Jenta som kan ALT!

Jeg bare mååÅåå fortelle dere om ei jente som er i ferd med å ta verden med storm. (Dere kan sitere meg på det.) Hun heter Linn Isabel Eielsen, er 18 år gammel og fra Haugesund. Allerede da vi ble kjent i 2014 visste jeg at det var noe spesielt med henne, hun var så utrolig flink til alt hun drev med. Reflektert, hadde godt ordforråd, og tegningene og musikken hennes var virkelig something else. 

Nå, fire år etter, lager hun tegneserier (L-innsikt), har laget barnemusikaler, spiller og skriver musikk (klarinett, piano, gitar- selvlært), hun driver med slampoesi, illustrerer plakater og jobber med barnebokavtaler. Jeg legger ved noen av tegneseriestripene hennes her, og please følg henne på Facebook og Instagram! (@Linnsikt)

En liten del av min portofølje

Hello! Som noen sikkert har fått med seg, har jeg flyttet til Oslo og startet på fotoskole. Skolen heter Bilder Nordic School of Photography, og jeg har lært mye fint og fått mange nye og gode venner i løpet av den lille tiden jeg har gått der. Siden det første semesteret nærmer seg over, tenkte jeg å poste noen bilder jeg har tatt gjennom semesteret… såå, enjoy!
 

FOTO: Vi var ute en liten tur…



Sjur fant noen ender, de var visst veldig spennende.