MK

  31.08.2013 /  18:24  /  Hverdag  /  3Heyyy there! Nå har jeg gått hele to uker på skolen, folkens. Jeg går Medier og kommunikasjon på Hamar, og jeg er sykt fornøyd med både lærere og klassen! Alt er bare helt perfekt, bortsett fra den )(/#&"!$=4923)$!/% bussen, da. Må stå opp så tidlig, og på hjemveien går bare bussen direkte to ganger i uken. Jeg har også fritak i matte og naturfag, så jeg slipper sånne kjipe lekser som de andre (<3<3). Ellers er det bare sus og dus, og alt går egentlig helt greit! Jeg har fått min andre MacBook også.. (bortskjemt hehehe ;))) 

Det var vel igrunn det... Jeg har bare et sprøsmål til dere! Og deeet er *trommevirvel*
Trives du på skolen? 

  Postet: 31.08.2013     Tid: 18:24     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

Stort skritt - og jeg er stolt

I dag, nå nettopp, for ti minutter siden... Så gjorde jeg et veldig stort skritt i livet mitt. Det høres ikke sånn ut, men det var skikkelig vanskelig- men samtidig utrolig deilig. Jeg tror de aller fleste har fått med seg at jeg har vært selvskader, jeg har vært veldig åpen om det, fordi jeg ønsker å hjelpe folk ut av samme situasjon. Jeg hadde det tungt og vanskelig, men i dag lot jeg liksom fortiden min gå. Ja, jeg kuttet meg, og i dag kastet jeg de sakene. Brage ba meg så pent om å få sakene, og så tok han de med seg. Jeg kjenner en lettelse i hele kroppen... Veien har vært lang, men jeg er ferdig med det nå. Jeg er ferdig med fortiden min og er klar til å starte på nytt! So let's go, living like it's now or never

  Postet: 25.08.2013     Tid: 22:28     Kategori: Personlig     Kommentarer: 9     Copyright ©

DemonCreativity is what helps me escape a lot of my inner demons
- Demi Lovato 

  Postet: 25.08.2013     Tid: 12:36     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 5     Copyright ©

Snakk med meg


Har du noe på hjertet, har du det vondt, kjærlighetssorg, trøbbel hjemme, hva som helst, så vit at du alltid kan snakke med meg! Du kan snakke med meg på facebook, på kik eller du kan spørre meg så pent på facebook om å få nummeret mitt hvis du har behov. Jeg kommer ikke til å fortelle det du sier til meg til en sjel, jeg er bare der for å hjelpe deg og for at du skal ha noen å snakke med.  

På facebook heter jeg Ingrid Jackson, og på kik heter jeg Moonw4lker! Håper å høre fra deg :D

  Postet: 24.08.2013     Tid: 19:14     Kategori: Personlig     Kommentarer: 3     Copyright ©

Katta

  19.08.2013 /  20:08  /  Hverdag  /  1
Åhhh, Katta var herlig. Jeg vil tilbake dit!!! Problemet er vel bussen..... hm. Så nå er jeg sykt sliten og bare håper Brage har veldig lyst til å komme hit og natte meg wiii

Hvordan var din dag?

  Postet: 19.08.2013     Tid: 20:08     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Sminke i photoshop

  Postet: 18.08.2013     Tid: 18:09     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 5     Copyright ©

NERVØS


TISSER PÅ MEG SNART, JEG ER SÅ GIRA OG SÅ NERVØS PÅ SAMME TID. NY SKOLE I MORGEN WÆÆÆÆÆ 

  Postet: 18.08.2013     Tid: 15:39     Kategori: Personlig     Kommentarer: 5     Copyright ©

"Du er feit og stygg. Ingen liker deg"

Har dere noensinne tenkt over hvor vanskelig samfunnet vårt har blitt? Jeg mener, folk får hat OVERALT. Enten det er anonym drittslening på nett eller på gata, folk MÅ slenge stygge kommentarer uansett hvor en går. Jeg snakket nylig med ei nydelig jente på bare fjorten år, og jeg så for meg at hun var ei med selvtillit, og jeg trodde at livet hennes var ganske fint og greit. Det er jo det hun gir uttrykk for... Jeg hadde aldri sett for meg at hun tenkte så vondt om seg selv som hun fortalte. At ei jente på fjorten gjennomgår sånne ting, hva sier det dere, egentlig? Det forteller meg at vi lever i et samfunn som er helt pyton og farlig for oss selv.

Jeg kjenner kanskje fire personer alt i alt som tør å være seg selv- som tør å si hva de mener, som ikke er redd for å få hat. FIRE personer, folkens. Og jeg kjenner ganske mange. Jeg blir så sint og lei meg når jeg ser at det er så mange som sliter. Hvem er det som har skylden i det? Jo, det er jo oss. Det er jo vi som har laget et sånn samfunn... Jeg leker ingen superhelt her, for jeg vet jo godt at jeg ikke er det, men jeg mener at vi må tenke oss om. Vi må behandle mennesker som om de er mennesker! OG MENNESKER, folkens, MENNESKER har følelser.

Vi må tenke før vi sier noe til folk, før vi roper til noen at de er tjukke, før vi sier at de er stygge, det kan være tull, men personen som står der og tar imot det kan ta det innover seg. Dere aner jo ikke hva mottakeren av de sårende ordene føler, dere aner ikke hva de har vært igjennom.

Hvordan ville du følt det om du hadde komplekser med deg selv, og du fikk høre det om og om og om igjen hvor fæl du var?


 #Stophatestartlove

  Postet: 16.08.2013     Tid: 02:29     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©

Ask me anythingNoe du lurer på? Svarer på video denne gangen.. LOVERLOVERLOVER

  Postet: 15.08.2013     Tid: 23:11     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 10     Copyright ©

Birthdaygirl

  15.08.2013 /  18:17  /  Hverdag  /  6


Dagen startet ikke SÅ sunn altså.. Den startet med at mamma kom ned med en pose smash og kanelgifler! Etter en time eller to kom Brage til meg med roser og hjerteformet muffins. (AW, jeg har verdens søteste mamma og verdens herligste kjæreste.) 

Så gikk vi ut daa, og møtte Runa og Ines! Og jeg måtte bare ta masse portretter fordi linsa mi også fyller år i dag. Et år folkens, tjohei! Og photoshopen min fyller 3... Så vet dere det og.

OG JONAS DA HALLO, vi møtte han og <333 søteste, ahaha

Også bare heyyy.

Men så bare zzzz. Tror jeg legger meg, sykt sliten..

Uansett, takk for alle gratulasjoner jeg har fått på twitter, meldinger, facebook, her osvosv. Varmer! Ha en fortsatt fin dag søte folk, så snakkes vi snart igjen
  Postet: 15.08.2013     Tid: 18:17     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

Siste dag som 16-åring!Heyhopp! I dag er min siste dag som 16 år.. Herreegud, tiden går fort! Føler jeg fortsatt er 15. (Haha). Og nå må jeg lære å si at jeg er 17, og det tok meg et år for å lære at jeg var 16.. (Lærte det i dag med andre ord...) ÅÅHH. Dritt. Men jeg tror ikke jeg kommer til å merke forskjell, så det går igrunn bra. Dere må forresten se den superkule nye kjerringsykkelen jeg fikk av bestemor! Den ble kjøpt i 1983- og hun mener den er ny. 

Nå skal jeg nyte den siste timen som 16 wiii. Forresten, formspring er oppe og går igjen! Spør meg gjerne om hva som helst!; Moonw4lker


  Postet: 14.08.2013     Tid: 23:01     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 6     Copyright ©

FOTOTIPS: Redigere hvitbalanse

  13.08.2013 /  20:58  /  Fototips  /  6

Heisann! Nå skal jeg prøve å demonstrere for dere hvordan jeg redigerer hvitbalanse. Dette kan gjøres i flere programmer enn photoshop(er ikke helt sikker på hvilke, men det finner dere fort ut)... Men jeg har altså gjort det i photoshop!

Hvitbalanse kan gjøre mye med et bilde. Som vist her, så er det til venstre VELDIG gult, men etter jeg har redigert er det ikke så gult lenger.


Måten jeg gjør det på; Jeg åpner bildet i photoshop, og åpner noe som heter "curves" Hvis du har photoshop, så tror jeg du vet hvor du finner den svarte og hvite sirkelen på punkt nr. 1. Hvis ikke, så kan du søke på "Curves" der det står "Help" øverst i høyre hjørne. 
Det du gjør; Du trykker på den svarte og hvite sirkelen, og da vil du få en rullgardin med forskjellige muligheter. Trykk på "Curves". Så vil det se ut omtrent som på bilde nr. 3, du vil få muligheten til å dra linja opp og ned. Dette gjør du til du er fornøyd med bildet ditt! 


Hvitbalansen kan også gjøre utrolig mye med et svarthvitt-bilde! Bare se her! (Her har jeg også lagt til litt støy, forresten.) 

Var dette til hjelp, skjønte dere noe som helst?
 

  Postet: 13.08.2013     Tid: 20:58     Kategori: Fototips     Kommentarer: 6     Copyright ©

FOTO: Black and white


Whether you think you can  - or think you can't, you're right

//Fikk syykt duckface på disse bildene, hehe......//

  Postet: 11.08.2013     Tid: 14:49     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 4     Copyright ©

FOTO: JannickeHva syns dere? Vil dere se mer?

  Postet: 10.08.2013     Tid: 22:52     Kategori: Foto: Portrett     Kommentarer: 3     Copyright ©

Den perfekte overflaten

"Du har en familie, venner og en herlig kjæreste. Du har ikke lov til å være deprimert. Ingenting er dritt i livet ditt, og du har ikke vært gjennom noe så ille som andre. Du kan vel se at de fortsatt smiler etter alt?"

Joda. De smiler, de. Sterke personer smiler som regel uansett hva det måtte være. MEN, det betyr ikke at de ikke kan ha det vondt. Det betyr bare at de har lært å se det positive i ting, og prøve å gi litt faen i at de har det vondt og fokuserer på det positive. 

Jeg har fått høre flere ganger at jeg ikke har noen grunner til å være deprimert. Problemet er bare det at man trenger ingen grunn for å være deprimert, det er bare tanker som trekker deg ned. Du trekker deg selv ned. Det er vonde følelser, og alle har vonde følelser av og til. Deprimerte personer; oftere enn andre.

"Du kan ikke være deprimert, du smiler jo og ler hele tiden!"

Fordi jeg er deprimert betyr ikke det at jeg går rundt og er lei meg og gråter hele tiden. Jeg gråter faktisk sjeldent, men det er dager jeg skulle ønske jeg ikke våknet opp. Det er ingen grunn til det, det er bare den følelsen. Jeg har jo selvfølgelig mine grunner, alle har sine grunner... Men man må huske på at selv om en person har det "perfekte liv", så er det ikke sikkert at alt er så perfekt på innsiden. Det viktigste er  å ha det bra med seg selv, det er viktig å huske på.  

  Postet: 10.08.2013     Tid: 19:32     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©

No words


and I typed and typed and typed and typed, but I couldn't find the words to explain how I feeluntil I realized that said it all 

  Postet: 06.08.2013     Tid: 18:43     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 0     Copyright ©

OPPSKRIFT; Litt (delvis) sunne, enkle og veldig gode kanelboller

Laget noen veldig gode kanelboller i dag, tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere. Siden det er så dårlig vær er det jo fint å bake, og hvem liker vel ikke kanelboller? 

Du trenger:
600 gram hvetemel (for en sunnere variant; sammalt hvete fin)
100 gram sukker (sunnere variant; bruk gjerne sukring, men i en mindre mengde, 50g holder)
1/2 ts kardemomme
100 gram smør
50 gram gjær
 3 1/2 dl melk
 
 OG selvfølgelig kanel, sukker(sukrin) og smør til å ha på etterpå!

Fremgangsmåte:  
Bland melet, sukkeret og kardemommen sammen, og så legger du i smøret. Smøret skal smuldres sammen med det tørre, og etter det er gjort varmer du melken til den blir lunken. I melken skal gjæret oppløses, og når det er gjort blander du godt sammen hele røra til en deig. Deigen skal heve til dobbelt størrelse (la den stå i ca. 30 minutter med lokk over)

Når deigen har hevet ferdig kjevler du den til en firkan, smører med et tynt lag smør og strør over med sukker og kanel. Rull deretter sammen til en pølse, og skjær opp i biter!


La de etterheve en liten stund, og så smører du over med et egg.

 

De skal steke i ovnen på nederste hylle i 15 minutter på 225 grader. 


TADAA! Disse ble gode (overraskende nok, for jeg er jo DEN kokken.. hehe) 

 

  Postet: 06.08.2013     Tid: 16:05     Kategori: Oppskrifter     Kommentarer: 3     Copyright ©

Mobilbilder wii
Har så mange sånne søte bilder, så må bare dele noen

  Postet: 05.08.2013     Tid: 20:30     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

FOTOTIPS: Bokeh-effekten

  05.08.2013 /  13:56  /  Fototips  /  6


Dette er den såkalte "bokeh"-effekten. Runningene i bakgrunnen! Nå skal jeg prøve å forklare hvordan man får den effekten, så heng i!


Først og fremst trenger du et motiv. Og bakgrunnen burde være trær (eller noe lignende) som slipper gjennom lys! Lys er med på å skape bokeh-effekt, og det samme er trær fordi det er mellomrom mellom trærne som slipper frem lys- det skaper et fint fargespill og fine kontraster. Det du også må huske på når du skal ta bilder med bokeh-effekt er å ha så stor blenderåpning som mulig. På et vanlig objektiv (18-55mm) er det 5.6 som er den største blenderåpningen. Det vil si at bakgrunnen blir blurry/uklar, og motivet blir skarpt.
Disse bildene er tatt med objektivet 50mm 1.8, som vil si at blenderåpningen går opp til 1.8 og skaper veldig fin bokeh-effekt. 

Bokeh-effekten er fin å ha på portrettbilder o.l, og derfor anbefaler jeg også et objektiv med stor blenderåpning! Som for eksempel 50mm 1.8/1.4. 


Se! Bokeh-effekt på portretter er ganske fint, eller hva? Var dette til hjelp?

  Postet: 05.08.2013     Tid: 13:56     Kategori: Fototips     Kommentarer: 6     Copyright ©

SUMMERTIME PORTRAITS


Martin

Brage

Runa

Jonas

Maiken


  Postet: 04.08.2013     Tid: 18:26     Kategori: Foto: Portrett     Kommentarer: 0     Copyright ©

BILDEDRYSS; Bildene du ikke har sett før


(ARRGG; bildene ble litt blasse fordi jeg glemte å lagre i riktig format.. oh well...)  Postet: 04.08.2013     Tid: 14:41     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

Ingrid i et nøtteskall

 

Jeg er redd for å bli byttet ut med andre mennesker, jeg er skikkelig kresen på mat, og jeg hater å gå i kjole. Jeg skulle ønske jeg klarte å holde meg til en stil som jeg tok helt ut og fullførte, istedet har jeg mange ettersom hvilken dag det passer best og hvilke folk jeg henger med. Jeg har et hat/elsk-forhold til mennesker, noen tåler jeg ikke, andre syns jeg er helt topp og vil snakke masse med. Jeg elsker fotografering og redigering, men syns redigeringen er det morsomste. 

Jeg vil ha dreadlocks, jeg syns det er det kuleste man kan gjøre med hår i hele verden, og har tenkt å skaffe meg det. Jeg elsker alt som kryper og går og er ikke redd for edderkopper. Jeg stresser altfor mye, trøstespiser når jeg er lei meg og elsker å gå i regn alene og høre på musikk.  
Jeg tror på engler og demoner, spøkelser og uforklarlige ting som det. Jeg ELSKER kors og gamle nøkler og klokker. Jeg sammenligner meg selv med andre i det ene øyeblikket, og i det neste tenker jeg "Jaja, jeg er vel bra som jeg er."

Det eneste jeg liker med meg selv er rumpa mi, smilet mitt og øynene mine. Jeg kan ikke fordra krøllene mine, og jeg hater mennesker som ikke er løsningsorienterte og bare kommer opp med unnskyldninger for å ikke gå ut.

Er vi litt like på noen områder? Si ja, vær så snill. Noe mer du lurer på? Hahaha
 

  Postet: 03.08.2013     Tid: 16:46     Kategori: Personlig     Kommentarer: 9     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits