Hver gang jeg hører navnet MAIKEN…

…tenker jeg på soveposer. Ha ha, jeg bare tuller, Maiken. Men det kommer til å ende slik hvis vi skal fortsette å sove i telt, campingvogner osv… I soveposer.

Skal snart over til Maiken, vi skal antagelig sove i campingvognen, yeeey. Forrige gang var det telt her ute på plenen, og den ene teltpluggen ble borte. Funny story.

Psssst, hva skal du i kveld?

Te amo

Enda en sang som har klistret seg til hjernen min. Rihanna er jo faktisk ganske flink da, og kul sveis har hun også!! Hvorfor akkurat den sangen har festet seg, grunnen, eeh, jeg tror jeg har hørt/sett for mye på The Voice. 


Frokost nå, svarer på kommentarer etterpååå!

Forresten, hva skal du i dag?

Strength is something you choose

Det stemmer jo, gjør det ikke? Man velger selv hvilke veier man tar, hvilke valg og hvilke venner. Livet er fullt av valg, hvordan skal man vite at man tar det rette? Selv har jeg skjønt at jeg bestandig tar de gale valgene. Jeg vil starte på nytt, jeg vil oppnå noe. Jeg vil ta ett riktig valg for en gangs skyld.

Hva med å la valgene komme til meg? OK, det er ingen vits i at jeg sitter og venter på alt mulig, da skjer det jo ingenting. Kanskje vitsen med livet er å leve? Så klart er det meningen med livet, men hvordan skal man leve det? Hvorfor skal livet være så vanskelig? Og hvorfor sitter jeg her og ramser opp en haug av ting jeg kommer på? Neei, jeg får vel komme meg opp fra kjelleren. Begynne å leve… Leve livet jeg ikke har.

Hva tror du meningen med livet er?

Respekt for andre bloggere

Hva er egentlig respekt her i bloggverdenen? Jeg har begynt å tvile på at det er så veeeldig mange som bryr seg om hva respekt er for tiden. For det første: Hvorfor er det så mange som tror de er geniale og reklamerer for bloggen sin på andres blogger? Det er respektløst.

Har bloggeren stilt opp et spørsmål er det vel rett og rimelig at man skal kommentere om det emnet da. Lese hele teksten, for det er mange som bare skriver: "Fint bilde!" og klikker seg videre til neste blogg. Igjen: Respektløst. Tror nok bloggerene ville sette pris på om enkelte faktisk leste teksten istedet for å kommentere tilfeldig: "Hei! Fin blogg, kommentere på min??" Man blogger jo for at folk skal lese tekstene, med mindre det er en fotoblogg da…. Men dere tar poenget.

Hva mener du om respekt for andre bloggere?

I’m a wreck inside

Jeg later som. Jeg smiler og ler som om ingenting har hendt. Jeg er med på ting, morer meg med andre og alt er som før. Det de ikke vet er at jeg later som om alt er bra. Smilene er falske og latteren er gråt. Jeg er med på ting for å glemme. I tankene er du stadig med meg, og aboslutt ingenting er som før. Men jeg kan vel late som?

Du er en del av min fortid. Jeg vil glemme, men det er lettere sagt enn gjort. Jeg har ingen anelse om hvordan du har det, men etter avskjeden å dømme klarer du deg nok bra. Jeg sa jeg ikke ville være den svake av oss, tok feil… Igjen. For her er jeg. Ingen aning om hvor jeg vil her i livet. Uten deg er det ikke noe meg heller. Alle gangene vi kranglet, jeg trodde det gjorde oss sterkere?

Jeg er så lei meg… Kunne jeg skrudd tilbake tiden- så hadde jeg jo gjort det. Men alt er sagt og alt er gjort. Jeg prøvde, men tapte kampen…

– Aldri mer. 

Vil ta antipermanent

Jeg har jo fått høre at jeg trenger det, så hvorfor ikke? Åjooo, stemmer det… Får ikke lov av mamma. Gud, jeg er lei av håret mitt. Selv om antipermanent sannsynligvis ikke varer så veldig lenge har jeg sykelig lyst til å gjøre det! Vil farge det også, men får så klart ikke lov til det heller…..


Om jeg kler det? Neeei, jeg vet ikke. Men jeg VIL og SKAL ha rett hår!! Uff… Bare i drømmer slikt skjer.

Har du noen gang ønsket å forandre håret og hele deg?

REGN = KAKAO OG BOLLER

Jeg og lillebroren min var på vei til Louise i dag, men ble stoppet av regnet. Da vi var halvveis til Louise pøste det og vi var gjennomvåte… Vi vendte derfor hjem igjen i det fæle regnværet, og det endre opp med at vi laget oss kakao.


Krem og marshmallows i kakaoen er absolutt ikke en dårlig ide, altså!

Jeg vet at du tenker: "Naaam" akkurat nå. Med mindre du er en av de få heldige med fint vær i dag da, merkelig med kakao midt på sommeren, enig i den altså.

Har du drukket kakao i sommer??

Min oppskrift på en bra blogg

Dette er veldig spennende, hold deg fast! Nei, tuller, skal bare legge ut min oppskrift/mening om hva en bra blogg bør inneholde. Kall det "10 tips fra Ingrid!"

1: Vi tar det fra toppen! HEADEREN må garantert fenge. Er det en "klipp-og-lim"-header med dårlig kvalitet, da mister man oppmerksomheten med en gang.

2: Personlig er jeg veldig glad i menyene folk har. Jeg sjekker de ut hver gang, i tilfelle det skulle dukke opp noe spennende bak linkene. Det gjør også bloggen litt mer "spennende", og da ser den mer profesjonell ut.

3: Bloggen må ha farger som passer sammen med hverandre. IKKE svart bakgrunn og rød skrift- det blir for "fancy" og derfor vanskelig å lese.

4: Overskriftene må fenge. Det er gørr kjedelig med samme overskrifter hver bidige gang. "Hey, hei, dagen i dag" osv.

5: Bilder! Bilder er kjempeviktige!! Har du ikke kamera? Google og weheartit funker bra! Bilder er bare… det gjør det litt mer spennende, og de må ha en sammenheng med teksten å gjøre.

6: Teksten skal være grei å lese, den skal ikke være for liten og ikke for stor. Den skal ikke være snirklete og ha masse "fancy" detaljer.

7: Innholdet skal være nesten fri for skrivefeiler. Det er lov med noen… Og så har vi jo unntak: De som har dysleksi osv, men det skjønner man jo fort.

8: "OG & Å"-feil er fyfy! Personlig hater jeg slike feil.

9: Designet skal ikke være rotete, og der du har infoen om deg selv (under bildet på siden) skal det ikke stå en hel side om deg. Det skal bare stå litt info som høres morsomt ut, for det gjør deg til en spennende person, og da vil folk finne ut av hvem du er.

10: Ikke kommenter på din egen blogg. IKKE, IKKE, IKKE! Skal du kommentere må du skrive tilbake til den personen, det er sånn folk begynner å lese bloggen din. Da får de et skikkelig førsteinntrykk av deg!


/miliesilie.blogg.no/

 

Hva er din oppskrift på en bra blogg?

Dette er noe å bli glad for

Disse fem tingene er verdt å bli glad for:


Kjæledyr! Absolutt det beste i verden! De er som småsøsken, bare mye, mye roligere….

Så klart blir man også glad for dette…:

Venner! De er aldri kjedelige! (Veldig dramatisk bilde, egentlig, hahah)

Dette her letter jo på humøret…:

SOOOOOL! Og jeg liker det ikke engang, jaada, jeg er rar. Men blå himmel har jeg INGENTING imot!


Sene sommerkvelder… Lett bris og herlige solnedganger, hvem blir vel ikke glad for noe sånt?

Og hva er vel livet UTEN musikk??? Kom igjen a! Du blir vel glad for musikk??

Hva gjør deg glad? 😀

Oh my gash

Jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle ha den sangen på hjernen, dessverre feilet jeg grundig… De eneste ordene jeg nynner på er "oh oh oh oh oh my gaaash", jeg tror jeg blir gal snart! Hører ikke på annet en låtene som går på "The Voice", men den dukker jo stadig opp, så…

Har brukt dagen på:

Jordbær! Neida, tuller. Det finnes ikke jordbær her i huset, dessuten har jeg sløvet i hele dag. "Lenge leve latskapen!"

Sitter vel egentlig bare her i håp om at et mirakel skal skje… Har forresten drømt om denne lille snuppa i natt:

Tufsa!!! Jeg savner deg, håper vi ses snart igjen!

Jeg er flink til å inprovisere altså. Må jo bare ta gamle bilder… Siden det stakkars, stakkars kameraet mitt er i himmelen, jeg savner det også… WÆÆÆ

Hva har du sløst bort dagen din på hittil?