Kjære mennesker

Du er ikke et dårlig menneske selv om du ikke har råd til alle de dyreste gavene og kan gi ungen din akkurat det ungen din ønsker seg. Du er ikke et dårlig menneske fordi du ikke klarer å komme deg opp av senga, eller fordi du ikke liker julen. Du er ikke et dårlig menneske fordi du sitter helt alene på julaften med en Grandiosa i stedet for den fineste julematen. 

Kjære mennesker,

vær greie med hverandre. Vis omtanke og respekt for hverandre. Verden er urettferdig, men det betyr ikke at vi ikke skal ta vare på hverandre og de som ikke har en million i lommeboka si. 

Julen er ikke for alle. Personlig synes jeg den er overvurdert, men jeg som du har mine grunner til alt. Noen elsker den, forguder den, og det er også helt greit. Bare vit at du som datter eller sønn av dine foreldre- er elsket selv om du ikke får alt du ønsker deg eller de aller dyreste gavene. De vil nok gjerne, men har ikke alltid mulighet. Vit at du som forelder er et godt menneske selv om du ikke har råd. Det viktigste er at dere tilbringer tid med hverandre, eller gjør noe dere har lyst til. 

Og hey, stress ned. Alt ordner seg.

God jul!