Årets julekalender

Jeg har bestemt meg for å ha julekalender her på bloggen min, tihi! Har vært rundt og spurt etter forslag i hele dag, så det blir en ganske lett mix av alt sammen. For det første: I morgen åpnes luke nr. 1! – Og samtidig skifter jeg header på bloggen, så det blir luke nr 1. Jeg skal også forsøke å få til en video hver dag, så dette blir spennende! Det blir liksom.. en godbit hver dag, hvis dere skjønner..

Og jeg må nesten bare avsløre at i luke nr. 24, der skal jeg synge.. Seriøst, jeg skal lage sangvideo for andre gang! Det kommer til å bli skummelt, og igjen: Louise tvang meg.

Er vi klare for desember, folkens?

WILD ANIMALS

Heisann! Nå rundt “juletider” er det vel sånn at man skal være kjempesnille mot hverandre og diverse, stemmer ikke det? Vel, nå har jeg og min gode venninne opprettet en blogg mot dyremishandling, hadde vært veldig takknemlig om du hadde stukket innom den?

 

Skjer i kveld? Hihi

Travel uke ftw!

Greit, nå er jeg ferdig med matte, norsk og engelsk-tentamen! Men, “tilfeldigvis” har jeg klart å glemme at jeg har fremmedspråk på ungdomsskolen. Så, på torsdag er det tysktentamen. Jeg føler ikke at vi har lært så mye tysk i år, og hadde det vært mulig å bytte hadde jeg byttet til spansk, uten tvil.

I tillegg er vi så heldige at vi har fått noen supre studenter denne uken, og de tror vi tydeligvis er kjempeglade i lekser, så de gir oss masse-masse lekser! Tjoho….


Min kjære tyskbok.

 

Har du en travel uke?

 

Oppdatering: Jeg holder på med en ny header nå, hihi.

NEW SHOES

Heisann! Nå har jeg nettopp kommet fra Unge Venstre-møte, spennende må jeg si! Jeg og Linda joina, haha =D
Og så må jeg vise dere disse, fikk de av pappa i dag:


Takk, pappa! Hihi.   


Ganske random, hehehhe. 

Ha en fin lørdagskveld! 

South Park

I’m freaking out! Hahah, så på South Park for litt siden, og det gikk en merkelig episode med Tom Cruise og John Travolta, og av en eller annen grunn gjemte de seg inne i skapet til Stan.. Det var også en sær reporter med i den episoden, og han sa gjentatte ganger: “John Travolta og Tom Cruise har enda ikke kommet ut av skapet.” Gjett om broren min lo da!

South Park er en litt drøy serie, egentlig..  Med tanke på at de gjør narr av ulike kjendiser.. Men av og til er det sykt morsomt! Hihi.

Ser du på South Park? Haha =D

MILKSHAKE.

Hei folkens! Nå har Maiken nettopp dratt, savner henne allerede.. Som overskriften sier, vi laget milkshake, og siden Maiken ikke liker sjokolade, og vi ikke hadde jordbær endte det med bananmilkshake.


Først og fremst trenger du en banan. Og som gjort på bildet: Du kutter den i biter.
Og så finner du frem is, og hvor mye du vil ha avhenger av hvor mye du vil ha! Hihi. Putt isen oppi:

Deretter heller du i melk, og det avhenger også av hvor mye du vil ha oppi. Jeg pleier å ta en halv melkekartong jeg da, men det bestemmer du jo selv.

Så kan du skru på den mixmasteren eller hva det nå enn heter. Jeg er elendig til å forklare..

…….Ferdig! Hihi.

Du trenger:
Is.
Melk.
Banan/sjokolade/jordbær.
Hvor mye? Avhenger av hvor mye du vil ha.

Slik gjør du:
Du skjærer bananen/jorbæren/sjokoladen i biter, og putter de oppi mixmasteren/smoothiemakeren(?), heller oppi melk og is og skrur på, og så venter du til du tror det er sånn nogenlunde perfekt uten klumper osv. Og så kan du helle det i glass, og vips! Du har laget milkshake.

Er du glad i milkshake? 😀

 

Jeg liker ikke mandager

Okeidaa, det er litt kult med mandag, sett bort fra at det er gym i de to første timene. (heheh, hei..) Denne dagen går så utrolig fort! I dag er det engelsktentamen, og jeg gleder meg til å komme utslitt inn i klasserommet, sette meg ved pulten og skrive en stil på engelsk, drømmedag, eller hva?


Så ladd ser jeg ut da. Takras.. hihi.

Er du glad i mandager? 😀