Ting jeg har lært i 2019

  1. Når du har lest ut en bok, så vet du hvordan den ender. Selv om det er fint å åpne den av og til for å minne deg på hvordan den var, så er slutten allerede skrevet, den kan ikke skrives om.
  2. Det er ikke alle mennesker som har gode intensjoner, det er lov å gi slipp på noen som kun er der for fest, og aldri ellers gjør noe for å pleie vennskapet. Ja, det er kjipt å la venner gå, men noen ganger er det absolutt nødvendig.
  3. Besøk besteforeldrene dine så ofte du bare kan!!!! De begynner å bli gamle, og selv om de forteller deg den samme historien hundre ganger, så er betyr det alt i verden at du er der.
  4. Når noen sier unnskyld og gjør samme “feilen” tusen ganger, respekterer de deg ikke. Da er det faktisk på tide å gå. Ingen fortjener endeløst med sjanser.
  5. Lykken i ditt liv avhenger kun av deg selv. For min del er dette ganske nytt, men jeg har funnet ut at jeg er absolutt en bedre versjon av meg selv uten en kjæreste i livet. Før var det noe jeg trodde jeg trengte. Men jeg gjør ikke det. Kanskje jeg har møtt feil folk, kanskje fordi jeg ikke fungerer i forhold, det kan være så mangt. Men jeg har lært å være glad i meg selv, og aldri igjen skal jeg la noen stå i veien for det. Og uansett hvor vanskelig det føles å stå alene, så er gresset grønnere når du får lov til å vanne det i fred under dine egne føtter og ingen får ødelegge for deg.

KOVU (og alt om han)

Jeg innså at jeg har faktisk ikke postet et innlegg om det nye familiemedlemmet mitt enda, og jeg fikk han jo i oktober, så det er på tide! Det er jo mange som er nysgjerrige på blant annet rasen hans, så her er all infoen om han.

Kovu er en belgisk fårehund, en Groenendael. Belgisk fårehund kommer i fire varianter, Malinois, Laekenois, Tervueren og Groenendael. Jeg var veldig i tvil om jeg kunne klare å “håndtere” den type hund, fordi han er jo en gjeterhund, med mye energi, og jeg er vel… meg, med lite energi. Men han har fått meg ut og opp av senga hver eneste dag siden jeg tok han med hjem 25.oktober. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok det valget om å skaffe meg en Groenendael, det er nok den morsomste hunden jeg har vært borti. Jeg fikk hele tiden høre at man må ha humor for å eie denne type hund, og det er helt korrekt!

Han er født 31.08.2019, er sort og har noen hvite markeringer på brystet, under munnen og labbene sine. Han er energisk, våken, lydig, veldig lettlært og utrolig vakker. Han er med “mormor” på kjøkkenet når hun lager mat i håp om å få noe, følger meg gjerne inn på do, inn i dusjen (glem intimgrenser), sover med meg i senga, er med på møter og sjarmerer de aller fleste i senk. Han har lært seg å åpne skuffer, så han er den komplette sokketyv. Jackson (den andre hunden) er forresten ikke så fan, men de blir sikkert gode venner når Kovu slutter å være en plagsom valp.