Flere valpebilder

  26.11.2013 /  11:51  /  Jackson  /  6
AWKDAØWJEWHGAUEGRF, jeg dør. Jackson må være verdens søteste valp! Nå ligger han ved siden av meg og ser på at jeg skriver. I stad var vi ute på tur, og det er kjempespennende å være ute! Han bjeffet på Erna Solberg på TV-en, men ellers er han veldig stille. Natten gikk fint uten masse piping og grining også... Teppet er favorittleken, og skoen til pappa har fått noen turer rundt i huset. Så vet dere det! 


  Postet: 26.11.2013     Tid: 11:51     Kategori: Jackson     Kommentarer: 6     Copyright ©

JacksonDette er Jackson, verdens herligste lille valp! Han har bare vært her i noen timer, og har allerede blitt nokså husvarm. Han tusler rundt, løper etter halen sin, drar med seg sko rundt i huset og hvis han kommer inn på et rom der han er alene løper han rett tilbake! Han er en hund med skikkelig personlighet, og det merkes allerede. Han er dessuten utrolig snill! Jackson er en pomeranian gutt, og han ble født 14. september. Bittelitt stor for alderen sin, men det gjør han bare litt ekstra sjarmerende. 

  Postet: 25.11.2013     Tid: 18:25     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

"Noen burde bli låst inne på Sanderud for godt"Selvskading, psyken til folk, død og den slags kødder man ikke med. Det gjør man bare ikke, det sier ganske mye om deg som person. Jeg fant igjen dette her på twitter! Den øverste var ment til meg, og personen som skrev det betydde en del for meg for ganske lenge siden... Det såret meg utrolig mye. Det at jeg valgte å ta imot hjelp og gikk ut for å fortelle verden om at jeg sliter; og så får dette midt i fleisen av en som pleide å være en nær venn... Det såret. Men jeg må le av det også, for det sier vel mer om han enn meg. 

Så fant jeg igjen den under, som sier at "jeg vil ikke ha noe med en person som kutter seg å gjøre." Det er det verste jeg har sett på år og dag. Tror du at du vet om alle vennene dine som kutter, eller? Jeg er ganske sikker på at de vennene dine som sliter ikke tør å gå til deg noe mer, etter du har skrevet noe sånn. Hvis en person sliter og skader seg selv, så ikke forlat dem i søla, hjelp dem opp! Jeg har lært av min far; Aldri se ned på noen med mindre du hjelper dem opp igjen. Og det er akkurat sånn det skal være, du har null rett til å se ned på et menneske fordi de skader seg selv. Du hjelper ingenting ved å få dem til å føle seg en million ganger verre. Men om du velger å gjøre noe sånn som å forlate dem i deres verste stunder; så håper jeg virkelig du har motet til å stå der helt alene midt oppi akkurat det samme etterpå også. 

  Postet: 24.11.2013     Tid: 18:49     Kategori: Personlig     Kommentarer: 5     Copyright ©

"Dreams are reality waiting to happen"

Jeg har så mye å se frem til! Endelig. Valp, juleball, mange timer i fotostudio, Thea kommer på besøk snart, fine soldneganger, det er snart ferie.... 

  Postet: 23.11.2013     Tid: 17:42     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

FOTO: Andrea
(Første gang i studio... Hils på Andrea, hun er nydelig. Ja. Takk.) 

  Postet: 22.11.2013     Tid: 23:53     Kategori: Foto: Portrett     Kommentarer: 11     Copyright ©

DU er verdt det, aldri glem det

Nå er det to uker siden jeg var på Sanderud, og ting går faktisk bedre. Jeg ville ha hjelp fordi jeg ikke orket denne hverdagen med bare dritt og faenskap lenger, og det er noe av det smarteste jeg har gjort. Jeg lærte at man må bruke helsevesnet i Norge for det dem er verdt. De er jo faktisk der for at du skal få hjelp, husk det. De hjelper ungdommer med problemer hver eneste dag, og har hørt nesten alt, så jeg råder deg til å ta det første skrittet. Snakk med noen. Du fortjener ikke å ha det vondt, så gjør noe før det er for sent! Ikke la det gå lengre hvis du allerede føler det har gått langt nok. 

Ungdommer er utrolig flink til å skjule ting, jeg tror det er et talent vi har, så folk kan ikke se det på deg (som regel) at du sliter, du må ta det første skrittet selv. Snakk med helsesøster på skolen, en venn du stoler på, mamma eller pappa, onkel, tante, bestemor, bestefar, psykolog, lege. Hva som helst. DU er verdt hjelp. Og hva er det verste som kan skje? At du blir frisk, glad og kan leve normalt? Du er alltid verdt det. Aldri glem det. 
  Postet: 19.11.2013     Tid: 12:56     Kategori: Personlig     Kommentarer: 1     Copyright ©

FOTO: TheaHils på min nye modell! 

  Postet: 17.11.2013     Tid: 18:31     Kategori: Foto: Portrett     Kommentarer: 6     Copyright ©

Det hjelper ikke hvor suksessfull du er for andre

- hvis du ikke kan være det for deg selv. 

  Postet: 16.11.2013     Tid: 18:41     Kategori: Personlig     Kommentarer: 2     Copyright ©

"Bare bli frisk"

Det er ikke bare å be en med spiseforstyrrelser slutte å sulte seg eller kaste opp, det er ikke bare be en kreftpasient om å kurrere seg selv, og det er ikke bare å be en deprimert person om være glad. Når skal folk forstå det? Alt ligger så langt inne, så langt inne at du tror det ikke engang. Hvis du ikke har vært i situasjonen selv, så vil du aldri kunne forstå. Det er ikke bare å bli frisk.

  Postet: 14.11.2013     Tid: 14:01     Kategori: Personlig     Kommentarer: 9     Copyright ©

We're soldiers

We're soldiers, armies of one on a battle field.. We're soldiers - and soldiers bleed.

  Postet: 11.11.2013     Tid: 11:21     Kategori: Personlig     Kommentarer: 2     Copyright ©

Lurer du på noe?


Er det noe du har lyst til å spørre meg om, enten på bloggen så alle får se eller privat? Såå ta gjerne kontakt på facebook eller spør meg i kommentarfeltet! Vet at alt jeg har skrevet om i det siste kan være både triggende, tankevekkende og kanskje litt motiverende. Viktig at dere sier ifra, og hvis dere spør meg her kan jeg forsøke å få laget en video til dere også - etter ønske.

 

FORRESTEN, så er jeg veldig ensom denne uken (første gang på hundre år at jeg ikke har planer), så hvis du vil finne på noe med meg er jeg mer enn gjerne med på det!  

  Postet: 10.11.2013     Tid: 18:30     Kategori: Personlig     Kommentarer: 6     Copyright ©

Det går fremover

I det siste har jeg forsøkt å smile på bilder, men det går ikke! Jeg har vært så frustrert fordi alle bildene jeg smiler på har bare vært falskt og fælt... Æsj. MEN, se her, dere! Jeg tror jeg klarte det sånn nogenlunde nå? Vi satser på det.... Det går hvertfall fremover, tror hemmeligheten er å ikke gi opp.

  Postet: 10.11.2013     Tid: 15:01     Kategori: Personlig     Kommentarer: 2     Copyright ©

Du er verdt livet

Noen ganger er livet så vanselig at man helst vil dø... eller forsvinne. Spesielt nå i ungdomstiden, vi har så utrolig mye press på oss, og føler oss aldri gode nok. Jeg kan ikke huske sist jeg følte meg god nok for noen, men jeg vet at jeg har følt det, og den følelsen av å være god nok; Den er verdt å vente på. For du er det, du er mer enn bra nok! Ikke la NOEN få deg til å føle deg dårlig, aldri. Vis dem fingern og stikk av, for de er virkelig ikke verdt tiden din. Personer som trekker deg ned er virkelig ikke verdt å ha i livet sitt, og jeg snakker av erfaring... 

Og husk at hvis livet er vanskelig og kaster stein på deg, så kaster du stein tilbake! Du er verdt livet, du har MYE å leve for. Hjelper det å si at det finnes en person der ute som er laget for deg? Håper det, for det er det jeg holder fast i akkurat nå. Tenk på alle stedene og personene du har igjen å se og møte. Tenk på all latteren som venter på deg! Det handler bare om å komme igjennom dette først. Jeg skal klare det, og du skal klare det. Vi skal klare det sammen.

Lever du, eller bare eksisterer du? 
  Postet: 09.11.2013     Tid: 17:33     Kategori: Personlig     Kommentarer: 8     Copyright ©

Aldri forlat noen når de trenger deg som mest

Hold fast på de du er glad i, og ikke forlat dem når de har det vondt. Hold fast og ikke la de dytte deg unna; tenk på dagen de ikke er der mer.

  Postet: 07.11.2013     Tid: 21:36     Kategori: Personlig     Kommentarer: 3     Copyright ©

A little girl grew up too fastTusen takk for all støtte og alle fine tilbakemeldinger i går og i dag! Så fort jeg hadde postet det andre innlegget overøste dere meg med hyggelige meldinger. Det var virkelig herlig å vite at så mange fortsatt er der. Jeg har hvertfall lært at de menneskene som er verdt å ta vare på står ved din side hele tiden, og de forlater deg ikke uansett hva det måtte være! Jeg skal klare dette her, men det vil ta tid, tårer og nedturer... Jeg vil uansett klare det, jeg lover det. 

Og så må jeg takke Bjørnar for at han var en kjempevenn når jeg trengte noen. Og Viljar som alltid har vært der når ting har vært dumt. Dere aner virkelig ikke hvor mye jeg setter pris på dere, men det gjør jeg virkelig! Så igjen, tusen takk. 

Hvis dere lurer på noe må dere gjerne spørre, forresten! 

  Postet: 06.11.2013     Tid: 16:44     Kategori: Personlig     Kommentarer: 2     Copyright ©

Livet på vent - Unnskyld

Sanderud, folkens. Så langt har jeg kommet. I skrivende stund er det igrunn ganske stille og rolig her, og jeg er i trygge omgivelser... Jeg er ikke flau over å være her, for det er sånn det er; mennesker sliter. Noen har det verre enn andre, noen velger å få hjelp, og jeg er en av dem. 

I fire år har det pågått, opp og ned, opp og ned. Inn og ut av farlige depresjoner, inn og ut av perioder der jeg har vært så glad at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. De mistenker at jeg lider av noe som heter "Bipolar lidelse," og det er derfor jeg ikke kan noe for at ting har blitt som de er nå. For det er sant, jeg kan ikke det.

Jeg hadde en herlig bestevenn, inntil han fikk seg dame, så ditcha han meg. Skjønner han godt, for hadde jeg hatt muligheten til å rømme fra meg hadde jeg gjort det også. Jeg hadde en herlig kjæreste, men ting gikk over styr for meg, så han ditcha meg han og. Skjønner nok han enda bedre ettersom han måtte slite med at jeg først var oppi skyene, og plutselig lå under jorda. Og ikke minst når jeg ble sint, for jeg ble ikke litt sint, jeg ble så sint at det klikka helt for meg.

Jeg skammer meg ikke over hvem jeg er, men jeg er lei meg for at psykdommen har ødelagt så utrolig mye for meg. Jeg er lei meg for de jeg har mistet og dyttet unna meg når de prøvde å hjelpe, lei meg for at de ikke klarte det; for at jeg ikke lot de hjelpe meg. Så nå sitter jeg her da, med tårer i øynene og angrer. Men jeg får ikke gjort så mye med det... Jeg vil bare si unnskyld til alle som prøvde. Og tusen takk for at jeg fikk være i livene deres.. jeg er så lei meg for alt jeg har påført dere, så lei meg for at jeg har vært så vanskelig. 

Tusen takk
  Postet: 05.11.2013     Tid: 19:38     Kategori: Personlig     Kommentarer: 34     Copyright ©

Du er en fuckings tier

"Lik og jeg rangerer utseendet ditt fra 1-10!" 
"Lik, så rater jeg personlighet og utseendet ditt!"

Og vet dere hva som er synd med disse tallene? At ikke alle får 10. Hva forteller det personen som får tallet, egentlig? Jeg skjønner jo at hvis man faktisk kaster seg ut i en slik "rangering," så må man tåle å få høre det... Men hvorfor er det noen som gidder å gjøre det i det hele tatt? Jeg har gjort denne type ting EN eneste gang. Vet dere hva jeg gjorde? Jeg ga alle en 10er. For vet du hva? Du er bra nok.  Alle er bra nok, alle ser bra ut, alle mennesker er like mye verdt, og et tall du får av en annen person definerer ikke hvem DU er.

Man setter ikke prislapper på mennesker.
  Postet: 02.11.2013     Tid: 22:52     Kategori: Personlig     Kommentarer: 7     Copyright ©

Now I'm lying on the cold hard ground

I think.. I think when it's all over, it just comes back in flashes, you know? It's like a kaleidoscope of memories. It just all comes back... But he never does. I think a part of me knew the second I saw him that this would happen. It's not really anything he said or anything he did.. It was just the feeling that came along with it. And the crazy thing is; I don't know if I'm ever gonna feel this way again. But I don't know if I should. I knew his world moved too fast and burned to bright, but I just thought... How can the devil be pulling you toward someone who looks like so much like an angel when he smiles at you? Maybe he knew that when he saw me. I guess I just lost my balance. 
I think that the worst part of it all wasn't losing him...

 

- It was losing me 

  Postet: 02.11.2013     Tid: 19:31     Kategori: Personlig     Kommentarer: 4     Copyright ©

FOTO: AutumnHva syns duu?

- I.J

  Postet: 02.11.2013     Tid: 16:45     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits