FOTO: Påskehamster

God påske alle sammen!

Simply the best


Nå skal jeg spre litt positivitet her, haha! Så, da må jeg fortelle om et av de største lyspunktene i livet mitt akkurat nåå, nemlig Brage! Jeg er så glad jeg har deg, du er best, enkelt og greit. Du får meg til å le av alt, du er så god og bare… det går liksom ikke an å beskrive deg! Er så glad i deg, lillevenn

FOTO: Dance until tomorrow


Modell; Runa Jørgensen

FOTOTIPS: Hvordan jeg redigerer øyne

Hey! Jeg tenkte å lage et lite redigeringstips for “skinnende” og store øyne. Øyne er viktig i et portrettbilde, og sier mye om mennesker, så derfor tenker jeg at det er viktig å fremheve øynene. Nå skal jeg vise hvordan jeg gjør det!


Først og fremst bruker jeg photoshop. CS5, og i Photoshop er det en lang linje på venstre side med masse verktøy. Verktøyene jeg bruker er SHARPEN TOOL, DODGE TOOL og BURN TOOL. 

1. Det første jeg gjør, det er å tegne over hele øyet med sharpen tool. Da blir øynene skarpere, og fremhever seg allerede ut fra ansiktet. Dette har jeg gjort på bilde nr. 1.

2. Så tar jeg Dodge tool og tegner bare over områdene som er veldig lyse, som “glinser” slik som på bildet. De aller hviteste områdene gjør jeg altså enda hvitere for å få en skinnende effekt. 

3. Det siste jeg gjør er å tegne over de mørkeste områdene (pupillen, ringen rundt øyet og vippene) med Burn tool. Denne gjør mørke områder enda mørkere.


Før og etter! Ser dere forskjell? 

Var det til hjelp…? Håper dere skjønte noe! Og for dere som ikke har photoshop, så tror jeg det går an å gjøre noe lignende i Elements…

OUTFIT


Jeg er med i noe som heter temafoto, sammen med AnetteEirinEliseJulia og Thea, og hver søndag postes et “Temafoto!” Vi trekker et tema, og gjennom et bilde skal vi tolke det. 
Denne uken er temaet OUTFIT.

Trenger ikke forklare dere så veldig mye her, tror jeg… Klær, hva jeg har på meg, rett og slett. Var litt uheldig med den overeksponerte bakgrunnen, men det får gå. 

STAY STRONG

Hei, dere! Jeg vil bare med dette bildet fortelle dere at dere er fantastiske og kan klare alt, okei? Og i morgen, så skal jeg legge ut fototips; OG hele historien min (hvis jeg klarer å sette ord på den til i morgen..) Klare for det?

If you have a bad day…

..da søker du selskap i kjæledyret ditt, dytter i deg mat (jeg har ikke spist sjokolade i dag!!! vær stolt, alle som kjenner meg vet at jeg spiser det minst en gang om dagen), og så tar du en dusj, griner deg ferdig der (tulla da. ehe.) og tar bilder. WOOH, det er ganske mye man kan gjøre på en dårlig dag, altså… Snart får jeg besøk også (av verdens bestee)! Jajaja, man må også være med folk som gjør deg glad! Da blir du automatiski bedre humør, hvis ikke du er en sær type, da. (Tulla igjen, herregud.) 

Hva pleier du å gjøre på dager du ikke føler deg bra?