TEMAFOTO: Lys

Jeg er med i noe som heter temafoto, sammen med AnetteEirinEliseJuliaIda-MichelleAnnika og Thea, og hver søndag postes et “Temafoto!” Vi trekker et tema, og gjennom et bilde skal vi tolke det. Denne ukens tema; LYS. 

Temafoto døde liksom litt ut, men nå er vi tilbake igjen! Denne gangen har vi også tatt inn to nye, Ida-Michelle og Annika, så det blir jo spennende å se hvordan det går! (Velkommen til dere forresten)

Så til ukens tema og min tolkning; Det er ikke verre enn at det er tatt i sollys ute og lyset reflekteres i vanndråpene! 

Malin, jeg ser opp til deg

Jeg kjenner ei utrolig jente, ei jente som står frem og sier det hun mener, som er snill mot alle og ikke vil noen vondt. Ei jente som har så mye kjærlighet å vise, både for dyr og mennesker. Jeg har kjent denne jenta siden jeg gikk på barneskolen, og stadig overrasker hun meg fremdeles.

Malin er den jenta som er opptatt av å være seg selv, som vil være alt annet enn en A4-person, hun mener at ingen er like (hvilket forsåvidt er sant), og hun mener at alle skal være seg selv. Jeg har ALDRI i hele mitt liv hørt henne si noe stygt om noen andre, for ondt finnes ikke i Malin. 

Malin, du er virkelig forbildet mitt.

Modellen er……

*Trommevirvel*


Vilde Slettemoen, damer og herrer! 

Jeg fikk inn 34 forespørsler, og tusen takk til alle sammen! Det blir garantert flere muligheter. Så følg gjerne med, og dersom du ikke ble valgt nå, så kan det fort skje neste gang!

Det ene jeg tenkte på når jeg valgte min modell; det var rett og slett hvordan en person ser ut uten å overdrive ansiktet og smile på alle bilder. Jeg så etter en modell som kunne gjøre som jeg sa; og som kunne vise følelser, ordentlig vonde og ordentlig gode følelser i et bilde. Vilde er en sterk person og har vært gjennom mye, og jeg syns det reflekterer i øynene hennes. Så Vilde, gratulerer! Du er super, og nå en på laget! Ser frem til å jobbe med deg 😀

VIL DU VÆRE MIN FASTE MODELL? Sjekk dette!

Hei! Jeg har bestemt meg for å ta inn en ny modell. Jeg har noen fra før av, men jeg ønsker en modell til, og vet du hva? Nå har du sjansen! Det er ingen spesielle krav, jeg trenger rett og slett bare en liten søknad der du svarer på følgende:

 

Navn:
Alder:
Bosted:
Hvorfor du ønsker å være modell: 
(Noe annet du vil tilføye?): 

Du kan svare meg på Facebooksiden min, eller på e-post. [email protected] eller https://www.facebook.com/IngridJacksonPhotography

 Jeg kontakter deg hvis jeg syns du er interessant!

Skal du prøve deg?

 

 


Hvis du ikke blir valgt som modell, så har du fremdeles mulighet til å få fine portrettbilder av deg selv til kun 200,-! Så fortvil ikke.