Spøkelseshistorie(r)

Læreren vår fortalte dette om fra plassen han bor..  Den er sann! Jeg husker ikke hele greia, men jeg forsøker å fortelle så godt jeg kan:
___________________________________________________

Det er en gammel gård i nærheten av der læreren min bor fra 1700-tallet, og som alle andre hus fra 1700-tallet har det masse historie. Personer kan ha blitt holdt fanget der og gud vet. Nede i kjelleren er det en dør, og om man forsøker å åpne den døren er det akkurat som om noen holder den igjen. Men tilbake til historien: Kompisen hans bodde der en gang i tiden, og dere kjenner til det med at gyngestolen begynner å gynge på mystisk vis? Dette var en sånn gang.
I stuen var det en gyngestol, og den begynte plutselig å gynge. Men nå var det en forskjell fra alle andre ganger… Når man så inn i vinduet satt det en dame der. Det var altså speilbilde i vinduet av en dame.. Og hun satt ikke i stolen.


//deviantart.com//

Her er en annen historie fra London, og den er også sann…:
___________________________________________________

Det var ei jente som skulle hjem til leiligheten sin fordi hun hadde vært ute en plass. Det var temmelig sent, og hun var på t-banen. Trikken kom og hun gikk inn. Det var kun tre andre folk der inne, og hun oppdaget en jente som stirret rett frem med et tomt og ekkelt blikk, og på hver side hadde hun to menn som holdt henne fast. Hun satte seg lenger bak, og plutselig satte det seg en fyr ved siden av henne og hvisket inn i øret hennes: “Du må bli med meg ut på neste stopp.” Hun tenkte vel: “Nå kommer jeg til å dø…”, men hun kunne ikke gjøre annet enn å være med.
Det viste seg at jenta som hadde stirret så tomt og ekkelt var drept, og de to mennene holdt henne oppe for å virke mest mulig naturlige. Fyren som hadde tatt henne med seg ut var politi…..

De spøkelseshistoriene var skumle

Greit, jeg er elendig på overskrifter! Men gud, jeg er sliten. Sov kanskje en time til sammen i natt, den dumme soveposen min var vrang, det var ISKALDT, folk i lavvoen pustet tungt (hahah), og alle ble dyttet et hakk innover. Vibeke våknet midt på natten og oppdaget plutselig at hun lå på liggeunderlaget mitt, så sa hun: “Sorry” og sovnet igjen, hahah, dere kan tro jeg lo!

Det var også mange som hadde spøkelseshistorier å dele i går, vi satt rundt bålet og fikk høre masse morsomme, skumle og litt teite historier. Kanskje jeg skal legge de ut litt senere?

Noe jeg klaget over hele turen var at jeg hadde glemt kamera… Så det blir dårlig med bilder fra turen, heheh.
Turen fra i fjor, hahah, ignorer ansiktet mitt!! – Foto av læreren min… Fra venstre: Maiken, Ingrid og Louise.

 

Skal jeg legge ut en av spøkelseshistoriene etterpå? =)

Nå har jeg vært kjempeflink

Egentlig er det vel mamma som gjorde halvparten (og litt over det) av jobben. Heheh. Men jeg er ferdig med å pakke sekken til skoletur i morgen! Vi skal sove ved et tjern (?) en natt. Vi skal blant annet padle i kano, lage mat(eeeh), og så skal vi sikkert finne på masse andre aktiviteter.
Ondt glis og klokken går heeeelt feil.

*Hark*.

Fjellskoene til mamma og sekken til pappa. Sånn det skal være! Heheh.

Mamma smurte forresten på hele 8 brødskiver til meg, vi skulle egentlig “samarbeide”, men hun tok over jobben. Gjorde jo ikke meg noee…

Klokken går fremdeles feil. Nei, vent.. Den har stoppet!!

Er klassen din ofte på friluftslivturer? (langt ord :o)

Drug facts


OK, det med “Drug facts” var en smule… skummelt. Men herregud, se på den lille tannkremtuben! Og ja, det er tannkrem… Hahah, jeg er sær…. Men jeg måtte bare!

Det er sånn hotell-tannbørste. Tannkremtuben er så liten! Så jeg måtte bare vise dere den.

Sett en så liten tannkremtube før? =D

Tøffeste bloggnavn?

Heter det egentlig bloggnavn? Øøøh.. Uansett! Hvis du kunne velge hva slags bloggnavn du ville, og om de ikke var tatt osv… Hva ville du valgt at bloggen din skulle hete, og hvorfor?

Selv ville jeg valgt moonwalker… For det er en utrolig kul tittel i seg selv. Det er ikke noe galt med titt, ikke det jeg prøver å si… Men moownalker er så mye kulere! Kanskje headeren min hadde sett sånn ut?:

Jah. Hva ville du kalt bloggen din om du fikk velge mellom alt i hele vide verden? =D

Redsel

Dere vet det der med fobier? Noen er redd for edderkopper, andre for slanger, noen for høyden og andre for katter… Og noen er rett og slett ikke redd for noen verdens ting. Tror de. Jeg er en av de som velger å tro at jeg ikke er redd for noe, for jeg er egentlig ikke det. Jeg liker meg i mørket, elsker edderkopper, slanger og høyden. Men alle er redd for noe. Jeg også- fant jeg nylig ut, og jeg er redd for å miste noen. Redd for å miste de som står meg nærmest og betyr mest.

Jeg vet hvor utrolig vondt det kan være, og jeg er redd, redd som bare det for å miste noen. Men det er kanskje også det eneste. Hadde nylig en diskusjon med familien om det å kurere seg mot slike “fobier”, og går man skikkelig inn for det går det jo an. Kanskje. Det finnes ingen garantier her i livet, så hvorfor stole på at “man kan klare alt”?

“I’m not afraid to fall, if you’re the one who catches me…”

Er du redd for noe?

Outfit #3

Har så sjeldent outfits, så jeg kan vel legge inn et nå som jeg ikke har noe å gjøre.. Tror dette ble tatt da jeg var på vei til å flire meg ihjel. Mamma er fotograf, og det ble litt uklart… Unnskyld!

Skjorte fra H&M || T-skjorte fra Hellas (den er fake) || Tørkle fra Cubus || Bukser fra Cubus || Hansker fra H&M

Dette var definitivt ikke noe du kunne gått i, var det? Hahah, jeje. Syns?

LOUD-LØRDAG

Lørdagen består vel bare av musikk, musikk og mer musikk. Kan vel egentlig si at jeg lever på musikk, hihi. Nei, av musikk. Tar en topp 3-liste, jeg:

1: Tear it down – Camp Rock 2 

2: I can’t make you love me – Allison Iraheta

3: Beat me up – Allison Iraheta

Hva gjør du i dag? =D