Sommervettregler!

Dette er veldig viktig å huske på i sommervarmen!!

1. Husk å drikke mye. Væske er superviktig ettersom man lett blir dehydrert når det er så varmt; og da blir man slapp og sliten.

2. Husk å spise noe, gjerne noe med salt i. Det er lett å glemme det i sommervarmen, for man har ikke utrolig med matlyst når det er så varmt. 

3. Det er lov å gå med litt mindre klær enn vanlig, du må ikke gå i hettegensere hver dag, det kan til slutt bli ganske farlig og utrolig varmt.

4. Lytt til kroppen; trenger den hvile? Trenger den vann? Gi den det den trenger!

5. IKKE slutshame eller bodyshame noen. Vi er alle ulike, noen har stor mage, andre har store pupper. Ingen er stygge eller fæle for det, og har like mye rett som alle andre å gå i lite klær. 

6. Hvis du ser en hund i bil, det veldig varmt ute og bilen ikke har noen form for vinduer åpne eller aircondition på; knus vinduet eller få tak i eier ASAP!!!! 

7. Solkrem!!!!! Helt seriøst, uansett hvor kjedelig du synes det er å smøre deg inn, det er veldig viktig for huden din. 

8. Hvis du har vært så uheldig å glemme solkrem, så kan du smøre på tomat, yoghurt eller aloe vera! 

9. Legg aldri ut på lengre turer uten drikke. Jeg gikk 1,2 mil her om dagen i denne varmen, tre timer, og uten vann. Gjett hvem som ble dehydrert og var sjeleglad for litt vann! 

10. Vis hensyn til dyrene også. De trenger vann tilgjengelig stort sett hele tiden sånn som oss, og de trenger ikke at folk knuser glass på veien eller i grøfta så de skader seg.