gang.

2: Personlig er jeg veldig glad i menyene folk har. Jeg sjekker de ut hver gang, i tilfelle det skulle dukke opp noe spennende bak linkene. Det gjør også bloggen litt mer "spennende", og da ser den mer profesjonell ut.

3: Bloggen må ha farger som passer sammen med hverandre. IKKE svart bakgrunn og rød skrift- det blir for "fancy" og derfor vanskelig å lese.

4: Overskriftene må fenge. Det er gørr kjedelig med samme overskrifter hver bidige gang. "Hey, hei, dagen i dag" osv.

5: Bilder! Bilder er kjempeviktige!! Har du ikke kamera? Google og weheartit funker bra! Bilder er bare... det gjør det litt mer spennende, og de må ha en sammenheng med teksten å gjøre.

6: Teksten skal være grei å lese, den skal ikke være for liten og ikke for stor. Den skal ikke være snirklete og ha masse "fancy" detaljer.


7: Innholdet skal være nesten fri for skrivefeiler. Det er lov med noen... Og så har vi jo unntak: De som har dysleksi osv, men det skjønner man jo fort.


8: "OG & Å"-feil er fyfy! Personlig hater jeg slike feil.

9: Designet skal ikke være rotete, og der du har infoen om deg selv (under bildet på siden) skal det ikke stå en hel side om deg. Det skal bare stå litt info som høres morsomt ut, for det gjør deg til en spennende person, og da vil folk finne ut av hvem du er.

10: Ikke kommenter på din egen blogg. IKKE, IKKE, IKKE! Skal du kommentere må du skrive tilbake til den personen, det er sånn folk begynner å lese bloggen din. Da får de et skikkelig førsteinntrykk av deg!


/miliesilie.blogg.no/


 

Hva er din oppskrift på en bra blogg?
  Postet: 28.07.2010     Tid: 20:08     Kategori: Blogg     Kommentarer: 15     Copyright ©

Dette er noe å bli glad for

  28.07.2010 /  18:33  /  Blogg  /  7
Disse fem tingene er verdt å bli glad for:


Kjæledyr! Absolutt det beste i verden! De er som småsøsken, bare mye, mye roligere....

Så klart blir man også glad for dette...:

Venner! De er aldri kjedelige! (Veldig dramatisk bilde, egentlig, hahah)

Dette her letter jo på humøret...:

SOOOOOL! Og jeg liker det ikke engang, jaada, jeg er rar. Men blå himmel har jeg INGENTING imot!


Sene sommerkvelder... Lett bris og herlige solnedganger, hvem blir vel ikke glad for noe sånt?

Og hva er vel livet UTEN musikk??? Kom igjen a! Du blir vel glad for musikk??


Hva gjør deg glad? :D
  Postet: 28.07.2010     Tid: 18:33     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

Oh my gash

  28.07.2010 /  16:09  /  Blogg  /  14
Jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle ha den sangen på hjernen, dessverre feilet jeg grundig... De eneste ordene jeg nynner på er "oh oh oh oh oh my gaaash", jeg tror jeg blir gal snart! Hører ikke på annet en låtene som går på "The Voice", men den dukker jo stadig opp, så...

Har brukt dagen på:

Jordbær! Neida, tuller. Det finnes ikke jordbær her i huset, dessuten har jeg sløvet i hele dag. "Lenge leve latskapen!"

Sitter vel egentlig bare her i håp om at et mirakel skal skje... Har forresten drømt om denne lille snuppa i natt:

Tufsa!!! Jeg savner deg, håper vi ses snart igjen!

Jeg er flink til å inprovisere altså. Må jo bare ta gamle bilder... Siden det stakkars, stakkars kameraet mitt er i himmelen, jeg savner det også... WÆÆÆ

Hva har du sløst bort dagen din på hittil?
  Postet: 28.07.2010     Tid: 16:09     Kategori: Blogg     Kommentarer: 14     Copyright ©

Eyes - Read me

  27.07.2010 /  22:11  /  Blogg  /  8

"Øyne sier mer enn tusen ord.. Akkurat som bildene gjør"
  Postet: 27.07.2010     Tid: 22:11     Kategori: Blogg     Kommentarer: 8     Copyright ©

"Like the bitch who always says..."

  27.07.2010 /  17:09  /  Blogg  /  11

Lenge leve tør humor!! (Som Vivian sier.... ;))

Jeg og Louise har nettopp vært på stedet vi kaller "byen", og Louise har stort sett snakket en blanding av engelsk og spansk i hele dag. Overskriften er så enkel som at hun forsøkte å ringe tanten sin oppigjen og telefonsvareren tok telefonen..... Yeah.


Bilde fra gamledager. Kameraet er fremdeles på reprasjon... Unnskyld!!

Hva har du gjort i dag?

  Postet: 27.07.2010     Tid: 17:09     Kategori: Blogg     Kommentarer: 11     Copyright ©

Kjære kamera, kom tilbake!

  26.07.2010 /  19:05  /  Blogg  /  14

Som jeg savner det kameraet! Jeg hadde det vel i to uker før det gikk i gulvet, det skulle aldri skjedd. Jeg er så lei meg, lille venn. Nå har jeg nettopp vært inne og sjekket statusen til kameraet mitt, og det har ikke kommet lenger enn at det er på vei til verkstedet. Dette kommer til å bli en lang tid fremover....

Uten bilder er jeg helt.... tom for ideer. Herreguuuuud så kjedelig livet er uten! Trodde aldri det kom til å bli sånn, men joda, jeg får tydeligvis til det meste. Jeg vil ikke ty til nettbilder, det er ikke meg!


17. mai i år. Linda, Maiken og meg. Savner deg, Maiken!! Kom hjem snart =D

Hva har du brukt dagen din til?

  Postet: 26.07.2010     Tid: 19:05     Kategori: Blogg     Kommentarer: 14     Copyright ©

Trenger ikke alkohol for å bli full

  26.07.2010 /  16:06  /  Blogg  /  7
Verdens beste overskrift, oh yes! Neida, jeg bare tuller. Det har seg egentlig sånn at jeg og Louise snakker på msn, og hun har funnet ut at hun vil ha fest- yesda. Og så sier hun at vi ikke trenger alkohol for å bli fulle engang, vi er gale nok fra før av, skjønner dere.
Pretty gammelt bilde, hahahha. Snøen var fremme, jo! Men siden mitt elskede kamera er på reprasjon, så....

Ja, nok om det. Skal snart brenne cd, noen som har forslag til sanger? SPYTT UT!
  Postet: 26.07.2010     Tid: 16:06     Kategori: Blogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

Ordinary girl

  25.07.2010 /  18:47  /  Blogg  /  14


Jeg tror Miley snakker til folk gjennom denne sangen, virkelig. Det er hennes liv, og hun er et normalt menneske som alle oss andre, hvorfor plage henne? Utfordringer får vi alle, og det er Mileys liv. Hør på sangen- det er verdt det.
  Postet: 25.07.2010     Tid: 18:47     Kategori: Blogg     Kommentarer: 14     Copyright ©

Foto: Chinchilla

  25.07.2010 /  12:36  /  Blogg  /  14


Hva syns du?
  Postet: 25.07.2010     Tid: 12:36     Kategori: Blogg     Kommentarer: 14     Copyright ©

ER DET MULIG!?

  24.07.2010 /  18:57  /  Blogg  /  10
Ååååå, de to verste dagene i mitt liv er bare to dager av to uker! Jeg snakker om at kameraet mitt er ødelagt, det stod feilmelding og ville ikke funke- nå er det på reprasjon og jeg får det igjen om to uker. Pappa solgte kameraet sitt til lillebroren min, og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre!!! Skal jeg la være å ta bilder i TO UKER!? GÅR DET AN???

Hvordan skal jeg klare meg????? Savner det allerede...... Sorry syteinnlegg, men det må til innimellom.
Tegnet denne i sta, og skanneren gikk amok. Yey, misfarget liten hund.

Har du ødelagt kameraet ditt noen gang?
  Postet: 24.07.2010     Tid: 18:57     Kategori: Blogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

ANBEFALES!

  24.07.2010 /  11:29  /  Blogg  /  10
I går kveld leste jeg et innlegg ulikt noe annet. Jeg visste ikke om jeg verken skulle gråte eller le, dette var et utrolig bra innlegg, og bloggen har jeg flere ganger vært innom: Skuffer aldri. Innlegget var så sterkt, jeg hadde rett og slett ikke peiling på tankene mine etterpå. Ingen har noen gang klart å skrive en tekst slik at jeg ble så tåkete i hodet.

http://miliesilie.blogg.no/1279828923_jeg_kan_d_i_morgen.html - Linken til innlegget


Bloggeren er en anonym blogger som skriver om utfordringene sine og vanskeligheter i hverdagen. Joda, headeren ser litt skremmende ut, men ta en tur innom! Det er absolutt verdt det. Du kommer ikke til å angre.

Har du vært innom bloggen før?
  Postet: 24.07.2010     Tid: 11:29     Kategori: Blogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

Foto: Vann

  23.07.2010 /  17:27  /  Blogg  /  11


Bilder fra ferien, ikke verdens beste, men.

Hva syns du?
  Postet: 23.07.2010     Tid: 17:27     Kategori: Blogg     Kommentarer: 11     Copyright ©

UTFORDRING

  23.07.2010 /  14:26  /  Blogg  /  10
Jeg er utfordret, så jeg må legge ut det 6. bildet fra den 6. mappen og skrive litt om det.... Skal selv utfordre 6 stk.
Dette er bassenget jeg har hjemme i hagen, hah. Bildet ble tatt dagen etter bursdagen til lillebroren min, og hvorfor jeg har bilde av det: EEH, vet egentlig ikke? :P

Jeg utfordrer:
www.bellydancer.blogg.no
www.siljeheha.blogg.no
www.haldisovesen.blogg.no
www.muffinvivi.blogg.no
www.janarn3vist.blogg.no
www.therese96hb.blogg.no

Den går ut på å:
1. Gå inn på den 6. mappen din i "bilder".
2. Finn det 6. bildet.
3. Legg ut det 6.bildet på bloggen og skriv litt om bildet.
4. Så skal du utfordre 6 andre personer og gi dem beskjed.
  Postet: 23.07.2010     Tid: 14:26     Kategori: Blogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

Foto: Blomster

  22.07.2010 /  20:43  /  Blogg  /  13
Hva kan jeg si? Bestemor samler på blomster, øøøh. Jeg er ikke proff, bare testet ut kameraet mitt litt =)


Hva syns du?
  Postet: 22.07.2010     Tid: 20:43     Kategori: Blogg     Kommentarer: 13     Copyright ©

SOLEN SKINNER!

  22.07.2010 /  18:08  /  Blogg  /  12
WOOOHO! Gledesspreder, ha ha. Solen er endelig fremme igjen, og nå er det ikke så mye som en sky i sikte, dette blir ikke bedre! Nå er jeg i godt humør, hah. Nettopp vært på byen med en av verdens beste jenter!!! Louise, altså.Hmm, jo! Vi var på plassen vi kaller "byen", og der lo vi vedig mye. Aldri et kjedelig øyeblikk med henne! Hun dro meg rundt i parken- fordi jeg ville skli. Unnskyld for at jeg tør å dumme meg ut da! Det er litt gøy en gang i blant, og det var ingen der....


Egosentrikerbilde.

Ha ha, så artig. Verdes beste venner da =D <3

Hva har du gjort i dag?
  Postet: 22.07.2010     Tid: 18:08     Kategori: Blogg     Kommentarer: 12     Copyright ©

Nå er jeg lei humørsviningene

  22.07.2010 /  11:53  /  Blogg  /  9
Ikke mine humørsvininger da, men værets! Først regner det så det "høljer" i bakken, og så er det sol og sykelig varmt. Nå er det overskyet, solen var frempå i sta, men fremdeles er det så varmt at jeg ikke fikk sove lenger. OK, jeg sover ikke så lenge heller da, jeg tror at det lengste jeg noengang har sovet er til halv tolv.Over til noe annet, nå er det frokost! Hah, pappa kom nettopp inn, og så sa han: "Dinner!" Men hva i alle dager, det er ikke middag nå? He he.

- Hvordan er været hos deg i dag, da?
  Postet: 22.07.2010     Tid: 11:53     Kategori: Blogg     Kommentarer: 9     Copyright ©

Forbilder

  21.07.2010 /  21:15  /  Blogg  /  18Det er utrolig mange som skriver om heltene eller forbildene for tiden, så jeg joiner den. Over er det et bilde av Kevin Jonas, Demi Lovato og Michael Jackson, og de er noen av mine store forbilder. Det er de det går i for tiden, he he. Kevin er en stor inspirasjon, han kan synge, spille gitar og han er supermorsom!  Demi er råkul og har en heftig sangstemme. Michael er verdens største legende, og det er neppe uten grunn. Jeg er elsker disse folka!

Har forresten en veldig god kompis også, jeg ser veldig opp til han... Han er en flott person med en enda bedre personlighet, kan ikke få sagt hvor glad jeg er i han, he he. Kevin JR, forresten.

Vi har alle noen vi ser opp til, stemmer ikke det? Det kan være alt fra familien din til superstjerner der ute!

Hvem er ditt forbilde?

  Postet: 21.07.2010     Tid: 21:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 18     Copyright ©

Oppfinnsomt?

  21.07.2010 /  16:45  /  Blogg  /  15


Så utrolig kreative folk kan være! Fant alle bildene på weheartit, og jeg er egentlig aldri der inne, dette var første gang. Noe så spennende! Personlig er nok favoritten min den pæren med alt det fine inni. Mon tro om det faktisk er folk som har sånne inne i husene sine? Kanskje du har det? Ikke vet jeg, men hallo: Tenk så tøft!

Hvilken er din favoritt? Har du sånne kreative lamper i huset ditt? =)
  Postet: 21.07.2010     Tid: 16:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 15     Copyright ©

Foto: Saltvannsfisk

  21.07.2010 /  12:28  /  Blogg  /  13
Hva syns du?

  Postet: 21.07.2010     Tid: 12:28     Kategori: Blogg     Kommentarer: 13     Copyright ©

Stratoskua er dårlig gjennomtenkt

  20.07.2010 /  20:40  /  Blogg  /  16
Eller hva? Altså, i reklamen synger jo denne såkalte "stratoskua" med mannestemme. Ehm, heter det ikke da "okse"? Og hvis det da hadde vært okse, hvorfor er det jur på den?


Noe sier meg at oppfinneren av "Stratoskua" er litt kjønnsforvirret.... Hva tror du, er "Stratoskua" ku eller okse?
  Postet: 20.07.2010     Tid: 20:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 16     Copyright ©

Høneplukker og hundegalskap

  20.07.2010 /  17:50  /  Blogg  /  11
Hola!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bestemor og bestefar. Det har seg sånn at vi måtte på mammas gamle skole, utrolig kjedelig egentlig, men bestefar var så morsom, så det gjorde ingenting. Før den tid droppet vi innom en kamerat av pappa, og han har en hund: Tufsa... Hun satte seg inn i bilen, på fanget mitt, og fikk være med på tur.Historien om høneplukkeren er vel egentlig så grei som at kameraten til pappa bor på en gård, og han hadde en "potetmaskin" utenfor låven. Mamma oppdaget det, og kalte det en høneplukker. Hun mente man kunde sende inn en høne den ene siden, så kom den ut som kylling på den andre...


Skolen var sykt stygg, trust me... Ikke akkurat noe å skryte av, he he.

Hun er så nydelig!! Det er ikke bare Tufsa som syntes det var kjedelig på biltur da..:

Jeg gjorde også det, skjønner du!

Skulle gjerne vist dere hvorfor bestefar var så morsom, men jeg sier det istedet: Han laget tusen grimaser, og jeg har bilde av det, gjett om jeg fikk litt latterkrampe da!

Hva har du gjort i dag?
  Postet: 20.07.2010     Tid: 17:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 11     Copyright ©

Gratulerer med dagen

  20.07.2010 /  11:10  /  Blogg  /  11

Hei og hopp, folkens!
Skal være så grei at jeg informere absolutt hele verden om at Maiken og Mari (to av mine kjempegode venner) har bursdag i dag! Gratulerer så mye med dagen!! Det gjelder forresten også naboen, gratulerer til deg også!


Meg og en av verdens beste venninner =D

Mens jeg er i gang kan jeg si at jeg skal til bestemor og bestefar i dag, men slenger du igjen en kommentar får du svar på den i kveld, så gøy er det nå likevel da.

Snakkes!!

- Kjenner du noen som har bursdag i dag?

  Postet: 20.07.2010     Tid: 11:10     Kategori: Blogg     Kommentarer: 11     Copyright ©

TJA, HVA TROR VI OM DETTE?

  19.07.2010 /  20:46  /  Blogg  /  21
Jeg har hvertfall ikke lekt meg med picasa, he he! Jo, jeg har det... Føler meg i "det kreative hjørnet" i dag, skjønner dere. Derfor jeg skriver så små innlegg og legger ut bilder, hah. Sjekk det ut da:


Headeren til isummer.blogg.no, tenk at jeg var så heldig og fikk lov til å lage den!

Hvilket av bildene like du best?
  Postet: 19.07.2010     Tid: 20:46     Kategori: Blogg     Kommentarer: 21     Copyright ©

SE -SÅ NYDELIG!

  19.07.2010 /  18:50  /  Blogg  /  14


Hva syns du?
  Postet: 19.07.2010     Tid: 18:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 14     Copyright ©

VIDEOOO

  19.07.2010 /  17:15  /  Blogg  /  11
 
ENJOY!! Forresten, hva syns du om den?
  Postet: 19.07.2010     Tid: 17:15     Kategori: Blogg     Kommentarer: 11     Copyright ©

Svar på spørsmålsrunden #1

  19.07.2010 /  15:40  /  Blogg  /  8

Hold deg fast! Det ble godt over hundre spørsmål, så det endte med at jeg trakk ut noen tilfeldige. Kanskje du får svar på det du lurer på en annen gang?

Hva synes du om meg? (Haldisovesen.blogg.no)
Supersøt og hyggelig jente!

Har du noen gang skrevet til deg selv anonymt?
Nei, vet du, det har jeg faktisk ikke.

Ser du på deg selv som pen?
Nei! Ha ha, vet du hva? Jeg har aldri fått kommentar om at jeg er pen, så jeg har aldri fått det for meg heller =)

Hva syns du om bloggen din?
Helt grei, egentlig. Kunne sikkert vært bedre.

Elsker du å få kommentarer?
Ja! Hallo: Hvem gjør vel ikke det?

Hvem var din første kjæreste?
Husker ikke, jeg tror det var en fyr i barnehagen, ha ha. Søtt =)

Kan du fortelle en av dine største flauser?
Jeg er som Lady Gaga, jeg blir ikke flau over det jeg gjør. Sier jeg eller gjør jeg noe galt så går jo livet videre.

Hva er ditt beste ordtak?
Hmm, jeg sier ofte "Møff", ikke vet jeg hvorfor.

Hva vil du bli?
Vanskelig det der... Forfatter? Jeg er kjempeglad i å skrive!

Hva er ditt motto?
Keep it real.

Hvilke blogger leser du fast?
Stort sett alle på vennelista.

Nettby eller facebook?
Nettby har blitt så wannabe facebook at det går ikke an... Så jeg sier facebook.

Liker du å ta bilder?
Jah! Elsker det.

Hvor mange venner har du?
Har ikke tellinga, ha ha.

Hva syns du om homser, bifile og lesber?
De er flotte dyr, de! Neida, jeg har ingen spesiell mening om legningen til folk. Bare de er seg selv, så er det flott!

Hvem snakket du sist med på msn?
Kan ikke si navnet hennes, men jeg kan si at bloggen hennes er isummer.blogg.no ;)

Hvem snakket du sist med i telefonen?
En eller annen merkelig fyr som ringte med en kamerats mobil... Den var vrien!

Hvor lenge har du blogget?
Siden 16. november 2009

Åssen sminke bruker du?
Jeg er sminkefri! Bruker ikke sminke.

Hva ville du hatt med deg på en øde øy?
Palme! Det er både mat, drikke og båt i den. Ha ha =)

Vet foreldrene dine at du har blogg?
Ja, og pappa er innom stort sett hver dag. Mamma derimot... Hun syns det er så dumt å sitte på pcen hele dagen.

Hvis chinchillaene dine måtte selges, hva ville prisen blitt?
Mer enn den rikeste fyren i verden har, garantert.

Hva er den kuleste setningen du noen gang har hørt?
There is a ?lie? in believe, ?over? in lover, ?end? in friend, ?us? in trust, and ?if? in life.

  Postet: 19.07.2010     Tid: 15:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 8     Copyright ©

OHOY! Jeg lever

  19.07.2010 /  11:55  /  Blogg  /  6
Heisann!
Eller, god morgen burde jeg vel egentlig si. Uff, i dag har jeg supermye å gjøre, men jeg skal ikke svikte dere kjære folkenser, tvert i mot. Når noe faller meg inn i løpet av dagen skal jeg si ifra, he he. Dere skjønner: Jeg lager et design, og det tar evigheter, for jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal gjøre det. Og så må jeg rydde rommet, det tar garantert evigheter. Og deretter skal jeg svare på spørsmålsrunde....

Nok om det. Jeg har forresten bra hårdag i dag, er ikke det supert? Jeg har nesten alltid dårlig hårdager, og i dag var det endelig min tur til å ha en bra.  
Kameraet står på lading, unnskyyyyld!


Hva gjør du i dag?
i
  Postet: 19.07.2010     Tid: 11:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

IKKE TRO AT FIRKLØVERE BRINGER LYKKE

  18.07.2010 /  22:35  /  Blogg  /  8
WOOOW, lang overskrift! Ja, uansett da: Jeg har noe å dele, he he. Det er ikke mange som vet dette, men jeg og mamma har en egen "firkløveråker", kall det en sjette sans. Vi finner firkløvere sånn omtrent hver dag, men det feiler jo stadig vekk for meg. At firkløvere bringer lykke er nok bare tøv, for for meg går det gale veien bestandig.

I fjor fant jeg og mamma over 200 firkløvere på samme sted: Jeg mener det! Prater ikke tøv, altså. Det har vært en "gressekspert" her, og han mente det måtte være noe feil med jorda eller noe. Mamma tror det bare er at hun har fantastisk gode øyne. Vært i avisen for det flere ganger, til og med. Pappa derimot har aldri funnet en firkløver i hele sitt liv, og han har levd lenge... (Ikke ta det ille opp, papsen.)

Det jeg vil frem til da, er at det kun er troen din som bringer deg lykke. Det er ikke alle lykketingene du finner, ikke penger, det bringer ikke ulykke å gå under stiger osv. Det eneste som hindrer deg er deg, skjønner du?
Og til dere som ikke tror deres egne øyne: Jeg har tatt bildene selv, ha ha =)

Tror du på lykkegjenstander?
  Postet: 18.07.2010     Tid: 22:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 8     Copyright ©

MIN TOPP 20LISTE- BLOGGER

  18.07.2010 /  20:45  /  Blogg  /  13
Hola!
Jeg kjeder meg, så jeg tenkte jeg kunne presentere min topp 20. Kanskje du er blant de bloggene jeg leser fast? Vel, se etter da! Og jeg håper dere tar det som en selvfølge at jeg leser mange flere blogger, hvis ikke; Jeg leser mange flere blogger! Kanskje til og med din.... Bare sånn til informasjon, he he.

Hvilke blogger leser du fast?
  Postet: 18.07.2010     Tid: 20:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 13     Copyright ©

Det var dråpen

  18.07.2010 /  16:50  /  Blogg  /  10

Bokstavelig talt. Hva tar du meg for a? Ha ha, neida. Nettopp vært ute og tatt bilder, som dere ser. Dette bildet er tatt bassengstigen, blå og søt dråpe!

Kall det en fotoblogg!

Ha ha, og kall det outfit! Jakke fra bikbok og bukse fra skillmill. Forresten: Dårlig hårdag.
Da får jeg vel fortsette å fikse designet til isummer. Hun tok kontakt med meg i dag, og nå håper hun jeg klarer å fikse et fint design. Aldri i livet, sier jeg bare! Jeg er elendig med slike design-greier, ha ha. Men jeg prøver jo så klart da =)

Hva gjør du i dag da?
  Postet: 18.07.2010     Tid: 16:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

HOT OR NOT?

  18.07.2010 /  02:00  /  Blogg  /  27

Skofotograf: Linda

Linda klusset på skoene sine, og nå mener hun at det er fint. Jeg sier imot (så ond som jeg er), og nå lurer jeg på hva deres mening om skoene er? Hot or not?
  Postet: 18.07.2010     Tid: 02:00     Kategori: Blogg     Kommentarer: 27     Copyright ©

Sterkt knyttet til kameraet mitt

  17.07.2010 /  20:55  /  Blogg  /  29
Ha ha, det stemmer. Jeg tar jo bilde av absolutt alt - når jeg kan det! Greit med nytt kamera også da, syns jeg. Jeg nekter å bytte det med noe som helst i hele verden, hah. Akkurat som Paris Hilton og chihuahuaen hennes. Og så til dagens bilder:

Hvilket likte du best, og er du også knyttet sterkt til noe?
  Postet: 17.07.2010     Tid: 20:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 29     Copyright ©

"Jeg finner deg, mobil!"

  17.07.2010 /  18:30  /  Blogg  /  9

Heisann!
Noen timer siden forrige blogginnlegg, gitt. Jaja, nå vil jeg bare informere absolutt alle sammen om at mobilen til Elisabeth er borte, haha! Jeg tror jeg flirer meg ihjel, her. Sjekk dette:

Det er så morsomt, Elisabeth leter hysterisk etter mobilen sin, og jeg sitter her... Ler og ler. Hun sier hun har lett overalt, så jeg tror mobilen leker gjemsel med henne. Stakkars da!

Forresten, hun sendte meg en sang i dag: "Denne drømmen", og jeg ble gal! Herregud, jeg klikket på den, og den kom opp... Jeg vet ikke hvor- for den viste seg ikke på internett.

Og for et liv jeg har her jeg sitter! Kjeder meg jo til døde i dag, det er jo absolutt ingenting å finne på! Elisabeth er tøff da, greit å snakke med henne en hel helg, det har skjedd før- har ikke noe imot at det skjer igjen.

- Hva gjør du i dag, kjeder du deg du også, eller?

  Postet: 17.07.2010     Tid: 18:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 9     Copyright ©

SPØRSMÅLSRUNDE

  17.07.2010 /  13:50  /  Blogg  /  17
Hey!
Ja, nok engang. Det er massevis av spørsmålsrunder rundt omkring, er dere ikke enige? Haah, heng deg på, for denne gangen står jeg for en! Elisabeth ville veldig gjerne at jeg skulle ha det, så.

Spør meg om HVA SOM HELST, så skal du få et 100% ærlig svar. Håper så mange av dere som mulig vil spørre meg om noe - og psst: Jeg legger igjen en kommentar på bloggen til folka som kommenterer ;)

- Avsluttes mandag 19. Juli.- Hva vil du spørre om? Kun fantasien som stopper deg!
  Postet: 17.07.2010     Tid: 13:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 17     Copyright ©

OUTFIT

  17.07.2010 /  11:35  /  Blogg  /  13
God morgen!
Yep, da var det tid for outfit. Jeg har det så sjeldent, så det gjør ikke noe om jeg tar det nå. Kaller det "slarps-stilen", Maikens ord. Bare buksa som er "slarps", men likevel da.


Genser fra H&M - 149,-
Bukse fra Lindex - 299,-

Hmm, og siden vi snakker om klær, så har jeg noe å fortelle. Da vi var på ferie droppet vi innom et kjøpesenter, og der fant mamma ut at hun skulle ha sokker. Gjett hva! Hun kjøpte sokker til nesten 400 kr. Det var da tiden for å himle med øynene...

Uansett, hva syns du? He he.
  Postet: 17.07.2010     Tid: 11:35     Kategori: Blogg     Kommentarer: 13     Copyright ©

SOMMERBILDER

  16.07.2010 /  20:10  /  Blogg  /  13


 Hva syns du?
  Postet: 16.07.2010     Tid: 20:10     Kategori: Blogg     Kommentarer: 13     Copyright ©

JEG KLARTE DET!!

  16.07.2010 /  16:50  /  Blogg  /  8
Yes! Haha, jeg oppnådde målet mitt med denne uka, jeg klarte det! Bare se her:

Jeg tok på snøen!! Det var faktisk målet mitt med denne turen, altså. Så jeg fikk pappa til å stoppe midt oppi fjellet, det var masse, masse snø der, det var så herlig! Det var blanding av sommer og vinter....


Og nå er jeg hjemme igjen. ENDELIG! Når jeg kom inn døra døde jeg av latter, de stakkars kjæledyrene mine var blitt fòret ihjel. Ehm, det vil si: Bestemor og bestefar som skulle passe chinchillaene hadde stappet litt for mye mat i matskålene dems, men nå er de jo så smarte at de spiser det de vil ha da.


Velkomstkomiteèn! Søtt.

I natt blir det nok en lang natt med god søvn. Jeg har ikke sovet godt på en uke! Så vil jeg takke bestemor og bestefar i dette innlegget, og si: Tusen takk for at dere passet chinchillaene!! He he.

- Er du glad i snø?
  Postet: 16.07.2010     Tid: 16:50     Kategori: Blogg     Kommentarer: 8     Copyright ©

REISEN I DAG

  15.07.2010 /  22:30  /  Blogg  /  8
Hey!
I dag har jeg en masse flotte bilder å dele med dere! He he, vel: Vi kjørte trollstigen for andre gang på en uke i dag... Utrolig kjedelig, det var så mye kulere første gang! Jeg fikk meg forresten en venn, hils på:
Tjeld! Jeg kunne klappet den om jeg ville, men jeg lot den være. Jeg var helt borte hos den, koselig fugl!

På vei ned igjen var det en utrolig utsikt,  mamma og pappa bablet om hvor utrolig det var hele veien. Det var jo imponerende mektige fjell rundt oss da, og sjekk dette:

...Et utrolig gigantisk cruiseskip! Hva hadde jeg vel ikke gjort for å sitte ombord på et sånt et i dette øyeblikket..

OKOK, dette her var plutselig på skjermen.. Skremmende!

Utrolig utsikt!

Nå har jeg snart sett Norge rundt, og jeg er lei av fjell og fjorder. I morgen er det hjem kjære hjem, og fyttikatta som jeg gleder meg! Har ikke sovet godt på snart en uke, og jeg er så lei av restaurantmat. Jaja, vi snakkes!

Hva har du gjort i dag?


  Postet: 15.07.2010     Tid: 22:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 8     Copyright ©

Fotokonkurranse

  15.07.2010 /  18:31  /  Blogg  /  9Er med i fotokonkurranse; http://emmieverlastingfoto.blogg.no/1276792392_fotokonkurranse.html
Ønsk meg lykke til!!
  Postet: 15.07.2010     Tid: 18:31     Kategori: Blogg     Kommentarer: 9     Copyright ©

Mennesker er mennesker, uansett hva

  15.07.2010 /  09:45  /  Blogg  /  4
Det stemmer. Eller, det burde stemme. Noen er korte, andre er høye. Noen er tykke, andre er tynne. Noen er lyse, andre mørke. Noen har adhd, funksjonshemninger osv, og andre ikke. Men gir det andre lov til å mobbe? Er det lov til å mobbe noen fordi de er annerledes? NEI. Det er strengt forbudt. Sett deg inn i en annens situasjon da, tenk deg at du sitter i rullestol og du får stygge blikk etter deg hvor enn du går. Tenk deg at noen flirer eller hvisker om deg bak ryggen din.

Er det virkelig sånn vi ønsker det? Mennesker er onde vesener, helt klart. Men å mobbe folk fordi de er annerledes er alt annet enn lov. Det er så dårlig gjort at jeg kjenner jeg blir kvalm. Alle er forskjellige, men vet dere hva eller? Alle har en hjerne, og alle har et hjerte. De trenger ikke vise utenpå at de blir lei seg, men innvendig kan det ødelegge et menneske. Vi er alle utrolige mennesker, men det er det enda noen som ikke har forstått.

Folk må snart ta seg sammen. Fortsetter verden slik den er i dag går vi under pga. mobbing. Hallo: MOBBING! Utrolig teit av folk å gjøre sånt. Og er du en av de burde du hvertfall skamme deg. Da kan jeg si så mye som at du burde vært bura inne. Jeg er så utrolig lei av folk som tror de kan føle seg bedre av å rakke ned på andre. "Ingen er perfekte", og hvis det er så åpenbart- hvorfor tenker ikke folk igjennom det!?

- Din mening rundt dette?
  Postet: 15.07.2010     Tid: 09:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

SOL! ENDELIG

  14.07.2010 /  20:40  /  Blogg  /  9

Ja, nå har det vært regn i evigheter. Ehm, overskyet- mener jeg. Og her jeg sitter nå tittet solen plutselig frem, herlig varmt ble det også! Forresten, det bildet jeg la ut før i dag via MMS var et såkalt "pikekyss", og jeg fikk det på en cafè. Det var tekst til bildet, men den ville ikke fungere på bloggen, ha ha.


Denne tøffingen her flyr frem og tilbake hele tiden... Og jeg må innrømme at jeg digger måker!!

Internett streiker her også, for noe.... ja. Håper på å få lagt ut flere enn ETT bilde i morgen! Det er kjedelig når alt klikker, det skal jeg love dere. Oppfører meg bortskjemt nå, men jeg er ærlig talt avhengi av nett!

Yeye, snakkes. Åh! Det glemte jeg nesten: Er det sol der du er? 

  Postet: 14.07.2010     Tid: 20:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 9     Copyright ©

Jeg synger White Horse

  13.07.2010 /  22:45  /  Blogg  /  16
video:cusersingridpicturespicasaeks

Av Taylor Swift. Fikk utfordringen av Louise.. *Hark*, og jeg kan ikke synge engang. Klar over at jeg dummer meg fullstendig ut, men. Uff -.-'

- Det er ikke hele greia engang, og gjett hvorfor!! Fordi resten av den klikka, haha.
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
  Postet: 13.07.2010     Tid: 22:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 16     Copyright ©

FRA BLEKKSPRUT TIL PINGVINER

  13.07.2010 /  13:10  /  Blogg  /  9
Hey!

Nå har jeg komt hjem fra akvariet jeg nettopp har vært på, he he. Etter en temmelig tøff natt med lite søvn ble jeg vekket klokken halv ni i dag tidlig, og jeg var fast bestemt på å ikke rikke meg av flekken før klokken var ni. Dessverre gikk ikke alt etter planen, og pannekaker til frokost var herlig, til tross for at alt gikk så.. fort for seg.


Dårlig bilde, jeg vet. MEN til mitt forsvar så var det veldig mørkt i det vannet, og jeg sto på utsiden. GLASS vettu!

Haha, disse to her ville du neppe havne i kamp med!

Blekksprut. Denne her var skikkelig skummel! Sjekk de øynene da :o

Skilpadder!!! De var søte! Kjempekule dyr.

Denne her virket nærmest magisk... Sjekk de fargene!

Ute var det tøffe pingviner. Dessverre var det så kaldt at de bare satt på samme plassen i evigheter.. Stakkars.


Det var en skikkelig tøff opplevelse da. Men av alle akvarier jeg har vært i/på(?) så har nok Bergens akvarie tatt seieren som det beste, stiligste og tøffeste. Tror neppe noe annet vil ta seieren i år... He he. ÅÅh, det er så synd det er så dårlig vær her! Og det er enda mer synd på meg og mamma som knapt fikk sove i natt. Gjett hvorfor, haha! Nei, dere skal få slippe det. Ooops, gotta go! Snakkes ;)

- Er du glad i undervannsdyr?
  Postet: 13.07.2010     Tid: 13:10     Kategori: Blogg     Kommentarer: 9     Copyright ©

TROLLSTIGEN

  12.07.2010 /  16:20  /  Blogg  /  10

Fyyyyyflate! I dag kjørte jeg "Trollstigen", og den var diger! Mamma var livredd, og stakkars da, hun satt på kanten der man så langt ned, så jeg skjønner. Nei, vent! Jeg satt på samme side, og det var slettes ikke så ille. I dag streiker ikke nettet, så her er noen bilder:

Her er utsikten fra en utkikkspost oppe ved Trollstigen. Mektige fjell, det får'n si.

Hele denne veien kjørte vi opp!!

Fjell, fjell og atter fjell....

Vi var på resturant ved kaia i går, og da fikk jeg meg en kompis. Tro det eller ei, denne lille spurven tok mat rett fra hånden på lillebroren min. Noe så søtt!

...Måtte bare teste hvordan vi så ut med bart, HE HE.

I morgen skal jeg til Akvariet her i Ålesund, det blir spennende! Jeg er så glad i dyr, og jeg håper så klart på å få meg noen nye bestevenner... Bytte ut de hjemme, neida, bare tuller. Nå skal vi snart ut og spise mat, så vi snakkes!

- Har du kjørt Trollstigen før?

 

  Postet: 12.07.2010     Tid: 16:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

SNØ!!

  11.07.2010 /  21:20  /  Blogg  /  2
Hello!

I dag pakket vi kofferten, startet motoren på bilen og reisen bar rett til Åndalsnes. Vi er egentlig på vei til Ålesund, og hva vi skal der vet ikke jeg. På turen vår var det vel mange stopp underveis, fordi NOEN var veldig opptatt av å se naturen. Jeg hadde så klart kameraet på plass, men nettet her funker ikke, alt klikker!!! ÅÅh, blir så sur. Haha. Dårlig med bilder i dette innlegget, men jeg tenkte dere ville høre fra meg... Bare et bevis på at jeg lever!!

Overskriften er vel egentlig så enkel som at det er masse snø i fjellene her... Skjønner ikke det, jeg. Det er jo glovarmt her! Benytter sjansen til å skrive dette her nå, så lenge internett lever. God sommer videre, alle sammen!!

- Har du tenkt deg på ferie i sommer, eller har du vært? Isåfall: Hvor??

  Postet: 11.07.2010     Tid: 21:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

NOEN er litt glad i vann

  10.07.2010 /  22:20  /  Blogg  /  4

Heisann!

I dag har jeg vært ute på verandaen i flere timer. Haha, jeg og pappa hadde "internettcafè" nå igjen. Ingen fikk spesielt bra kontakt med meg, det er èn måte å si det på. Til overskriften: Lillebroren min var ivrig på å kjøle seg ned, og han tok med meg i samme slengen:

Error!! Haha, kameraet ble sprutet ned, så dette var liksom... Så langt kom jeg, da! Håpet på et plask, men neei.

Vi har hatt nydelig vær i dag! Det har vært kokvarmt i hele dag.Nå smatter jeg på sjokolade og håper på at det skjer noe snart. Musikken er på på full guffe, og tven skravler som bare det! Nettopp sett den timeslange episoden av Hannah Montana. Tro det eller ei: Det falt en tåre!

- Hva pleier du å gjøre på lørdagskvelder?

  Postet: 10.07.2010     Tid: 22:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

...OG HAN FALT PLADASK!

  10.07.2010 /  12:55  /  Blogg  /  5
Hey!
Haha, merkelig overskrift. Men det har seg sånn at jeg hadde storebroren min på besøk i går, (og ettersom det er sjeldent, fordi han bor langt unna må jeg bare skrive om det). Lillebroren min var jo i hundre, og han stod på stigen av bassenget.... Stian (storebroren min) kilte han, og den lille reka jeg kaller lillebror falt i vannet. Hahah, det var rett og slett et veldig artig syn! Han ble ikke sur eller noe slik, han lo og ville ha klem av oss for å gjøre oss våte.


Tøff, he he =)

Er vel 18-19 grader i vannet. Enda litt for kaldt for meg...

Synd jeg ikke fikk bilde akkurat da det skjedde....

Og så tok Stian bilde av meg. Dette er det skumleste bildet ever!!

Artig i går da. I morgen blir det nok lite med blogging, kanskje et innlegg om morningen, for jeg skal på ferie i en uke. Skal rundt halve Norge, NOK EN GANG. Kan vi ikke bli hjemme en sommer, tenker jeg bare.

- Har du badet i år?


 

  Postet: 10.07.2010     Tid: 12:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

Vinneren av konkurransen er kåret...

  09.07.2010 /  21:20  /  Blogg  /  6
....og gratulerer, Markus! 12 ledd var det korrekte svaret, og du tippet helt riktig. Du blir nå linket til 10 innlegg, og her er blogganmeldelsen du fortjener;

Blogganmeldelse av www.opkvitne.blogg.no:


(Ideen fra irlins.blogg.no ang. "terningkast". Ikke like bra, selvsagt ;))

Header: Den er kul, jeg likte fargene og plasseringen av teksten. Enkel og unik på flere måter. Kjempeflott!

Innlegg: Veldig få skrivefeil! Må si jeg er imponert. Litt mye bilder fra nettet.... Og det gjør det litt kjedelig. Flott med spørsmål i hvert innlegg! Blir ikke innlegg hver dag, ser det ut som... Mye å gjøre i sommervarmen, kanskje?

Design: Kjempeflott! Det er rolig og ikke sylskarpe farger som gjør det vanskelig å lese. Det er behagelig å lese teksten, og å se på bloggen i seg selv. Er ikke blandet inn masse tull og det gjør det morsomt å lese, rett og slett.

Ekstra kommentar: Jeg likte bloggen din, den er tøff. Som sagt: Få feil og avslappende å se på. Ønsker meg litt flere bilder som du selv har tatt. Alt i alt passer ting ganske bra sammen, og hvis du fortsetter å være like flink kan du nok nå langt.
  Postet: 09.07.2010     Tid: 21:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

HERLIG I BYEN!!

  09.07.2010 /  16:40  /  Blogg  /  2
Hei! I dag har jeg vært med Louise til det vi kaller "byen", haha. Det var kjempegøy! Louise ville ha is, og slik endte det:


Vi fant en cafè!! Og der satt vi en stund. Godt med iiiis!

*Friste* Neida, haha.

Da vi var ferdig med isene (?) våre gikk vi inn på H&M. Louise er manageren min, og jeg vurderer fremdeles å klippe meg. Skal skifte til en litt mer "rocka" stil, og da måtte vi jo så klart se på klær. Personlig syns jeg det er noe dritt å handle klær, men joda... Vi møtte også på noen kjente..... Skumle greier.


Louise rettet håret mitt i dag da. Det ble "poff", men jeg overlevde da..

Det ble UENDELIG mange hoppebilder. Dette her er vel det eneste der hvor vi ser nogen lunde "normale" ut. 

Glad i deg, jentami <3

Og nå venter jeg på at storebroren min skal dukke opp! Han kommer snart, og det er så sjeldent vi ser han... Haha. Konkurransevinneren blir kåret senere i dag, forresten. Så du har siste sjansen på deg nå! 

- Er du glad i is?
  Postet: 09.07.2010     Tid: 16:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

Walkie talkie-action

  08.07.2010 /  17:05  /  Blogg  /  4
Hei!
I dag har lillebroren min bursdag, og han blir hele 11 år! Gratulerer med dagen! Jaden Smith har også bursdag i dag, forresten..... Gratulerer til deg også! Og alle andre som har bursdag.

Så! Tilbake til overskriften. I dag tidlig fikk lillebroren min walkie talkier. Flaks for meg at det var jeg som valgte nettopp den gaven til han, hah. Så nå er vi i full gang med å snakke til hverandre i walkie talkiene! Mon tro om vi ikke trenger mobil mer.


Bursdagsgutten selv!

Her er vi i full gang, hahah.

Jordbæren ble fort borte!! Det var så vidt jeg fikk med meg de tre herlige bærene her!

Jeg fikk forresten nytt kamera i dag, derfor har jeg  tatt bilder av mange merkelige ting. Måtte teste det! Fikk Nikon D3000 for de som lurer. Elsker det! Det er kjempeflott og tar perfekte bilder. Det er et brukervennlig og smart kamera.


SOM JEG SA.. hahah, merkelige ting.

Ohyes, nydelig bilde. Not.

Bursdagsselskap oppe, og jeg er en smule usosial... Så jeg får vel komme meg opp! Snakkes :D

- Har du hatt mye moro med walkie talkier noengang?
  Postet: 08.07.2010     Tid: 17:05     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

CHINCHILLAGALSKAP GANGE TO

  07.07.2010 /  16:20  /  Blogg  /  4

Hei!
Nå har Maiken nettopp dratt hjem fra overnattingen, og jeg kan innrømme at det var veldig gøy å sove ute i telt. I dag fortsatte vi med chinchillafilmingen og Milo rotet seg bort i en busk. Stakkars dott! Han kom borti brennesle... og "klaget" over det i hele dag. Uff...


Under filmingen var jeg på plass med kamera!

Romeo på vei oppover i trappen, hei hvor det går! De fleste andre ganger jeg prøvde å få det bildet løp de fra kameraet..
- Dette ble et veldig kjapt innlegg, skal snart spise middag, så vi prates!

Hva har du gjort i dag? :)

  Postet: 07.07.2010     Tid: 16:20     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

TELTTUR

  06.07.2010 /  21:45  /  Blogg  /  3

God kveld!!!
Nå har jeg og Maiken vært i byen og handlet godteri til i kveld/natt. Haha, vi skal sove ute i telt, og teltet er knøttlite.... Blått og søtt. Det blir jo gøy... Synd Malin ikke kunne komme, hun skulle egentlig også være med.


Hahahah, teit bilde.

I hagen, er det ikke fint satt opp? Vi gjorde det helt selv!

Personlig tviler jeg på at det blir veldig mye søvn i natt, altså... Men det får gå. Det å campe i hagen er en fin sommeraktivitet... Ta med deg noen venner ut i skogen, eller rett og slett i hagen...

- Når er sist du campa i hagen? Og har du gjort det noengang?

  Postet: 06.07.2010     Tid: 21:45     Kategori: Blogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

KONKURRANSE!!

  06.07.2010 /  17:10  /  Blogg  /  18
Heeey!
Ja, da var tiden inne for konkurranse. Endelig, haha. I disse dager har jeg nettopp blitt ferdig med å male gjerdet, og nå er jeg ute etter hvor mange ledd jeg malte. Det er et tall mellom 10 og 20, og du får kun gjette et tall en gang. Skriv inn som kommentar - hva du tror svaret er.

På bildet er det bilde av to ledd, det vil si: Fra stolpe til stolpe er det et ledd.


Premien er som følger: Du blir "vurdert", det vil si at du får en blogganmeldelse og du blir linket i 10 innlegg!
Lykke til!
  Postet: 06.07.2010     Tid: 17:10     Kategori: Blogg     Kommentarer: 18     Copyright ©

UUUUT!

  06.07.2010 /  11:55  /  Blogg  /  5
...oppfinnsom overskrift eller?

Solen skinner, og jeg er absolutt ladet for en ny dag! I dag er nemlig dagen for at jeg og Maiken skal starte filmingen av chinchillaserien vår, hah. Jeg gleder meg! Blir nok gøy å se resultatet. Jeg venter bare på at Maiken skal dukke opp, hun ankommer klokken tolv.

I dag er også tiden for konkurranse. Jeg legger den garantert ut i løpet av dagen, bare å følge med! Jeg er spent, for det er første konkurransen jeg har på bloggen noensinne. Men en gang må jo være den første, stemmer ikke det?
Premie er inkludert altså.......


Følte bare for å ta med et eller annet bilde... He he.

Hva gjør du i dag? =)
  Postet: 06.07.2010     Tid: 11:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©

FOTOSHOOT

  05.07.2010 /  19:40  /  Blogg  /  4
Heisann!
I dag har jeg malt ferdig gjerdet, og jeg skal lage en konkurranse snart... Den kommer i løpet av morgendagen, så følg med! Etter jeg hadde malt ferdig kom Maiken på besøk. Hyggelig jente, hihi. Vi hadde med chinchillaene mine ut, og nå har vi bestemt oss for å lage en serie om de. Filmingen starter i morgen! Så er det vel premiere på den i nærmere tider også.


Konsentrerte meg... Oiida, jeg er like hvit som malingen!! Ikke bra, ikke bra.

Okei, det morsomme med dette bildet er at Maiken lo av stolene. Neida, jeg laget et chinchillasikkert bur av stoler... Og det gikk ikke helt etter planen. Vi måtte fange de titusenvis av ganger, jeg ble sliten av det, jeg!

Haha, noe så søtt! Romeo hoppet flere ganger opp den stolen for å komme seg over på den andre siden. Han ville ut i friheten, og jammen klarte han det etter en stund også...........

Milo... Han ser uskyldig ut, men han er alt annet enn uskyldig.....

Maiken måtte selvfølgelig sette seg i "innhegningen" med de. Hun er den tøffeste venninna jeg har da, de andre tør jo ikke å  løfte de opp fra bakken engang.


Etter noen timer ute med disse to gikk vi inn og startet planleggingen av chinchillaserien som kommer. Jeg gleder meg, det kommer til å bli så morsomt! Haha, spesielt å se hva slags respons vi får tilbake på videoene våre!

Hva har du gjort i dag, og hva syns du om bildene?
  Postet: 05.07.2010     Tid: 19:40     Kategori: Blogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

TO DAGER TIL NYTT KAMERA

  04.07.2010 /  18:55  /  Blogg  /  6
Det var det da! Jeg skal ha nytt kamera etter jeg er ferdig med å male gjerdet, og i morgen blir jeg forhåpentligvis ferdig. Jeg har fremdeles NO IDEA om hva slags kamera jeg skal ha, alt jeg vet er at det skal være speilrefleks og ikke superdyrt. Jeg håper på å få noen råd fra dere der ute!!

I dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye, ble tvunget med ut... Åh, jeg hater sola. Jeg vet jeg er rar, sær og alt det der, men jeg kan ærlig talt ikke fordra varme!! Så når jeg blir stor skal jeg flytte til et iiiskaldt land!


Yeeey, vi er så sterke, bror!
Hva slags kamera anbefaler du?
  Postet: 04.07.2010     Tid: 18:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

VIL HA NY STIL

  03.07.2010 /  19:55  /  Blogg  /  6
Det overskriften sier... Jeg har så lyst på ny stil! Jeg og Louise har diskutert en del om det der. Jeg har veldig lyst til å klippe meg kort, farge håret mørkt (mørkebrunt) og skifte stil. Louise mener jeg burde skifte til en mer "rocka" stil, og hun tror det ville kledd meg... Jeg vet ikke helt, men.

Det morsomme er at jeg har ansatt Louise som manageren min, og vi vet egentlig ikke hvorfor... Men nå skal liksom alt gå gjennom henne på en eller annen måte. Synd det ikke funker akkurat nå, for hun er på hytta.

På dette bildet prøvde jeg capsen til lillebroren min... Kjemperent speil, forresten. Teit bilde, tihi.Tror jeg har prøvd tusen stiler på en uke, og jeg vet ikke hvilken jeg skal gå for. Men, men. Louise og jeg skal sikkert til stedet vi kaller "byen" og handle klær! Hah, ja, vi skal hvertfall se på klær da. Så får jeg og mamma ta en tur siden!


Syns du jeg skal skifte stil og klippe meg kort, eller er det bare en veldig dum tanke?
  Postet: 03.07.2010     Tid: 19:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

GUTTELUS

  02.07.2010 /  17:55  /  Blogg  /  23
Hahah, jeg trodde jeg skulle dø av latter i sta! Her er et bilde som forklarer hvorfor:Broren min kom inn med en pose av et slags potetgull.. Og det heter tydligvis Guttelus. Tilfeldig at han ga meg det, kanskje? Hahah, syns det var en smule komisk. Det smaker godt da, anbefaler det!! Om du har smakt "Elias"-potetgullet, så vet du omtrent hvordan det er.


Uff. Sjekk den barske karen på posen!

Yeye.
Nå er det tid for en ny episode av Jonas, hah. Snakkes!!

Har du smakt "Guttelus"?
  Postet: 02.07.2010     Tid: 17:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 23     Copyright ©

Edderkopper er kule

  02.07.2010 /  16:55  /  Blogg  /  6

... Sånn seriøst, jeg skjønner ikke hvorfor alle mener de er så ekle? Det er jo råkule "dyr"! De er spesielle, fordi det er tusenvis av fasonger, mønster og farger på de små krabatene. Det er ordentlig spennende med edderkopper! Og ærlig talt, hva er vits i å skrive for de? De kan ikke skade deg, men du kan lett skade de. Og det gjør det jo i helheten litt tryggere, men likevel er folk redd de.

Jeg har mange venninner som er kjemperedd for edderkopper, noen som kan ta i de om det er nødvendig- og noen som er som meg. Jeg elsker edderkopper! Finner de overalt, plukker de opp og nærmest klapper de. Hvorfor er ingen redd for sommerfugler? Det er jo akkurat samme type "dyr", insekter... Mange mener edderkopper ikke regnes som insekter, hva er de da, om jeg tør spørre? Heh.


Langbein/Skomaker som mange kaller det....

Liker du edderkopper?

  Postet: 02.07.2010     Tid: 16:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

Sommermorgen her hjemme

  02.07.2010 /  12:04  /  Blogg  /  6
584566-1-1278065058607.jpg
Hah, i dag ble jeg vekket med frokost på senga. Laget av lillebroren min, faktisk. Og det har blitt en ny greie det der med mobilblogging, artig greie.
  Postet: 02.07.2010     Tid: 12:04     Kategori: Blogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

FISKETUR

  01.07.2010 /  21:55  /  Blogg  /  2
Hei!
Nettopp kommet hjem fra fisketur med Emilie/Jason, og denne gangen måtte jeg ha med det stygge lille digitalkameraet. Æsj, jeg hater det! Speilrefleksen til pappa er liksom noe litt annet... Uansett, her er noen bilder fra fangsten vi aldri fikk:


På vei ut i vannet.... Med den fine sluken hun trodde hun kunne få fisk med.

En litt skuffet Emilie, hahaha.

Midt oppi det hele fant vi ut at vi skulle bruke rumpetroll, ettersom det ikke funket med sluk. Så det endte med at vi fant oss noen rumpetroll og en kongle, kongla var så klart beregnet som en dupp... Ingen av delene funket spesielt bra.
Heh, og så skulle Emilie sette et rumpetroll på den fine kroken sin... Vel, hun ville pine de ltit først, så hun pælma den ene stakkarn rett i bakken... Den sprakk. R.I.P.


Søte da!

OMG. Jeg ler hver gang jeg ser dette bildet... Og jeg har ikke hatt det på pcen sååå lenge. Tro det eller ei, det er ikke redigert. Bare tatt i sola.... Mens jeg så på at Emilie forgjeves forsøkte å dra kroken sin opp av sivet, hahah.Så var det det da, jeg skulle prøve å få et "perfekt" bilde, med solen mellom... Slik som vist på bildet. Men det funket ikke, for hver gang jeg tok et bilde kom Emilie inn i det... Hahahah, fikk latterkrampe!


Og her er delen der hvor Emilie spør om hvorfor jeg tar bilde av alt mulig... Som ikke gir mening. Nå skal du få svaret ditt: Jeg elsker å ta bilder! Hah.

Dessverre vendte vi som sagt hjem uten fisk, og det var ikke min fortjeneste......

Er du glad i å fiske?
  Postet: 01.07.2010     Tid: 21:55     Kategori: Blogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

I KLESSKAPET

  01.07.2010 /  19:30  /  Blogg  /  5
Haha!
Gjett hva! Nei, jeg sier det jeg. Jeg tok nettopp en titt i klesskapet, og der fant jeg utrolig mye rart! Fy fader, jeg skal vise dere alt fra det beste til det verste...


Merker......... Uff. Trodde det var borte alt sammen! Hah, ok. Er litt glad i de da.

Også de elskede vestene mine!! Hah

Skjorter. Elsker den lyseblå!

Men det er ikke det sykeste jeg fant da... Det finnes verre, MYE verre for å si det sånn. Jeg så bare kjapt igjennom da, og jeg kan ærlig innrømme at jeg holdt på å dø av latter når jeg så denne:


Den var kanskje kul på sin tid, men for det første: Den er ti centimener for kort i armene, og den er bitteliten. Den er ikke "så" lilla som den er på bildet engang! Den har en sykelig lilla-brun bestemorfarge.... Uff sier jeg bare.

 
Også et veldig fælt bilde av meg som min elskede lillebror tok.

Akkurat nå sitter jeg her da, også ser jeg på filmer jeg har laget. Uh, sanger jeg har spilt inn. Det er grusomt å høre på, trust me. Det vet Louise alt om..... Hvis dere vil høre meg og Louise synge, så er det bare og bla bakover i akrivet mitt, for det skal ligge der en eller annen plass. "Titt* og Bellydancer*" et eller annet, herreguuuuud! Dør av latter.


Yeah, har du noen morsomme ting i skapet ditt?
  Postet: 01.07.2010     Tid: 19:30     Kategori: Blogg     Kommentarer: 5     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits