2014, please be good to me

  31.12.2013 /  16:19  /  Hverdag  /  42013 har gitt meg mye, men mest av alt har det gitt meg vondt. Jeg vil glemme dette året, og jeg håper at 2014 blir en million ganger bedre. 2013 startet fint, så kom februar og jeg var veldig langt nede. Jeg ble plukket opp igjen på en eller annen måte, men det er bare et fjernt og svakt minne nå. Dette året har gått så mye opp og ned, og det har avsluttet helt forferdelig. I november havnet jeg på Sanderud, og lille julaften fikk jeg vite at jeg har kreft. Forholdet mitt gikk i vasken, og jeg ble knust. MEN, jeg har laget meg noen nyttårsforsetter, så jeg får vel fortelle om dem også!

- Jeg skal bli frisk.
- Jeg skal le mer enn jeg gråter.
- Jeg SKAL på konsert.
- Feste mer.
- Møte nye folk.
- Ta sjanser jeg aldri ville turt å ta ellers.
-  Prøve å holde meg positiv selv når det ser helt svart ut.
- Være mer ute! (Selv om mamma og pappa savner meg hele tiden fordi jeg "aldri er hjemme")
- Ta masse kreative bilder.NB!!! Pass på dyrene deres i kveld, tror ingen vil ende opp med livredde små krabater i husene sine.   Postet: 31.12.2013     Tid: 16:19     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

There will be always something old in the New Year

Jeg leser optimistiske statuser hele tiden om at "2014 blir så mye bedre enn 2013!" Men gjør det det? Tror dere at ting forandres over natten? Det er mulig det gjør det for noen, men greia er at da må du bryte dine gamle rutiner og selv klare å starte på nytt. Alt du har opplevd i 2013 kommer fremdeles til å sitte igjen. Et nytt år er som en ny dag, du kan velge å smile til verden, eller du kan velge å hate den. Alt er opp til deg....
Jeg vet at mitt nye år kommer til å bli hardt, og jeg har en del kamper jeg må kjempe. Jeg har bestemt meg for at jeg skal vinne, uansett hva, så skal ingenting få stoppe meg. Underveis skal jeg ta masse bilder, med hår eller ikke, jeg skal ta bilder som uttrykker det jeg føler til enhver tid; Og jeg skal utvikle meg som fotograf. 

 

// Skal skrive ned nyttårsforsetter senere! Hahaha, heng med

  Postet: 30.12.2013     Tid: 19:26     Kategori: Personlig     Kommentarer: 3     Copyright ©

Spørsmål og svar - kreften

Hvordan oppdaget du at du hadde fått kreft?
Jeg har hatt en veldig stor kul i låret veldig lenge, så til slutt fant jeg ut at jeg skulle til legen med den... Sånn fant jeg ut av det.

Hvordan reagerte familien rundt deg, og ikke minst du? 
Mamma ble helt borte, mens jeg satt der og strevde for å holde tårene inne når hun gråt. De fleste fikk vel litt sjokk, egentlig.

Vet du hva slags behandlinger du skal igjennom?
Jeg får vite det på fredag, tror jeg..

Må du ta fri fra skolen nå? 
Neida, jeg skal prøve å være der så mye som mulig!

Hva slags kreft er det? 
Det er lymfekreft

Hvem har stilt opp mest for deg? 
Familien min tror jeg

Er dette det verste som har hendt deg? 
Nei, vettu hva, det er det ikke... Det verste som hendte meg skjedde en uke før jeg havna på Sanderud.

Hvis du skal på cellegift, så mister du vel håret? Hvordan tror du det blir? 
Det er fullt mulig at jeg gjør! Tror det blir.. rart.. og kanskje litt morsomt, har alltid ønsket meg parykk, haha!

Hva slags behandling skal du ha? Hvor lenge varer den?
Det vet jeg veldig lite om foreløpig..  

 

  Postet: 30.12.2013     Tid: 14:40     Kategori: Personlig     Kommentarer: 15     Copyright ©

EnsomAkkurat nå føler jeg meg så sinnsykt ensom. De nærmeste trekker seg unna, og ingen er her med meg når jeg trenger det. De siste dagene har jeg vel blitt ditcha av enkelte personer hundre ganger, og jeg tror ikke de egentlig vet hvor mye vanskeligere de gjør ting for meg. Hver gang det skjer, hver gang noen blir litt småirritert på meg for et eller annet, så faller jeg sammen. Hvorfor er det ingen her og passer på meg nå? Jeg er så liten og så redd

  Postet: 29.12.2013     Tid: 22:29     Kategori: Personlig     Kommentarer: 11     Copyright ©

Runa  Postet: 29.12.2013     Tid: 21:07     Kategori: Foto: Portrett     Kommentarer: 0     Copyright ©

Life puts up a fight with me

- but I can take on anything. 

Jeg har ikke noe annet valg enn å vente. Men mens jeg venter, så kan jeg vel gjøre det beste ut av det? Jeg prøver å holde hodet høyt, selv om det ikke er like enkelt bestandig. Jeg vet at det er utrolig mange der ute som heier på meg, jeg vet at det er så mange som både vet og håper jeg klarer dette her. I morgen skal jeg på sykehuset for å ta en CT-undersøkelse, jeg gruer meg... Jeg håper ikke de finner enda mer i kroppen min. Jeg har ikke lyst til å være syk! Jeg vil gå på skolen og jeg vil klare det, jeg vil ikke tenke over at jeg har kreft og gråte for det. Æsj. Men det vil gå bra, så lenge alle jeg trenger er rundt meg. 

 

Og hvis dere lurer på noe ang. kreften, så er det bare å spørre, så skal jeg lage et innlegg med spørsmålene jeg får senere! 

  Postet: 29.12.2013     Tid: 15:56     Kategori: Personlig     Kommentarer: 14     Copyright ©

"Am I gonna die?"

 

You know, so often we think we have each step figured out. And when one thing doesn't go our way, we begin to question. We being to fear of what our next step would be.
I had one of those moments about some days ago when I got diagnosed with cancer.
And although, I feel like I've shared my story enough, there's a moment in particular I wanna share with you now. A moment that I dont talk about very often.
Usually, you hear me say positive things: that I've moved on, I pressed on, I didn't let it slow me down.
But I never talk about the moment when I fear what the future was. When I asked the question, "Am I gonna die?"
My doctor looked back at me and said, "Nope. You're gonna be alright."
And then from that point on, I made the commitment that I wouldnt let it slow me down. And so when that moment comes for you, in your own circumstance, in your own life..

Promise me one thing: Don't you ever, EVER let it slow you down. Because I believe in you!
And I wanna thank all of you for believing in me;
Even when I had trouble believing in myself...
So for that I say,
Thank you.

 

 

 

 


 


//Tale av Nick Jonas, men kunne ikke sagt det bedre selv. 

 

  Postet: 27.12.2013     Tid: 12:40     Kategori: Personlig     Kommentarer: 4     Copyright ©

FOTO: I can make the stars dance


Stjerner er sykt vanskelig å ta bilder av.

 

  Postet: 26.12.2013     Tid: 18:00     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

Nytt kameraTil jul fikk jeg CANON 70D av mamma og pappa. Jeg liker det. 

  Postet: 26.12.2013     Tid: 15:51     Kategori: Foto: Selvportrett     Kommentarer: 9     Copyright ©

"Hvorfor meg?"


Jeg kan hyle og slå og sparke og skrike og grine og skrike til jeg ikke klarer mer, men det vil ikke endre noen ting. Jeg fikk beskjeden den lille julaften, jeg har kreft. Jeg vet enda ikke helt hva jeg skal føle om det, om det går bra eller om jeg skal bli lei meg... Alle tenker vel "Hvorfor meg?" når en sånn beskjed kommer; jeg, jeg ble mest lei meg når jeg så reaksjonen til mamma. Selv syntes jeg ikke det var så ille, for jeg blir jo frisk, gjør jeg ikke? Hvordan blir man egentlig klar til en sånn kamp? Jeg har tusenvis av spørsmål, men ingen har svar. Alt jeg vet er at jeg skal verdsette alt den neste tiden. Hvert øyeblikk. 

 

  Postet: 25.12.2013     Tid: 20:27     Kategori: Personlig     Kommentarer: 18     Copyright ©

FOTO: James Bond Jr


Mener ikke å gi dere dårlig selvtillit, men denna guttungen her..... SE SÅ KJEKK OG PEN OG ALT I ETT. (Det er broren min, jeg er så stolt. Hehe.) 

  Postet: 25.12.2013     Tid: 16:32     Kategori: Foto: Portrett     Kommentarer: 4     Copyright ©

God jul

Til alle syke og friske, små og store, gamle og unge, jeg ønsker dere alle en god jul! Ta vare på de du har rundt deg, besøk de du ikke har sett på en stund, send varme klemmer og tanker til de som trenger det, og finner du noen på gata så ta dem gjerne inn i varmen. Julen er høytiden for de vi har mistet, men også for de vi nettopp har fått eller vil få i livene våre. Det er den koseligste høytiden med masse lys, mye god mat og gaver... Men glem ikke de som ikke har noe eller noen. Glem ikke de du har mistet, og glem ikke de du vil få. Det skader ikke å fortelle folk at du er glad i dem, det kan være for siste gang.

 

God jul 

<3

  Postet: 24.12.2013     Tid: 13:00     Kategori: julekalender     Kommentarer: 1     Copyright ©

You make me strong

  23.12.2013 /  18:15  /  Jackson  /  7


Her har dere et dryss av valpebilder! Vet mange sliter med å fordøye "nyheten" jeg kom med i stad, for den er vi fler om, men jeg håper at disse bildene får dere i godt humør! Tusen takk for all støtte jeg har fått, forresten. Det betyr utrolig mye for meg.

 

  Postet: 23.12.2013     Tid: 18:15     Kategori: Jackson     Kommentarer: 7     Copyright ©

Kreft kan dra til helvete og bli der

Vært på sykehuset; Igjen. Det går jo aldri min vei noe sted... Først Sanderud, og nå det her? Åh. Dritt. Men, det er ikke meg det er synd på, jeg syns det er mest synd på de rundt meg. Jeg vet at det gjør vondt å få den beskjeden, at noen av dine nærmeste har kreft, but ey', det går bra! Alltid. Jeg vet ikke hvor farlig det er, alt jeg vet er at det er lymfekreft i en kul jeg har i låret, og den har vært der en god stund, så det går nok bra skal dere se. Følte for å skrive dette innlegget så dere slipper å lure eller høre det fra andre!


Senere kommer det koselige valpebilder! Hihi

  Postet: 23.12.2013     Tid: 13:11     Kategori: Personlig     Kommentarer: 11     Copyright ©

FOTO: Julestemning

Hvis du ikke er i julestemning allerede, så håper jeg disse bildene er til hjelp! 

  Postet: 22.12.2013     Tid: 19:59     Kategori: Foto: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

Utroskap er faen ikke greit

Du veit hun jenta du ble sammen med for noen måneder siden, hun du fortalte at du var stupforelska i? Hun som hadde sett på deg i mange uker, kanskje år, men som ikke hadde turt å si noe til deg fordi hun hadde fått hjertet sitt knust før? Hun du så veldig lett kom innpå med sjarmen din og lovet å ikke såre? Ja. Hvorfor i alle dager går du bak ryggen hennes og har deg med andre? Hvorfor sårer du henne og svarer ikke på meldingene hennes når du er med "gutta"? Er det kanskje ikke gutta likevel?

Hvis du ikke klarer å holde deg til en eller ei, så ikke gå inn i et forhold, det er ikke verre. Du setter en person som er villig til å ofre alt for deg utfor et stup, og hvis du ikke er fornøyd med personen du er sammen med, så gjør det slutt. 

Sier dette fordi auuuch, generasjonen vår er jo helt nissete, folk tror liksom det er helt greit å være utro og syns det er status. Vel, jeg syns du er en dritt og du fortjener ingenting. Takk for meg! 
  Postet: 22.12.2013     Tid: 11:56     Kategori: Personlig     Kommentarer: 21     Copyright ©

"Are you going to love yourself today?"


Det er på tide å fri seg fra demonene som herjer på innsiden. På tide å starte på nytt, tenke positivt og se fremover. Men hvor skal jeg starte? Denne ferden har vært så veldig lang, den har for det meste bestått av selvhat, kranglig med meg selv, tårer, enda mer selvhat og enda flere tårer. Det har vært dager jeg har sett meg i speilet og begynt å gråte fordi jeg syns jeg er feit, begynt å gråte fordi jeg syns jeg er stygg. I dag, i dag klarte jeg endelig å si til meg selv; Jeg er fornøyd. Jeg er fornøyd med hvem jeg er. Hvordan jeg ser ut. Ingen skal ta det fra meg, ingen. Jeg har arr på meg, jeg burde angre, men jeg gjør ikke det. Det sier meg hva jeg har vært igjennom, og at jeg har mestret det. Magen min er ikke flat når jeg sitter, jeg har hatt komplekser med mat og kropp en god stund, og jeg vil absolutt ikke ha krøller, men hva betyr det? 100 år fra nå, hva har det å si uansett? Dette er sånn jeg ble skapt, så da får jeg bare gjøre det beste ut av det. 


Vi har alle komplekser med oss selv, vi har alle ting ved oss selv vi ikke liker. Men tenk over det, hvis ikke du hadde vært deg, hvem hadde vært det da? Du må lære å elske kurvene dine, hoftene dine, rumpa di, håret ditt, øynene dine. Du er perfekt akkurat som du er, og ingen kan ta det fra deg. Hvor mange kilo du veier, hva slags klær du har på deg eller hvor mye sminke du bruker definerer ikke hvem du er som person. Det som kommer fra innsiden, at du er god mot andre mennesker og tro mot deg selv; det definerer hvem du er. Så neste gang du tenker på at du ikke skal putte i deg det siste kakestykket fordi du blir feit, legg fra deg den tanken og ta det kakestykket. Du fortjener det, du fortjener et godt liv, og du fortjener å være fornøyd med deg selv. 


