…energi, hvor blir du av?

De sa at det kunne ta opptil et helt år før jeg ble meg selv igjen, men er ikke greia at jeg skal få energi litt for litt? Jeg føler at jeg tappes mer og mer. Jeg er konstant sliten, orker ikke reise meg, og når jeg først er skikkelig sliten  sliten blir jeg bare mer sliten fordi jeg blir sint på meg selv for å være så sliten. Jeg gruer meg helt vanvittig til skolestart igjen, tenk om jeg ikke holder ut? Hva gjør jeg da? Hvorfor meg?

2 kommentarer
  1. du skjønne gode deg, de e Forståelig att du e sliten å du har FULSTENDIG lov til å ver sliten. forstår godt att de nokk ikke e så gøy å ver sliten, men gjennom bloggen din har eg sett KOR MYE DU FÅR DEG IGJENNOM. så du klare nokk å komma deg igjennom dette åg om de tar lang eller kort tid .!! 😀 du e en INSPIRASJON for meg !

  2. Forstår så godt at du er frustrert og bekymret mht skole og slikt når energien ikke ser ut til å komme tilbake med det første, men jeg tror at det er nok en god grunn til at de sier det tar opp mot et år før du er tilbake til deg selv igjen, for kroppen (og ikke minst hodet med alle tankene og følelsene rundt det som har skjedd og ikke minst det som kunne ha skjedd) din har gått gjennom noe veldig hardt og tøft og slikt tar virkelig tid før alt er på plass igjen, og det er kun når det fysiske spiller inn. I tillegg vil psyken uansett hva man prøver på, være med på å gjøre at det tar lengre tid, for man skal bearbeide inntrykkene og følelsene, og det vil kroppen betale for også. Men at det må være forferdelig frustrerende å bare føle at man går og venter på den hersens energien man så inderlig trenger, det har jeg all forståelse for selvom jeg ikke har grunnlag for å sette meg inn i det du går gjennom. Det virker som du har taklet ting fantastisk godt, men du må selvsagt tillate deg å føle det kroppen trenger å føle og å gå gjennom for å komme seg gjennom dette. – blæh, rotete kommentar, men forhåpentligvis klarer du å ta med deg det jeg mener med den:p

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg