FOTO: Sminke

Jeg er ikke kjent for å bruke mest sminke… Hahah, bruker faktisk ikke sminke. Men(det er alltid et men), jeg har masse. Mamma pleier å låne det.. Eh, hvorfor jeg ikke har gitt det til henne: Aner ikke.. Uansett, flotte gjenstander og ta bilder av:

Hva syns du om bildene? Bruker du sminke?

Fotosafari

Japp. Vært på fotosafari i dag.. Sykt fin overskrift, jeg vet! Og så var jeg en tur hos broren min lang borte.. Hahah, spennende. Her skal dere få noen av de "nydelige" bildene jeg tok, enjoy:


Dette her er bestevennen min da. Såå søøt!

Og midt inni en haug av busker…: "BAKERI", whaaat!?

Og en fin benk. Jeg er litt spesiell når det gjelder bilder… Tar liksom bilder av alt som faller meg inn.

Hva har du gjort i dag?

Hva i helsikke er en MANAT!?

Det var det jeg lurte på under hele middagen.. Hahah, det gikk et program på TVen om noen fyrer som skulle ta bilder av ville manater. Pappa trodde det var aper, lillebroren min trodde det var slanger og jeg mente det rett og slett var sjøku-lignende greier. Jeg hadde rett! Sånn ser nemlig en manat ut:


//Google//   Den er sykt søt da!


– Hva kan man si? Jeg er "oppfinnsom" når det gjelder bilder altså.. Hah

Lærte du noe nytt nå? =D

Back on track

Hey! Jeg er tilbake igjen- med flere bilder, mer kommentering og forhåpentligvis bedre blogging, heheh: Vær så god for infoen. Kameraet mitt er tilbake, så blir mange herlige bilder og masse blogging fremover, får vi håpe. Og sjekk her, kameraet funker!!:


Heheheh….

Hva syns du om bildene?

Blåbær

For en oppfinnsom overskrift! Jeg er stolt altså. Uansett, i dag var "vi" på blåbær tur med klassen. Jeg tror alle 9.klassingene har vært eller skal på blåbær tur denne uka… Hahah. Men ettersom alle trolig var på samme sted, så var det ikke veldig mye blåbær igjen. Ikke var det gøy å plukke i regnet heller.


Trist og grå dag, igrunn. Mye latter, men likevel kjedelig dag….

Hvordan har din dag vært? =)

Tanker

Det er rot i tankene mine. Kaos. Rett og slett kaos. Klarer ikke tenke klart lenger. Hva er galt og hva er rett. Hvor er nord og hvor er sør. Hva er lyst og hva er mørkt.
Jeg startet på et nytt kapittel i livet mitt på mandag. Jeg startet i 9.klasse. Det var en helt ny start, og livet går sin gang. Men likevel er det mye som har skjedd bare på de tre dagene. Jeg trodde ikke jeg var klar for å ta et steg videre allerede? Åpenbart bestemmer ikke jeg sånn lenger. Vet ikke hvordan jeg skal formulere meg rett, så jeg avslutter her før jeg begynner å bable om hva som er i skolesekken min osv…. Jepp.


(Ha ha….)

Roter du til tankene dine av og til?