“Du er så vakker!”

Jeg føler meg ikke vakker. Jeg føler det er vanskelig. Å gå uten håret, som siden jeg var født har vært kjennetegnet mitt, det er ganske hardt. Jeg føler at folk foretrekker å være med andre enn meg, bare fordi jeg ikke har hår. Verden går plutselig imot meg, jeg føler meg liten. Håret har så utrolig mye for både utseendet og identiteten å si… Hvor blir du av, håret mitt? Jeg ville jo ikke miste deg. Og jeg angrer på at jeg sa jeg ville det.

Hello heartache

Love is a beautiful place, when you’re in it
But then you fucked it all up in just a minute
And now we’re finished

I thought that you’d always be there
I would have followed you anywhere
Now everything we ever shared
Is just a memory in my head

I promise you this is the end
I am singing a requiem
You’re not gonna feel me again
Cause I’m sining a requiem

There was so much you could say
So much you could do
But look away and hide the truth
You’re trying to explain
But I am not a fool, no
I’m no fool for you 

10 (sære) og unyttige (haha) fakta om meg

1. Når jeg blir sint på folk som har gjort noe teit mot meg eller vennene mine, så planlegger jeg hvordan jeg skal drepe personen på en veldig surrealistisk og gal måte, men jeg får aldri fullført det, da… Ikke ta det seriøst. En gang ville jeg visst kaste noen over rekkverket på danskebåten, jeg kan ikke engang huske at jeg har sagt det =) 

2. Jeg kan ikke fordra at folk hører på rykter utenom å spørre personen det gjelder om ting er sant før de trekker en beslutning.

3. Jeg syns det er ubehagelig å spise borte fordi jeg er så kresen. Jeg syns det er ubehagelig å spise ute også, for da får folk se meg spise…

4. Navnet mitt er egentlig Ingrid Rundberget Enger, men jeg vil endre det til Ingrid Jackson.

5. Hunden min heter Jackson. Blir det da Jackson Jackson?

6. Jeg tror ikke det finnes en mer sjalu person enn meg. 

7. Det fineste jeg vet er når Viljar spiller gitar og synger til meg.

8. Jeg hatet å gå i kjoler helt til i år, men nå har jeg faktisk tre stk (!!)

9. Jeg syns det er rart når folk sier at man ikke kan forandre seg. Selvfølgelig forandrer man seg med tiden og erfaringene man gjennomgår. Man lever for å lære, ikke sant?

10. I dag tok jeg solkrem på hodet. Det var rart.  

– og dette var dagens “jeg kjeder meg-innlegg.” 

Oppmerksomhetssyk? Jeg?

Jeg finner det litt morsomt at folk sier jeg er oppmerksomhetssyk fordi jeg valgte å dele historien min om kreft og psykiske lidelser på bloggen min. Det er ingen som tvinger deg til å lese, det er min personlige dagbok, og jeg skriver for å få ut tankene mine- og for å hjelpe folk i samme situasjon. Selvfølgelig får jeg oppmerksomhet når jeg gjør det, for det er ganske tøft gjort når du er i en sånn situasjon. Men HVEM som helst hadde fått det om de hadde vært i min situasjon. Jeg ser ikke vitsen med å hakke på andre for sånne ting, kan dere ikke drite i den jævla janteloven snart? Jeg har ikke gjort noen noe galt, jeg har vært syk og jeg har skrevet om det, okei? Hadde jeg løyet for oppmerksomhet, så hadde jeg fortstått at det var noe å klage over, men det har jeg jo ikke gjort. Enkelt og greit

Jeg har fått høre så mange ganger at jeg er en inspirasjon og til motivasjon for folk, og det varmer veldig. Derfor kommer jeg også til å fortsette, og jeg blogger gjerne om ting dere vil jeg skal blogge om. Det er bare å komme med forslag, det! Peace xx 

Kirken møter seg selv i døra

Vi er i 2014 og det er fortsatt ikke lov med homofile i kirken? Det gjør meg litt kvalm. Sier ikke BIbelen at man skal få være den man er, elske som man vil og bli godtatt for det, eller tar jeg feil? Den boken møter seg selv i døra temmelig mange steder. Hva med de homofile kristne, da? Skal ikke de få lov heller? Skal de bare bli kastet ut av trossamfunnet sitt?

Det er feil på så mange måter. Alle har rett til å være i kirken, og jeg innser nå at religion (unnskyld at jeg sier det) er roten til så mye vondt. Jeg syns det er veldig dumt at kirken stiller seg selv i et så dårlig lys og viser hva slags “onde”(les: dømmende) mennesker de egentlig er. De mest dømmende folka jeg har møtt; det er veldig troende mennesker, selv om de mener at alle skal få nye sjanser og at alle er like mye verdt. Kirken beviste i dag at det ikke stemmer; er du homofil, så er du ikke verdt kirken. Det er jo helt fjernt? Og det å misbruke små unger og få tilgivelse, det er helt greit? Nei, du, den går ikke. Noen må snart våkne

Fuck deg og Janteloven


Fikk en kommentar på innlegget mitt om sjalusi, som gjorde at jeg susset litt. Jeg skrev at jeg kan å ta bilder, og at jeg vet jeg er flink til det; og dermed har jeg tydeligvis verdens beste selvtillit. NEI, det er ikke sånn det funker. Jeg har INNSETT, etter mange år og jobb med meg selv at jeg KAN få til noe. At jeg faktisk duger til noe; og er flink til noe. Det betyr ikke at jeg har selvtillit. Hadde du kjent meg hadde du visst at det lille jeg har av selvtillit såvidt duger. Og hvorfor skal ikke folk få lov til å si at de er flinke til noe? Hvorfor kan de ikke løfte seg selv opp uten at noen skal dytte dem ned igjen? Hvis du skal leve etter den fordømte janteloven, kjære du, så kan du holde deg langt unna meg =)