SELVSKADING

Hvorfor sier alle at de som driver med selvskading kun er ute etter oppmerksomhet? Har noen tenkt på at det er et rop om hjelp, et bevis på at de ikke har det bra? Et bevis på at de trenger hjelp?

De fleste gjør det fordi de vil slippe smertene innvendig, og hvordan jeg vet det: Jeg har selv drevet med det. Det var ikke noe sånn big deal, slapp av, men hele livet mitt falt sammen, og jeg så ikke noe lys noe sted. Derfor trodde jeg det var så smart å lage sår i armen min. Rundt håndleddet. Det var jo det,- det var en redning. Og jo mer jeg gjorde det, desto bedre ble det.

Men sannheten var hele tiden at smertene ble bare dobbelt så store. Nå kunne jeg jo føle de både på utsiden og innsiden. Fremdeles så skjønner jeg hvorfor folk gjør det, og hei: Ikke døm dem. Det er de som sliter, så enten hjelper du de opp igjen, eller så holder du deg laaangt unna..

“Ikke se ned på noen med mindre du hjelper dem opp igjen.”

Kjenner du noen som har drevet med selvskading?

HVORDAN FÅ KRØLLER?

Det smarteste – og mest effektive: Bli født med det. Da varer det sannsynligvis evig, hvis du har sånn hår som meg.. Det er absolutt ingen drøm, tro meg! Floker og kaos i alle retninger. Mobbing følger også med.. Supergøy! Not.

Og så har vi jo krølltang, men det varer ikke så lenge.. Permanent kan også funke, men krøllene blir ikke ordentlige av det… Selv skjønner jeg ikke hvorfor folk vil ha krøller, jeg blir jo gal av det! Men det er jo klart, forandring fryder for alle..

Har du krøller eller rett hår?

INNKJØP 30.12.10


Nå har jeg blitt diva! Neglelakk og øyenskygge fra Cubus.. Alt til 150,-

Sånne hanskelignendegreier .. vet ikke hva det heter.. Fra Lindex, husker ikke priis 😮

Genser fra Cubus, 199,-
Armbånd fra Lindex, husker ikke hva det kostet.. heh

Whatcha think? =)

What the hell’s wrong with you?

The truth is – I’m not bitter, I’m just done. I still remember the day that we met, I hung on to every word you said. Asked me to surrender, and that’s what I did, and you broke my heart again and again.. So now you are sorry, like you are in love, but where were you sorry when you broke it all up?

I told myself, never again…


Hei, folkens! Og ha det, med en gang.. Haha, skal til byen snart, så blir mye innkjøp å vise dere i dag! Hold deg øynene åpne for det ‘a! Ønsker dere alle en herlig dag, hihi, snakkes!

Hva skal du gjøre i dag? 😀

NYTTÅRSFORSETTER

Jeg sa jeg skulle legge de ut, så her er de! (Ikke gjennomtenkt eller noe, bare skrevet rett ned.)

I 2011 har jeg som mål at jeg skal…

– Møte The Jonas Brothers.
– Være mindre på pcen.
– Begynne å trene (in my dreams)
– Si ifra til folk med pels hvor dumme de er.
– Lære meg å synge.
– Ta flere bilder.
– Konsentrere meg LITT mer om skole, hehee..
– Bli flinkere til å bruke adjektiv når jeg skriver (og det er her du tenker: wtf!?)
– Bli en MYE bedre blogger enn det jeg er. Jeg skal på 1. plass for Elverum igjen, hahah.
– Holde meg unna alt som kalles alkohol og røyk osv..
– Bli sosial!!!!!!! Det trenger jeg.
– Være mer med chinchillaene mine, de kan bli litt glemt av og til… stakkars =(

Dine mål for 2011?

SNART ET NYTT ÅR

Tiden har gått så utrooolig fort! Herregud, jeg kan ikke fatte at vi snart er i 2011. Folk kommer inn i livet ditt, og så vandrer de ut igjen som spøkelser. Jeg savner så utrolig mange, og spesielt en god venn. Dessverre fant jeg nylig ut at han ikke er så god likevel.. Kjipt.

Jeg har laget nyttårsforsetter, forresten! Jeg skal legge de ut senere, for jeg må en tur til bestemor og bestefar først. Så da ønsker jeg alle sammen en herlig onsdag (for det er onsdag i dag?) videre!

That’s temmelig random.

Hva skal du gjøre i dag? =D

VIL DU HA GRATIS HEADER? :)

Send mail til [email protected] Mailen  inneholde:

– Bildene du vil ha med
– Størrelse! (px) Slik at jeg ikke ødelegger designet ditt… Med mindre du har “vanlig design”, for da vet jeg allerede størrelsen.
– Teksten du vil ha med, hva det skal stå, og farge på tekst
– Bakgrunnsfarge på headeren
– Og hvis du vet hvordan du vil ha headeren, så beskriver du det! Hvis ikke fikser jeg det 🙂

Dette er noen av de jeg har laget fra før av:

Jeg lager alle headerene mine selv, og det siste halvåret har folk sendt meg utrolig mye mail om jeg kan lage headere til de! Det er så koselig at folk setter pris på det jeg gjør! Så, hvis du vil ha gratis header er det bare å sende meg en mail!