JA til likestilling

  21.11.2016 /  23:40  /  Meninger  /  7


 

Kjære Maria Høili,

jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal starte. Jeg er litt trist, jeg kan starte med å si det. Likestilling handler om mer enn fysiske forskjeller mellom kvinner og menn. Likestilling handler om like muligheter for alle, og det er akkurat derfor det kalles likestilling. Du og jeg skal ha like rettigheter og muligheter som menn, og en mulighet vil si at du kan velge om du har lyst til å være "vakker og feminin" som du så fint kaller det,- eller om du vil gjøre andre ting. Sånn som noen andre kvinner ønsker. Du vet, enten det er å drive med motorsport, jobbe i mannsdominerte yrker fordi de interesserer seg for det, eller utdanne seg til å bli lege, for eksempel. Likestillingen står ikke i fare for at du må slutte å være feminin og vakker. Den står for at du kan velge. 
(Jeg forstår ikke helt den delen der du beskriver at mennesker skal ha like muligheter, men at du likevel er imot likestilling. Hæ?)

Det er fint at du har gjort deg en mening om hvordan du vil ha samfunnet, jeg hindrer deg ikke, men først må du forstå hva likestilling innebærer og betyr. Sånn det ser ut for meg, så virker det som om du prøver å tråkke på historien vår. Alt vi har kjempet for. Nå er vi i 2016, ikke på 50-tallet, og verden går fremover. Menn og kvinner har de samme mulighetene, vi kan rope like høyt (vel, nesten, hvis jeg roper blir jeg kalt hysterisk og sinna feminist), vi kan stemme og både menn og kvinner kan lage mat og passe barn. Istedenfor å kalle pappa for "barnepasser" så kaller vi han en pappa, det er det han er. Sånn som vi er mødre. Begge har faktisk et ansvar, men hvordan det fordeles er opp til hvert enkelt par.

Og, har du glemt de mindre feminine kvinnene, eller eksisterer de ikke i din verden? Har du glemt pappaene som faktisk ønsker å sitte hjemme med barnet sitt etter at han har ventet på barnet i ni måneder? Hva med homofile med barn? Transpersoner? Er du mindre egnet til noe dersom du er født kvinne, men har skiftet kjønn til mann? Verden er ikke så sorthvit lenger, og selv om den er i forandring vil det alltid være mann og kvinne. Det kan vi ikke forandre,- ikke fysisk. (Enda, la oss se hva fremtiden bringer.) Menn kan fortsatt ha "guttekvelder," og kvinner kan fortsatt få mensen og amme. Vil du ha en supermaskulin mann som ligner en viking, så skaff deg en viking. Men vil jeg ha en feminin gutt som elsker ballett og opera, så er vel det min sak. 

 

PS.
Jeg har forresten ikke lyst på nøtter, en vulva tåler mye mer.

 

  Postet: 21.11.2016     Tid: 23:40     Kategori: Meninger     Kommentarer: 7     Copyright ©

Du er drevet av Janteloven

  24.08.2016 /  19:13  /  Meninger  /  1


 

Vi lever i en verden der mennesker blir drevet av Janteloven. Du kan ikke være flinkest i jobben din uten å bli hakket på og hatet i ren misunnelse, du kan ikke være flink på skolen uten å bli fryst ut fordi du er "raringen som får til alt", og du kan for all del ikke skrive viktige tekster på sosiale medier uten å bli hatet på.

Jeg har holdt på med bloggen min siden 2009. Jeg har ALLTID skrevet om hverdagen min, som de fleste andre bloggere. Jeg skrev om hverdagen min da jeg var ute for å finne juletre, jeg skrev om hverdagen min da jeg fikk nye sko, da jeg fikk hund og da jeg fikk kreft. Livet mitt har ikke vært en dans på roser, og likevel sitter en hær av ekle ungdommer og henger meg ut. Noe så sykt. Hvor mye motgang skal et menneske tåle? Og hvor mye dritt klarer dere egentlig å lirke ut av dere? Hver gang jeg skriver et blogginnlegg er det en eller annen gjøk som legger det ut på instagram eller Twitter. Og tro det eller ei, jeg vet godt hvem dere er. (Men takk, flere lesere til meg!)

Daglig omgås jeg utrolig mange trivelige og flinke mennesker. Jeg kjenner blant annet et menneske som var utrolig dyktig i jobben sin, kundene elsket henne (dette vet jeg fordi jeg så det selv,) og hun hadde det utrolig gøy med det hun holdt på med. Dessverre har det seg sånn at alle unner ikke folk gode ting. Hun ble hengt ut, direkte og indirekte av andre ansatte. Rett og slett fryst ut på arbeidsplassen. Greit? Nei, overhode ikke. 

"Hvis du ikke har noe snilt å si, så ikke si det"- har jeg lært. Mennesker må bli flinkere til å rose hverandre. Gjør noen på arbeidsplassen din noe bra- ros dem opp i skyene! Det er sånn verden går fremover, ikke ved å henge de ut og rakke ned på dem. Hvis noen har en stemme de ønsker å bruke, hør. Hør og støtt (hvis du er enig selvsagt.) Hvis noen ser bra ut eller tegner en awesome tegning- si det til dem! 

Fordi ja, noen vil alltid være bedre enn deg i et eller annet, noen vil alltid få mer oppmerksomhet enn deg, men det gir deg null rett til å være en dritt.  

  Postet: 24.08.2016     Tid: 19:13     Kategori: Meninger     Kommentarer: 1     Copyright ©

#Dontjudgechallenge

  09.07.2015 /  17:15  /  Meninger  /  2

....er kanskje den dummeste trenden i 2015. Kort forklart, så er dette en "challenge" som går ut på at gutter og jenter sminker seg stygt med akne, kviser om du vil, og setter på seg briller og monobryn (fordi det er visst stygt??), og deretter sminker seg superpene og biter seg kleint i leppa og smiler til kameraet. POENGET var i hovedsak å få et slutt på presset rundt det å se så bra ut hele tiden. Men, dette møter seg selv i døra og har blitt snudd helt på hodet. Nå er det en konkurranse for pene mennesker å vise hvor pene de egentlig er, med masse sminke, så klart. Det burde jo vært slik at man har på seg sminke, for så å ta det av til en naturlig look. Her er et eksempel på en fyr som gjør akkurat dette; 

....vet ikke hva jeg skal si. Kleint? Rart? Slutt? Hjelp? Jeg laget min egen versjon i form av et bilde, der jeg tar AV meg sminke. 
Fordi vi burde jo egentlig vise oss uten sminke. De fleste bøker har jo fine forsider ("don't judge a book by its cover" er opphavet til denne greia), så det er på tide å vise hva som er BAK den påklistra masken. 

  Postet: 09.07.2015     Tid: 17:15     Kategori: Meninger     Kommentarer: 2     Copyright ©

"Folk over 60 kilo burde ikke vise seg på treningssentret"...for en jævlig unødvendig måte å skape oppmerksomhet på, syns ikke dere? Først typen til Sophie Elise, og selvfølgelig klarte han å gjøre dette til en trend. Så, nå en eller annen Jack-fyr. Og vet du hva, Jack-fyr? Du burde holde deg unna internett. Og jenter. Og alt. Bare.. hold deg unna. 

Dette blir skrevet for oppmerksomhet, slik at vedkommende som skriver disse hjernedøde bloggpostene kommer øverst på topplisten. Dessverre, det funker. (Har ikke vært inne på bloggen hans, og vil oppfordre alle til å ikke se på den heller. Han vil bare provosere.)

Vet dere hva jenter? Ikke ta dere nær av det, og ikke gi han oppmerksomheten han vil ha. Dere er bra nok som dere er, og pump jern så dere kan gi disse guttene en midt på! 
 

  Postet: 17.11.2014     Tid: 21:54     Kategori: Meninger     Kommentarer: 10     Copyright ©

Mobbing av offentlige personer

  16.11.2014 /  17:54  /  Meninger  /  9

Jeg skammer meg over Norge. Så fort det blir skrevet en nyhetsartikkel om for eksempel Erna og jobben hun gjør, så er det ALLTID en kommentar om vekten hennes i kommentarfeltet som får flere hundre "likes," og alle syns det er dritkult. Jeg syns ikke det. Det er smålig gjort av norges befolkning. Beklager, men Erna gjør så godt hun kan, hun ble valgt til statsminiser av dere, og hun vet vel bedre enn alle andre hvordan kroppen hennes er. Istedet for å fokusere på kroppen hennes, hold dere saklige. Nettmobbing av offentlige personer er like barnslig og patetisk som direkte nettmobbing mot en person. Tro det eller ei, Erna ser dere nok. 

Det samme gjelder Linneá Myhre, bare for å ha et eksempel til. Hun har fått tittel som en sutrete sur kjerring, fordi hun er åpen om psykiske lidelser og hvordan hun har det. Det er tøft gjort å være åpen om sånt i media, for så fort vi skriver at vi har en dårlig dag; da er vi oppmerksomhetssyke. Det er ikke noe feil å være åpen om det som er vondt, det er jo sånn vi alle har det, bare at de fleste ikke snakker om det. Jeg syns det dømmende samfunnet vi har er helt pyton, og jeg håper det blir gjort noe med snart. 

Jeg syns dere husmødre og andre mødre som sitter foran PC-skjermen og kommenterer dritt om folk som blir skrevet om i Se og Hør burde få dere en annen hobby. Ingen bryr seg om hva dere liker og ikke liker. Ris og ros er alltid fint, men det er forskjell på konstruktiv kritikk og nettmobbing. 

Dagens lille rage 

  Postet: 16.11.2014     Tid: 17:54     Kategori: Meninger     Kommentarer: 9     Copyright ©

Ønskeliste fra Nelly

  14.11.2014 /  23:05  /  Meninger  /  0

Nå som jeg har blitt toppblogger, så må jeg jo legge ut litt om mote (tror det er obligatorisk.) Personlig finnes det ikke noe kjedeligere enn å handle klær i butikken, derfor bestiller jeg heller fra internett! Hvis det er noen tanter eller onkler eller familiemedlemmer som skulle se dette, vit at jeg bruker strl. small (blunkblunk.) 


Dere finner leggingsen her, og kjolen her.  


Genseren med røde ermer her, og den andre genseren her


De fancy buksene finner du her, og den kule t-skjorte-topp-tingen her.


  Postet: 14.11.2014     Tid: 23:05     Kategori: Meninger     Kommentarer: 0     Copyright ©

Fem JULEGAVETIPS du ikke kan gå glipp av! (Til kjøkkenet)

  13.11.2014 /  21:01  /  Meninger  /  2


(Er ikke gal, lover.)

Jeg vet at det er mange som sliter litt før juletider, så jeg tenkte å tipse dere om ting på kjøkkenet de aller fleste kan dra nytte av! Både store og små liker å utforske på kjøkkenet, så her er det tips som passer de fleste. Personlig elsker jeg å bake, jeg gjør det bare ikke ofte nok. Har det sikkert etter bestemødrene mine! (Neida, joda. Bortsett fra den delen med at jeg ikke baker nok. De baker hele tiden. Bestemødre har en greie for baking.) Men, nok om det. Jeg har funnet en side med hundrevis av gode utvalg til kjøkkenet. Dere finner siden her. Tenkte likevel dere ville se noen smakebiter, so here we go!

Tips nr.1: Kjøkkenradio! Dette er for de som liker å høre på nyheter eller musikk når de lager mat. (Mammaen min er glad i radio.) Du finner den her.Tips nr.2: Konfektformer. De kan bruker til å lage sjokolade (som de opprinnelig er for,) og om sommeren kan man lage isbiter! Du finner de her.
Tips nr.3: Osteknivsett. Dette så egentlig bare kult ut. Jeg ville hatt sånn på mitt kjøkken! Jeg tror dette er spesielt for osteelskere. Du finner det her.

Tips nr.4: Boller med lokk! Jeg irriterer meg alltid over at jeg aldri har noe å putte ting i på kjøkkenet, og jeg er garantert ikke alene. Du finner de her.

 
Tips nr.5: Kjøkkensett! De fleste ville blitt glade for det, tenker jeg. Det står til og med mål i kjelen (!!!), og det er praktisk, for da slipper man jo å stresse med desilitermål. Du finner det her.


//bildene er tatt fra http://bakerenogkokken.no/

Håper dere likte tipsene! 

  Postet: 13.11.2014     Tid: 21:01     Kategori: Meninger     Kommentarer: 2     Copyright ©

"Mine problemer er verre enn dine!"

  28.10.2014 /  21:07  /  Meninger  /  7Er det en ting jeg avskyr, virkelig, virkelig avskyr, så er det mennsker som sier at de har verre problemer enn andre. OK, du har diagnoser, du er hos legen fire ganger i uken, du smiler aldri, men det er ikke dermed sagt at du har det verre enn noen andre. Jeg hater at enkelte skal gjøre andres problemer om til bagateller. For noen kan kjærlighetssorg eller et tap av hunden sin være det verste som noensinne har skjedd. En trenger ikke en diagnose for å føle smerte, eller for å føle seg dårlig. Selv om jeg smiler er det ikke dermed sagt at jeg har det bra, det betyr bare at jeg ikke orker å sutre over livet mitt hele tiden. Jeg prøver å gjøre noe med det, jeg prøver å ha det bra. Selv om jeg har mange venner betyr ikke det at jeg har god selvtillit, eller har det bra med meg selv. Men igjen; jeg prøver

  Postet: 28.10.2014     Tid: 21:07     Kategori: Meninger     Kommentarer: 7     Copyright ©

BRYSTKREFT

  13.10.2014 /  21:46  /  Meninger  /  1I dag er dagen for å la BH-en ligge igjen. Ved å gjøre dette, så støtter man brystkreft. Jeg må innrømme at jeg stusset litt; fordi brystkreftpasienter blir vel ikke bedre av å se på andre friske bryster, når de ikke har noen selv,- eller har implantater? Men jeg skjønte jo etterhvert at det er for å gjøre folk OBS på sykdommen. Det er mange ting du kan gjøre istedet for å gå uten BH, du kan for eksempel kjøpe en rosa sløyfe til Rosa Sløyfe-aksjonen, det får du gjort på butikker som Lindex og her

  Postet: 13.10.2014     Tid: 21:46     Kategori: Meninger     Kommentarer: 1     Copyright ©

Du som har noe imot kroppskunst, se her

  09.10.2014 /  09:09  /  Meninger  /  4Med kroppskunst, så mener jeg altså tatoveringer og piercinger. Jeg vet at noen generasjoner over meg (og folk på min alder også) har noe imot både tatoveringer og piercinger, og hvis du er som noen jeg kjenner, så klarer du ikke å holde tåta om hvor fælt du syns det ser ut. 

Så, okei, du liker ikke tatoveringene til en person, eller tatoveringer generelt, og det er greit. MEN, er du i nærheten av en person som faktisk har dette på kroppen sin, hold kjeft. Selv om du har holdt deg "for god for sånt," trenger du absolutt ikke å rakke ned på andre som syns dette er fint. Jeg har fått slengt det så mange ganger i trynet av noen som står meg nær- at tatoveringer er så fælt og man ødelegger kroppen sin og blablabla. Bare så det er sagt, det er veldig få 80-åringer med veldig pen hud uansett. Det er min kropp, jeg gjør som jeg vil. Dessuten er det ingen som tvinger deg til å se på det. Jeg tatoverer ikke kroppen min for å tilfredsstille deg, du har kanskje vansker for å tro det, men noen ganger gjør faktisk folk ting for seg selv også.

Jeg mener at mennesker skal få gjøre det de vil med kroppen sin, uten at noen har rett til å dømme og rakke ned på noen av den grunn. 

  Postet: 09.10.2014     Tid: 09:09     Kategori: Meninger     Kommentarer: 4     Copyright ©

I don't care if the world knows what my secrets are

  08.10.2014 /  13:08  /  Meninger  /  6Det er faktisk ganske vanskelig å trykke på "publiser" for tiden. Jeg vet jo at det er en del folk som leser bloggen min fordi de vil slenge dritt. Dessverre for dere, uansett om dere er anonyme eller ei, så blir hver eneste IP-adresse lagret, og jeg har null problem med å finne ut hvor dere bor eller hvem dere er. Blir det for ille, så er det ikke noe problem for meg å si ifra til noen som kan gjøre noe med det heller. 

Jeg har en del brutale meninger, og de kan være støtende for andre. Der får jeg for å ikke være en rosablogger! (Søren.) Men, jeg har ingen planer om å lyve. Saken er den at; vi har blitt opplært til å skjule sannheten hele livet. Vi har blitt opplært til å skjule ting vi hater ved oss selv. Det er derfor folk dekker til kviser og folk lyver. Jeg har planer om å gjøre noe med det. Jeg bryr meg ikke om verden vet om hemmelighetene mine, uvanene mine, for det er sånn jeg er og sånn jeg forblir. Menneskelig. Det er ikke noe poeng for deg der ute å lese bloggen min hvis du vet du ikke liker det som står her. Det går an å bruke tiden sin på noe annet enn å komme med dritt på andres hjemmesider, for helt ærlig, da har du et skikkelig problem med deg selv som du burde få hjelp for.

  Postet: 08.10.2014     Tid: 13:08     Kategori: Meninger     Kommentarer: 6     Copyright ©

Jenter er ikke objekter

  07.10.2014 /  19:19  /  Meninger  /  9Er det en ting jeg ikke kan fordra, så er det gutter som snakker om og til jenter som de er objekter. Vi er i 2014 og de fleste burde ha fått med seg at jenter er en grunn til at dere ble født og fremdeles eksisterer. Hva skulle dere gjort uten oss? Det er faktisk ikke greit å spørre om nakenbilder i hytt og pine, det er ikke greit at dere ber oss gjøre ditt og datt og forventer at vi skal se sånn og sånn ut. Dette er bare en av grunnene til at jeg misliker pornoindustrien så veldig, noen har vansker for å skille film og virkelighet, og tror at de kan bruke jenter som de vil. I tillegg til utnyttelse, det er sykt og galt på så mange måter. (Kan komme tilbake til det en annen gang.)
Okei, rumper og pupper er fint å se på og godt å ta i, men dersom du ikke har tillatelse, IKKE RØR. Nei er nei, uansett. Og bare så det er klart, uansett hvor lite klær ei jente har på seg, så ba hun deg ikke om å ta på henne. 

Jeg vet at en del gutter er opptatt av å "være mann," og vil du være mann, så får du respektere damer som en mann burde gjøre.


Dette gjelder selvsagt begge veier, men siden jeg skrev om jenteproblemer i går, så dro jeg opp dette i dag.

  Postet: 07.10.2014     Tid: 19:19     Kategori: Meninger     Kommentarer: 9     Copyright ©

Stakkars dere, gutterJeg syns faktisk skikkelig synd på våre kjære, gode gutter. Tenk at de må ta seg av oss jenter hver eneste dag! Evige humørsvingninger, og sier de ett eneste ord feil, så er det verdens undergang. Guttene må høre på vårt endeløse drama, hvem vi "bitchblikket" i dag og hvem vi har planer om å bitchblikke i morgen. Vi kan skylde på at vi har mensen, men alle vet at det bare er en gang i måneden. Stakkarene må jatte med, og hvis de ikke gjør det får de også gjennomgå. Vi skal stadig ha bekreftelse på at vi er penest og den eneste ene, derfor spør vi om hun og hun er pen,- og får vi ikke svaret vi vil ha, da kan dere like godt grave deres egen grav.

Jenter klager stadig over at det er vanskelig å være oss, med tanke på kroppspresset og skjønnhetsidealene, men jeg kan ikke tenke meg hvor vanskelig det må være for guttene. Nei, jeg syns virkelig skikkelig synd på dere, gutter.

  Postet: 06.10.2014     Tid: 20:38     Kategori: Meninger     Kommentarer: 14     Copyright ©

Du er en gris

  19.09.2014 /  13:54  /  Meninger  /  1Nei, verre. Du er en gammel, ekkel gris. Ikke den typen man vil klappe, men den typen man vil bure inne og la være der. Og det er IKKE OK. 

Jeg har mange venner på Facebook, og blant mine venner, mange unge jenter på min alder som liker å vise at de har pupper. Det ekleste jeg ser er gamle menn som kommenterer "Så vakker du er!" eller "Kom hit, så skal du få...." For det første, du er en gammel mann, og burde skamme deg. Hvis du vil ha noe å se på, se på, men ikke legg igjen kommentarer som får deg til å fremstå som en dust. Nei, forresten, ikke se på heller. Du kan skaffe deg ei på din egen alder. For det andre, jenter er ikke objekter, og det er synd at du ikke har kommet lengre i livet enn pcskjermen og unge jenter som virkelig ikke ønsker å ha noe som helst med deg å gjøre. Tenk om eldre menn holdt på sånn med din egen datter? Nope. Ikke greit.

SKAM DEG.

 

  Postet: 19.09.2014     Tid: 13:54     Kategori: Meninger     Kommentarer: 1     Copyright ©

It's time for me to break the silence

  03.09.2014 /  15:12  /  Meninger  /  8Jeg tror at unge mennesker har en trang til å dytte andre ned i søla. Du kan ikke gjøre eller si noen ting uten at du får igjen for det.

  Postet: 03.09.2014     Tid: 15:12     Kategori: Meninger     Kommentarer: 8     Copyright ©

Du er født stygg - Hilsen Max Factor

  28.08.2014 /  16:49  /  Meninger  /  6

Jeg vet ikke om dere har sett reklamen til Max Factor på tv, men der sier de nøyaktig det som står over. "Du er ikke født glamorøs, glamor skapes." Dette bildet er tatt fra hjemmesiden deres. 

Det er faktisk den sykeste reklamen jeg har sett. Hvor mye lengre skal de gå nå? Det de gjør er rett og slett å si til hele Norges befolkning at vi er født stygge, bare for at vi skal kjøpe produktene. Det er vel ikke rart samfunnet faller sammen, og at hver tredje person har en psykisk lidelse eller en spiseforstyrrelse?? Vi kommer jo aldri til å skjønne at vi er bra nok, og hvem prøver vi egentlig å bli bra nok for? Media? Så vi kan bli modeller, heeele gjengen? Vet dere, til og med modellene vi ser i blader skulle ønske de kunne se ut som "seg selv." Tenk på det! 

 

Og i tilfelle du lurte, JA, du er god nok akkurat som du er.

  Postet: 28.08.2014     Tid: 16:49     Kategori: Meninger     Kommentarer: 6     Copyright ©

Kort hår på jenter er SEXYJeg blir så trist når jeg ser at voksne mennesker uttaler seg om sveisen til unge jenter. Eller når gutta gjør det. "Du kan ikke ha kort hår, da ser du ut som en gutt." Nei, du ser ut som ei jente med selvtillit nok til å vise fjeset ditt. Tre, hvis ikke fire av mine nærmeste venner har kort hår. Jeg kjenner en haug av gutter med langt hår. Definerer det kjønnet ditt? Virkelig? Det er ikke sånn at man må død og liv må være lesbisk om du er jente med kort hår heller, hvorfor er folk så dømmende? Dessuten, damer, så ser man eldre ut med langt hår når man begynner å dra på årene. En liten hemmelighet fra meg til deg!


  Postet: 24.07.2014     Tid: 21:40     Kategori: Meninger     Kommentarer: 16     Copyright ©

Lykke er en følelse, ikke en destinasjon

  15.07.2014 /  01:40  /  Meninger  /  3Å være lykkelig betyr at du føler deg lykkelig, ikke at du konstant er det. Lykke er en følelse akkurat som sinne, glede, sorg og forelskelse. Følelser er ikke konstante, de går over, derfor vil du føle deg lykkelig det ene øyeblikket, og lei deg det andre. Jeg ser at alle maser om å finne "lykken," at de drømmer om å bli lykkelige. Lykke er en følelse. Muligheten din er der, men du er ikke lykkelig for alltid.

  Postet: 15.07.2014     Tid: 01:40     Kategori: Meninger     Kommentarer: 3     Copyright ©

"Jeg bruker verken dame- eller herredoen"

  21.06.2014 /  19:18  /  Meninger  /  6

- jeg går på den for funksjonshemmede. Går jeg på de to andre, blir jeg sett rart på, eller bedt om å gå. En gang gikk jeg på den for funksjonshemmede, og idet jeg smalt igjen døra hørte jeg: "Emilie går dit, for hun vet ikke om hun er gutt eller jente!"

Dette er litt av talen til Emilie Nordengen som er leder i Skeiv Ungdom Hedmark (den kan du se her.). Hun snakker om hvor vanskelig det er å være skeiv i skolen, og at ingen lærere tar tak i mobbingen rundt det. Emilie ble mobbet av både gutter og jenter, og spesielt guttene syns det var gøy å slenge "transe!" etter henne.  Det var aldri noen lærere som tok henne seriøst, og de gjorde aldri noe med det. Hun fikk beskjed om å ignorere kommentarene, så til slutt ga hun opp å si ifra. 

Og hvis du som lærer ser dette, håper jeg virkelig du tar tak i problemet. Det er ikke greit at man skal få kommentarer slengt etter seg når man først har turt å komme ut av skapet. Ungdomstiden er en nokså usikker periode, og at unger får lov til å håne hverandre for at de ikke har samme legning som "alle andre," er ikke greit. Mennesker frykter det de ikke forstår, men alle forstår vel at "Å elske er en menneskerett." For det er det, enten du er heterofil, lesbisk, homofil, transeksuell, DU ER ET MENNESKE, og vi har alle like rettigheter.


Og en ting er sikkert gutter, dere burde frykte Emilie. Hun er garantert kjekkere enn dere alle (blunkblunk.) 

  Postet: 21.06.2014     Tid: 19:18     Kategori: Meninger     Kommentarer: 6     Copyright ©

Pretty please, wipe your eyes and put up your head

  31.05.2014 /  19:12  /  Meninger  /  2Velkommen til 2014, dere. Her er handler alt om kropp, alkohol og psykiske lideser. I 2014, der er følelsene til folk viktigere enn de som sulter, er dødssyke og ikke har et hjem. Det er ingenting galt med å være sykelig tynn, men det er galt å være altfor overvektig. Drikker du ikke, da er du ikke kul, og hvis du skriver om plagene dine (som forresten de aller fleste har) er du oppmerksomhetssyk. Hvis du forteller noen at du er deprimert, så viker de unna deg og tenker at du er farlig. Hvis du forteller at du har spiseforstyrrelser; da har du funnet opp den diagnosen helt selv. Har du kreft, ja- da er du baaare ute etter oppmerksomhet! 

Jeg hater denne generasjonen. 

  Postet: 31.05.2014     Tid: 19:12     Kategori: Meninger     Kommentarer: 2     Copyright ©

Kirken møter seg selv i døra

  08.04.2014 /  11:59  /  Meninger  /  8Vi er i 2014 og det er fortsatt ikke lov med homofile i kirken? Det gjør meg litt kvalm. Sier ikke BIbelen at man skal få være den man er, elske som man vil og bli godtatt for det, eller tar jeg feil? Den boken møter seg selv i døra temmelig mange steder. Hva med de homofile kristne, da? Skal ikke de få lov heller? Skal de bare bli kastet ut av trossamfunnet sitt?

Det er feil på så mange måter. Alle har rett til å være i kirken, og jeg innser nå at religion (unnskyld at jeg sier det) er roten til så mye vondt. Jeg syns det er veldig dumt at kirken stiller seg selv i et så dårlig lys og viser hva slags "onde"(les: dømmende) mennesker de egentlig er. De mest dømmende folka jeg har møtt; det er veldig troende mennesker, selv om de mener at alle skal få nye sjanser og at alle er like mye verdt. Kirken beviste i dag at det ikke stemmer; er du homofil, så er du ikke verdt kirken. Det er jo helt fjernt? Og det å misbruke små unger og få tilgivelse, det er helt greit? Nei, du, den går ikke. Noen må snart våkne

  Postet: 08.04.2014     Tid: 11:59     Kategori: Meninger     Kommentarer: 8     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits