FOTO: iPhoneSiden sist har jeg farget håret rødt - igjen, og vært på Radiumhospitalet. Gledelig nyhet; jeg er fremdeles frisk, og det har ikke vært noe tilbakefall. Jeg har også vært i Sverige med Fredrik og Therese, og vært på nye eventyr med kjæresten min, Viljar. Så vet vi det! Håper dere likte bildene :)

  Postet: 27.09.2014     Tid: 23:22     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

Alene...

  Postet: 24.09.2014     Tid: 23:21     Kategori: Personlig     Kommentarer: 1     Copyright ©

Se og hør var på besøk

  22.09.2014 /  22:21  /  Hverdag  /  5Var i uke 38s weekend blad... Og jeg skal si dere, jeg er SÅ ferdig med den historien. Jeg kommer aldri til å snakke om det noensinne igjen. Veldig pene bilder, forresten. Jeg bare hastet i vei for å ta disse, så beklager at de er lvl amatør. Heheh!

  Postet: 22.09.2014     Tid: 22:21     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

Historien bak tatoveringen min

Jeg liker tatoveringer med en mening. Min første tatovering er en tatovering med mening.

14. august 2014 mistet jeg en venninne til kreft, hun hadde vært der for meg under hele min behandling, og da jeg ble ferdig med mitt, så begynte hennes reise. Dette var dagen før jeg fylte 18, og det gikk veldig inn på meg. Jeg husker jeg så Facebookveggen hennes fylt med hjerter, og jo flere hjerter som ble postet, jo flere tårer gled sakte nedover kinnene mine. Jeg savner henne allerede, hun var en fantastisk dame. 

Hvil i fred

  Postet: 22.09.2014     Tid: 12:47     Kategori: Personlig     Kommentarer: 3     Copyright ©

Hele livet bak en maskeDe aller, aller fleste liker å stå frem på sosiale medier som at de har det helt perfekt, aldri har det vondt, at ting ikke kunne blitt bedre. Jeg derimot, jeg liker å være ærlig. Jeg kan si at, okei, jeg har en dårlig dag, noen dager skulle jeg vel helst gått til anskaffelse av et atomvåpen og utslettet jorden fordi alt er dritt. Jeg skjønner ikke hvorfor man blir stemplet som det ene og det andre for å være åpen om seg selv, ikke bare de positive, men også negative sidene? Jeg- akkurat som du, er et menneske, mennesker har følelser (hey there miss. obvious) og alle har rett til å føle, såvidt jeg vet. Det er ikke feil å snakke om det. Det er ikke feil å dele med verden at du er et menneske. 

Poenget mitt er; vi kan ikke gå rundt med et påklistret smil og en maske hele livet. Det vil bli vanskeligere jo lengre du holder på den masken, og alt hadde vært mye lettere hvis man bare kunne vært ærlig fra starten av, uten å bli sett ned på. Vi trenger ærlige folk, jeg syns det begynner å bli veldig få av dem. Det fine med å dele at du har det litt dårlig nå og da er at alle andre ikke tror de er helt gærne, men at de faktisk er ganske normale. Jeg ville vel heller sagt det var mer unormalt å ikke ha problemer. DA ville jeg nok trodd du var gal. Del dine erfaringer, for Guds skyld, sånn at andre kan lære av dere. 

 

  Postet: 22.09.2014     Tid: 00:01     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©

FOTO: Høsten i HDR

 

  Postet: 19.09.2014     Tid: 20:21     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

Du er en gris

  19.09.2014 /  13:54  /  Meninger  /  1Nei, verre. Du er en gammel, ekkel gris. Ikke den typen man vil klappe, men den typen man vil bure inne og la være der. Og det er IKKE OK. 

Jeg har mange venner på Facebook, og blant mine venner, mange unge jenter på min alder som liker å vise at de har pupper. Det ekleste jeg ser er gamle menn som kommenterer "Så vakker du er!" eller "Kom hit, så skal du få...." For det første, du er en gammel mann, og burde skamme deg. Hvis du vil ha noe å se på, se på, men ikke legg igjen kommentarer som får deg til å fremstå som en dust. Nei, forresten, ikke se på heller. Du kan skaffe deg ei på din egen alder. For det andre, jenter er ikke objekter, og det er synd at du ikke har kommet lengre i livet enn pcskjermen og unge jenter som virkelig ikke ønsker å ha noe som helst med deg å gjøre. Tenk om eldre menn holdt på sånn med din egen datter? Nope. Ikke greit.

SKAM DEG.

 

  Postet: 19.09.2014     Tid: 13:54     Kategori: Meninger     Kommentarer: 1     Copyright ©

Radiumhospitalet - igjen ..Er det noen som er lei av krefthistorien min, så er det meg. Jeg har sluttet å prate om det. Så lei er jeg. Men, det er visst ikke slutt enda. I dag var jeg på kontroll, jeg forventet at jeg skulle slippe unna med ultralyd og lungebilde, og som vanlig; jeg tok feil. De fant en litt for stor lymfeknute på samme sted som sist, og måtte derfor ta en prøve ekstra. En av de ekleste prøvene, egentlig. Biopsi. Det vil si at de pirker i huden og drar ut celler fra stedet de tror det er sykdom. Jeg får svar om en uke, og håper virkelig at det ikke er noe galt. 

Tar det aldri slutt?

  Postet: 18.09.2014     Tid: 20:51     Kategori: Personlig     Kommentarer: 8     Copyright ©

FOTO: Hernes' høyeste fjell

  Postet: 17.09.2014     Tid: 21:39     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

Jeg sluttet på skolenI går skjedde det jeg alltid har vært imot; jeg sluttet på skolen. Det er sikkert en "sideeffekt" av kreft, det også. Jeg var for sliten til å konsentrere meg i timene når jeg først var på skolen, og av 11 dager- klarte jeg 3. Jeg hadde aldri trodd at det skulle skje meg. Jeg kom inn på det jeg alltid hadde ønsket, og måtte gi meg. Men, jeg har lært at det faktisk er viktigere å ta vare på helsa si slik at en er i stand til å gjøre noe som helst. Hvis jeg var en dag på skolen, så kunne jeg holde meg hjemme i fire, bare fordi det krevde så mye av meg. Jeg har selvfølgelig planer om å starte igjen senere, men for i år, så skal jeg bli meg selv igjen. Jeg skal bli helt frisk, og være klar til å gi alt. 

  Postet: 17.09.2014     Tid: 17:43     Kategori: Personlig     Kommentarer: 10     Copyright ©

FOTO: IndianerJeg ødela klærne til mamma for å ta dette bildet... Unnskyld, mamma!

  Postet: 17.09.2014     Tid: 16:04     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 7     Copyright ©

FOTO: Frozen
  Postet: 16.09.2014     Tid: 19:57     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 6     Copyright ©

HDR  Postet: 16.09.2014     Tid: 00:13     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

FOTO: Roadtrip

Gøøøøy på landet! Fredrik og jeg kjørte i skogen i dag, og jeg fikk strøm av et strømgjerde. Det gjorde sykt vondt. Håper dere liker bildene! (Og ikke ta på strømgjerder. Dagens leksjon...)

  Postet: 14.09.2014     Tid: 22:08     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

FOTO: Landskap

Landskap er ikke min sterke side, men disse var vel.. greie. Må øve mer på det, altså! 

  Postet: 13.09.2014     Tid: 15:44     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

SOS - This is how to save a lifeI dag er det Verdensdagen for selvmordsforebygging! Og i den anledningen ønsker jeg å fortelle dere at alt blir bedre. Hvis dere skulle trenge hjelp, så har jeg funnet noen krisenumre dere kan ringe;

815 33 300 - Kirkens SOS, døgnåpen krisetelefon
116 123 - Mental helse, døgnåpen krisetelefon
116 111 - Krisetelefon for barn, åpen fra 15.00 - 08.00 i hverdager. Døgnåpen i helgene
800 33 321 - Åpen fra 14-20, Kors på halsen
81000277 - Homofiles ungdomstelefon, åpen alle dager untatt lørdag fra 18-22

Og i tillegg til dette er det en APP som ble lansert i dag, der står det numre og den sporer nærmeste legevakt. Den heter "MinPlan," er helt gratis og skal forebygge selvmord, veldig grei å ha hvis du sliter!

...og er ikke det nok, så finner du meg på facebook. Jeg er tilgjengelig ganske ofte og svarer så fort jeg kan. Håper dere har en fin dag, og at dette var til hjelp!

  Postet: 10.09.2014     Tid: 14:37     Kategori: Personlig     Kommentarer: 6     Copyright ©

Skriket som ikke blir hørt

Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har sagt at jeg er sliten, men bare får til svar; "Du må sove mer." Jeg kan sove i et døgn og være like sliten. Som Ingvild så fint formulerte, jeg er ikke den type sltien som du er. Jeg er den type sliten som i at jeg kan skrike og skrike og skrike inn i det endeløse, men det er håpløst. Ingen hører .Det er som å være i et evig mørke, og du kan se lyset helt i toppen, men så fort du prøver å klatre på veggen sklir du ned igjen. Veggene er glatte. Du får såvidt tak, og vips, så detter du ned igjen. Tilbake til start.

Det jeg fryktet skulle skje; det skjedde. Jeg har klart to dager på skolen. To av fire. Jeg vil så gjerne klare alle dager... Men når det er sagt, så klarte jeg to lange, og ikke to korte. Bedre enn ingenting. Likevel føler jeg meg mislykket og håpløs. Ooog jeg gruer meg til å se fraværet mitt når skoleåret er over. Hvorfor må veien være så lang å gå?

 

  Postet: 05.09.2014     Tid: 11:42     Kategori: Personlig     Kommentarer: 6     Copyright ©

It's time for me to break the silence

  03.09.2014 /  15:12  /  Meninger  /  8Jeg tror at unge mennesker har en trang til å dytte andre ned i søla. Du kan ikke gjøre eller si noen ting uten at du får igjen for det.

  Postet: 03.09.2014     Tid: 15:12     Kategori: Meninger     Kommentarer: 8     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits