Kort hår på jenter er SEXY

Jeg blir så trist når jeg ser at voksne mennesker uttaler seg om sveisen til unge jenter. Eller når gutta gjør det. “Du kan ikke ha kort hår, da ser du ut som en gutt.” Nei, du ser ut som ei jente med selvtillit nok til å vise fjeset ditt. Tre, hvis ikke fire av mine nærmeste venner har kort hår. Jeg kjenner en haug av gutter med langt hår. Definerer det kjønnet ditt? Virkelig? Det er ikke sånn at man må død og liv må være lesbisk om du er jente med kort hår heller, hvorfor er folk så dømmende? Dessuten, damer, så ser man eldre ut med langt hår når man begynner å dra på årene. En liten hemmelighet fra meg til deg!


…energi, hvor blir du av?

De sa at det kunne ta opptil et helt år før jeg ble meg selv igjen, men er ikke greia at jeg skal få energi litt for litt? Jeg føler at jeg tappes mer og mer. Jeg er konstant sliten, orker ikke reise meg, og når jeg først er skikkelig sliten  sliten blir jeg bare mer sliten fordi jeg blir sint på meg selv for å være så sliten. Jeg gruer meg helt vanvittig til skolestart igjen, tenk om jeg ikke holder ut? Hva gjør jeg da? Hvorfor meg?

We found love right where we are

Han er den type gutt som holder rundt deg når du lager mat, og synger bare for å få deg til å le. Er du syk, så sørger han for at du har alt du trenger til enhver tid. Han er den type gutt jentene burde fly etter, og gutten jenter skriver sanger om. Ikke han som knuser hjertet ditt og ikke fortjener flere sjanser, men han som kommer med roser når han har gjort noe dumt, eller bare for å se smilet ditt. 

Jeg er så heldig som har han, dere skulle bare visst. Når Gud laget meg, sørget han for at jeg fikk min helt egen engel. Han laget Viljar. (Okei, det var moren hans, takk Camilla.) Viljar er gutten som gråter gledestårer fordi han er glad for at han har meg, som forteller meg daglig hvor nydelig og god jeg er for han. Han er gutten som ikke gir meg opp uansett hva, og som syns det er okei at jeg har en dårlig dag- så lenge han får passe på meg. Livet mitt hadde ikke vært det samme uten han. 

Viljar er den gutten foreldrene blir glad i, gutten med humor og glimt i øyet. Selv om han forteller de samme historiene om og om igjen, blir man ikke lei av å høre på det han har å si; for gløden i øynene hans er helt spesiell når han snakker om ting han liker. 

Jeg er så heldig

Lykke er en følelse, ikke en destinasjon

Å være lykkelig betyr at du føler deg lykkelig, ikke at du konstant er det. Lykke er en følelse akkurat som sinne, glede, sorg og forelskelse. Følelser er ikke konstante, de går over, derfor vil du føle deg lykkelig det ene øyeblikket, og lei deg det andre. Jeg ser at alle maser om å finne “lykken,” at de drømmer om å bli lykkelige. Lykke er en følelse. Muligheten din er der, men du er ikke lykkelig for alltid.