(Skriver dette i godt humør, jeg vet det er en lang vei igjen, but 'ey, dere kan høre på meg selv om jeg ikke alltid er like flink til det...)

  Postet: 17.12.2013     Tid: 20:13     Kategori: Personlig     Kommentarer: 6     Copyright ©

10. Desember - et godhjertet menneske

Dette blogginnlegget vil jeg gjerne dedikere til en mann med stort hjerte! (Og ja, bare menn gjør sånne ting.) Nemlig vår alles kjære Dennis Olsen! I fjor gikk han rundt og delte ut gaver til hjemløse som ikke hadde noen i jula, og i år gjør han det samme. Dette er noe vi alle kan lære av! Les mer om saken her.You go, Dennis!

  Postet: 10.12.2013     Tid: 20:51     Kategori: julekalender     Kommentarer: 3     Copyright ©

9. DesemberIf people are trying to bring you down, it only means you're above them

  Postet: 09.12.2013     Tid: 21:23     Kategori: julekalender     Kommentarer: 2     Copyright ©

8. Desember: Joy to the world - sangvideo


JEG LAGET EN RÆVA MUSIKKVIDEO, kan ikke sangen og det anbelales AT DU BRUKER HODETELEFONER ELLER ØREPROPPER hvis du skal høre på. Takk :)))))) <3

- sletter nok denne etter en dag.. heh

  Postet: 08.12.2013     Tid: 20:20     Kategori: julekalender     Kommentarer: 12     Copyright ©

6. og 7. desemberJeg har funnet to sitater etter kjære Nelson Mandelas bortgang jeg kan dele med dere i dag! (Dette er forresten Jackson i snøen UTEN bånd, han er lydig skjønner dere, jeg er litt stolt av han, mehe.) 
"If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his language, that goes to his heart." 
"No one is born hating another person because of the colour of his skin, or his background, or his religion. People must learn to hate, and if they can learn to hate, they can be taught to love, for love comes more naturally to the human heart than its opposite."  

  Postet: 07.12.2013     Tid: 14:16     Kategori: julekalender     Kommentarer: 0     Copyright ©

stupid girls

  07.12.2013 /  10:33  /  Hverdag  /  1Fredagen i bilder! Hadde besøk av herligste Emilie og Jannicke, og det var koskos! Nå skal jeg spille inn sangvideoen til i morgen (blir muligens med musikkvideo 'n shit), og dere må følge med, for luke nummer 6 og 7 kommer i dag..... fototips, kanskje? Hm. Ha en fin helg, alle sammen!

  Postet: 07.12.2013     Tid: 10:33     Kategori: Hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

5. Desember


FOTO: Ingeborg Galgum

"Rembember who the real enemy is"


Jeg forbereder sangvideo, vet fremdeles ikke hvilken sang jeg skal ha, så hvis du har noen som helst ide; kom med det!

  Postet: 05.12.2013     Tid: 13:07     Kategori: julekalender     Kommentarer: 6     Copyright ©

4. desember


FOTO: Ingeborg Galgum


- Wild hearts can't be broken

  Postet: 04.12.2013     Tid: 11:22     Kategori: julekalender     Kommentarer: 3     Copyright ©

3. Desember


FOTO: Ingeborg Galgum

"Sometimes, the person you'd take a bullet for ends up being the person behind the gun"

  Postet: 03.12.2013     Tid: 13:22     Kategori: julekalender     Kommentarer: 3     Copyright ©

2.desember


Are you becoming what you've always hated?

  Postet: 02.12.2013     Tid: 16:26     Kategori: julekalender     Kommentarer: 3     Copyright ©

VIDEOBLOGG - 1.advent

video:1


Heijhå! Gjør dere klar for en superklein og veldig pen video. 

  Postet: 02.12.2013     Tid: 12:17     Kategori: julekalender     Kommentarer: 5     Copyright ©

JULEKALENDER PÅ BLOGGEN

Woho! Dette kom jeg på for hele to minutter siden, så ikke regn med at det er planlagt... Men, i hvert blogginnlegg skal jeg komme med et inspirerende sitat av noe slag, og hver søndag i advent kommer jeg med en video der jeg kan fortelle om noe dere ønsker, gjøre noe dere ønsker, eller svare på spørsmål. Så, kom med forslag, og jeg fikser en video i løpet av dagen! 

 1.desember: I'll respect your opinion as long as your opinion doesn't disrespect my existence

  Postet: 01.12.2013     Tid: 10:01     Kategori: julekalender     Kommentarer: 7     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits