"Just before sunrise, there is a dark night"

  Postet: 28.11.2014     Tid: 21:56     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

Du betaler for kreftLivet som kreftpasient er ikke akkurat noe å skryte av. Det er ikke særlig glamorøst, og anbefales absolutt ikke. Hvis jeg fikk valget, ville jeg ikke opplevd kreft i det hele tatt. Endeløse timer inn og ut av sykehus, ti blodprøver om gangen, cellegift, nattesvette, mareritt, tabletter, altfor dårlig og altfor god matlyst. Jeg ville ikke valgt å stikke en gigantisk sprøyte i ryggen min, skrike til jeg ikke klarer å reise meg, og den konstante frykten om at det ikke kom til å gå bra. Timene det tar å vente på prøver, og håret. Du vil beholde håret. Jeg lover.

Jeg hadde ikke valget, men det har du. Til en grad, i hvert fall. Jeg vil bare be deg tenke deg om ti ganger før du putter røyken inn i munnen. Tenk deg om ti ganger før du tar et drag, og tenk deg om ti ganger hva du kunne ha gjort istedet for den jævla røyken. Det samme gjelder snus. Jeg vet at du vet at det ikke er bra for deg, men jeg tenker du trenger en siste påminnelse. Det tar deg en uke å slutte. Du sparer penger, tenner og helse.

"Ååh, ja, men vi skal jo alle dø en gang, jeg lever bare litt kortere. Jeg vil leve så lenge jeg er ung." Kreft er ikke et liv. Kreft er et mareritt. Det hjelper ikke med noe "skulle bare." Stump røyken og gjør deg selv- og alle andre en tjeneste. Alt får konsekvenser.

  Postet: 24.11.2014     Tid: 21:40     Kategori: Hjertesaker     Kommentarer: 6     Copyright ©

VINN ALLE DINE JULEØNSKER FRA NELLY

  21.11.2014 /  15:29  /  Outfit  /  0

Ville bare tipse dere om at det går an å vinne så og si et helt klesskap fra Nelly.com. Konkurransen finner du ved å trykke på bildet!
  Postet: 21.11.2014     Tid: 15:29     Kategori: Outfit     Kommentarer: 0     Copyright ©

Alt vi erTall. Vi er tall. Vi er karakterene våre, vekten vår, "likes" vi har på profilbildet, hvor mange følgere vi har på Instagram og Twitter, størrelsen på klærne våre, pengene vi har på kontoen og så videre. Sånn har det altså blitt. Hvis du veier over 50 kg får du ikke vise deg på stranden, og har du ikke minst fire hundre likes på profilbildet ditt er du en taper. Jeg savner å være en taper.

Samfunnet vi lever i - er galskap. Det er ikke rart vi føler oss som tapere, det er ikke rart vi hater oss selv mer enn noe annet. Det er ikke rart at jeg har brukt minst tjue timer i løpet av et år på å gråte foran et speil og fortelle meg selv hvor fæl jeg er. Det er ikke dette jeg har blitt lært opp til, men dette jeg har vokst sammen med. I stedet for å fokusere på å være fornøyde med oss selv, fokuserer vi på å bli tynnere, eller få mer former. Alt ettersom hvordan du er laget. Vi kan ikke lenger skeie ut med litt smågodt på en lørdag, eller en annen dag i uka, nei, vi må spise sunt og legge det ut på Instagram, samtidig som vi må skryte litt av hvor lang dagens treningsøkt var.

Selvfølgelig er ikke tall alt vi er. Det er hva du tenker og hva du gjør som avgjør hvem du er, og jeg er ganske sikker på at det er mer enn tall. Du er verdt noe, du er ikke stygg selv om du har kort hår og piercinger og ikke ser ut som en toppblogger fra månen. Du er kul. Du er unik, og drit i de jævla tallene. Du fikk en toer på matteprøven? Okei, det er bedre enn ingenting. Du veier mer enn 50 kg? Du ser sikkert fantastisk ut. Du har ikke engang hundre følgere på Twitter? Det betyr at du kan skrive mer gossip enn andre uten at alle får vite om det. Du bruker 34 i bukser? Cool. Du bruker 44 i bukser? Også helt kult.

Vi må våkne. Dette er ikke hvem vi er. 

  Postet: 21.11.2014     Tid: 13:30     Kategori: Hjertesaker     Kommentarer: 3     Copyright ©

Sånn tenker en hundehjerne

  19.11.2014 /  18:48  /  Jackson  /  3Jeg er Jackson, jeg er et år og jeg må alltid passe på menneskene mine. Menneskene mine er de kuleste i verden. De gir meg kos og mat. Jeg liker kos og mat. Når de ber meg om å sitte eller ligge, da får jeg en ekstra godbit fordi jeg er så flink! Det lønner seg å være flink. Jeg kan mange triks. Jeg er flink. Jeg liker kos. Kos, kos, kos. Masse kos. Her koser jeg med menneskegutten i huset. Men noen ganger liker jeg ikke kos, da kryper jeg under sofaen og sover. Under sofaen er det kaldt, og det er praktisk fordi jeg har så mye pels. Jeg liker sofaen.Men det ALLER beste jeg vet, det er turer. Jeg finner så mye rart å lukte på. Dere mennesker burde prøve det en gang. Det at jeg får lukte på alt mulig gjør meg så glad! Når menneskene i huset sier ordet "TUR" blir jeg helt gal og setter meg på bakbeina. Så bjeffer jeg, fordi jeg vil jo gjerne snakke med disse menneskene. Problemet er at vi ikke snakker samme språk. Uansett. Tur. TUR, TUR, TUR! Det skønner vel alle.

Jeg liker å leke. Jeg har en bestevenn, han heter Hunter. Det er i hvert fall det de skriker til han når han har vært en slem hund. Han sikler masse i pelsen min, det liker jeg ikke. Hunter er en dum, siklende bestevenn. Heldigvis har jeg også en vott jeg kan leke med når Hunter sikler på meg eller ikke kan leke. Votten er matmor sin, men jeg liker den. Over listen av ting jeg HATER er støvsugeren. Den er bare i veien og lager så høye lyder at jeg får vondt i hodet, så jeg kjefter på den til den blir stille. Jeg hater også mopper og vaskekluter, jeg kjefter på de også. Matmor blir til slutt like lei av de som meg og fanger de i skapet. Jeg tror de bor der inne, men det skal de få lov til også. Jeg vil ikke ha sånne ekle greier i huset mitt. Voff!


Håper dere skjønner at dette er tull, og at jeg ikke faktisk vet hvordan en hund tenker. 

  Postet: 19.11.2014     Tid: 18:48     Kategori: Jackson     Kommentarer: 3     Copyright ©

"Folk over 60 kilo burde ikke vise seg på treningssentret"...for en jævlig unødvendig måte å skape oppmerksomhet på, syns ikke dere? Først typen til Sophie Elise, og selvfølgelig klarte han å gjøre dette til en trend. Så, nå en eller annen Jack-fyr. Og vet du hva, Jack-fyr? Du burde holde deg unna internett. Og jenter. Og alt. Bare.. hold deg unna. 

Dette blir skrevet for oppmerksomhet, slik at vedkommende som skriver disse hjernedøde bloggpostene kommer øverst på topplisten. Dessverre, det funker. (Har ikke vært inne på bloggen hans, og vil oppfordre alle til å ikke se på den heller. Han vil bare provosere.)

Vet dere hva jenter? Ikke ta dere nær av det, og ikke gi han oppmerksomheten han vil ha. Dere er bra nok som dere er, og pump jern så dere kan gi disse guttene en midt på! 
 

  Postet: 17.11.2014     Tid: 21:54     Kategori: Meninger     Kommentarer: 10     Copyright ©

Kjendisene i kampen mot EBOLAOne Direction, Ed Sheeran, Bono og en gruppe andre kule mennesker har laget et prosjekt mot Ebola. BandAid står bak, og DU har mulighet til å hjelpe. (Klikk på bildet for å se videoen.) Det er viktig at denne sykdommen blir utryddet og tatt knekken på så fort som mulig, akkurat som kreft og hiv/aids. Dette er en sykdom som rammer mange, den er veldig farlig- og ikke minst smittsom. Jeg håper dere har mulighet til å hjelpe, det er snart jul og Nissen følger med!

Dere kan donere her. Laste ned singelen på iTunes her, eller på GooglePlay her.  


 Hailey har skrevet et litt mer utfyllende innlegg om det, og var den som tipset meg. Se bloggen her.

  Postet: 17.11.2014     Tid: 14:59     Kategori: Hjertesaker     Kommentarer: 1     Copyright ©

BLOGGEN ER 5 ÅR!

  16.11.2014 /  20:27  /  Hverdag  /  2


Bloggen min har fått gjennomgå. Perioder jeg har vært deprimert, helt oppe i skyene av glede, vært sliten, hatt kreft, vært innlagt, hatt det gøy med venninnene mine, blitt overbelastet med fotografi, og den lever enda! Jeg har altså holdt den oppe i hele fem år. I dag fyller bloggen min fem år! Tenk det. Skulle gjerne hatt en konkurranse eller noe, men jeg tenkte ikke på det før nå.. Litt sent. Jeg skal ha en konkurranse senere, lover! Håper dere vil være med og vinne kule premier. Kan heller mimre tilbake til 2009. Dette er et av mine første innlegg, og ikke et innlegg jeg er stolt av: 

//Forresten, Nelly.com har fått en fancy GIFT GUIDE, her er det gaver til mor og far, bestevenn, kjæreste... you name it. Sjekk det ut!
 

  Postet: 16.11.2014     Tid: 20:27     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

Mobbing av offentlige personer

  16.11.2014 /  17:54  /  Meninger  /  9

Jeg skammer meg over Norge. Så fort det blir skrevet en nyhetsartikkel om for eksempel Erna og jobben hun gjør, så er det ALLTID en kommentar om vekten hennes i kommentarfeltet som får flere hundre "likes," og alle syns det er dritkult. Jeg syns ikke det. Det er smålig gjort av norges befolkning. Beklager, men Erna gjør så godt hun kan, hun ble valgt til statsminiser av dere, og hun vet vel bedre enn alle andre hvordan kroppen hennes er. Istedet for å fokusere på kroppen hennes, hold dere saklige. Nettmobbing av offentlige personer er like barnslig og patetisk som direkte nettmobbing mot en person. Tro det eller ei, Erna ser dere nok. 

Det samme gjelder Linneá Myhre, bare for å ha et eksempel til. Hun har fått tittel som en sutrete sur kjerring, fordi hun er åpen om psykiske lidelser og hvordan hun har det. Det er tøft gjort å være åpen om sånt i media, for så fort vi skriver at vi har en dårlig dag; da er vi oppmerksomhetssyke. Det er ikke noe feil å være åpen om det som er vondt, det er jo sånn vi alle har det, bare at de fleste ikke snakker om det. Jeg syns det dømmende samfunnet vi har er helt pyton, og jeg håper det blir gjort noe med snart. 

Jeg syns dere husmødre og andre mødre som sitter foran PC-skjermen og kommenterer dritt om folk som blir skrevet om i Se og Hør burde få dere en annen hobby. Ingen bryr seg om hva dere liker og ikke liker. Ris og ros er alltid fint, men det er forskjell på konstruktiv kritikk og nettmobbing. 

Dagens lille rage 

  Postet: 16.11.2014     Tid: 17:54     Kategori: Meninger     Kommentarer: 9     Copyright ©

Ønskeliste fra Nelly

  14.11.2014 /  23:05  /  Meninger  /  0

Nå som jeg har blitt toppblogger, så må jeg jo legge ut litt om mote (tror det er obligatorisk.) Personlig finnes det ikke noe kjedeligere enn å handle klær i butikken, derfor bestiller jeg heller fra internett! Hvis det er noen tanter eller onkler eller familiemedlemmer som skulle se dette, vit at jeg bruker strl. small (blunkblunk.) 


Dere finner leggingsen her, og kjolen her.  


Genseren med røde ermer her, og den andre genseren her


De fancy buksene finner du her, og den kule t-skjorte-topp-tingen her.


  Postet: 14.11.2014     Tid: 23:05     Kategori: Meninger     Kommentarer: 0     Copyright ©

Jeg skal gi deg oppmerksomhet, for det er det du vil ha"Håper du skjønner at broren din blir mobbet for dette innlegget," stod det i innboksen på bloggen min i dag. Selvfølgelig en anonym kommentar, ettersom folk er altfor feige til å si sånn med navn i fare for å få folk etter seg. Jeg skrev jo et innlegg om at broren min har dysleksi, og kjære anonyme tintang, jeg vet vel bedre enn deg hva som blir sagt om broren min, og hvordan han har det. Du derimot, kan ikke ha det så veldig bra med deg selv, og jeg håper du får hjelp. Han har forresten blitt en av Norges best likte gutter født i 1999, og har hundrevis av jenter etter seg! Gjetter du er sjalu, det ville jeg vært også.

Nå lager jeg et helt innlegg til deg, fordi jeg vet at du vil ha oppmerksomhet. Vær så god, masse oppmerksomhet! Håper du er fornøyd nå, det er åpenbart at du trenger hjelp med deg selv når du sitter og slenger dritt til folk og om folk på internett. Tar meg veldig sjeldent tid til å skrive innlegg og bruke energi på folk som deg, men siden du skriker etter hjelp, så håper jeg dette var til hjelp. Har laget et innlegg om hjelpetelefoner til diverse steder før, du finner det her. Ha en fin kveld :)

  Postet: 14.11.2014     Tid: 20:25     Kategori: Personlig     Kommentarer: 4     Copyright ©

Fem JULEGAVETIPS du ikke kan gå glipp av! (Til kjøkkenet)

  13.11.2014 /  21:01  /  Meninger  /  2


(Er ikke gal, lover.)

Jeg vet at det er mange som sliter litt før juletider, så jeg tenkte å tipse dere om ting på kjøkkenet de aller fleste kan dra nytte av! Både store og små liker å utforske på kjøkkenet, så her er det tips som passer de fleste. Personlig elsker jeg å bake, jeg gjør det bare ikke ofte nok. Har det sikkert etter bestemødrene mine! (Neida, joda. Bortsett fra den delen med at jeg ikke baker nok. De baker hele tiden. Bestemødre har en greie for baking.) Men, nok om det. Jeg har funnet en side med hundrevis av gode utvalg til kjøkkenet. Dere finner siden her. Tenkte likevel dere ville se noen smakebiter, so here we go!

Tips nr.1: Kjøkkenradio! Dette er for de som liker å høre på nyheter eller musikk når de lager mat. (Mammaen min er glad i radio.) Du finner den her.Tips nr.2: Konfektformer. De kan bruker til å lage sjokolade (som de opprinnelig er for,) og om sommeren kan man lage isbiter! Du finner de her.
Tips nr.3: Osteknivsett. Dette så egentlig bare kult ut. Jeg ville hatt sånn på mitt kjøkken! Jeg tror dette er spesielt for osteelskere. Du finner det her.

Tips nr.4: Boller med lokk! Jeg irriterer meg alltid over at jeg aldri har noe å putte ting i på kjøkkenet, og jeg er garantert ikke alene. Du finner de her.

 
Tips nr.5: Kjøkkensett! De fleste ville blitt glade for det, tenker jeg. Det står til og med mål i kjelen (!!!), og det er praktisk, for da slipper man jo å stresse med desilitermål. Du finner det her.


//bildene er tatt fra http://bakerenogkokken.no/

Håper dere likte tipsene! 

  Postet: 13.11.2014     Tid: 21:01     Kategori: Meninger     Kommentarer: 2     Copyright ©

Kjære mobbereHei! Mitt navn er Ingrid, jeg er 18 år, og jeg vet ikke om du husker meg, men du pleide å kalle meg opp. Du kalte meg for sau, puddel, du slengte dritt til meg når det passet deg. "BÆÆ!" ropte du etter meg. Jeg var en liten jente på den tiden, jeg tok meg ikke nær av det da, for du fikk meg jo til å tro at jeg faktisk var mindre verdt. Du fikk meg til å tro at jeg var dum og svak. 

Jeg håper at livet ditt er like bra i dag som det var for ti år siden. Jeg håper du har det bra med deg selv, siden jeg lot deg rakke ned på meg. Det hjalp sikkert deg med selvtilliten din, regner med at du ble godt likt av nabobarna og de i klassen din. De syns sikkert du var kul fordi du rakket ned på meg. Jeg tror ikke jeg noensinne svarte deg, men jeg gjør det nå. Jeg skriver et helt brev til deg, på bloggen min! Vær så god.

For jeg vil at du skal vite hva jeg gikk gjennom. Alt på grunn av deg. Ja, jeg følte meg dum og svak, lenge. Jeg følte det helt til jeg begynte på vidergående. Jeg følte det helt til i fjor, faktisk. Det at du valgte å ødelegge mitt liv fordi du ikke hadde det bra med deg selv, det ødela mange av årene mine. Jeg hadde det vondt med meg selv i lang tid, jeg skadet meg, rømte hjemmefra, skrek, gråt, slengte i dører, straffet alle rundt meg for det du gjorde mot meg. Jeg burde straffet deg

Så, det er det jeg gjør nå. 

Jeg vil du skal vite at jeg er ikke dum, og jeg er ikke svak. Jeg er sterkere og klokere enn du noensinne vil bli, og det er en ærlig sak. Jeg lever ikke av å gjøre folk vondt, men av å hjelpe dem opp og frem. Jeg har kommet langt, både med bildene og ordene mine. Folk hører på meg når jeg har noe å si, jeg er ikke lenger den som står i bakgrunnen og lar folk gjøre hva de vil med meg. 

Jeg skulle vært stolt av krøllene mine, men jeg hatet dem. På grunn av deg. En kveld hvisket jeg til meg selv at jeg skulle ønske jeg fikk en sykdom så krøllene mine falt av, jeg fikk kreft. To uker før jeg mistet krøllene mine angret jeg veldig på at jeg hadde sagt det ønsket en dag i november 2013. Men, jeg overlevde. Til din store fortvilelse, jeg overlevde. Og jeg lover deg på tro og ære at du må se meg lykkes resten av livet ditt. Jeg vet du hater det.

Men, mest av alt, jeg ønsker å takke deg. Jeg vil takke deg for at du gjorde meg sterk og smart, og lærte meg verdier i livet.
Takk 

  Postet: 12.11.2014     Tid: 12:26     Kategori: Kjære-brevene     Kommentarer: 23     Copyright ©

TEMAFOTO: Stemning

  09.11.2014 /  17:38  /  Temafoto  /  7Annenhver søndag postes temafoto, og temafoto består av meg, Eirin, Elise, Anette, Ida-Michelle, Julia, Annika og Thea. Denne ukens tema var "STEMNING," og jeg tolket dette temaet som på bildet dere ser over. Jeg får en følelse av høst, og høststemning. For å se de andre bildene, klikk dere inn på bloggene til de andre superkule jentene! 

  Postet: 09.11.2014     Tid: 17:38     Kategori: Temafoto     Kommentarer: 7     Copyright ©

I dag mistet vi en vennToget stanset. Hjertet stanset. Det ble mørkt, tomt og tungt. Alt i en gang. Hun forlot oss, og det har enda ikke gått opp for mange,- inkludert meg. Jeg mistet en god venninne, det skulle jo ikke ende sånn. Hun ble femten år gammel. Vi mistet alle en fantastisk person, alt fordi verden var for stor og for ond mot henne. 

Karianne lærte oss alle noe, og hun lærte oss mest av alt at vi må stå sammen og ta vare på hverandre. Verden er urettferdig, og ord blir så fattige i denne situasjonen. Sorgen vil være dyp og uendelig. Jeg er så glad i deg, vennen. Hvil i fred

<3

  Postet: 03.11.2014     Tid: 14:52     Kategori: Personlig     Kommentarer: 6     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits